- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #11.801
O zaman etkilemezHalsizlik falan yok hiç şükür iyi böyle o zaman gebelik şekeri de çıkmaz inşallah 24.haftadan sonra yapılıyor değil mi şeker yüklemesi? Hiç şekeri olmayanlarda da çıkabiliyormuş ama çıkacak olsa şimdiden de çıkmaz miydi ki. Pek anlamıyorum bu şeker konusundanumarım düşer senin de canım zaten baya dikkat ediyorsun
Çok rahatladim canim sag olYok yok panik yapma belki bi gün önce yediğn birşeyden etkilenmiştir. Öncelikle dediğim gibi20. Haftada pankreas oluşana kadar bebek şekerden etkilenmiyormuş. Kaldı ki benim doktorum bebeğin şekerden etkilenmesi için suyun fazla olmalı dedi. O yüzden su kontrolü yapıyor. 300 ü falan görmesi gerek ki bebeğin akciğerleri etkilensin. Yani bu kadar şeker en fazla onları tontik yaparmış
İnsallah artmaz canim.Benim de açlık şekeri 85 canım yani doktor şekerle ilgili hiçbir şey demedi senin de gayet güzel ondan söylememiştir inşallah artmaz hep böyle devam eder
Aynen canım inşallah yetiyordur dediğin gibi aklıma gelirse gittiğimde sorayım balık işini
Ne tatlı bir rüya ben de ara ara görürümKızlar ben dün gece rüyamda kızımı gördüm. Limon sarısı kıyafet giydirmişler bir de şapka takmışlar, hemşireler almış onu kontrole götürüyordu. Civciv gibi olmuş çok sevimliydi ama uzaktan gördüm öyle kucağımda değildişu an pek hissedemiyorum annelik duygusu daha tekmeleri de hissedemediğim için ama rüyada cidden o bebeğin bana ait olduğunu hissettim böyle içimden bir şeyler gitti onu alıp götürdüklerinde çok garipti gerçekten. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah rüyası bile heyecanlandırdı beni
Ben de eşimin kucaginda gördum kizimi.Kızlar ben dün gece rüyamda kızımı gördüm. Limon sarısı kıyafet giydirmişler bir de şapka takmışlar, hemşireler almış onu kontrole götürüyordu. Civciv gibi olmuş çok sevimliydi ama uzaktan gördüm öyle kucağımda değildişu an pek hissedemiyorum annelik duygusu daha tekmeleri de hissedemediğim için ama rüyada cidden o bebeğin bana ait olduğunu hissettim böyle içimden bir şeyler gitti onu alıp götürdüklerinde çok garipti gerçekten. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah rüyası bile heyecanlandırdı beni
Cok guzel canimBebişimin ilk kıyafeti
Yok canım meyve zararlı değil ama çok meyve kısmını bilemedim şeker sorunu varsa.. benim şekerimse bazen çok dengesiz oluyor. Mesela taze fasülye yoğurt bir dilim ekmek yiyorum 185 çıkabiliyor. Tam deli yaniŞeker oldugu icin neden meyve yemiyorsun canim , zararli mi ?
Ben gün icinde çok meyve yiyorum.
Şekerim oldugundan doktora da sordum çok meyve yiyorum diye.
Doktor muz , kavun , ayva , armut , üzüm disinda butun meyvelerden diledigin kadar yiyebilirsin demisti. Karpuz da bir dilim.
Tarçınla mükemmel oluyor benim de vazgeçilmezimYeşil elmamdan vazgeçemem ondan sordumbu hafta da yiyeyim şu yaz meyvelerinden haftaya daha dikkatli olurum
Benim çok yukselmiyor canim şekeri kesince duştü hattaYok canım meyve zararlı değil ama çok meyve kısmını bilemedim şeker sorunu varsa.. benim şekerimse bazen çok dengesiz oluyor. Mesela taze fasülye yoğurt bir dilim ekmek yiyorum 185 çıkabiliyor. Tam deli yaniO zaman ben de meyve öğününü pas geçiyorum. Normal bir günde bir porsiyon meyve yiyorum yanında da mutlaka süt yoğurt peynir gibi bir şeyler tüketiyorum. Diyetisyen verdiği günlük bir porsiyon meyve daha fazla değil. Ama ben insülin vuruyorum şekerim senden daha yüksektir muhtemelen.
Değerlerin gayet iyi açlık 92 altı tokluk 120 altı isteniyor. Seninki de öyle zaten. Ondan meyve konusunda daha esnek davranıştır doktorun.Hamilelikten sonra cikti canim normalde yok.
Boyle soyleidginde aclik sekerim 89 , tokluk sekerim 105 ti .
2 haftada bir tahlil verdim hep dusuk cikti seker..
Benimki deli ya kafasına göre takılıyor. taze fasülye yiyorum çıkıyor tost yiyorum düşüyorBenim çok yukselmiyor canim şekeri kesince duştü hatta
Meyve o sebepten serbestmiş anladim
Benim yediklerim senin kadar yükseltmiyor şekerimi
Ben tokluk sekerimi ölçtürmeden önce tost ve döner yemistim bir tane de simit , doymamiştim daBenimki deli ya kafasına göre takılıyor. taze fasülye yiyorum çıkıyor tost yiyorum düşüyorhemşireye diyorum şeker ölçme fobisi gelişti bu saçma sonuçlardan sonra..
Bende varım listede ama konuşmaları çok takip edemedim. Bilgi verememe sebebim de daha cinsiyetini göstermediCanım listemizde zaten kimin bebeğinin cinsiyeti belli yazıyor. Grup üyesi dışındakiler oy verebildiği sürece bunun belli olmasının maalesef çok da bir önemi kalmıyor.. 1 ay sonra listede olup da ısrarla bilgi istememe rağmen bilgi vermeyen üyeleri listeden çıkaracağım. Bir çok kişi ilk kayıt oldu ondan sonra etiketleme rağmen bilgi vermedi.
Ve çok çabuk uyuşuyorMerhaba kızlar bugün bacaklarım sızlıyor ağrıyor sizde oluyormu böyle galiba vitamin eksikliği oluyor
AA ben onu başta hep yapıyordum. Şekerim ne zaman yüksek çıksa cihaz bozuk diyordum. Hemen yanımda birisi varsa şekerini ölçüyordumBen tokluk sekerimi ölçtürmeden önce tost ve döner yemistim bir tane de simit , doymamiştim daSekerim 105 cikti.
Bu dengesiz şekeri ben de duymustum hamilelikte daha fazla oluyormus.
Cihazin yanlis gösterme olasiligi var mi
Ben kilomu begenmeyince sekretere tarti mi bozuk diye sormustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?