- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.001
Aa ikili de mi yapmadı. Seninki baya değişikmişBiz anca gün sayalım kaderimiz bu
Ne cinsiyet söyledi ne ikili test yaptı 20. Haftada detaylıya girersin öğreniriz orda herşeyi dedi
Ben 15 günde bir devlete 15 günde bir de özele gidiyorumBen duramıyorum o kadar senin yerinde olsam bu hafta randevu alır giderdim niye soruyorsun boşverben 2,5 haftanın üzerine gideceğim cuma günü
Normalde 3 hafta sonra giderdim ama bayrama denk geliyor ve kontrol hakkım gitsin istemiyorum canım o yüzden ilk defa erken gideceğim idare ediversin artıkAy 12.haftada 3gün erken gittim diye erken gelmişsin bir daha erken gelme diyip durdu. Valla değiştiricem doktoru ya.
Çok mantıklı ben de Devletten randevu bulabilsem gidecektim ama randevu yokBen 15 günde bir devlete 15 günde bir de özele gidiyorumanca sabrediyorum
Ben bebek yünü ile örme tulumlara taktımKızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklımailk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Benimde aktif yoğun bir iş hayatım var ama sanırım ilk hamilelik diye böyle evhamlanıyorum, mümkün oldukca işe güce başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum o zaman hiiç sorun kalmıyor :)ilk hamileliğimde ben de öyleydim çok normal. Ama şuan bunları düşünmeye hiç vaktim olmuyor. İş hayatı bir yandan kızım bir yandan günler öyle yoğun geçiyor ki hamile olduğumu unutuyorum bile. Bebiş kendi kendine büyüyor. Bir bakıyorum randevu günü gelmiş :) Uğraşacak bir şeyler bulmak, onlarla kafa dağıtmak en iyisi sanırım bu süreçte.
Allahım tek başıma olmadığıma sevindim tabii keşke böyle olmasak ama elimizde değil napalımBen de öyleyim 2 hafta oldu kontrole gideli daha 2 haftam var hep bir korku halindeydim birsey mi oldu diye baska bir doktora mı gidip görsem diyorum sonra vazgeçiyorum
Aynı şeylere yaşıyoruz canım benim, rabbim sağlıkla kucağımıza alalım şu değişik hislerden kurtulalım hayırlısı ile inşallahGünaydın canım. Ben öyleyim. İlk bebeğimde 9.haftada kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrenmiştim. Bu bende kalıcı bir travma bıraktı. Her ultrasona girdiğimde o ilk karnıma dokunduğu an midem ağzımda bekliyorum kötü bir şey söylemesin diye dualar ediyorum. Doktordan çıkınca bir sevinç kaplıyor içimi başlıyorum bebeğimle konuşmaya, seviyorum onu, şükrediyorum Allaha.
ah bu annelik güdüsü, daha doğmadan endişeler başladı, hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallahTotalde 2 kilo almış durumdayım ama göbek yokbu bebek nerde dememden sıkılmış bir kocam var bebeği de henüz hissetmiş değilim, her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum ve o kalp atışını duyana kadar da rahatlayamıyorum. Bir sonraki ultrason için her gün çetele tutuyorum ne olacak bu halim bilmiyorum
Hayırlı olsun canım prenses çok sevindim sonucunu temiz çıkmasınaSelam kızlar:
Bugün kontrolüm vardı benim yaramaz bebe bu kez de dönmüş sırtını kırvırlmış yatıyordu. Doktor boyunu bile ölçemedi. Doktor diyor neyse ki kan testi var yoksa yine cinsiyet göremedik
Genetik temiz gelmiş. Cinsiyet kız ve ismi de Alice olacak..
Baş ağrılarım için bir hafta tansiyon ölçeceğim. Orada da 14 çıktı. Sonra belki başka bir doktora yönlendirecek.. Hem şeker hem de açık miyom ameliyatım olduğu için her şey yolunda giderse 38. Haftada alırız dedi.
Teşekkürler canım sonucun iyi gelmesi ile daha da rahatladım. Bundan sonrası da rahat ve huzurlu geçer umarım hepimiz içinHayırlı olsun canım prenses çok sevindim sonucunu temiz çıkmasına
Gözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallahSelam kızlar:
Bugün kontrolüm vardı benim yaramaz bebe bu kez de dönmüş sırtını kırvırlmış yatıyordu. Doktor boyunu bile ölçemedi. Doktor diyor neyse ki kan testi var yoksa yine cinsiyet göremedik
Genetik temiz gelmiş. Cinsiyet kız ve ismi de Alice olacak..
Baş ağrılarım için bir hafta tansiyon ölçeceğim. Orada da 14 çıktı. Sonra belki başka bir doktora yönlendirecek.. Hem şeker hem de açık miyom ameliyatım olduğu için her şey yolunda giderse 38. Haftada alırız dedi.
Geçmiş olsun canım.Eki Görüntüle 3091385 selaamm. Dişçiye geldi dolgu yapılacak midem bulanır diye korkuyorumbir de diş etlerim şişmişti doktor gebelik hormonlarının bunlara sebep olabileceğini söyledi sizlere de bilgi vermek istedim mutlu günler
Çok tatlı ne kadar güzel bir hisKızlar merhaba. Ben de meleğimin hareketlerini hissettim bu hafta. 27 hazirandan beri pıt pıt vuruyor minik kelebeğimSizlerle paylaşmak istedim
Benim çocuklarım. Mart ve Nisan doğumlu petek yanıyordu ev sıcaktı annem yinede ilk zaman 2 kat giydir demişti. Zıbın takımlarının içine bir kat daha giydiriyordum. Tulum giydirince daha derli toplu oluyor ama tulumlarda çok az giyiliyor. Çok hızlı büyüyorlar hemen kasmaya başlıyor. Hastane çıkış takımlarında gereksiz parça çokluğu var üst üste kapanan zıbın gibi bişey var mesela hiç kullanmadım. Ekstradan çıtçıtlı uzun kol badi, patikli pijama çok almıştım. Ben de örebilirsem tulum örmek istitorum çok hoşuma gidiyor. Tarifle bir yelek ördüm şimdi.Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklımailk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Ay yok benim hiç bilgim yok atlet giydirmemiz gerekir heralde çıtçıtlı mı giydireceğiz üstüne tulum mu uyurken bir de uyku tulumu mu giydireceğiz. Askılı atlet mi yarım kollu mu uzun muBen bebek yünü ile örme tulumlara taktımçok güzeller
İlk Gebeliğiniz mi?Kızlar merhaba. Ben de meleğimin hareketlerini hissettim bu hafta. 27 hazirandan beri pıt pıt vuruyor minik kelebeğimSizlerle paylaşmak istedim
Çok sağolun ya aydınlanmaya ihtiyacım varBenim çocuklarım. Mart ve Nisan doğumlu petek yanıyordu ev sıcaktı annem yinede ilk zaman 2 kat giydir demişti. Zıbın takımlarının içine bir kat daha giydiriyordum. Tulum giydirince daha derli toplu oluyor ama tulumlarda çok az giyiliyor. Çok hızlı büyüyorlar hemen kasmaya başlıyor. Hastane çıkış takımlarında gereksiz parça çokluğu var üst üste kapanan zıbın gibi bişey var mesela hiç kullanmadım. Ekstradan çıtçıtlı uzun kol badi, patikli pijama çok almıştım. Ben de örebilirsem tulum örmek istitorum çok hoşuma gidiyor. Tarifle bir yelek ördüm şimdi.
Teşekkürler canım ismi doktorumuz adı ama biz de çok severek seçtikGözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallahismide çok güzel maşallah
Böyle bir durumda içine iç pijama da giydirmek gerekebilir kızıma öyle yapıyordum ben. Zıbının üstüne iç alt pijama üstüne tulum vsÇok sağolun ya aydınlanmaya ihtiyacım varmesela alttan çıtçıtlı askılı body giydirdik atlet niyetine. üstüne uzun kollu pijama takımı giydirsek yeter mi acaba yani altında tek kat pijama altı olmuş olacak
Peki alttan çıtçıtı olan 2tane şeyi üstüste giydirebiliyor muyuz? Bez de olacak ya çok fazla olur muBöyle bir durumda içine iç pijama da giydirmek gerekebilir kızıma öyle yapıyordum ben. Zıbının üstüne iç alt pijama üstüne tulum vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?