- 23 Mart 2022
- 276
- 695
- 23
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.021
Kafamdaki deli sorulardan biri benim de. Ne alacağımı bilemiyorumKızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklımailk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Ay yok benim hiç bilgim yok atlet giydirmemiz gerekir heralde çıtçıtlı mı giydireceğiz üstüne tulum mu uyurken bir de uyku tulumu mu giydireceğiz. Askılı atlet mi yarım kollu mu uzun mu
İlk Gebeliğiniz mi?
Bacaklar boşta olacağı için bir kat daha olur sanırım.ilk zamanlar anne karnında hissettiği için sıcak olması gerekiyor. evin ortamın sıcaklığına göre şekillenir artıkPeki alttan çıtçıtı olan 2tane şeyi üstüste giydirebiliyor muyuz? Bez de olacak ya çok fazla olur mu
Beni kızılay’da Eyüp Ekiciye yönlendirmişti doktorum. Bir de gop’ta Mustafa Salih’i biliyorum. İkisi de prof sanırım.Ay tam bunu dusunuyordum yardımcı olur musun isimlerini verebilir misiniz ?
Tabi canm seninçin nasıl rahat ederse. Ama radyologlar da doktor. Hatta benm dediklerim prof.Doğrudur canım ama ben yine de perinatolog tercih ederim bu konuda ki benim 2li testi yaptırdığım perinatolog bu konuda çok tecrübesi olan bir isimdi radyoloğa o kadar güvenemem tercih meselesi
Benim her daim favorim ayaklı, fermuarlı tulumlardı. Hatta ilk aylar kendinden eldiveni olan tulumlar. Bu bebişe de öyle giydireceğim.Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklımailk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Bi internet sitesinde çok güzel bir yazı buldum bence faydali bir okuyun derim soğan sistemi giydirmek diye bir terim var gerçekten çok faydalı ben ilk kızımda öyle yapıyordum hala yapıyoruz:)Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklımailk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Ayyy çok şekerler bayıldımEvine göre değişir. Uzun badi üstü şunlar hoşuma gitti benim tabi gün boyu kalamaz üstünde ama heves işte
Büyük ihtimal kışın pek bir yere gidemeyeceğiz. Genelde ev kıyafetleri olur ama dediğiniz gibi birkaç süslü şey fotoğraf falan çekmelik alınabilir. Bu attıklarınız da çok tatlıymışEvine göre değişir. Uzun badi üstü şunlar hoşuma gitti benim tabi gün boyu kalamaz üstünde ama heves işte
Teşekkür ederim okudum bu tarz yazılar ama ben tecrübeli annelerden daha detaylı bilgiler almak istedim.Bi internet sitesinde çok güzel bir yazı buldum bence faydali bir okuyun derim soğan sistemi giydirmek diye bir terim var gerçekten çok faydalı ben ilk kızımda öyle yapıyordum hala yapıyoruz:)
Kışın Doğan Bebekler İçin Bakım Rehberi - Çocuk - Bebek Bakımı - Anne Bebek Dergisi
Dişleri Geç Çıkan, Bıngıldakları Geç Kapanan Kış Bebeklerinin, Günlük 10-15 Dakika Güneş Işığına Çıkarılması Gerekiyor. Dışarıda hava soğuk. Evde sıkıldınız ancak bebeğiniz küçük olduğundan dışarı çıkmaya da çekiniyorsunuz. Çünkü bu mevsimde bebeğinizi bekleyen en büyük tehlike üşütüp...www.annebebek.com.tr
Canım soruyorum ama niye hep S ile başlayan isim arıyorsunuz sizde aile geleneği gibi bir şey mi yoksa eşin mi öyle istiyor? İstediğin ismi koy bence neyi beğeniyorsan içine sinsinSelin bizim de alternatifler arasında. S ile başlayacağı kesin olduğu için çok fazla güzel seçeneğimiz de yok :)) selin seray sena sezin seden gibi
Günde 2 kez göğüs, göbek ve kalça bölgesine sürüyorum canım ben 13. haftada başladım her gün muhakkak sürüyorumKızlar merhaba
Çatlak kremine kaçıncı haftadan sonra başladınız ve günde kaç kez kullanıyorsunuz hangi bölgelere ayrıca kullanıyorsunuz
38.hafta derken 37+0 mi yoksa 38+0ı mi kastediyor doktor canım? Bir dahaki gidişimde ben de soracağım kaçıncı haftada olur diyeSelam kızlar:
Bugün kontrolüm vardı benim yaramaz bebe bu kez de dönmüş sırtını kırvırlmış yatıyordu. Doktor boyunu bile ölçemedi. Doktor diyor neyse ki kan testi var yoksa yine cinsiyet göremedik
Genetik temiz gelmiş. Cinsiyet kız ve ismi de Alice olacak..
Baş ağrılarım için bir hafta tansiyon ölçeceğim. Orada da 14 çıktı. Sonra belki başka bir doktora yönlendirecek.. Hem şeker hem de açık miyom ameliyatım olduğu için her şey yolunda giderse 38. Haftada alırız dedi.
Çok teşekkür ederim ya. Ben de zaten ebebekteki uzun kollu beyaz bodyleri görünce aklıma geldi bu konu.Benim her daim favorim ayaklı, fermuarlı tulumlardı. Hatta ilk aylar kendinden eldiveni olan tulumlar. Bu bebişe de öyle giydireceğim.
İçine de kısa kollu alttan çıtçıtlı düz beyaz ebebek bodylerinden.
TesekkurlerBeni kızılay’da Eyüp Ekiciye yönlendirmişti doktorum. Bir de gop’ta Mustafa Salih’i biliyorum. İkisi de prof sanırım.
Çok güzellerEvine göre değişir. Uzun badi üstü şunlar hoşuma gitti benim tabi gün boyu kalamaz üstünde ama heves işte
Ne kadar faydalı bir yazı, teşekkür ederim canım.Bi internet sitesinde çok güzel bir yazı buldum bence faydali bir okuyun derim soğan sistemi giydirmek diye bir terim var gerçekten çok faydalı ben ilk kızımda öyle yapıyordum hala yapıyoruz:)
Kışın Doğan Bebekler İçin Bakım Rehberi - Çocuk - Bebek Bakımı - Anne Bebek Dergisi
Dişleri Geç Çıkan, Bıngıldakları Geç Kapanan Kış Bebeklerinin, Günlük 10-15 Dakika Güneş Işığına Çıkarılması Gerekiyor. Dışarıda hava soğuk. Evde sıkıldınız ancak bebeğiniz küçük olduğundan dışarı çıkmaya da çekiniyorsunuz. Çünkü bu mevsimde bebeğinizi bekleyen en büyük tehlike üşütüp...www.annebebek.com.tr
Genelde ilk hamilelikte 38+0 dan sonra sezeryana alıyorlar canım farklı bir durum yoksa her şey normalseCanım soruyorum ama niye hep S ile başlayan isim arıyorsunuz sizde aile geleneği gibi bir şey mi yoksa eşin mi öyle istiyor? İstediğin ismi koy bence neyi beğeniyorsan içine sinsin
Günde 2 kez göğüs, göbek ve kalça bölgesine sürüyorum canım ben 13. haftada başladım her gün muhakkak sürüyorum
38.hafta derken 37+0 mi yoksa 38+0ı mi kastediyor doktor canım? Bir dahaki gidişimde ben de soracağım kaçıncı haftada olur diye
İnşallah Yağız düşünüyoruz ama her an değişebilir. :) Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim :)Gözün aydın canım maşallah oğluşuna. İsim bulunur nasılsa üzülme, Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok güzeller
Ne kadar faydalı bir yazı, teşekkür ederim canım.
Kaç kilosun canım eğer zayıf hamile kalmışsan çok dert etme elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışİsime karar verebildiniz mi cinsiyeti ogrenen arkadaslar :) kilo konusuna gelince 16. Haftadayim 4,5 kilo almisim simdiden cok hizli gidiyoruz sanki
Sanırım 37 tamamlandıktan sonra alacak canım çünkü 2 hafta önce alacağız Aralık ortası dedi.. 14 aralıkta 37 bitiyor takvime göre o hafta alacaktır. Ama benim daha önce açım miyom ameliyatım olduğu için erken alıyor olabilir. İkinci sezeryan gibi değerlendiriyor.Canım soruyorum ama niye hep S ile başlayan isim arıyorsunuz sizde aile geleneği gibi bir şey mi yoksa eşin mi öyle istiyor? İstediğin ismi koy bence neyi beğeniyorsan içine sinsin
Günde 2 kez göğüs, göbek ve kalça bölgesine sürüyorum canım ben 13. haftada başladım her gün muhakkak sürüyorum
38.hafta derken 37+0 mi yoksa 38+0ı mi kastediyor doktor canım? Bir dahaki gidişimde ben de soracağım kaçıncı haftada olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?