2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evine göre değişir. Uzun badi üstü şunlar hoşuma gitti benim tabi gün boyu kalamaz üstünde ama heves işte

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-29-14-55-56-167_com.instagram.android.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-06-29-14-55-49-963_com.instagram.android.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2022-06-29-14-55-46-688_com.instagram.android.webp
    23 KB · Görüntüleme: 88
Peki alttan çıtçıtı olan 2tane şeyi üstüste giydirebiliyor muyuz? Bez de olacak ya çok fazla olur mu
Bacaklar boşta olacağı için bir kat daha olur sanırım.ilk zamanlar anne karnında hissettiği için sıcak olması gerekiyor. evin ortamın sıcaklığına göre şekillenir artık

Doğrudur canım ama ben yine de perinatolog tercih ederim bu konuda ki benim 2li testi yaptırdığım perinatolog bu konuda çok tecrübesi olan bir isimdi radyoloğa o kadar güvenemem tercih meselesi
Tabi canm seninçin nasıl rahat ederse. Ama radyologlar da doktor. Hatta benm dediklerim prof.

Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklıma ilk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Benim her daim favorim ayaklı, fermuarlı tulumlardı. Hatta ilk aylar kendinden eldiveni olan tulumlar. Bu bebişe de öyle giydireceğim.
İçine de kısa kollu alttan çıtçıtlı düz beyaz ebebek bodylerinden.

Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklıma ilk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Bi internet sitesinde çok güzel bir yazı buldum bence faydali bir okuyun derim soğan sistemi giydirmek diye bir terim var gerçekten çok faydalı ben ilk kızımda öyle yapıyordum hala yapıyoruz:)

Evine göre değişir. Uzun badi üstü şunlar hoşuma gitti benim tabi gün boyu kalamaz üstünde ama heves işte
Büyük ihtimal kışın pek bir yere gidemeyeceğiz. Genelde ev kıyafetleri olur ama dediğiniz gibi birkaç süslü şey fotoğraf falan çekmelik alınabilir. Bu attıklarınız da çok tatlıymış
Teşekkür ederim okudum bu tarz yazılar ama ben tecrübeli annelerden daha detaylı bilgiler almak istedim.

Selin bizim de alternatifler arasında. S ile başlayacağı kesin olduğu için çok fazla güzel seçeneğimiz de yok :)) selin seray sena sezin seden gibi
Canım soruyorum ama niye hep S ile başlayan isim arıyorsunuz sizde aile geleneği gibi bir şey mi yoksa eşin mi öyle istiyor? İstediğin ismi koy bence neyi beğeniyorsan içine sinsin
Kızlar merhaba
Çatlak kremine kaçıncı haftadan sonra başladınız ve günde kaç kez kullanıyorsunuz hangi bölgelere ayrıca kullanıyorsunuz
Günde 2 kez göğüs, göbek ve kalça bölgesine sürüyorum canım ben 13. haftada başladım her gün muhakkak sürüyorum
38.hafta derken 37+0 mi yoksa 38+0ı mi kastediyor doktor canım? Bir dahaki gidişimde ben de soracağım kaçıncı haftada olur diye

Benim her daim favorim ayaklı, fermuarlı tulumlardı. Hatta ilk aylar kendinden eldiveni olan tulumlar. Bu bebişe de öyle giydireceğim.
İçine de kısa kollu alttan çıtçıtlı düz beyaz ebebek bodylerinden.
Çok teşekkür ederim ya. Ben de zaten ebebekteki uzun kollu beyaz bodyleri görünce aklıma geldi bu konu.

Çok güzeller
Ne kadar faydalı bir yazı, teşekkür ederim canım.

Genelde ilk hamilelikte 38+0 dan sonra sezeryana alıyorlar canım farklı bir durum yoksa her şey normalse

İsime karar verebildiniz mi cinsiyeti ogrenen arkadaslar :) kilo konusuna gelince 16. Haftadayim 4,5 kilo almisim simdiden cok hizli gidiyoruz sanki
Kaç kilosun canım eğer zayıf hamile kalmışsan çok dert etme elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa Teoman kız olursa Almila isimlerini düşünüyoruz daha fikirler kaç kere değişecek acaba

Tecrübeli anneler aldıklarını atsın ya da yazabilir mi bende çok çömezim ne alacağım konusunda gereksiz bişey almak istemiyorum .Mesela bizim için hastaneye kaç kat pijama gerekli anne için

Sanırım 37 tamamlandıktan sonra alacak canım çünkü 2 hafta önce alacağız Aralık ortası dedi.. 14 aralıkta 37 bitiyor takvime göre o hafta alacaktır. Ama benim daha önce açım miyom ameliyatım olduğu için erken alıyor olabilir. İkinci sezeryan gibi değerlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…