- 10 Eylül 2021
- 337
- 230
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.041
uyanmiyorum ama uyuyamiyorum. doktor da zaten gecmeyebilir hep devam edebilir dedi malesefRefluden uyanan var mi kizlar? Son 1 aydir hic duzgun uyuyamiyorum ben
kendi yaptığım ihtiyaç listesini paylaşmıştım geçenlerde. 3 adet gecelik yada pijama takımı, bir adet de sabahlık yada uzun hırka tarzı üste geçirilecek bir şey yeterli. Doğum sonrası koridorda yürüyüşe çıktığında ihtiyaç olabiliyor. Sezeryan yapanlar için pijama takımı kullanışlı olmuyor. Kesinlikle gecelik tavsiye ederim.Tecrübeli anneler aldıklarını atsın ya da yazabilir mi bende çok çömezim ne alacağım konusunda gereksiz bişey almak istemiyorum .Mesela bizim için hastaneye kaç kat pijama gerekli anne için
Hayır ikinci gebeliğim canım. Oğlumda da bu haftada hissetmiştimAy yok benim hiç bilgim yok atlet giydirmemiz gerekir heralde çıtçıtlı mı giydireceğiz üstüne tulum mu uyurken bir de uyku tulumu mu giydireceğiz. Askılı atlet mi yarım kollu mu uzun mu
İlk Gebeliğiniz mi?
Kızımda sadece onları tercih ettim. Asırı kullanışlı ve görsel olarak muhtesemler. Bebek cok küşğk oluyor cok parca da kayboluyor icinde.Benim her daim favorim ayaklı, fermuarlı tulumlardı. Hatta ilk aylar kendinden eldiveni olan tulumlar. Bu bebişe de öyle giydireceğim.
İçine de kısa kollu alttan çıtçıtlı düz beyaz ebebek bodylerinden.
Yalnız değilsin ben de 54 le başladım şuan 59 oldum Allahtan kilolu değildim yoksa doğuma kadar düşünemiyorum kendimiİsime karar verebildiniz mi cinsiyeti ogrenen arkadaslar :) kilo konusuna gelince 16. Haftadayim 4,5 kilo almisim simdiden cok hizli gidiyoruz sanki
evet aynen tulum çok kullanışlı ve güzel duruyor. Bez değiştirmek falan da çok rahat. Sadece ayaklarını çıkarıp değiştiriyorsun mis :) kat kat giydirmeyi de tercih etmiyorum ben. Evimiz merkezi sistem ve baya sıcak oluyor. sadece çıtçıtlı kısa kollu body giydiriyorum. Kızımda da öyleydi. Ve doktorumuzun tavsiyesiyle göbeği düştükten sonra her gün mutlaka banyo yaptırırdık. Prematüre doğmasına rağmen çok kısa sürede yaşıtlarını boy/kilo olarak yakalamıştı. Su uzatır dedikleri kesinlikle doğru :)) 2 yaşına kadar da hiç hasta olmadı maşallah.Kızımda sadece onları tercih ettim. Asırı kullanışlı ve görsel olarak muhtesemler. Bebek cok küşğk oluyor cok parca da kayboluyor icinde.
Bende aynıyım ama aynada baktım şiş değil kırmızı büyük ihtimal ben reflüyü azdırdım o da yara yaptı. Soğuk ya da ılık süt bana iyi geldi. İnan benim de aklıma inş covid değildir diye geldi ama ateşim falan yokArkadaşlar boğaz ağrısına hamilelikte ne kullanabiliriz doktorunuz neleri önerdi bi iki arkadaşın olmuştu öyle hatırlıyorum zencefil bal yapmayı düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı soğuk su içiyorum ondan mı oldu bilmiyorum umarım birisinden bulaşmamıştır bişeyler
Benim de yok canım sadece korktuğum yakınımdan birisi ağır hastalanmış maske takıyorum ben halen daha ama umarım geçmemiştirBende aynıyım ama aynada baktım şiş değil kırmızı büyük ihtimal ben reflüyü azdırdım o da yara yaptı. Soğuk ya da ılık süt bana iyi geldi. İnan benim de aklıma inş covid değildir diye geldi ama ateşim falan yok
Hatay’da oturuyorum ben burdaki bi mağazadan aldım canımL Lalettayinn Ürünleri nereden aldın canım.
Her yazana aynı şeyi yazıyorum ama napayım benim için mucizeArkadaşlar boğaz ağrısına hamilelikte ne kullanabiliriz doktorunuz neleri önerdi bi iki arkadaşın olmuştu öyle hatırlıyorum zencefil bal yapmayı düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı soğuk su içiyorum ondan mı oldu bilmiyorum umarım birisinden bulaşmamıştır bişeyler
Canim bana saglikocagindaki doktor sprey kullanabilirsin demisti bogaz spreyi yazmisti, oda rahatlatti biraz. Kendimde evde surekli zencefil tozu ve keciboynuzu pekmezi karistirip yiyordum gun icinde surekli yakiyodu ama cok iyi geldi bana 1 gunde toparlandim geri, ( taze zencefil bal limon cayida icebilirsin )Arkadaşlar boğaz ağrısına hamilelikte ne kullanabiliriz doktorunuz neleri önerdi bi iki arkadaşın olmuştu öyle hatırlıyorum zencefil bal yapmayı düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı soğuk su içiyorum ondan mı oldu bilmiyorum umarım birisinden bulaşmamıştır bişeyler
Yaaa çok tatlı yerim seni teyzoşumSelamm kizlar, biz bugun gittik oglusumuzu gormeyee hersey yolunda cok sukur teyzeleribizimki tatile cikmiss hatta kollari kafasinin altinda yatmis gunesleniyor gibiydi rahatina duskun diyo doktor tamda gunuyle uyumlu herseyi. Zayif oldugun icin kipirtilari hissedebilirsin dedi bidee normalmis artik hissetiklerim dogruu kanama alanida gormedi bu seferr
Bi sonraki randevuma detayli ultrason olucakk ama memlekete gidecegim icin, biraz erken olucak 3 hafta sonraa, aslinda memlekettede yapabilirim ama perinatoloji heryerde oluyormu bilmiyorumm, yoksa en iyisi gitmeden hallediyim burda..
Hangi ayda doğmuştu? Kış ayı hastalık ayı ya acaba yeni dogan bebekler cok etkilenir mievet aynen tulum çok kullanışlı ve güzel duruyor. Bez değiştirmek falan da çok rahat. Sadece ayaklarını çıkarıp değiştiriyorsun mis :) kat kat giydirmeyi de tercih etmiyorum ben. Evimiz merkezi sistem ve baya sıcak oluyor. sadece çıtçıtlı kısa kollu body giydiriyorum. Kızımda da öyleydi. Ve doktorumuzun tavsiyesiyle göbeği düştükten sonra her gün mutlaka banyo yaptırırdık. Prematüre doğmasına rağmen çok kısa sürede yaşıtlarını boy/kilo olarak yakalamıştı. Su uzatır dedikleri kesinlikle doğru :)) 2 yaşına kadar da hiç hasta olmadı maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?