2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kizlar, bayadir girmiyorum, is yeri inanilmaz yogun bu aralar.

Bugun kontrolum vardi, hersey cok sukur yolunda. doktor bebegin herseyine bakti; beynine, organlarina, ayaklarina, hatta parmaklarina kadar bakti. Nipt gecen kan verdim, bu hafta cumaya kadar gelir dedi.

Ama yine yuzde 90 cinsiyeti KIZ dedi. Ben sok cunku hep erkek hissediyordum, ruyalarima da erkek giriyordu durmadan.

hep kiz istiyordum ama erkek hissediyordum. Kendimi erkege ve erkek isimlere yogunlasmistim hahaha cok sasirdim.

Tecrübeli anneler aldıklarını atsın ya da yazabilir mi bende çok çömezim ne alacağım konusunda gereksiz bişey almak istemiyorum .Mesela bizim için hastaneye kaç kat pijama gerekli anne için
kendi yaptığım ihtiyaç listesini paylaşmıştım geçenlerde. 3 adet gecelik yada pijama takımı, bir adet de sabahlık yada uzun hırka tarzı üste geçirilecek bir şey yeterli. Doğum sonrası koridorda yürüyüşe çıktığında ihtiyaç olabiliyor. Sezeryan yapanlar için pijama takımı kullanışlı olmuyor. Kesinlikle gecelik tavsiye ederim.

Hayır ikinci gebeliğim canım. Oğlumda da bu haftada hissetmiştim

Benim her daim favorim ayaklı, fermuarlı tulumlardı. Hatta ilk aylar kendinden eldiveni olan tulumlar. Bu bebişe de öyle giydireceğim.
İçine de kısa kollu alttan çıtçıtlı düz beyaz ebebek bodylerinden.
Kızımda sadece onları tercih ettim. Asırı kullanışlı ve görsel olarak muhtesemler. Bebek cok küşğk oluyor cok parca da kayboluyor icinde.

Kızımda sadece onları tercih ettim. Asırı kullanışlı ve görsel olarak muhtesemler. Bebek cok küşğk oluyor cok parca da kayboluyor icinde.
evet aynen tulum çok kullanışlı ve güzel duruyor. Bez değiştirmek falan da çok rahat. Sadece ayaklarını çıkarıp değiştiriyorsun mis :) kat kat giydirmeyi de tercih etmiyorum ben. Evimiz merkezi sistem ve baya sıcak oluyor. sadece çıtçıtlı kısa kollu body giydiriyorum. Kızımda da öyleydi. Ve doktorumuzun tavsiyesiyle göbeği düştükten sonra her gün mutlaka banyo yaptırırdık. Prematüre doğmasına rağmen çok kısa sürede yaşıtlarını boy/kilo olarak yakalamıştı. Su uzatır dedikleri kesinlikle doğru :)) 2 yaşına kadar da hiç hasta olmadı maşallah.

Arkadaşlar boğaz ağrısına hamilelikte ne kullanabiliriz doktorunuz neleri önerdi bi iki arkadaşın olmuştu öyle hatırlıyorum zencefil bal yapmayı düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı soğuk su içiyorum ondan mı oldu bilmiyorum umarım birisinden bulaşmamıştır bişeyler

Bende aynıyım ama aynada baktım şiş değil kırmızı büyük ihtimal ben reflüyü azdırdım o da yara yaptı. Soğuk ya da ılık süt bana iyi geldi. İnan benim de aklıma inş covid değildir diye geldi ama ateşim falan yok

Benim de yok canım sadece korktuğum yakınımdan birisi ağır hastalanmış maske takıyorum ben halen daha ama umarım geçmemiştir

Kızlar herkese merhaba. Bugün bebitoya ilk kez bişeyler aldık hem de innanılmaz uyguna şu fotoğraftaki herşey 480tl tuttu normalde bu biberon seti o fiyat belki bakmışsınızdır. Hayatımda ilk kez bişeyi bu kadar uyguna aldığım için çok mutlu oldum sizinle de paylaşmak istedim

Her yazana aynı şeyi yazıyorum ama napayım benim için mucize
Kestane balı

Selamm kizlar, biz bugun gittik oglusumuzu gormeyee hersey yolunda cok sukur teyzeleri bizimki tatile cikmiss hatta kollari kafasinin altinda yatmis gunesleniyor gibiydi rahatina duskun diyo doktor tamda gunuyle uyumlu herseyi. Zayif oldugun icin kipirtilari hissedebilirsin dedi bidee normalmis artik hissetiklerim dogruu kanama alanida gormedi bu seferr

Bi sonraki randevuma detayli ultrason olucakk ama memlekete gidecegim icin, biraz erken olucak 3 hafta sonraa, aslinda memlekettede yapabilirim ama perinatoloji heryerde oluyormu bilmiyorumm, yoksa en iyisi gitmeden hallediyim burda..

Canim bana saglikocagindaki doktor sprey kullanabilirsin demisti bogaz spreyi yazmisti, oda rahatlatti biraz. Kendimde evde surekli zencefil tozu ve keciboynuzu pekmezi karistirip yiyordum gun icinde surekli yakiyodu ama cok iyi geldi bana 1 gunde toparlandim geri, ( taze zencefil bal limon cayida icebilirsin )

Ve cok soguk icmemeye calis gercekten iltihaplanirsa cok fena oluyor ilitmaya calis ictigin suyu, bende hemen soguk bisey ictigimde bogazlarim acir dikkat ediyorumm o yuZden

Yaaa çok tatlı yerim seni teyzoşum

Hangi ayda doğmuştu? Kış ayı hastalık ayı ya acaba yeni dogan bebekler cok etkilenir mi

Merhabalar, elimde Demir için flakon ve şurup hatta bir de fısfıs var. Yani tam kestiremiyorum. Ben hap yutamadığım için doktor ne dese aldım. Deneme yanılma yaparım diye. Kendim içln doğrum olanı buldum diğerleri elimde kaldı. İhtiyacı olan var mıdır ya da Bunları ne yapayım ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…