- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.061
Cok pis birsey yauyanmiyorum ama uyuyamiyorum. doktor da zaten gecmeyebilir hep devam edebilir dedi malesef
Kasım ayında doğdu. Bu bebeğimle sat’ları aynı. Onun da tahmini doğum tarihi 24 aralıktı 16 kasımda doğduHangi ayda doğmuştu? Kış ayı hastalık ayı ya acaba yeni dogan bebekler cok etkilenir mi
İşte ben ilk zaman çıtçıtlı atlet uzun kol çıtçıtlı alta ayaklı pijama üstüne tulum ya da takım giydirdim. Üstünü örtmüyorsun zaten tehlikeli. Uyku tulumu için de erken içinde kaybolur. Onu anca seneye kullanırız. Onda da kolsuzlar tercihim.Çok sağolun ya aydınlanmaya ihtiyacım varmesela alttan çıtçıtlı askılı body giydirdik atlet niyetine. üstüne uzun kollu pijama takımı giydirsek yeter mi acaba yani altında tek kat pijama altı olmuş olacak
Bende aynı firma ile görüştüm size ne fiyat verdiler umarım sonucunuz güzel çıkmıştırBen de bugün fetal DNA verdim ben Amerika'ya gönderdim panorama test ve fetal olarak. 12 güne kadar sonuç çıkacakmış çok net pipi gördük ama yine de doktor %100 demedi ama %90 dedi.Fetalde belli olur denildi bakalım
Teşekkür ederim canım yarın alacağımHer yazana aynı şeyi yazıyorum ama napayım benim için mucize
Kestane balı
Geçmiş olsun sana da canım şimdi sen deyince keçiboynuzu zencefil vardı evde yedim hemen bi kaşık ballı süt içtim bide inşallah şifa olurCanim bana saglikocagindaki doktor sprey kullanabilirsin demisti bogaz spreyi yazmisti, oda rahatlatti biraz. Kendimde evde surekli zencefil tozu ve keciboynuzu pekmezi karistirip yiyordum gun icinde surekli yakiyodu ama cok iyi geldi bana 1 gunde toparlandim geri, ( taze zencefil bal limon cayida icebilirsin )
Ve cok soguk icmemeye calis gercekten iltihaplanirsa cok fena oluyorilitmaya calis ictigin suyu, bende hemen soguk bisey ictigimde bogazlarim acir dikkat ediyorumm o yuZden
Ihlamur kaynatıp içmiştim ben de. Geçmiş olsunArkadaşlar boğaz ağrısına hamilelikte ne kullanabiliriz doktorunuz neleri önerdi bi iki arkadaşın olmuştu öyle hatırlıyorum zencefil bal yapmayı düşünüyorum başka tavsiyeleriniz var mı soğuk su içiyorum ondan mı oldu bilmiyorum umarım birisinden bulaşmamıştır bişeyler
Sagolasin canimm, bana bir ay filan olduu geceliGeçmiş olsun sana da canım şimdi sen deyince keçiboynuzu zencefil vardı evde yedim hemen bi kaşık ballı süt içtim bide inşallah şifa olur
Aynen yaa mesela şuan acıktım ama bisey yemicem. Yarin ya da öbür gun saglik ocagina gidicem gittigimde bi tartilicam tekrar acaba kac cikicam diye yaa zayiflayabilecegimi bilsem yuruyus yaparim surekli. Fazla yurumemek abartmamak sartiylaBen de çok sinir oluyorum bu kilo konusuna o kadar kolay aliyorum ki şu aralar artık geceleri bir şey yememeye başladım yoksa jet hiziyla devam ediyor
Gece tuvalet için sık sık kalkıyorum ama şu saat yani 4.00-4.30 arası kalkınca uyuyamıyorum. Laf aramızda bugün ekmek arası yedim, şu an tvlerde zamping yapıyor seviyesindeyimKizlar ya ben hic kaliteli uyku uyuyamiyorum uykusuzluk cekmiyorumda ama gece mutlaka uyaniyorum
Aynen yaa mesela şuan acıktım ama bisey yemicem. Yarin ya da öbür gun saglik ocagina gidicem gittigimde bi tartilicam tekrar acaba kac cikicam diye yaa zayiflayabilecegimi bilsem yuruyus yaparim surekli. Fazla yurumemek abartmamak sartiyla
O horlayan koca bende de var hemşire2.30 dan beri uyanigim,
saolsunlar horlayan bir kocam yasli bir köpegim varbebek icin uykusuz kalirsam zorlanmayacagim. Actim Peaky Blinders izliyorum
Rüyaların hayır olsun canım. Sakin ol bazı kişilerin iç karnı ve metabolizmasına göre değişiyor bu şişme durumları. Yeni yeni belli olmaya başladı çoğu kişinin. Üzme tatlı canını bakıyımKızlar çok tedirgin uyandım benim karnım hiç şişmiyor rüyalara karıştım çok korkuyorum yarınki randevudan
Ben kızımda da Ocak da dogum yaptım kendıme bır tane pamuklu sıcak tutan bır takım gecelik, bır tane normal ıncelıkte takım ve ucuncu olarak bazı anneler cok sıcak oluyor dedıgı ıcın kısa kollu tısort koydum. Hepsını kullandım .Normal dogumdu sonrasında cokk usudum kat kat battanıye koymalarına rağmen tıtredım. Kan kaybı oldugu ıcın . Bir kerede istifra ettım ustumu değişmem gerektı p yuzden kendıme iki takım bir üst koymayı dusunuyorum.Tecrübeli anneler aldıklarını atsın ya da yazabilir mi bende çok çömezim ne alacağım konusunda gereksiz bişey almak istemiyorum .Mesela bizim için hastaneye kaç kat pijama gerekli anne için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?