- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.081
Ben altına uzun kollu zıbın uzerıne uzun kollu tulum veya pijama takım gıydırıyordum.Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklımailk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Merhaba. Evet sonucu aldım temiz geldi cinsiyeti de söylediler doktoruma. 350 dolar ödedim ben.Bende aynı firma ile görüştüm size ne fiyat verdiler umarım sonucunuz güzel çıkmıştır
Basladim canim ben hatta 1 ay olacak baslayaliKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Canım aynı şekilde benim doktor da başlatmıştıKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Evet 16. Haftada başlattı benideKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Günaydın canım, inşallah öğrenirsinGünaydın kızlar birkaç gündür buraya bakamıyorum. Yatılı misafir gelecek iş güç var
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlarım olmuş kimler bilmiyorum okuyamadım hepsine gözün aydın diyorumYarın doktora gidicem darısı bize belki benim minik de gösterir artık
Sakin ol canım. Herkesin vücudu da hamileliği de kendine özel.. Güzel haberler alıp rahatlarsın umarım ama yıl sonuna kadar devam edecek uzun bir yol bu. Sıkıntıları geride bırakıp biraz da keyfini çıkarma zamanı olmalı senin için. Bir şekilde rahstlamanın pozitif düşünmenin bir yolunu bulmalısın. Bunu sadece sen yapabilirsin..Kızlar çok tedirgin uyandım benim karnım hiç şişmiyor rüyalara karıştım çok korkuyorum yarınki randevudan
Ay ben de aynı öyleydim canım erkek hissediyordum kız istiyordu herkes ama bana öyle gelmiyordu o kadar şaşırıp sevinmiştim ki kızım olacağı için. Çok güzel bir andıKizlar, bayadir girmiyorum, is yeri inanilmaz yogun bu aralar.
Bugun kontrolum vardi, hersey cok sukur yolunda. doktor bebegin herseyine bakti; beynine, organlarina, ayaklarina, hatta parmaklarina kadar bakti. Nipt gecen kan verdim, bu hafta cumaya kadar gelir dedi.
Ama yine yuzde 90 cinsiyeti KIZ dedi.Ben sok cunku hep erkek hissediyordum, ruyalarima da erkek giriyordu durmadan.
hep kiz istiyordum ama erkek hissediyordum. Kendimi erkege ve erkek isimlere yogunlasmistim hahaha cok sasirdim.
Herkese merhaba hamilelikte alerji yaşayan var mi 2gündur cok kötuyum hapşirmaktan burun tıkanikligindan mahvoldum hamilelik öncesindede alerjim vardi ama bu kadar yoğun degildi
Afşyet olsunGece tuvalet için sık sık kalkıyorum ama şu saat yani 4.00-4.30 arası kalkınca uyuyamıyorum. Laf aramızda bugün ekmek arası yedim, şu an tvlerde zamping yapıyor seviyesindeyim
Folik asiti kestiğimiz gibi başlattı benim doktorumdaKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Henüz başlatmadı. En son 2 hafta önce gitmiştim. Sadece multivitamin kullanıyorum. Pazartesi kontrolüm var 15+2 oluyorum. Bakalım başlatacak mıKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Ben de 13. Haftadan beri içiyorum canımKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
bende 13.hafta bitiminde başladım canımKızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Bende ilaç kullanmak istemiyorum umarim geçer hapsirirken süreklide insan korkuyor bebek sarsiliyo diyeAma benim şuan biraz daha azaldı mart nisan mayıs çok zordu. İlaç da kullanmadım hapşırma, burun tıkanıklığı, gözlerim kaşınıyordu ve şişti hatta ciğerlerim bile kaşındığını hissediyordum. Çok şükür azaldı şimdi. Yine tıkanıp hapşırıyorum ama idare ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?