2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar tecrübeli annişler birşey soracağım. Biz bu bebişlere ne giydireceğiz. Herşeyi halletmiş gibi bunu taktım aklıma ilk 3ay kışa denk gelecek. Evde, uyurken falan nasıl giydireceğiz?
Ben altına uzun kollu zıbın uzerıne uzun kollu tulum veya pijama takım gıydırıyordum.
Bazen cok soguk olursa altına ayaklı tulum uzerıne pijama .
Ama cok sıcak gıydırmedım ben kendıme gore bir tık sıcak gıydırıyordum . Kat kat gıydırmedıgım , ıkı gune bır banyo ettırdıgım halde sorun yasamadık cok sukur.
Birde İlk 9 ay ayaklı tulumlar cok ısıme yaradı epey kullandım onlardan .
Gece yatarken de rahat pijamalar giydirmeye calısıyordum ama o kadar hızlı ustunu kırletıyordu ki , alttan kırlenıyordu veya ustten kusuyordu devamlı oyle her gece bir pijamayla yatıramıyordum

Kızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.

Günaydın canım, inşallah öğrenirsin çok yorma kendini bakalım, kolay gelsin

Kızlar çok tedirgin uyandım benim karnım hiç şişmiyor rüyalara karıştım çok korkuyorum yarınki randevudan
Sakin ol canım. Herkesin vücudu da hamileliği de kendine özel.. Güzel haberler alıp rahatlarsın umarım ama yıl sonuna kadar devam edecek uzun bir yol bu. Sıkıntıları geride bırakıp biraz da keyfini çıkarma zamanı olmalı senin için. Bir şekilde rahstlamanın pozitif düşünmenin bir yolunu bulmalısın. Bunu sadece sen yapabilirsin..

Ay ben de aynı öyleydim canım erkek hissediyordum kız istiyordu herkes ama bana öyle gelmiyordu o kadar şaşırıp sevinmiştim ki kızım olacağı için. Çok güzel bir andı

Herkese merhaba hamilelikte alerji yaşayan var mi 2gündur cok kötuyum hapşirmaktan burun tıkanikligindan mahvoldum hamilelik öncesindede alerjim vardi ama bu kadar yoğun degildi

Herkese merhaba hamilelikte alerji yaşayan var mi 2gündur cok kötuyum hapşirmaktan burun tıkanikligindan mahvoldum hamilelik öncesindede alerjim vardi ama bu kadar yoğun degildi
Ama benim şuan biraz daha azaldı mart nisan mayıs çok zordu. İlaç da kullanmadım hapşırma, burun tıkanıklığı, gözlerim kaşınıyordu ve şişti hatta ciğerlerim bile kaşındığını hissediyordum. Çok şükür azaldı şimdi. Yine tıkanıp hapşırıyorum ama idare ederim.

Kızlar doktorum ucuncu ay bıter bıtmez Gyno ferro , demır ilacına baslattı. İlk hamılelıgımde son aylarda vermıstı ,Dr um. Sız de baslattı mı doktorunuz , kan ilacına.
Henüz başlatmadı. En son 2 hafta önce gitmiştim. Sadece multivitamin kullanıyorum. Pazartesi kontrolüm var 15+2 oluyorum. Bakalım başlatacak mı

Bende ilaç kullanmak istemiyorum umarim geçer hapsirirken süreklide insan korkuyor bebek sarsiliyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…