- 29 Temmuz 2019
- 292
- 367
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.101
geçmiş olsun. kanamam benim en son 11. hafta olmuştu. en son gittiğimde geçen hafta yani 14. hafta doktorum kanaman lekelenmen olabilir dert etme dedi. ama benim şimdilik yok. her kanama ve lekelenme anladığım kadarı ile kötü değil. doktorun kontrol da etmiş her şey yolundaysa dinlenmene dikkat etNeredeyse bir haftadır giremiyorum konuşmaları takipte edemedim. Size bir sorum var. Kanamam oldu benim de. Cumartesi gecesi acildeydik. Ultrasonla vs bakıldı. Her şey normal dedi. Ama bugün bile hala koyu renk bir lekelenmem olmaya devam ediyor. Sizin nasıldı yaşayan varsa destek olabilir mi? Şuan progestan kullanmıyorum doktor bir daha olursa tedaviye başlayacağız dedi. Ama bu lekelenmeleri dikkate almalı mıyım yoksa sadece kalanlar mı atılıyor o günkü kanamadan onu anlayamadım
Kuzum bebekte sorun yokmuş çok şükür bu normal bi durum bir çoğumuz yaşadıkNeredeyse bir haftadır giremiyorum konuşmaları takipte edemedim. Size bir sorum var. Kanamam oldu benim de. Cumartesi gecesi acildeydik. Ultrasonla vs bakıldı. Her şey normal dedi. Ama bugün bile hala koyu renk bir lekelenmem olmaya devam ediyor. Sizin nasıldı yaşayan varsa destek olabilir mi? Şuan progestan kullanmıyorum doktor bir daha olursa tedaviye başlayacağız dedi. Ama bu lekelenmeleri dikkate almalı mıyım yoksa sadece kalanlar mı atılıyor o günkü kanamadan onu anlayamadım
Bendede aynı oldu kalanlar atılıyor cnm bir kaç gün sürdüNeredeyse bir haftadır giremiyorum konuşmaları takipte edemedim. Size bir sorum var. Kanamam oldu benim de. Cumartesi gecesi acildeydik. Ultrasonla vs bakıldı. Her şey normal dedi. Ama bugün bile hala koyu renk bir lekelenmem olmaya devam ediyor. Sizin nasıldı yaşayan varsa destek olabilir mi? Şuan progestan kullanmıyorum doktor bir daha olursa tedaviye başlayacağız dedi. Ama bu lekelenmeleri dikkate almalı mıyım yoksa sadece kalanlar mı atılıyor o günkü kanamadan onu anlayamadım
Gayet güzel gelmiş sonuçların canım benimkisi senin sonuçlarına göre daha riskliydi ama ona rağmen doktorum çok güzel dediAnlayan anneler rica etsem bakabilir misiniz ?
Eki Görüntüle 3091926
Çok teşekkürler canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeGayet güzel gelmiş sonuçların canım benimkisi senin sonuçlarına göre daha riskliydi ama ona rağmen doktorum çok güzel dedi
Kızımda 15 de hissetmiştim. Biri parmakla dürtüyor gibi içeriden. Bence bebektir. Hissedemez denilemez bence. 20ye kadar hissedilmemesi normal ama erken de hissedilebilir. Tabi 12 13 de hissedemezsinKızlaar ya bir şey soracağım, şuan 15+5 günlüğüz, tam göbek kısmımın altında rahim kısmımın oralarda sol, bazen ortasında böyle pıt pıt bi atma hissi ya da seğirme tarzı bişey hissediyorum, sizce bebek olabilir mi? ilk gebeliği olanlar 20. haftadan önce hissedemeyebilir diyorlar ama, hissedenler de olabiliyor mu acaba? hisseden var mıı
ya çok enteresan bir his, sürekli olmuyor tabii ama özellikle otururken çalıştığımda o kısımlarda bişeyler hissedince acaba mı dedim ama inşallah bebiştir yaaOk
Kızımda 15 de hissetmiştim. Biri parmakla dürtüyor gibi içeriden. Bence bebektir. Hissedemez denilemez bence. 20ye kadar hissedilmemesi normal ama erken de hissedilebilir. Tabi 12 13 de hissedemezsin
Bende de dün oldu ama emin de olamıyorum hep 18lerden önce olmaz deniyor diyeya çok enteresan bir his, sürekli olmuyor tabii ama özellikle otururken çalıştığımda o kısımlarda bişeyler hissedince acaba mı dedim ama inşallah bebiştir yaa
Tabi kendini dinlediğimde hareketsiz kaldığında olur genelde. İç bayması da olur hareket ile birlikte. Benim genelde sabah oluyor. Uzanıncaya çok enteresan bir his, sürekli olmuyor tabii ama özellikle otururken çalıştığımda o kısımlarda bişeyler hissedince acaba mı dedim ama inşallah bebiştir yaa
Bende birkaç kez oldu canım lekelenme, bir keresinde adet başlangıcında olduğu gibi bir pıhtı vardı normal lekede doktorum endişelenmedi ama pıhtı gibi olunca iğne yaptirdi 2 gün rapor verdi bana. Birkaç gün de progestan kullandım. Bebekte sıkıntı yoktu önlem amaçlı verdi ilacı. Leke olunca sorun olmuyor pıhtı parça vs gelirse doktoruna tekrar haber ver ama zaten senin bebişinde de sıkıntı yokmuş çok geçmiş olsun. Başımıza geliyor böyle şeyler napalimNeredeyse bir haftadır giremiyorum konuşmaları takipte edemedim. Size bir sorum var. Kanamam oldu benim de. Cumartesi gecesi acildeydik. Ultrasonla vs bakıldı. Her şey normal dedi. Ama bugün bile hala koyu renk bir lekelenmem olmaya devam ediyor. Sizin nasıldı yaşayan varsa destek olabilir mi? Şuan progestan kullanmıyorum doktor bir daha olursa tedaviye başlayacağız dedi. Ama bu lekelenmeleri dikkate almalı mıyım yoksa sadece kalanlar mı atılıyor o günkü kanamadan onu anlayamadım
bir an once hareketlerini tam anlamıyla hissettiğimiz zaman gelsin istiyorummBende de dün oldu ama emin de olamıyorum hep 18lerden önce olmaz deniyor diye
çok enteresan bir his yaaTabi kendini dinlediğimde hareketsiz kaldığında olur genelde. İç bayması da olur hareket ile birlikte. Benim genelde sabah oluyor. Uzanınca
Merhabalar 16+6yız biz de dün ve bugün bir tuhaflık hissediyorum ama kelimelere dökemiyorumKızlaar ya bir şey soracağım, şuan 15+5 günlüğüz, tam göbek kısmımın altında rahim kısmımın oralarda sol, bazen ortasında böyle pıt pıt bi atma hissi ya da seğirme tarzı bişey hissediyorum, sizce bebek olabilir mi? ilk gebeliği olanlar 20. haftadan önce hissedemeyebilir diyorlar ama, hissedenler de olabiliyor mu acaba? hisseden var mıı
Ne güzel duygular daha böyle hissediyorsak eğer bebekse bu hisler ciddi anlamda tekmelerini vs hissettiğimiz zaman inşallah nasıl bir mutluluk içinde olacağızMerhabalar 16+6yız biz de dün ve bugün bir tuhaflık hissediyorum ama kelimelere dökemiyorumsanki ince bir kuş tüyü dokunuyor gibi, minik bir böcek yürüyor gibi hafif bir his, akıyor gibi.. hepsi gibi farkındaysanız çok değişik bebek mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum pıt pıt atma hissi gibi değil ama. Çok duyguluyum emin olamasam da karnımda varlığının hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?