- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.121
Bende öyle hissediyorum arada canım, o kadar heyecan duyuyorum kiMerhabalar 16+6yız biz de dün ve bugün bir tuhaflık hissediyorum ama kelimelere dökemiyorumsanki ince bir kuş tüyü dokunuyor gibi, minik bir böcek yürüyor gibi hafif bir his, akıyor gibi.. hepsi gibi farkındaysanız çok değişik bebek mi yoksa başka bir şey mi bilemiyorum pıt pıt atma hissi gibi değil ama. Çok duyguluyum emin olamasam da karnımda varlığının hissi
Geçmiş olsun canım. Dinlen yoruldun demek ki.Kızlar az bir dışarı çıktık çok kasıldım. Bebek aşağıya indi sanki belim de ağrıyor. Progestan alttan koydum. Dinleniyorum geçer inşaallah.
Çok da gezmedik ama dişçi ordan market. Bu kadar olacaksa hep yatacak mıyım anlamadım. Böyle diyorum ama hala kasılıyorum geçmiyor. Yatsam da geçseBende öyle hissediyorum arada canım, o kadar heyecan duyuyorum ki
Geçmiş olsun canım. Dinlen yoruldun demek ki.
Çok da gezmedik ama dişçi ordan market. Bu kadar olacaksa hep yatacak mıyım anlamadım. Böyle diyorum ama hala kasılıyorum geçmiyor. Yatsam da geçse
Gerçekten aynı dertten muzdaribim zatem kilolu hamile kaldım karnım akşamları 7-8 aylık gibi oluyor taşınma sürecinde olduğum için iş yapmak zorundayım ama inanılmaz yoruluyorum el ayak şişmelerim başladı daha 17. Haftanın içindeyim son aylarda mahvolcam. Nasılsa hamile kalcam kilo alcam diyip diyetimi bozup aptal gibi kilo aldım 74kiloyla hamile kaldım resmen o kadar mutsuzum ki anlatamam. Tabiki bebeğim iyi olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama görüntüm hantallaşmış olmam beni çok üzüyor aynaya bakmak istemiyorum resmen şimdiden 5kilo almışım kabızlık ve bol tuzlu yemekten ödem de olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın kilolulara asla lafım yok ben bu kadar kiloya alışık değilim sadece ve kendimi böyle hamile olurum diye hiç düşünmemiştim 60 kiloydum enerjiktim şimdi kıpırdayamıyorum yaBende de bel ağrısı var kızlar yürüyüşüm de yavaşladı artık göbek çıktığı için çok çabuk yoruluyorum daha şimdiden böyleyse 2 ay sonra ne olacağım düşünemiyorum
Ay canım var ya ben de bugün aynı şeyden şikayet ettim ve ben 120 kiloyu görmüş bir insanım ama şu an 80 kiloya tahammülüm yok aynaya bakalım gelmiyor inanılmaz şiştim ne güzel 66 kiloya kadar inmiştim sonra bir saldım hamile kaldığımda 76 idim şimdi ise 80Gerçekten aynı dertten muzdaribim zatem kilolu hamile kaldım karnım akşamları 7-8 aylık gibi oluyor taşınma sürecinde olduğum için iş yapmak zorundayım ama inanılmaz yoruluyorum el ayak şişmelerim başladı daha 17. Haftanın içindeyim son aylarda mahvolcam. Nasılsa hamile kalcam kilo alcam diyip diyetimi bozup aptal gibi kilo aldım 74kiloyla hamile kaldım resmen o kadar mutsuzum ki anlatamam. Tabiki bebeğim iyi olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama görüntüm hantallaşmış olmam beni çok üzüyor aynaya bakmak istemiyorum resmen şimdiden 5kilo almışım kabızlık ve bol tuzlu yemekten ödem de olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın kilolulara asla lafım yok ben bu kadar kiloya alışık değilim sadece ve kendimi böyle hamile olurum diye hiç düşünmemiştim 60 kiloydum enerjiktim şimdi kıpırdayamıyorum ya
İnşaallah kazasız belasız kolay geçer. Bir de yaz hamilesiyiz inşaallah bunaltıcı havalar gelmez.Canım rahim büyüdükçe vücutta garip garip haller oluyor. Dün geceden beri iki kürek kemiğimin arasına sancı giriyor nefes aldıkça bıcak saplanıyor hiç tadım tuzum yok. Netten baktım 4.aydan itibaren oluyormuş böyle şeyler. Ya üşüttüm ya hamilelikten. Sanırım yuvar teker bişiler yaşayarak gidecek böyle süreç
Vücudun denge merkezi değişiyormuş ondan olabilir. İki ay sonra yuvarlanacağız gibiBende de bel ağrısı var kızlar yürüyüşüm de yavaşladı artık göbek çıktığı için çok çabuk yoruluyorum daha şimdiden böyleyse 2 ay sonra ne olacağım düşünemiyorum
Bide doktorlar tadını çıkarın diyor .Annemde diyorki biraz güçlü ol ama ben hemen yığılıyorum benimde kasıktan böbreklere sancı vuruyor.Canım rahim büyüdükçe vücutta garip garip haller oluyor. Dün geceden beri iki kürek kemiğimin arasına sancı giriyor nefes aldıkça bıcak saplanıyor hiç tadım tuzum yok. Netten baktım 4.aydan itibaren oluyormuş böyle şeyler. Ya üşüttüm ya hamilelikten. Sanırım yuvar teker bişiler yaşayarak gidecek böyle süreç
İlaç yapabilir cnm ama vitaminler yapmaz başka ne içiyorsunSahile yürüyüşe çıktık eczane burada diye. 5 km yürüdük. Alerji oldum tüm bacak bölgem kabardı kaşınıyor. İçtiğimiz ilaçlar yapar mı acaba. Normalde kurdeşenimde var. Çok fenayım zonkluyor vücudum.
Canım kesinlikle karbonhidrat yeme dikkat et biraz almazsın inşallahAy canım var ya ben de bugün aynı şeyden şikayet ettim ve ben 120 kiloyu görmüş bir insanım ama şu an 80 kiloya tahammülüm yok aynaya bakalım gelmiyor inanılmaz şiştim ne güzel 66 kiloya kadar inmiştim sonra bir saldım hamile kaldığımda 76 idim şimdi ise 80sürekli yatıyorum hemen yoruluyorum çok şiştim zaten sonum hayır olsun diyorum
Ben tuzu çok azalttım.bende fibromiyalji var oda şişlikler yapıyor el ve bacaklarımdaGerçekten aynı dertten muzdaribim zatem kilolu hamile kaldım karnım akşamları 7-8 aylık gibi oluyor taşınma sürecinde olduğum için iş yapmak zorundayım ama inanılmaz yoruluyorum el ayak şişmelerim başladı daha 17. Haftanın içindeyim son aylarda mahvolcam. Nasılsa hamile kalcam kilo alcam diyip diyetimi bozup aptal gibi kilo aldım 74kiloyla hamile kaldım resmen o kadar mutsuzum ki anlatamam. Tabiki bebeğim iyi olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama görüntüm hantallaşmış olmam beni çok üzüyor aynaya bakmak istemiyorum resmen şimdiden 5kilo almışım kabızlık ve bol tuzlu yemekten ödem de olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın kilolulara asla lafım yok ben bu kadar kiloya alışık değilim sadece ve kendimi böyle hamile olurum diye hiç düşünmemiştim 60 kiloydum enerjiktim şimdi kıpırdayamıyorum ya
İnşallah canım ya çok kararlıyım bu defa dikkat edeceğim bebeğe faydasız hiçbir şey yemeyeceğim umarım faydasını görürümCanım kesinlikle karbonhidrat yeme dikkat et biraz almazsın inşallah
Ferro sanol, decavit, balık yağı, magnezyum.İlaç yapabilir cnm ama vitaminler yapmaz başka ne içiyorsun
Balık yağı alerjiyi yukseltebiliyor bir kaç gün icmeyip deneyin bende sahildeydim bide bu saatte tuzlu birşey yedim baş ağrısı ile geldim normalde tansiyonum 10 6 dir 11 7 olmuş limon yedim dustuFerro sanol, decavit, balık yağı, magnezyum.
Tamam canım deneyeyim. Sana da geçmiş olsun.Balık yağı alerjiyi yukseltebiliyor bir kaç gün icmeyip deneyin bende sahildeydim bide bu saatte tuzlu birşey yedim baş ağrısı ile geldim normalde tansiyonum 10 6 dir 11 7 olmuş limon yedim dustu
Hiç böyle hamile olcağımı düşünmemiştim spor yaparım yürüyüş yaparım diyordum bu gidişle normal de doğuramıcam diye çok korkuyorumAy canım var ya ben de bugün aynı şeyden şikayet ettim ve ben 120 kiloyu görmüş bir insanım ama şu an 80 kiloya tahammülüm yok aynaya bakalım gelmiyor inanılmaz şiştim ne güzel 66 kiloya kadar inmiştim sonra bir saldım hamile kaldığımda 76 idim şimdi ise 80sürekli yatıyorum hemen yoruluyorum çok şiştim zaten sonum hayır olsun diyorum
Başka türlü beslenemiyorum ki sabah poğaça öğlen meyve akşam hazır yemek tavuk dürüm adana vs. Hala düzene giremedimCanım kesinlikle karbonhidrat yeme dikkat et biraz almazsın inşallah
Ya ben dikkat ediyorum hatta o kadar dikkat ediyorum ki gece uyurken sırtüstü yatmışım ve rüyamda hamilelikte sırtüstü yatmak zararlı gibi şeyler duyuyordum bi uyandım gerçekten sırtüstü yatmışımKızlar sırt üstü yatmamaya dikkat ediyo musunuz ? Bi kaç yerde gördüm yatmayın diyorlardı da ben maalesef çok dikkat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?