2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende öyle hissediyorum arada canım, o kadar heyecan duyuyorum ki
Kızlar az bir dışarı çıktık çok kasıldım. Bebek aşağıya indi sanki belim de ağrıyor. Progestan alttan koydum. Dinleniyorum geçer inşaallah.
Geçmiş olsun canım. Dinlen yoruldun demek ki.

Canım rahim büyüdükçe vücutta garip garip haller oluyor. Dün geceden beri iki kürek kemiğimin arasına sancı giriyor nefes aldıkça bıcak saplanıyor hiç tadım tuzum yok. Netten baktım 4.aydan itibaren oluyormuş böyle şeyler. Ya üşüttüm ya hamilelikten. Sanırım yuvar teker bişiler yaşayarak gidecek böyle süreç
Çok da gezmedik ama dişçi ordan market. Bu kadar olacaksa hep yatacak mıyım anlamadım. Böyle diyorum ama hala kasılıyorum geçmiyor. Yatsam da geçse

Bende de bel ağrısı var kızlar yürüyüşüm de yavaşladı artık göbek çıktığı için çok çabuk yoruluyorum daha şimdiden böyleyse 2 ay sonra ne olacağım düşünemiyorum

Bende de bel ağrısı var kızlar yürüyüşüm de yavaşladı artık göbek çıktığı için çok çabuk yoruluyorum daha şimdiden böyleyse 2 ay sonra ne olacağım düşünemiyorum
Gerçekten aynı dertten muzdaribim zatem kilolu hamile kaldım karnım akşamları 7-8 aylık gibi oluyor taşınma sürecinde olduğum için iş yapmak zorundayım ama inanılmaz yoruluyorum el ayak şişmelerim başladı daha 17. Haftanın içindeyim son aylarda mahvolcam. Nasılsa hamile kalcam kilo alcam diyip diyetimi bozup aptal gibi kilo aldım 74kiloyla hamile kaldım resmen o kadar mutsuzum ki anlatamam. Tabiki bebeğim iyi olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama görüntüm hantallaşmış olmam beni çok üzüyor aynaya bakmak istemiyorum resmen şimdiden 5kilo almışım kabızlık ve bol tuzlu yemekten ödem de olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın kilolulara asla lafım yok ben bu kadar kiloya alışık değilim sadece ve kendimi böyle hamile olurum diye hiç düşünmemiştim 60 kiloydum enerjiktim şimdi kıpırdayamıyorum ya

Ay canım var ya ben de bugün aynı şeyden şikayet ettim ve ben 120 kiloyu görmüş bir insanım ama şu an 80 kiloya tahammülüm yok aynaya bakalım gelmiyor inanılmaz şiştim ne güzel 66 kiloya kadar inmiştim sonra bir saldım hamile kaldığımda 76 idim şimdi ise 80 sürekli yatıyorum hemen yoruluyorum çok şiştim zaten sonum hayır olsun diyorum

Kızlar sırt üstü yatmamaya dikkat ediyo musunuz ? Bi kaç yerde gördüm yatmayın diyorlardı da ben maalesef çok dikkat edemiyorum

İnşaallah kazasız belasız kolay geçer. Bir de yaz hamilesiyiz inşaallah bunaltıcı havalar gelmez.

Sahile yürüyüşe çıktık eczane burada diye. 5 km yürüdük. Alerji oldum tüm bacak bölgem kabardı kaşınıyor. İçtiğimiz ilaçlar yapar mı acaba. Normalde kurdeşenimde var. Çok fenayım zonkluyor vücudum.

Bide doktorlar tadını çıkarın diyor .Annemde diyorki biraz güçlü ol ama ben hemen yığılıyorum benimde kasıktan böbreklere sancı vuruyor.

Canım kesinlikle karbonhidrat yeme dikkat et biraz almazsın inşallah

Ben tuzu çok azalttım.bende fibromiyalji var oda şişlikler yapıyor el ve bacaklarımda

Hiç böyle hamile olcağımı düşünmemiştim spor yaparım yürüyüş yaparım diyordum bu gidişle normal de doğuramıcam diye çok korkuyorum
Canım kesinlikle karbonhidrat yeme dikkat et biraz almazsın inşallah
Başka türlü beslenemiyorum ki sabah poğaça öğlen meyve akşam hazır yemek tavuk dürüm adana vs. Hala düzene giremedim

Kızlar sırt üstü yatmamaya dikkat ediyo musunuz ? Bi kaç yerde gördüm yatmayın diyorlardı da ben maalesef çok dikkat edemiyorum
Ya ben dikkat ediyorum hatta o kadar dikkat ediyorum ki gece uyurken sırtüstü yatmışım ve rüyamda hamilelikte sırtüstü yatmak zararlı gibi şeyler duyuyordum bi uyandım gerçekten sırtüstü yatmışım Genelde sol tarafıma doğru yatıyorum hep öyle yatardım gebelikte de onu öneriyolarmış hiç zorlanmadım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…