- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.141
Aynen cok mantikli. Ya bide bende kac gunduz kabizlik var. Zaten şu 2 aydır surekli sanci cekiyorum neden sebebini bilmiyorum. Acaba kabız oluncada daha mi cok sanci yapiyo napiyoEvet beNde uyurken acıkıyorum ama mecbur yemiyorum . Yürüyüşü ben metebolizmam çalışsın diye hergun yapıyorum çok iyi geliyor yani zayıf olan bile bence yapmalı çok rahatlatıyor. Gunde yarim saat yavaş yavaş yürüyebilirsin aslında :)
Bu bebek emojisini falan nasil yapiyorsun canimKız ve erkek rekabeti başa baş gidiyor kızlar.
Ben zaten riskli hamilelik sebebiyle sürekli yatıyorum sonum son değilHiç böyle hamile olcağımı düşünmemiştim spor yaparım yürüyüş yaparım diyordum bu gidişle normal de doğuramıcam diye çok korkuyorum
Başka türlü beslenemiyorum ki sabah poğaça öğlen meyve akşam hazır yemek tavuk dürüm adana vs. Hala düzene giremedim
Mesaj yazdığımız alanda yukarıda yer alan üç noktaya tıkla canım oradan Gülen yüz var onun üstüne tıkladığında çıkıyor emojiler hatta resim de paylaşıyımBu bebek emojisini falan nasil yapiyorsun canim
Benimde ilk gebeligim ve 16+5 gibi hissetmeye basladim bende. Doktoruma soyledim dogru hissedebilirsin dedi, genelde 20. Haftadalarda hissedersin dedi ama zayif oldugun icin sen hissedebilirsin demistiKızlaar ya bir şey soracağım, şuan 15+5 günlüğüz, tam göbek kısmımın altında rahim kısmımın oralarda sol, bazen ortasında böyle pıt pıt bi atma hissi ya da seğirme tarzı bişey hissediyorum, sizce bebek olabilir mi? ilk gebeliği olanlar 20. haftadan önce hissedemeyebilir diyorlar ama, hissedenler de olabiliyor mu acaba? hisseden var mıı
Canım ben çok kilolu değilim aslında biraz fazlam vardı ama iri biri değildim yine de, kaldı ki kilo da almamıştım en son sadece göbeğim çıktı. Hareketsiz de değilim haftada 3 gün ofise gidiyorum karşıda park var öğle araları hep yürüyüş yapıyorum. Çok hareketli olmasam da dikkat ediyorum doktor en az 3 gün yürüyüş dedi. Her türlü oluyor bu sıkıntılar bence bebek büyüdüğü için.Gerçekten aynı dertten muzdaribim zatem kilolu hamile kaldım karnım akşamları 7-8 aylık gibi oluyor taşınma sürecinde olduğum için iş yapmak zorundayım ama inanılmaz yoruluyorum el ayak şişmelerim başladı daha 17. Haftanın içindeyim son aylarda mahvolcam. Nasılsa hamile kalcam kilo alcam diyip diyetimi bozup aptal gibi kilo aldım 74kiloyla hamile kaldım resmen o kadar mutsuzum ki anlatamam. Tabiki bebeğim iyi olduğu için çok mutluyum şükrediyorum ama görüntüm hantallaşmış olmam beni çok üzüyor aynaya bakmak istemiyorum resmen şimdiden 5kilo almışım kabızlık ve bol tuzlu yemekten ödem de olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın kilolulara asla lafım yok ben bu kadar kiloya alışık değilim sadece ve kendimi böyle hamile olurum diye hiç düşünmemiştim 60 kiloydum enerjiktim şimdi kıpırdayamıyorum ya
Evet kesinlikle öyle olacak bence.Vücudun denge merkezi değişiyormuş ondan olabilir. İki ay sonra yuvarlanacağız gibi
yaa ne güzell maşallahBenimde ilk gebeligim ve 16+5 gibi hissetmeye basladim bende. Doktoruma soyledim dogru hissedebilirsin dedi, genelde 20. Haftadalarda hissedersin dedi ama zayif oldugun icin sen hissedebilirsin demistive suan daha belirgin zaten ozellikle yemek yedikten sonra kipir kipirr oynuyo icimde 18+1 olduk
GünaydınGünaydın herkese bizim bugün kontrolümüz var tam 15.haftadayizCinsiyet belli olur değil mi yada tatlı yerseniz hareketlenir kendini gösterir vs diyen oluyor etkisi olabilir mi deneyimleyen var mı acaba ben çok heyecanliyim sağlık önceliğimiz ama yine de merak işte
Ben de tatilden döndüm iki gündür yataktan kalkamadım aman dikkat edelim geçmiş olsunKızlar az bir dışarı çıktık çok kasıldım. Bebek aşağıya indi sanki belim de ağrıyor. Progestan alttan koydum. Dinleniyorum geçer inşaallah.
Belli olur olurr, ben yememistimm hemen gosterdiydi kendini 13. Haftada benim paşa, bazen kim ne yaparsa yapsin gostermiyormussGünaydın herkese bizim bugün kontrolümüz var tam 15.haftadayizCinsiyet belli olur değil mi yada tatlı yerseniz hareketlenir kendini gösterir vs diyen oluyor etkisi olabilir mi deneyimleyen var mı acaba ben çok heyecanliyim sağlık önceliğimiz ama yine de merak işte
günaydın canım, çok şükür maşallah de kendine maşallah diyelim, bende senin gibiyim, aktif çalışma hayatım var, sabah 6 da baslayıp akşam 5 te biten. işe gelirken çok in bin yapıyorum metro marmaray iş servisi, hayatım çok tempolu. Sağlık sorunu düşük tehlikesi olmadığı sürece rutin hayatımıza devam etmek doktorların istediği bişey zaten, için rahat olsun, kontrollerinde aksi bir durum olsa doktorlarımız bizi uyarır zaten :)Kizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden
Ben hic yerimde oturmadim oturmuyorum surekli geziyorumgunluk rahat 10/15 bin adim atiyorum, 2 kere tatile gittim ordada surekli yurudumm ama kendimi hic rahatsiz hissetmedim bugune kadar, bazen unutuyorum bile hamile oldugumu. Ama yanlismi yapiyorum acaba? Dikkat etmem gerekiyormu? Soru isareti kaldi aklimda. Doktorumda bisey demediydi cunkuu normal gunluk hayatina devam et demisti taa ilk zamanlar ( tup bebek olunca )
Ohh iyi ozaman sende oyleysenn rahatladimgünaydın canım, çok şükür maşallah de kendine maşallah diyelim, bende senin gibiyim, aktif çalışma hayatım var, sabah 6 da baslayıp akşam 5 te biten. işe gelirken çok in bin yapıyorum metro marmaray iş servisi, hayatım çok tempolu. Sağlık sorunu düşük tehlikesi olmadığı sürece rutin hayatımıza devam etmek doktorların istediği bişey zaten, için rahat olsun, kontrollerinde aksi bir durum olsa doktorlarımız bizi uyarır zaten :)
aminn canım Rabbim tüm hamiş annelere sağlık versin inşşallahOhh iyi ozaman sende oyleysenn rahatladimaynenn masallah diyelimm, Allah nazarlardan korusun herkesi aksi bir durum yok cok sukurr hersey yolundaydi 2 gun onceye kadar, suanda kipir kipir benimki uyanmis yemek bekliyor annesinden
Maşallah sana. Keşke bende öyle olabilsem. İşe gidip geliyorum ve pilim bitiyor sosyal hayatım sıfır pelte gibiyimKizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden
Ben hic yerimde oturmadim oturmuyorum surekli geziyorumgunluk rahat 10/15 bin adim atiyorum, 2 kere tatile gittim ordada surekli yurudumm ama kendimi hic rahatsiz hissetmedim bugune kadar, bazen unutuyorum bile hamile oldugumu. Ama yanlismi yapiyorum acaba? Dikkat etmem gerekiyormu? Soru isareti kaldi aklimda. Doktorumda bisey demediydi cunkuu normal gunluk hayatina devam et demisti taa ilk zamanlar ( tup bebek olunca )
İnşallah çok merak ediyoruz ailecekGünaydınbence öğrenirsiniz koca bebek olmuş ben hiç ihtiyaç duymadım benim oğlan dört döndüğü için ama genelde muayeneden 30-45 dk önce flan yiyorlar çikolatayı etkili olduğu söyleniyor doktorlar da öneriyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?