2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynen cok mantikli. Ya bide bende kac gunduz kabizlik var. Zaten şu 2 aydır surekli sanci cekiyorum neden sebebini bilmiyorum. Acaba kabız oluncada daha mi cok sanci yapiyo napiyo

Ben zaten riskli hamilelik sebebiyle sürekli yatıyorum sonum son değil taşınınca düzenini kurarsın yürüyüşlere başlarsın canım

Bu bebek emojisini falan nasil yapiyorsun canim
Mesaj yazdığımız alanda yukarıda yer alan üç noktaya tıkla canım oradan Gülen yüz var onun üstüne tıkladığında çıkıyor emojiler hatta resim de paylaşıyım

Eklentiler

• 29F5D286-EFF8-42C5-ACA9-028D062175AE.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 67
Benimde ilk gebeligim ve 16+5 gibi hissetmeye basladim bende. Doktoruma soyledim dogru hissedebilirsin dedi, genelde 20. Haftadalarda hissedersin dedi ama zayif oldugun icin sen hissedebilirsin demisti ve suan daha belirgin zaten ozellikle yemek yedikten sonra kipir kipirr oynuyo icimde 18+1 olduk

Canım ben çok kilolu değilim aslında biraz fazlam vardı ama iri biri değildim yine de, kaldı ki kilo da almamıştım en son sadece göbeğim çıktı. Hareketsiz de değilim haftada 3 gün ofise gidiyorum karşıda park var öğle araları hep yürüyüş yapıyorum. Çok hareketli olmasam da dikkat ediyorum doktor en az 3 gün yürüyüş dedi. Her türlü oluyor bu sıkıntılar bence bebek büyüdüğü için.
Vücudun denge merkezi değişiyormuş ondan olabilir. İki ay sonra yuvarlanacağız gibi
Evet kesinlikle öyle olacak bence.

Kızlar bu arada ben yan dönerek de yatıyorum arada sırt üstü de yatıyorum 24.haftadan sonra yatmayın diyorlardı, 20.haftadan sonra iyice dikkat ederim ona şu an o kadar rahatsız olmuyorum

yaa ne güzell maşallah benim biraz kilom var gerci ama bebek hareketi olduğuna inandım artık, önceden böyle bişey hissetmiyordum çünkü, bir an once hareketlerini tam anlamıyla hissettiğimiz an gelsin inşallahh

Günaydın bence öğrenirsiniz koca bebek olmuş ben hiç ihtiyaç duymadım benim oğlan dört döndüğü için ama genelde muayeneden 30-45 dk önce flan yiyorlar çikolatayı etkili olduğu söyleniyor doktorlar da öneriyor zaten

Belli olur olurr, ben yememistimm hemen gosterdiydi kendini 13. Haftada benim paşa, bazen kim ne yaparsa yapsin gostermiyormuss yani keyiflerine bagli birazda sanirimm icimden oglun olucakmis gibi bir his gectii bakalimm haberlerini bekliyoruzz

Kizlarr gunaydin, ben cokmu aktifim acabaa normal hayatimda okuyunca kimisini yatiyorum surekli wcye kalkiyorum filan yazinca bana panik geldi birden

Ben hic yerimde oturmadim oturmuyorum surekli geziyorum gunluk rahat 10/15 bin adim atiyorum, 2 kere tatile gittim ordada surekli yurudumm ama kendimi hic rahatsiz hissetmedim bugune kadar, bazen unutuyorum bile hamile oldugumu. Ama yanlismi yapiyorum acaba? Dikkat etmem gerekiyormu? Soru isareti kaldi aklimda. Doktorumda bisey demediydi cunkuu normal gunluk hayatina devam et demisti taa ilk zamanlar ( tup bebek olunca )

günaydın canım, çok şükür maşallah de kendine maşallah diyelim, bende senin gibiyim, aktif çalışma hayatım var, sabah 6 da baslayıp akşam 5 te biten. işe gelirken çok in bin yapıyorum metro marmaray iş servisi, hayatım çok tempolu. Sağlık sorunu düşük tehlikesi olmadığı sürece rutin hayatımıza devam etmek doktorların istediği bişey zaten, için rahat olsun, kontrollerinde aksi bir durum olsa doktorlarımız bizi uyarır zaten :)

Ohh iyi ozaman sende oyleysenn rahatladim aynenn masallah diyelimm, Allah nazarlardan korusun herkesi aksi bir durum yok cok sukurr hersey yolundaydi 2 gun onceye kadar, suanda kipir kipir benimki uyanmis yemek bekliyor annesinden

Ohh iyi ozaman sende oyleysenn rahatladim aynenn masallah diyelimm, Allah nazarlardan korusun herkesi aksi bir durum yok cok sukurr hersey yolundaydi 2 gun onceye kadar, suanda kipir kipir benimki uyanmis yemek bekliyor annesinden
aminn canım Rabbim tüm hamiş annelere sağlık versin inşşallah yaa minnoş'a bak acıkmış annesini tepikliyor kalk annesi bebişini bi güzel doyur bakalım bayram etsin midesi

Maşallah sana. Keşke bende öyle olabilsem. İşe gidip geliyorum ve pilim bitiyor sosyal hayatım sıfır pelte gibiyim

İnşallah çok merak ediyoruz ailecekGitmeden yerim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…