- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.201
Geçmiş olsunnKızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Çok geçmiş olsun canım yine iyi toparlamışsın dikkat et kendineKızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Geçmiş olsun. Allah korusun dikkat et canım aç bırakma kendini.Kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Çok geçmiş olsun canım geçen hafta ben de aynı durumdaydım önce eşim sonra ben hastalandım ve boğaz ağrısı kemik ağrısı işkence gibi bir surrecti PCR vermedik ama semptomlar benziyordu bol bol sıvı tuket bol soğanlı çorbalar yaptı annem sürekli tuzlu suyla gargara yaptım bu arada doktorum eczanedeki gargaradan alıp yapabileceğimi söyledi çok sıkıntı olursa parol kullan demişti ama iyi güzel ve sağlıklı bir beslenmeyle atlatiliyor canım gönlünü ferah tutBenim için de bu bayram hüzünlü ve stresli. Dün sabah öksürük ve boğaz ağrısı ile uyandık eşimle. Her ikimizde işe kaygılı gittik. Gün içinde eşimin durumu ateş yükselmesi ve kemik ağrısına kadar gitti öyle olunca iş çıkışı hastaneye gidip pcr testi verdik. Dün akşam 8 gibi sonucumuzun pozitif olduğunu öğrendik. Bebeğim için çok endişeliyim. Doktorum bol sıvı ve C vitamini almamı, ateş ağrı olursa sadece parol içebileceğimi söyledi, eğer ağırlaşırsam acile gitmemi istedi.
Çok dikkat ederken, mümkün mertebe aile dışı kimseyle görüşmezken nasıl bulaştı bilmiyorum ama maskeleri takmaya devam etmek gerektiği kötü tecrübe ettik.
Hem hastalanarak bebeğimi riske attığımı düşünüyorum hem bu bayram ailemi göremeyecek olmanın verdiği duygusallık ile sürekli ağlıyorum. 13 temmuzda da randevumuz vardı bebeğimi de göremeyeceğimUmarım en kısa sürede sorunsuz atlatırım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Hepinize iyi bayramlar diliyorum
Olur böyle durumlar normal bu süreçte bu arada tiroidin kaç çıktı ben de ilk üç ay kullandım düşünce bıraktım ama anı yükselmeler olabiliyormus sen de durumlar nasilKızlar hayırlı bayramlar bugün benimde bayram iyi geçmedi evdeydik hormanalmi bilmem birşeyden eşime kizdim başladın aglamaya böyle boğuluyorum sanki hala ufak şeyde aglayasim geliyor tiroid ilacı iciyom ondanmi oldu bilmiyorum yani bayramin birinci günü bana zehir oldu
Geçmiş olsun. İnşaallah kolay atlatırsınMerhaba kızlar ben de 2.bucuk yılın sonunda ilk kez covide yakalandım.esim kızım geçen hafta sırayla hastalandı mevsimsel gibiydi velhasıl dün birden fenalastim, test yapıldı sonuç pozitifişin kötü tarafı bayramın 2 günü hep ailecek bir aradaydik. Parolle ayakta durmaya çalışıyorum ama çok bitkinim
Çokkk geçmiş olsun.Kızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Ben bundan aldım canım yeni yeni kullanıyorum. Düz yatmamı engelliyor.Hamile yastığı kullanan var mı? Benim bel ağrılarım çok arttı son günlerde ama ne alacağımı bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallahMerhaba kızlar ben de 2.bucuk yılın sonunda ilk kez covide yakalandım.esim kızım geçen hafta sırayla hastalandı mevsimsel gibiydi velhasıl dün birden fenalastim, test yapıldı sonuç pozitifişin kötü tarafı bayramın 2 günü hep ailecek bir aradaydik. Parolle ayakta durmaya çalışıyorum ama çok bitkinim
Iyi bayramlar.Herkese iyi bayramlar bayramlar benim için hep buruk geçiyorağlayarak.
Zaten aile dışında kimseye gitmiyorum bayramda. Gebeliği sakladığım için de kaçıyorum insanlardan.
Umarım gelecek bayram derdime minik bir deva kucağımda olur da mezar başında ablasına ağladığı da ona sarılabilirim.
Geçmiş olsun bende test yaptırmadım ama oldum büyük ihtimal şimdi geçti çok şükür C vitamini ihmal etmeyin ve bol su içinMerhaba kızlar ben de 2.bucuk yılın sonunda ilk kez covide yakalandım.esim kızım geçen hafta sırayla hastalandı mevsimsel gibiydi velhasıl dün birden fenalastim, test yapıldı sonuç pozitifişin kötü tarafı bayramın 2 günü hep ailecek bir aradaydik. Parolle ayakta durmaya çalışıyorum ama çok bitkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?