Sifonella
Allah şifa versin inşallah canım.
Çok geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inşallah
Teşekkür ederim canim
Iyi bayramlar.
Bizim saklamamiz bayramda bitti.
Eşim ailesine söylemis bayram kutlamasina gittiginde.
Kaynanam kizimiza bir sürü beddua etmis dilim varmiyor söylemeye.
Eşim annesiyle kavga etmiş.
Ben de eşimle kavga ettim.
Kaynanamla kavga etmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Canım eşin de hayal kırıklığına uğramış belli ki bir süre bocalamasi normal, en iyisi uzak durmak ödün vermemek Allah herkesin kalbine göre verir merak etme. Eşine ayrı üzüldüm bu durumda. Kizmakta çok haklısın ama anlayışlı olup ne istediğini ve ne istemediğini net bir şekilde anlatmani öneririm.sakin ol bebeğin de etkilenmesin
Geçmiş olsun bende test yaptırmadım ama oldum büyük ihtimal şimdi geçti çok şükür C vitamini ihmal etmeyin ve bol su için
Teşekkür ederim canım viski Bardaklı Nuri Alço gibiyim elimde ıhlamur bardağı hep
Merhaba kızlar. 18+0 dan herkese selam

Çok hassas bir cildim var ve aşırı beyazım güneşe çıktığım an hemen yanıyorum heryerim ateş gibi oluyor ve canım ınanılmaz acıyor. Bu ayda tatile çıkıyorum ama cildimden korkuyorum açıkcası önerebilceğiniz bir güneş kremi varmı gerçekten güneşten koruyabilcek canımı acıtmayacak yağlı kuru nasıl olursa olsun hiç farketmez yeterki cildim yanmasın koruma özelliği yüksel olan?
Canım ben solante pregna kullanıyorum, mineral filtreli beyaz tenliysen bıraktığı beyazlık seni rahatsız etmez muhtemelen deneyebilirsin. Ama tüm vücut için yetmeyebilir. Eczanede factor 100 marka güneş kremini gördüm mineral mi bilmiyorum. En iyisi direkt güneş altında durmamak muhakkak geniş siperli şapka kullanmak ve pareo gibi şeylerle korunmak. Sık sık kremlenmek. Kremi eczaneden almanı tavsiye ederim internette sahte olanlar satılabiliyor.hangi marka alırsan al eczaneden al.
Dün rüyalarla boğuştum o kadar kaygılı ve gerginim ki rüyalarıma yansımaması mümkün değil tabi

Kimseye söyleyemiyorum ama haftam ilerledikçe aşırı kaygı yaşıyorum önceki hamileliğimde olduğu gibi suyum gelecek kanamam olacak diye sürekli tetikteyim sürekli düşünüyorum aynı şeyleri yaşamaktan inanılmaz korkuyorum sanki her sene hamile kalacağım ama hiç bebeğimi kucağıma alamayacak gibi hissediyorum rüyamda da zaten önce 23. Haftada erken doğum yaptığımı görüyorum sonra doktora gidiyorum rahim ağzı uzunluğumu ölçüyor 60 mm diyor kafayı yemesem iyidir düşünmekten kusura bakmayın kimsenin moralini bozmak değil amacım ama sabahtan beri çok kötüyüm buradan başka paylaşabileceğim kimse yok
Canım travmalar yüzünden böyle hissetmen kaygılanma normal farklı uğraşlar bularak kendini iyi hissettirecek faaliyetlere yönelerek kaygini azaltabilirsin. Kendini en iyi tanıyan sensin. Güzel şeyler düşün hayal kur. Hayal kurmak iyidir
Diger kizimizda da dolayli beddua etmisti , bu defa açık açık bir sürü beddua etmiş.
Cocugumuzun olmasini istemiyor kadin.
Eşime söyledim annen samimi degil o özürler sahte diye.
Eşim annem hatasini anladi pişman , birini kaybettik cocugumuz olacagini duyarsa sevinir dedi durdu.
Bir hevesle gitti , aile toplansin da söyleyim diye herkesin gelmesini beklemiş.
Sonuç annesinin beddualari.
Eşim de sinirlenmis o benim de cocugum ne dedigine dikkat et diye.
Kaynanam adam olup karini getiremiyorsun agzini kapatip susturamiyorsun cocugun...... dilimin varmadigi bir sürü beddua siralamis.
Eşim de gelmis annemle böyle olmaz oturup konusun halledin aranizdaki sorunu diyor.
Cocuguma beddua eden bir kadinin degil orta yol bulmaya cenazesine bile gitmem dedim.
Ne evlat sevgisi var ne torun sevgisi.
Eşimin de şuuru kaymiş heralde yasadigi hayal kirikligini da hesaba katarsak.
Aynen dediğin gibi eşin de neye uğradığına şaşırmış bence de. İyi tarafından bak bu şekilde davranmayip rol yapsaydı eşin de anlamayacakti belki şimdi o da ilk şoku atlatinca daha net görür herşeyi kendi torunu olmasını geçtim nasıl bir insan bir bebeğe beddua edebilir ki.
Kızlar selam dün gece benim de boğaz ağrım oldu. Başka belirtim yok. Boğazım tahriş olmuş gibi. Ateşim yok çok çok şükür. Biraz baş ağrım var. Babam diyaliz hastası olduğu için hemen gidip test verdim. Sonucu bekliyorum umarım negatifimdir. Hem babam hem bebeğim için. Kızımda 28. Haftada covid geçirdim ama o zaman ülkede test yoktu. Bana zatürre dediler. Ateşim çok yükseldi. Sonraki erken doğumu da buna bağladılar. O yüzden çok korkuyorum. Aşılarım var ama yine de sanki geçmişe gitmiş gibiyim. Dua edin nolur bizim için
Sadece boğaz ağrım var

pozitifim bilginiz olsun kızlar
Canım benim de boğaz ve baş ağrısı ile başladı şükür ki ateşim olmadı yoksa yerlerde sürünürdüm. Benim test sonucu henüz çıkmadan doktor boğaz gargarası da vermişti. Evde varsa kullan boğazı rahatlatıyor. Şimdi boğaz ağrım geçti aşırı derecede sumukluyum burnum yara oldu. Onun dışında halsizligim azaldı. Meyve kurtaricim oldu benim de .çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte atlatırız.saglikki olmanın kıymeti hasta olunca anlaşılıyor.
Canım e bebekte indirim vardı joie chorme trevel sistem bir araba ama oto koltuğu yok benim zaten olduğu için oto koltuksuz bir araba bakıyorum. Oturma ünitesi ile katlanabiliyor olması avantaj, ancak yine de çok hafif değil. Doğumdan itibaren kullanılamaz çünkü tam yatmıyor ancak mayıstan sonra falan kullanırız rahatlıkla.oturma ünitesi yön değiştirebiliyor benim aradığım özelliklerden biri bu bu modele bakabilirsin.
Kızlar gece bikaç kez kalkıp su içiyorum bu yanma durumu sizde de var mi
Ben de öyleyim şekerine baktırdın mi gün içinde susuz kaliyorsan ondan da olabilir
Hepinize çok geçmiş olsun canlarım bian önce atlatırsınız İnşallah. Kızlar ben hala bebeğimi hissedemedim ya var mı benim gibi olan ama hamileliği ilk olmasın benimki ilk değil oyüzden biraz erken hissetmeyi bekliordum diğer hamileliklerimdede erken hissetmiştim
Canım bebeğin suyu bira fazla olunca da geç hissediliyormuş ancak 20 ye kadar hissetmemek normal, benim arkadaşım 2. Yi bile 20li haftalarda hissetti üstelik öyle kilosu falan da yok 50li kilolarda. Yani olabilir normaldir. Yemekten sonra sırt üstü inanıp öyle hissetmeyi dene bir de
Ateşim Max ağız içi 37 vücut 36.5. yani yok. Öksürüğüm şu anda yok. Ağrım da yok. Pozitif olduğumu bilmesem grip oldum derim. Burnum akıyor. Bi de boğazım çok tahriş olmuş durumda. Bol su içip meyve yiyorum. Tat koku sıkıntım da yok. Bakalım umarım ağırlaşma olmadan böyle geçer gider. Yine 6 saatte bir parol alıyorum ateşi önlesin diye.
Canım gargara yap tuzlu su ile burnunu sık sık nemlendir. Ateş olmamasi avantaj
Kuzu benim pusetim yok her şey sıfırdan alınacak. Ama travel almayı düşünmüyorum. Çok ağır ve bagajda yer kaplaması sebebiyle uzun süre kullanılmaması vs. Bi kabin bi de puset alıp bu işi halledeyim diyorum sizce mantıklı mı ya
Canım aslında ingelisina triology var çok beğendiğim bir model ultra hafif bir travel fiyatı biraz bütçemin üzerinde.
Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Müsterih ol, perinatologla detaylı USG yi yaptirdiginda daha iyi bilgi almış olursun.