- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #13.361
Aminnn canım inşallahGözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn canım inşallahGözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Çok gecmiş olsun bi yerden sonra zorlanıyoruz artık yaKızlar napiyorsunuz nasıl gidiyor bugün karnım açtı biraz uykusuzdum merdiven iniyordum sokakta sersemledim ayağım burkuldu merdivenden düştüm ama karın üstü düşmüyeyim diye demirlere asildim bacagim yara oldu çok şükür tepe taklak düşmedim Allah korudu
Genelde akşamları yemek sonrası hissediyorum canım ufak ufak o da bu haftalar sürekli hissetmek için erkenArkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hep hissediyor musunuz yoksa arada mı? Ya da istediğiniz anda hissediyor musunuz
Canım doktorun hiç söylemedi ya ama önemli bü testmiş daha önce de duymadım. Herkes yaptırdı mı bunu acabaCanim doktor acikladi ama netteki tanimi su sekilde ben kan verdim sonucumda güzel cikti cok şükür
AFP testi, bebekte spina bifida ve anensefali gibi hastalıkların varlığının araştırılması için yapılıyor. Aynı zamanda tıpta omfalosel olarak tanımlanan karın defektinin yani bebeğin bağırsaklarının bir kısmının vücut dışına taşması olarak bilinen hastalığın bulunması için de yapılabiliyor.
Kuzu ben şu an bebek mağzaları geziyorum. Vovo alcak gibiyim. Pusetlere baktım hiç biri tam kapanmıyor zaten onlara örtü yapılıyor soğuk havalar içinpuset yengem verdi hastane çıkışı için onu kullanacağız. tentesi tam kapanmıyor, tam kapanan çok görmedim ama bana yeterli gibi geldi. tabi çok tecrübeli değilim o yüzden yorum yapamıyorum. videolardan bakarsan birebir aynısı.
Canım çok geçmiş olsun bence eriyecek içini rahat tut eriyeni çok duydukKızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Vovo alırsan ne kadara aldığını yazar mısın canımCanım doktorun hiç söylemedi ya ama önemli bü testmiş daha önce de duymadım. Herkes yaptırdı mı bunu acaba
Kuzu ben şu an bebek mağzaları geziyorum. Vovo alcak gibiyim. Pusetlere baktım hiç biri tam kapanmıyor zaten onlara örtü yapılıyor soğuk havalar için
Canım çok geçmiş olsun bence eriyecek içini rahat tut eriyeni çok duyduk
Bende aynısını düşünüyordum ama annemler tutturdu travel alalım diyeKuzu benim pusetim yok her şey sıfırdan alınacak. Ama travel almayı düşünmüyorum. Çok ağır ve bagajda yer kaplaması sebebiyle uzun süre kullanılmaması vs. Bi kabin bi de puset alıp bu işi halledeyim diyorum sizce mantıklı mı ya
Vovo alırsan ne kadara aldığını yazar mısın canım
sırt üstü yatınca göbek deliğimin hemen altında hareketlendiğini hissediyorum , bu hafta baya belirginleşti normalde bu kadar his yoktuArkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hep hissediyor musunuz yoksa arada mı? Ya da istediğiniz anda hissediyor musunuz
Ben bakmıştım ona canım hatta geçen hafta çok güzel indirimdeydi yorumları fena değildi aklında bulunsun joie litetrax 4 tekerlekli pusetsiz ama puset takılan bir araba var o daha hoşuma gitmiştiArkadaşlar joie signature tourist diye bi araba var kabin boy ama puset de takılabiliyor kullanan biln var
Yani önemli ama iklide sorun cikmadikca istemiyolar sanirim bazu doktorlar bizim doktor detayci herhaldeCanım doktorun hiç söylemedi ya ama önemli bü testmiş daha önce de duymadım. Herkes yaptırdı mı bunu acaba
Kuzu ben şu an bebek mağzaları geziyorum. Vovo alcak gibiyim. Pusetlere baktım hiç biri tam kapanmıyor zaten onlara örtü yapılıyor soğuk havalar için
İnşallah erir canımCanım doktorun hiç söylemedi ya ama önemli bü testmiş daha önce de duymadım. Herkes yaptırdı mı bunu acaba
Uyku tulumlarini aldimm, yenidogan kiyafetlerinden aldim hosuma gittikceKızlar bugüne kadar neler aldınız bebeklerinize? Ufaktan bişiler alıcam fikir olsun![]()
Yaa allahallah, normal muayenede mi gordu doktorunuz bunu? Sen ikili test yaptirmismiydin?Kızlar kontrolden çıktık. Beyninde kist varmış ilerleyen haftlarda eriyor çoğu dedi. Erimezse down sendromu riskini artıyormuş. Erir inşallah. Biraz düştüm moral olarak
Yok canim hep hissetmiyorum ben, yemeklerden sonra genelde daha kipir kipir oluyor yoksada gun icinde 3/4 defa hissediyorum, sabah ve aksam uzandigimda gun icinde disarda filan pek hissetmiyorum yuruyunce. Suan uzandim mesela icerde oyun oynuyo herhalde hissediyorumArkadaşlar bebeğinizin hareketlerini hep hissediyor musunuz yoksa arada mı? Ya da istediğiniz anda hissediyor musunuz
Teşekkür ederim canim
Canım eşin de hayal kırıklığına uğramış belli ki bir süre bocalamasi normal, en iyisi uzak durmak ödün vermemek Allah herkesin kalbine göre verir merak etme. Eşine ayrı üzüldüm bu durumda. Kizmakta çok haklısın ama anlayışlı olup ne istediğini ve ne istemediğini net bir şekilde anlatmani öneririm.sakin ol bebeğin de etkilenmesin
Teşekkür ederim canım viski Bardaklı Nuri Alço gibiyim elimde ıhlamur bardağı hep
Canım ben solante pregna kullanıyorum, mineral filtreli beyaz tenliysen bıraktığı beyazlık seni rahatsız etmez muhtemelen deneyebilirsin. Ama tüm vücut için yetmeyebilir. Eczanede factor 100 marka güneş kremini gördüm mineral mi bilmiyorum. En iyisi direkt güneş altında durmamak muhakkak geniş siperli şapka kullanmak ve pareo gibi şeylerle korunmak. Sık sık kremlenmek. Kremi eczaneden almanı tavsiye ederim internette sahte olanlar satılabiliyor.hangi marka alırsan al eczaneden al.
Canım travmalar yüzünden böyle hissetmen kaygılanma normal farklı uğraşlar bularak kendini iyi hissettirecek faaliyetlere yönelerek kaygini azaltabilirsin. Kendini en iyi tanıyan sensin. Güzel şeyler düşün hayal kur. Hayal kurmak iyidir
Aynen dediğin gibi eşin de neye uğradığına şaşırmış bence de. İyi tarafından bak bu şekilde davranmayip rol yapsaydı eşin de anlamayacakti belki şimdi o da ilk şoku atlatinca daha net görür herşeyi kendi torunu olmasını geçtim nasıl bir insan bir bebeğe beddua edebilir ki.
Canım benim de boğaz ve baş ağrısı ile başladı şükür ki ateşim olmadı yoksa yerlerde sürünürdüm. Benim test sonucu henüz çıkmadan doktor boğaz gargarası da vermişti. Evde varsa kullan boğazı rahatlatıyor. Şimdi boğaz ağrım geçti aşırı derecede sumukluyum burnum yara oldu. Onun dışında halsizligim azaldı. Meyve kurtaricim oldu benim de .çok geçmiş olsun. İnşallah tez vakitte atlatırız.saglikki olmanın kıymeti hasta olunca anlaşılıyor.
Canım e bebekte indirim vardı joie chorme trevel sistem bir araba ama oto koltuğu yok benim zaten olduğu için oto koltuksuz bir araba bakıyorum. Oturma ünitesi ile katlanabiliyor olması avantaj, ancak yine de çok hafif değil. Doğumdan itibaren kullanılamaz çünkü tam yatmıyor ancak mayıstan sonra falan kullanırız rahatlıkla.oturma ünitesi yön değiştirebiliyor benim aradığım özelliklerden biri bu bu modele bakabilirsin.
Ben de öyleyim şekerine baktırdın mi gün içinde susuz kaliyorsan ondan da olabilir
Canım bebeğin suyu bira fazla olunca da geç hissediliyormuş ancak 20 ye kadar hissetmemek normal, benim arkadaşım 2. Yi bile 20li haftalarda hissetti üstelik öyle kilosu falan da yok 50li kilolarda. Yani olabilir normaldir. Yemekten sonra sırt üstü inanıp öyle hissetmeyi dene bir de
Canım gargara yap tuzlu su ile burnunu sık sık nemlendir. Ateş olmamasi avantaj
Canım aslında ingelisina triology var çok beğendiğim bir model ultra hafif bir travel fiyatı biraz bütçemin üzerinde.
Müsterih ol, perinatologla detaylı USG yi yaptirdiginda daha iyi bilgi almış olursun.
Müslin bez nasıl aldın link atsanaUyku tulumlarini aldimm, yenidogan kiyafetlerinden aldim hosuma gittikcemuslin bezleri aldim, emzik, havlu ve battaniyesi hazir :) silikon mama tabagi almistim indirimi girince
agiz mendilini aldim dun bide cok eksikti
Bunlar hep gittikce hosuma giden seyler daha ozel bebis icin alisverise cikmadimm hic, yazdan sonra baslarim diye dusundum. Memlekete gidicem zaten haftaya evde olmucam bir ayy, kaba esyalara filan ondan sonra baslarim Allah nasip ederse![]()
Kuzum litetrax 4 travel değil mi ya bugün gezdik öyleydi. Joie signature tourist aldım. Bi de puset aldım aslında kabin çok hafif bi araba tek elle kapanıp açılıyor ama üzerine puset de takabiliyorsunuz. Mağazada beğendim bebek arabasını internetten aldım. Puseti de mağazadan alıverdimBen bakmıştım ona canım hatta geçen hafta çok güzel indirimdeydi yorumları fena değildi aklında bulunsun joie litetrax 4 tekerlekli pusetsiz ama puset takılan bir araba var o daha hoşuma gitmişti
Yaa ne güzel. Benim minnoşum daha hiçbir şeyi yok. SıfırUyku tulumlarini aldimm, yenidogan kiyafetlerinden aldim hosuma gittikcemuslin bezleri aldim, emzik, havlu ve battaniyesi hazir :) silikon mama tabagi almistim indirimi girince
agiz mendilini aldim dun bide cok eksikti
Bunlar hep gittikce hosuma giden seyler daha ozel bebis icin alisverise cikmadimm hic, yazdan sonra baslarim diye dusundum. Memlekete gidicem zaten haftaya evde olmucam bir ayy, kaba esyalara filan ondan sonra baslarim Allah nasip ederse![]()
2li test yaptırmadım canım ense kalınlığı falan normaldi ama. İnşallah kaybolur önemli bişey yoktur. İnsan strese giriyor ister istemez. Evet normal randevuya gittiğimde gördüYaa allahallah, normal muayenede mi gordu doktorunuz bunu? Sen ikili test yaptirmismiydin?
Gececektir insaAllahh erir hic kotu dusunme sen![]()