- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.341
Canım benim aşağıda değildi karnımın tam önündeydi ve 4 boyutluda görüntü almamızı engelliyordu, en son gittiğimizde biraz çekilmiş demişti doktor ve az da olsa görüntü aldık. Demek ki yeri değişebiliyor ama aşağıda olunca yukarı çıkma durumunu tam bilmiyorum benimki biraz daha farklı bir durumdu umarım çıkar yukarıMerhaba kızlar,
Aranızda bebeğin eşinin aşağıda olma durumunu yaşayan var mı? Ve sonradan yukarı çıkan? Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yukarı çıktı? Bende de bu durum oluştu da korkuyorum biraz.
Merhabalar günaydın. Benim 13. Haftada rahim ağzına yakın demişti doktor. 17. Hafta kontrolümde 1-2 cm çıkmış yukarı dedi. Özel bi şey yapmadım cinsel ilişki yasaktı kendimi yormadım hiçMerhaba kızlar,
Aranızda bebeğin eşinin aşağıda olma durumunu yaşayan var mı? Ve sonradan yukarı çıkan? Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yukarı çıktı? Bende de bu durum oluştu da korkuyorum biraz.
evet 4.doz biontech oldumBiontech mi oldun
Ben yaşadım. 12. Haftada bebegin esi asagida demisti 1 ay iliski ve ağır hareketler yasak dedi dr um sonraki kontrolde yukari cikmaya başlamıştı. Zamanla cikiyor hic korkmayinMerhaba kızlar,
ama kalp atışlarını duyuyorsun sonuçta dimi canım, belki bebeğin uyuduğu sakin olduğu zamanlarda gitmişssindir kontrollere, Allah korusun aksi bir durum olsa doktorun zaten bununla ilgili konusurduKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Kalp atışlarını duydum canım çok şükür ama hareketini hiç görmediğim için panik oldum birazama kalp atışlarını duyuyorsun sonuçta dimi canım, belki bebeğin uyuduğu sakin olduğu zamanlarda gitmişssindir kontrollere, Allah korusun aksi bir durum olsa doktorun zaten bununla ilgili konusurdu
hiç panik yapma canım, demek ki sakin olduğu çok hareket etmediği saatlerde gitmişsin kontrollere ondan hareketlerini görememiş olman normaldirKalp atışlarını duydum canım çok şükür ama hareketini hiç görmediğim için panik oldum biraz
sakin bir çocuk demek ki ne güzel:) ben de ilk kızımda hiç görmezdim hareketini. Kendim de çok geç hissettim zaten. Doğduktan sonra da sakin bir çocuk oldu. Ama şimdiki fenaa ultrasonda hiç durmuyor sırt üstü yatarken hop yüzüstü dönüyor falan kıpır kıpır. Ve bu beni korkutmuyor değil :)Kızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Kalp atışını gördüysen sorun yok canım, aksi durumda doktorun mutlaka bişeyler söylerdi. Benim arkadaşımın oğlu (oda yay burcu) ultrasonlarda hiç hareket etmezmiş, hatta 20 haftadan sonra çoğu zaman hareket etmediği için acile koşturmuşlar. Çocuk bir doğdu aşırı uysal, sakin, ağzı var dili yok ama çok zeki bir çocuk maşallahKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Benim 14. Haftada rahim ağzına yakın aşağıdaydı, 18. Haftada yukarı çıktı. Şuan sorun yokMerhaba kızlar,
hiç panik yapma canım, demek ki sakin olduğu çok hareket etmediği saatlerde gitmişsin kontrollere ondan hareketlerini görememiş olman normaldir
sakin bir çocuk demek ki ne güzel:) ben de ilk kızımda hiç görmezdim hareketini. Kendim de çok geç hissettim zaten. Doğduktan sonra da sakin bir çocuk oldu. Ama şimdiki fenaa ultrasonda hiç durmuyor sırt üstü yatarken hop yüzüstü dönüyor falan kıpır kıpır. Ve bu beni korkutmuyor değil :)
Çok sağ olun kızlar. Sağlığı yerinde olsun da kuzumun ister uslu olsun ister yaramazKalp atışını gördüysen sorun yok canım, aksi durumda doktorun mutlaka bişeyler söylerdi. Benim arkadaşımın oğlu (oda yay burcu) ultrasonlarda hiç hareket etmezmiş, hatta 20 haftadan sonra çoğu zaman hareket etmediği için acile koşturmuşlar. Çocuk bir doğdu aşırı uysal, sakin, ağzı var dili yok ama çok zeki bir çocuk maşallah
Ben de görmedim canım. Son iki kontrolde uyuyordu. Ama hareket etmese de zaten doktor kontrol ediyor ve olumsuz bir şey olsa söyler mutlaka endişelenme..Kızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Teşekkür ederim canımBen de görmedim canım. Son iki kontrolde uyuyordu. Ama hareket etmese de zaten doktor kontrol ediyor ve olumsuz bir şey olsa söyler mutlaka endişelenme..
Bana da bebeğin eşi biraz aşağıda dedi doktor canım ama 23. Haftaya kadar çıkıyormuş yukarı o yüzden çok sıkıntı yok şuan ama yine de dikkat et dedi. Bol bol dinleniyorum kendimi yormuyorum dinlenirken ayaklarımı yukarı kaldırıyorum bunları önerşti bana doktorumMerhaba kızlar,
Benimki de hep ağzında birşey varmış gibi çiğniyorKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
12. Haftada detaylı ultrasonda ilk söylediler canım 15. Haftada yukarı çıkmaya başlamıştı bugün gideceğim yukarı çıkmış mı öğrenirim kendiliğinden de çıkabilir ayaklar biraz yüksekte olacak şekilde uzanınca yer değiştirdiğini okumuştum ama bilmiyorum ne kadar doğrudurMerhaba kızlar,
Tembel anam bizimkiler anca yatsın uyusun benimki de öyle ya yatar ya oturur azcık annem babam gelmiş şov yapayım kendimi göstereyim diyen yokKızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?