2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar 3 gündür aşırı mide ağrım var. Böyle geriliyor gibi. Ağrı da çok. Napsam bilemedim. Gaviscon içtim ama ağrıya faydası olmadı. Ne önerirsiniz?

Kızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Canım benim kız da son iki gidişimden önce hep sakindi hareket ettiğini pek görmüyordum, senin bebiş uyuyordur yüksek ihtimal. Son gittiğimde o kadar kıpır kıpırdı ki asla yerinde durmadı çok şaşırdım. Daha hissetmediğim için sakın bir bebiş sanıyordum meğer içerde ne taklalar atıyormuş anasının haberi yok doktor yüzüme bakıp hissetmiyor musun şu an dedi dedim yok. 21.haftaya girdi bakalım ne zaman hissedicem

Benim sezeryan olacağı için erken olacak ya akrep büyük ihtimal. Sizce akrep mi yay mı daha iyi
Ben Akrep burcuyum. Yay erkeği 15 yılımın içine ettiği için, Akrep daha iyi derim, sorumluluk sahibi en azından, dediğim dedik ve sevdiklerine tutkuyla bağlıdır. Dobradır. Yay sorumluluk almaktan pek hoşlanmaz, rahatına aşırı düşkün ama çok neşelidir. Yay kadını daha ideal erkeğe göre.

Bu arada yükselen burç, kişilik, ruh yapısı ve dış görünüş yani insanların seni nasıl tanıdığını gösterir. Güneş burcu yani burcumuzdan daha önemli olan yükselen burçtur. Sezaryen olursam seçme şansım olursa yükselen seçerim hemen o saatte aldırırım bebeğimi.

Ay bu yorumlardan anlıyorsun sen o zaman bana bi yorum yaparsın belki (lütfen ) Burç ikizler ay burcu oğlak yükselen yay (bunlara da şimdi baktım)

Ay bu yorumlardan anlıyorsun sen o zaman bana bi yorum yaparsın belki (lütfen ) Burç ikizler ay burcu oğlak yükselen yay (bunlara da şimdi baktım)
Kuşum bunlar tek başına yeterli değil, burçların düştüğü evler ve yönetici gezegenlerinin açıları önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…