2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benimki de hep ağzında birşey varmış gibi çiğniyor sana sakin olacak demişler de ben benimkini doyuramam diye korkuyorum. Bildiğin ağzıyla geviş getiriyor
Ay ne güzel ya senin perinatolog olduğu için mi bu kadar detaylı görüyorsunuz acaba? Ben bebeğin neresi neresi onu bile zor anlıyorum

Benim de 38 hafta bitince hemen alırlarsa yay yoksa oğlak oluyor.bende oğlak olsun istemiyorum.38/1 den önce doğması lazım yay için.sanki oğlağa kayacak gibi bilemiyorum
ben de ilk çocuğumu böyle diye diye erken doğurdum normalde ikizler burcu olacaktı ve ben hiç istemiyordum 9 ay boyunca söylendim ve sonunda 37 haftada boğa burcu oldu oğlum kız ne yaparsam yapayım yay olacak gibi. Yayı da oğlak ı da hiç bilmediğim için fark etmiyor gerçi

Ay ne güzel ya senin perinatolog olduğu için mi bu kadar detaylı görüyorsunuz acaba? Ben bebeğin neresi neresi onu bile zor anlıyorum
Şöyle görünüyor. Burada ağzı açık videodan kestim baya elini emiyordu

Eklentiler

• IMG_20220720_134658.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 108
Biz oğlanlardan çekeceğiz desene
Yükselen için var mı tavsiye
Evet ilk çocuğumu 38+5 de almışlardı
Benim arkadaşın 2. Çocuğu 37+ da aldılar canım oğlak olmasın bencede

Boğa candır kendi burcum diye söylemiyorum 2. Çocuğu yaparsam boğa burcuna denk getirmeye çalışacağım
Kızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko 6.5 kilo aldım yok mu arttıran
En son 6 kiloydu canım ama tartılmaya korkuyorum kesin geçmişimdir seni

Oğlak çok inatçı olur tanıdıklarım da var hiç istemem.yay daha uyumlu.oğlum ikizler oldu bi öyle bi böyle ama çok uyumlu bir çocuk mesela beni üzmüyor hiç.bakalım bu nasıl olacak

Ben
Boğa candır kendi burcum diye söylemiyorum 2. Çocuğu yaparsam boğa burcuna denk getirmeye çalışacağım

En son 6 kiloydu canım ama tartılmaya korkuyorum kesin geçmişimdir seni
ben gebeliğin başlarında baya sıkıntılar yaşadım kilo verdim.şimdi gebelik öncesi kilomdayım.bundan sonra hızla alırım heralde.ilk hamileliğimi 20 kg ile tamamlamıştım.3 kg kalmıştı en sonunda geri kalanı vermiştim ama heryerim ayaklarıma kadar şişmişti uyuşuyordu artık ödemden.bu sefer dikkat de ediyorum okadar almamak için

Kızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko 6.5 kilo aldım yok mu arttıran
Ben bir kilo aldım bu hafta ama ödem olduğunu düşünüyorum. Çünkü gün içinde çok ayakta kalıyorum, ayrıca havalar aşırı sıcak ve içtiğim su bence yetmiyor , ellerim ayaklarım şişiyor sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…