- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.381
Haha alemsin haritamız potansiyeldir, aşılır öyle bak hayataBenim burçları bilmem de benim düştüğüm evler pek iç açıcı değil benden birşey çıkmaz
Sezaryende 38+3 ya da 4 de alıyorlarmış doktorum öyle söyledi benimBenim de 38 hafta bitince hemen alırlarsa yay yoksa oğlak oluyor.bende oğlak olsun istemiyorum.38/1 den önce doğması lazım yay için.sanki oğlağa kayacak gibi bilemiyorum
Evet ilk çocuğumu 38+5 de almışlardıSezaryende 38+3 ya da 4 de alıyorlarmış doktorum öyle söyledi benim
Bebekken uslu olsun ise kriterin yay olsun akrepler zordur gerçekten ama akrep tüm burçların en güçlü karaktere sahip olanıBenim sezeryan olacağı için erken olacak ya akrep büyük ihtimal. Sizce akrep mi yay mı daha iyi
Ay ne güzel ya senin perinatolog olduğu için mi bu kadar detaylı görüyorsunuz acaba? Ben bebeğin neresi neresi onu bile zor anlıyorumBenimki de hep ağzında birşey varmış gibi çiğniyorsana sakin olacak demişler de ben benimkini doyuramam diye korkuyorum. Bildiğin ağzıyla geviş getiriyor
ben de ilk çocuğumu böyle diye diye erken doğurdumBenim de 38 hafta bitince hemen alırlarsa yay yoksa oğlak oluyor.bende oğlak olsun istemiyorum.38/1 den önce doğması lazım yay için.sanki oğlağa kayacak gibi bilemiyorum
Şöyle görünüyor. Burada ağzı açıkAy ne güzel ya senin perinatolog olduğu için mi bu kadar detaylı görüyorsunuz acaba? Ben bebeğin neresi neresi onu bile zor anlıyorum
Biz oğlanlardan çekeceğiz deseneBen Akrep burcuyum. Yay erkeği 15 yılımın içine ettiği için, Akrep daha iyi derim, sorumluluk sahibi en azından, dediğim dedik ve sevdiklerine tutkuyla bağlıdır. Dobradır. Yay sorumluluk almaktan pek hoşlanmaz, rahatına aşırı düşkün ama çok neşelidir. Yay kadını daha ideal erkeğe göre.
Yükselen için var mı tavsiyeBu arada yükselen burç, kişilik, ruh yapısı ve dış görünüş yani insanların seni nasıl tanıdığını gösterir. Güneş burcu yani burcumuzdan daha önemli olan yükselen burçtur. Sezaryen olursam seçme şansım olursa yükselen seçerim hemeno saatte aldırırım bebeğimi.
Benim arkadaşın 2. Çocuğu 37+ da aldılar canım oğlak olmasın bencedeEvet ilk çocuğumu 38+5 de almışlardı
Boğa candır kendi burcum diye söylemiyorumben de ilk çocuğumu böyle diye diye erken doğurdumnormalde ikizler burcu olacaktı ve ben hiç istemiyordum 9 ay boyunca söylendim ve sonunda 37 haftada boğa burcu oldu oğlum kız ne yaparsam yapayım yay olacak gibi. Yayı da oğlak ı da hiç bilmediğim için fark etmiyor gerçi
En son 6 kiloydu canım ama tartılmaya korkuyorumKızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko6.5 kilo aldım yok mu arttıran
Oğlak çok inatçı olur tanıdıklarım da var hiç istemem.yay daha uyumlu.oğlum ikizler oldu bi öyle bi böyle ama çok uyumlu bir çocuk mesela beni üzmüyor hiç.bakalım bu nasıl olacakben de ilk çocuğumu böyle diye diye erken doğurdumnormalde ikizler burcu olacaktı ve ben hiç istemiyordum 9 ay boyunca söylendim ve sonunda 37 haftada boğa burcu oldu oğlum kız ne yaparsam yapayım yay olacak gibi. Yayı da oğlak ı da hiç bilmediğim için fark etmiyor gerçi
Ya ben 12.12.22 olsun istiyorum olamayacak o zamanSezaryende 38+3 ya da 4 de alıyorlarmış doktorum öyle söyledi benim
ben gebeliğin başlarında baya sıkıntılar yaşadım kilo verdim.şimdi gebelik öncesi kilomdayım.bundan sonra hızla alırım heralde.ilk hamileliğimi 20 kg ile tamamlamıştım.3 kg kalmıştı en sonunda geri kalanı vermiştim ama heryerim ayaklarıma kadar şişmişti uyuşuyordu artık ödemden.bu sefer dikkat de ediyorum okadar almamak içinBoğa candır kendi burcum diye söylemiyorum2. Çocuğu yaparsam boğa burcuna denk getirmeye çalışacağım
En son 6 kiloydu canım ama tartılmaya korkuyorumkesin geçmişimdir seni
Verdiklerimi almadım ama son dönem Yarım kilo aldımKızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko6.5 kilo aldım yok mu arttıran
Ben de yay olacaksa 20.12.2022 olsun istiyorum 38/1 oluyor ama biraz daha geç alalım derse doktor 22.12.2022 olsun ozaman istiyorumYa ben 12.12.22 olsun istiyorum olamayacak o zaman
kesinlikle boğa burcu harikaBoğa candır kendi burcum diye söylemiyorum2. Çocuğu yaparsam boğa burcuna denk getirmeye çalışacağım
En son 6 kiloydu canım ama tartılmaya korkuyorumkesin geçmişimdir seni
o zaman bu bebişler yay olsunOğlak çok inatçı olur tanıdıklarım da var hiç istemem.yay daha uyumlu.oğlum ikizler oldu bi öyle bi böyle ama çok uyumlu bir çocuk mesela beni üzmüyor hiç.bakalım bu nasıl olacak
ben yarın 19. haftaya giriyorum ve 2 kilo almışım :) Hedefim 11-13 kilo arası bakalımKızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko6.5 kilo aldım yok mu arttıran
Ben bir kilo aldım bu haftaKızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko6.5 kilo aldım yok mu arttıran
22.12.22 guzel 12.12.22 yok derse 2.12.22 zorlayacagimBen de yay olacaksa 20.12.2022 olsun istiyorum 38/1 oluyor ama biraz daha geç alalım derse doktor 22.12.2022 olsun ozaman istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?