- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.321
Benim aşım var canım yarın sağlık ocağında inşallah muayeneden güle oyna çıkarsınızBen de yarın saat 3 te gideceğim 3 hafta oldu çok heyecanlıyım aklımda türlü türlü soru inşallah hepimiz çok güzel şeyler duyarız
Grupta bi arkadaş oldu canım bende olmayı düşünüyordum ama geçen hafta covid geçirdim sanırım bağışıklık oldu diye yapmazlar bilemiyorumKızlar grubu yeni gördüm.covid aşısı olmayı düşünen var mı?bu konu daha önce konuşuldu mu bilmediğim için yazıyorum
ben de 18+2 de olacağım sorun olmazmışBenim yarın 18+0 olacak tetanoz için erken mi yarına randevu verdiler sorcam bi olmadı iki hafta sonrasına alırım
Ben yarın doktoruma soracağım canım ama şimdilik olmayı düşünmüyorum zaten evdeyim hepKızlar grubu yeni gördüm.covid aşısı olmayı düşünen var mı?bu konu daha önce konuşuldu mu bilmediğim için yazıyorum
Beni 20. Hafta çağırdı ama sorun olacağını sanmam canımBenim yarın 18+0 olacak tetanoz için erken mi yarına randevu verdiler sorcam bi olmadı iki hafta sonrasına alırım
Teşekkür ederimben de 18+2 de olacağım sorun olmazmış
İnşallah canım hayırlısıyla oluyum o zaman bendeBeni 20. Hafta çağırdı ama sorun olacağını sanmam canım
Ben de evdeyim de çocuk eylülde okula başlayacak o yüzden endişeliyimBen yarın doktoruma soracağım canım ama şimdilik olmayı düşünmüyorum zaten evdeyim hep
Tog kalınlığı canm. 2,5 olunca kalın oluyor. 1 yada 1,5 olanları da var ama bizim binada geceleri merkezi sistem kapatılıyor. Soğuk oluyor. O nedenle 2,5 tog tercih ediyorum hep. Avmye gittiğinde lcwdeki uyku tulumlarından tog değerlerinin kalınlıklarını karşılaştırabilirsin. Gerçi şuan mevsim itibariyle olmayabilir bilemiyorum. Ben kargom gelince kalınlığını da çekerim size.Canım normalde evimiz rahatsız etmeyecek kadar sıcak oluyor. Aşırı sıcak evlerden değil üşümüyıruz ama yine de örtünerek uyuyoruz mesela kışın. Ama bebek olunca daha sıcak yapmamız gerekirse daha sıcak yapıp mecbur kökleriz kombiyi
Aaaa yakınmışız.İnşallah bi gün görüşelim kızlar bana uyar
Canım bu tog ne demek oluyor. O zaman kargon gelince yazarsan güzelse ben de alırım
Ben doktoruma danışıp cuma günü oldum aşı.Kızlar grubu yeni gördüm.covid aşısı olmayı düşünen var mı?bu konu daha önce konuşuldu mu bilmediğim için yazıyorum
Beni bugün sağlık ocağından arayıp tetanoz için çağırdılar. 17+3’üm. Ama ben olmayacağımı söyledim.Benim yarın 18+0 olacak tetanoz için erken mi yarına randevu verdiler sorcam bi olmadı iki hafta sonrasına alırım
Biontech mi oldunBen doktoruma danışıp cuma günü oldum aşı.
Ozaman 20 haftalıkta giderm bide 1 ay sonra giderim sağolSabahtan git canım bana sabahtan gelirsin kan alınır demişti çünkü
24-28 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canım
Ben öğleden sonra gitmiştim. bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğiz tok gelin demişti hemşire.Kızlar selam bir sorum olacak size sağlık ocağı bana tetenoz için yarına gün verdi ama kaçta söylemedi yani randevu saatim yok. Acaba illa sabah mi gitmek lazım kan alımları vs de sabah oluyor ama yaptıran varsa bilgisi olan var mı? Şirkete gidecektim normalde de öğleden sonra gidebilir miyim diye düşünüyorum ama riske de atmayayim diyorum. Aradım açmadı sağlık ocağı sağolsunlar
Benim de 2 gündür rahimde kasılmalarım vardı doktora yazmıştım o da magnezyuma başla dedi bugün daha iyiyim gerçekten işe yaradı demek ki günde 2 kez yemeklerden sonra içiyorumKızlar dün ağrım vardı ya bugün gittim doktora herşeye baktı rahim ağzı vs çok şükür iyi çıktı herşey en son magnezyum kaynaklı olur dedi magnezyum önemsemiyordum bir içip bir icmiyordum icicem ins kasılma krapm vs yapıyor
Kasılmayı nasıl anlıyorsun canım?Benim de 2 gündür rahimde kasılmalarım vardı doktora yazmıştım o da magnezyuma başla dedi bugün daha iyiyim gerçekten işe yaradı demek ki günde 2 kez yemeklerden sonra içiyorum
Evet kasılma vs yapıyor kullanmak gerekiyor gebelikte sizin markası ne magnimore plus iciyom benBenim de 2 gündür rahimde kasılmalarım vardı doktora yazmıştım o da magnezyuma başla dedi bugün daha iyiyim gerçekten işe yaradı demek ki günde 2 kez yemeklerden sonra içiyorum
Karnım böyle yukarı çekilir gibi oluyor ve o an karnım sertleşip bebek belli bir yerde toplanıyor ordan anladım canımKasılmayı nasıl anlıyorsun canım?
Benim sürekli ağrım var ama kasılma nedir anlayamadım
Bana magvital şase verdi doktor canımEvet kasılma vs yapıyor kullanmak gerekiyor gebelikte sizin markası ne magnimore plus iciyom ben
Benim oyle plesenta previa durumu varmis doktor 2 hafta once soyledi ama 21Merhaba kızlar,
Aranızda bebeğin eşinin aşağıda olma durumunu yaşayan var mı? Ve sonradan yukarı çıkan? Nelere dikkat ettiniz neler yaptınız yukarı çıktı? Bende de bu durum oluştu da korkuyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?