2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Tecrübeli annelere sorum olacak :) kışın olacak ya bebekler, içine çıtçıtlı kısa kollu zıbın giydirsek üstüne de uzun kollu pijama altına da kendinden çoraplı alt pijama giydirsek yeterli olur mu? yoksa çok mu sıcak gelir, kombiyi de kökleriz heralde çünkü :))

Bebekken uslu olsun ise kriterin yay olsun akrepler zordur gerçekten ama akrep tüm burçların en güçlü karaktere sahip olanı
Bebekken ve genel hayatımda uslu biriydim. Hatta azıcık güldüreyim sizi, annem beni nasıl yatırırsa öyle kalıyormuşum, gıcık babaannem anneme bu çocuk gerizekalı olmasın demiş sülalenin en kariyerli ve tuttuğunu koparanı oldum

Ben çok kilo verdim son 2 yılda şimdi diyeti bırakınca hemen aldım kiloları zaten kilo almaya müsait bir yapım var çok şişkinlik ve gazım var onun da etkisi vardır diye tahmin ediyorum blraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım

küçükken aile ortamlarında kuzenim şarkı söylermiş ben söyleyemezmişim çekinirmişim hala da söyleyemem yani rezil bir sesim var bu çocuk saf salak olacak demişler ne oldu ama aynı senin gibi ailede hiçbiri yetişemedi daha bana

Ya bunu ben de düşünüyorum asıl hastaneden çıkınca o ayazda nasıl koruyarak eve getiricez bilemedim.arabaya gidene kadar ne giydirmek lazım daha 1 günlük bebek kaban falan da olmaz.birde 5. Gün topuk kanı için çağırıyorlar yine gitmek gerekiyor.bilemedim.evde gene yelek battaniye bi şekilde idare edilir de.banyo işi de sıkıntılı hasta etmesek bari çocukları

Kızlar burcu hiç önemli değil zamanında gelişimi tamamlayarak doğsunlar da gerisi önemli değil yok akrep şöyleymiş oğlak böyleymiş. Bence herkes kendini sevdiği için burcunu övme eğilimde (tüm insanlar) harika doğum haritasına sahip insanlıktan nasibini almamış insanlar da var sorsanız mükemmel bi insandır ama. Her burçtan sevdiğim de sevmediğim de tonlarca insan var.
Çocuğun karakterinin oluşumu genetik ve çevre adını verdiğimiz iki faktörden oluşur. Sinirlilik agresfilik inatçılık vs gibi huylar genetiktir. Yalancılık vs gibi huylar çevre ile alakalıdır. Biz çocuklarımızı ne kadar güzel yetiştirirsek genetiği dahilinde çevre olarak ne kadar güzel imkanlar sunarsak çocuğumuz o kadar iyi karakterli olur. Burçlara inanmıyorum. İnanabilirsiniz tabi saygım sonsuz Yani ne zaman doğacağına adapte olmaktansa güzel yetiştirmeyi nasip etsin Allah hepimize sağlıklu ömür versin çocuklarımızın başında güzel bir eğitim verelim gerisi hallolur

bence yeterli olur. ben hep öyle giydirdim. içine kısa kollu çıtçıtlı body üzerine de penye bir tulum. ev serin olursa penye yeleklerden giydiriyordum. yün yelek giydiremedim alerjisi vardı kızımın.

hastaneden çıkarken yada ilk haftalarda sağlık ocağına falan götürürken normal kıyafetinin üzerine önce penye battaniye onun üzerine yün yada peluş kalın battaniye sarıyordum. o şekilde pusetine koyup pusetin üzerini de müslin örtüyle örtüyordum rüzgar girmesin diye. ama 1-2 aylık olduktan sonra penye tulumunun üzerine peluş tulum yada peluş alt üst takım giydirip üzerine tek battaniye örtüyordum. Hiç üşümedi kızım böyle.

Benimki yazın doğduğu için böyle dertlerim yoktu.bende bu peluşlardan alayım üstüne geçiririm eve kadar

Ben bir de soyle bişey alacagım bebek arabası için soguk memleketteyiz

Eklentiler

• 3B7DF5E2-8A3F-4F2F-B992-06051F55FF57.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 98
Benim sezeryan olcak bende seçmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…