2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Uyuyordur, ya da ac karna gidince de hareketsiz oluyor sanki. Endise edecek bir sey olsa doktor soyler hic cekinmez. Benim de son gittigimde doktor ultrason basligiyla iyice durtmustu uyansin da hareket etsin diye

Kızlar ben ultrasonda bebeğimin hareket ettiğini görmedim daha hiç
Doktorun ultrasyon cihaznı sabit tutup bekledimi beklerse hareket ettiğini görürsün benm doktor durdu bak bacaklarını hareket ettırıo dedi sonra cinsiyetini görmek için göbegmn bi tarafndan eliyle oynattı oda hareket etti

Ben de böyle bir şey almaya karar vermiştim ama kışın çok fazla dışarıya çıkmayacağız arabadan eve. O yüzden almasam da sadece battaniye yeter mi diye düşünüyorum

Benim 38+0 sonrası yay öncesi akrep oluyor. Yayın başı gibi olcak bence ama biraz erken geleyim derse akrep de olabilir. Yükselen ben de düşünüyorum acaba ayarlamaya çalışsam mi diye ama hangisi daha iyi olur onu da bilmiyorum
Kızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko 6.5 kilo aldım yok mu arttıran
Ben bugün 21.haftaya girdim tam 2 kilo almışım. Son 2 3 haftada aldım inşallah böyle hızlı devam etmez iyi gidiyorum diyordum ama totalde bence yine iyi çok takilmiyorum o yüzden, mümkünse 10 kilo ile kapatmak hedefim

Kızlar ben de bi iki gündür tek tük hissettim hareketlerini. Bu sefer de hiç hissetmediğim gün panik olup uzanıp bekliyorum .

Kızlar İstanbul Anadolu'da olanlar için Viaport asia Chicco mağazasında natural feeling 2+ biberon 2 tanesi 50 TL. ayrıca yeni doğan emzik ucuda 2 tanesi 30 TL. Ben ayrıca 0+ emzik ucu aldım çok uyguna geldi. Biberon alıp emzik ucu bedava da olabiliyo.

Kızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyin görselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum

Bu arada sırt ağrısı yaşayan var mı? Bugün beni çok yordu, kürek kemiklerimin olduğu kısımlar agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…