2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar geçen şurda bahsettiğim uyku tulumumuz geldi. Gerçekten çok beğendim. Organik. yumuşacık ve kalınlığı çok ideal. Doğumdan itibaren kullanırız. İlk 6 ay geceleri hep bununla uyuturum. Fiyatı da epey uygun.

Eklentiler

• B968E426-2B4A-4235-A501-425D6B2745C9.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 99
  • FFBB6C6D-D919-498E-B005-21DDA119FD42.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 95
  • 8B6D6974-1164-4814-B02F-BFD04566FC02.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar malum benim ana kucağı yalan oldu şimdi yenisine bakıyorum zam gelmeden alayım çıksın listeden. Ana kucağı önerilerinizi alırım tecrübeli annelerim neler aldınız ya da neler güzel olur
Ben ilk kızımda otomatik olmayan bişey almıştım ama keşke otomatik sallanır alsaydım demiştim. Şimdi otomatik aldım. Prego riva modelin adı. Yorumlar baya iyiydi. Bir de Bagi diye bir marka var. İkisinin birbirinden farklı sallanma şekli var ama ikisi arasında kalmıştım pregoyu tercih ettim.

Kızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Weewell var bizde canm. Ama pek çalıştırmıyoruz. Sadece kızım hasta olup nefes almakta falan güçlük çekerse çalıştırıyoruz. Almakta kararlıysan baya iyi marka.

Covid testim POZİTİF corona olanlar bilgi verebilir mi bebek icin bir zarari var mi ??

Geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versin

Kızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Eşim karadenizli. Kışın her hafta mutlaka 1-2 kere yeriz ama yazın balık yemeyiz hiç. Dardaneli de hiç sevmem. Zaten gebelikte hem konserve yiyecekler hem de ton balığı dip balık olduğu için zararlı diye biliyorum.

Covid olan güzel anneler cokkk geçmiş olsun, inşallah kolayca atlatirsiniz bende çalışıyorum maskesizlige çok alıştım havalarda sıcak maske fikri bile bunaltıcı geliyor ama takmaya başlamalı tekrar, vakalar çok arttı

Kızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Ben denizden babam çıksa yiyen bir insandım. Şimdi yemiyorum çünkü deniz kenarına yakın bir yerde yaşamıyorum maalesef.

Dondurulmuş balık da yemiyorum çünkü o balıkların hepsi uzun bir süre bekletildikten sonra soğuk zincirle marketlere dağıtılyor. Hatta bir gün merak edip QR kodu okuttuğum donmuş bir balığın tam iki sene önce avlandığını görünce iyice umudum kırıldı. Somon çiftliklerinde olanlara rengine kadar müdahale ediliyor. Kısacası ben bu işin içinden çıkamadım.

Bahsettiğin markanın ton balığına gelince yine yemiyorum , çünkü işim gereği o markanın orkinos çiftliğini görme fırsatım oldu, o balıkları ve yetiştikleri karanlık havuzları görseniz siz de asla yemek istemezsiniz. Gram vitamin olduğunu düşünmüyorum.

Geriye kaldı vitamini….omega 3 en az EPA +DHA 1000 mg olmalı. Eser miktarda olursa faydası az.

Ama memleketim Mersin’e gidince bol yiyeceğim artık , favorim sardalya balığı. Canım çekti şimdi

Kızlar İzmirde olan var mı. Detaylı ultrasonu nereye yaptıracaksınız diye sormak istedim
Kuzum ben varım
Doktorumla konuşmadık henüz özel çınarlı hastanesinde kendisi muhtemelen hastanedeki bölüme yönlendirir
Daha önceki sohbetlerimizde laf arasında riskli gebem olursa Barış Büke ye yönlendiriyorum dedi
Belki onuda araştırırsın çok iyi bi doktor ben daha önce muane için gitmiştim

Dardabel tüketmememiz gerekiyor. Ama ben istavrit kızartma falan yiyorum ya da somon. Ben pek sağlıklı beslenemiyorum ama balık cok seviyorum

Kızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.

Diğer hastane fiyatlarıda bu şekilde mi acaba
Çok çok fazla

Ben 10 bine doğum paketi almıştım. Onun içine doktorun doğumda alacağı ücret de dahil. Ayrıca hastaneye ve anesteziste toplamda 5500 daha vereceğiz.
27bin aşırı yüksek değil mi? Hangi hastane?

Kizlar afedersiniz bişey sorucam adada çok az az miktarda idrar kaçırma oluyor bende sizde de varmi yoksa hamilelikle ilgili bi durum değil mi acaba
Evet hapşururken öksürürken ben de kaçırabiliyorum. Bebek idrar kesesine baskı yapıyor çünkü. İlerleyen aylarda daha da artacak. Ama doğumdan sonra geçiyor.

Barış bükeyi duymuştum araştırayım canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…