- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.601
Kızlar geçen şurda bahsettiğim uyku tulumumuz geldi. Gerçekten çok beğendim. Organik. yumuşacık ve kalınlığı çok ideal. Doğumdan itibaren kullanırız. İlk 6 ay geceleri hep bununla uyuturum. Fiyatı da epey uygun.Dün şu uyku tulumunu almıştım. Hem 2.5 tog baya kalın hem de organik diyor. Fiyatı epey uygun. Kargo gelsin beğenirsem sizinle de paylaşırım yorumları. Düşünen olursa diye
BabyNeo Organik Uyku Tulumu Oval Filli 0-6 Ay Mor - Welcome Baby
BabyNeo Organik Uyku Tulumu Oval Filli 0-6 Ay Mor anne, bebek ve çocuklar için en uygun fiyatlarla Welcome Baby'de! Kaliteli Uyku Tulumu ürünlerini satın almak için tıklayın.www.welcomebaby.com.tr
Ben ilk kızımda otomatik olmayan bişey almıştım ama keşke otomatik sallanır alsaydım demiştim. Şimdi otomatik aldım. Prego riva modelin adı. Yorumlar baya iyiydi. Bir de Bagi diye bir marka var. İkisinin birbirinden farklı sallanma şekli var ama ikisi arasında kalmıştım pregoyu tercih ettim.Kızlar malum benim ana kucağı yalan olduşimdi yenisine bakıyorum zam gelmeden alayım çıksın listeden. Ana kucağı önerilerinizi alırım tecrübeli annelerim neler aldınız ya da neler güzel olur
Weewell var bizde canm. Ama pek çalıştırmıyoruz. Sadece kızım hasta olup nefes almakta falan güçlük çekerse çalıştırıyoruz. Almakta kararlıysan baya iyi marka.Kızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Covid testim POZİTİFcorona olanlar bilgi verebilir mi bebek icin bir zarari var mi ??
Geçmiş olsun kızlar, Allah şifa versinMerhaba, rahim ağzım kısalmış. Dikilecekti bu sabah. Derken gece 39 ateşle kovid olduğunı öğrendim. Doktorum ağır geçirmediğin sürece sıkıntı olmaz bebekte dedi. Ateş hariç çok ağır geçirdiğimi düşünmüyorum. Oksapar başladı hemen. Onun dışında operasyon için negatife dönmeyi beklemem gerek. Gerginim biraz.
Eşim karadenizli. Kışın her hafta mutlaka 1-2 kere yeriz ama yazın balık yemeyiz hiç. Dardaneli de hiç sevmem. Zaten gebelikte hem konserve yiyecekler hem de ton balığı dip balık olduğu için zararlı diye biliyorum.Kızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Bu konuda bilgim yok hatta mesajını okuyana kadar hiç aklımda yoktuKızlar malum, bebeler kış bebesi olacak . Kalorifer vs evde hava kuru olacak. Bu yüzden buhar makinesi almak mantıklı geldi . Sizce ? Tavsiye ettiğiniz marka model vs var mı ?
Ben denizden babam çıksa yiyen bir insandım. Şimdi yemiyorum çünkü deniz kenarına yakın bir yerde yaşamıyorum maalesef.Kızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Kuzum ben varımKızlar İzmirde olan var mı. Detaylı ultrasonu nereye yaptıracaksınız diye sormak istedim
Dardabel tüketmememiz gerekiyor. Ama ben istavrit kızartma falan yiyorum ya da somon. Ben pek sağlıklı beslenemiyorum ama balık cok seviyorumKızlar balık mevsimi değil ama balık tüketiyor musunuz?hangi balıkları yiyorsunuz?dardanel ton tükettiniz mi bu süreçte?
Diğer hastane fiyatlarıda bu şekilde mi acabaKızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.
Bilmiyorum Baska hastane bakmadım hiç çünkü doktorumdan cok memnunum Baska yerde dogum istemem . Ama ne biliyim şaşırdımDiğer hastane fiyatlarıda bu şekilde mi acaba
Çok çok fazla
Ben 10 bine doğum paketi almıştım. Onun içine doktorun doğumda alacağı ücret de dahil. Ayrıca hastaneye ve anesteziste toplamda 5500 daha vereceğiz.Kızlar doğum fiyatı aldınız mı? Benim hastanem bana göre cpk ucuk bir fiyst verdi ne kadar zamlanmıs.
2016 da kızıma dphum yaparken sigorta indirimli 11 bin ödemiştim aynı hastaneye. Bugün aradım fiyat aldım indirimsiz 37 indirimli 27 bin TL.
Belki doktor iskontasıda vardır indirim yaptırırBilmiyorum Baska hastane bakmadım hiç çünkü doktorumdan cok memnunum Baska yerde dogum istemem . Ama ne biliyim şaşırdım
Evet hapşururken öksürürken ben de kaçırabiliyorum. Bebek idrar kesesine baskı yapıyor çünkü. İlerleyen aylarda daha da artacak. Ama doğumdan sonra geçiyor.Kizlar afedersiniz bişey sorucam adada çok az az miktarda idrar kaçırma oluyor bende sizde de varmi yoksa hamilelikle ilgili bi durum değil mi acaba
Barış bükeyi duymuştum araştırayım canım çok sağolKuzum ben varım
Doktorumla konuşmadık henüz özel çınarlı hastanesinde kendisi muhtemelen hastanedeki bölüme yönlendirir
Daha önceki sohbetlerimizde laf arasında riskli gebem olursa Barış Büke ye yönlendiriyorum dedi
Belki onuda araştırırsın çok iyi bi doktor ben daha önce muane için gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?