- 12 Kasım 2018
- 801
- 818
- 103
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.101
Ben ilk gebeliğimde 16+2 de hissetmiştim canım.İkincisinde 16+4te hissettimKızlar 16. Haftada ilk gebelikte bebek hareketlerini hisseden var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk gebeliğimde 16+2 de hissetmiştim canım.İkincisinde 16+4te hissettimKızlar 16. Haftada ilk gebelikte bebek hareketlerini hisseden var mı ?
At bi bakalımBende pipi görüntüsü var canım ama vajinal ultrasonla karından yok işine yarar mı
Benimki erkek olsa kabak gbi meydanda olurdu demi ya net bişey söylememeleri çok gıcık ya hala ümitleniorumcanım benim oğluşumun var, kabak gibi meydanda![]()
Eşimin bi lafı var bu ülke ekonomisinde aldığın tuvalet kağıdı bile karGeçen sene Beko’nun 4bin civarı olan modeli şimdi 9 bin olmuş o kadar da vermek istemiyorum gerçekten senin kurutma makinasının yorumları iyiymiş ama şimdi robot süpürgeyi aldım inşallah ben alana kadar çok pahalanmaz
Ben de Beko’nun bakmıştım ama 9 bin olmuş 8 kg olan sadece 5-6 ayda inanılmaz artmış fiyatlar iyi yapmışsınız alarak gerçekten çok pişmanım almadığıma
KPSS mi canım şimdiden başarılar inşallah çok güzel geçer![]()
Detaylı ultrasonu başka doktor yapıyor ama sadece ultrasonun ücretini ödersin sana tabi değerlendirme yapıyor ben 12.Haftada gittiğimde her şeyi güzelce açıklamıştı sadece ultrasonu yapıp bırakmıyor sıkıntı varsa söylüyor ya da her şey yolundaysa onu da belirtiyor ama kendi doktorun detaylıdan sonra bana da gel derse tabi o zaman kendi doktoruna giderken ödersin muayene ücretiniKontrolden çıktım şimdi kızlar. Son 2 haftada arabayla dinlene konaklaya 2000 km yol gittiğim için biraz tedirgindim ama çok şükür bir sıkıntı yok
her şey yolunda renkli ultrasonda da tam suratını gördüm eli yanakta
Yeni bir doktorla devam edeceğim o da içime sindi diğerinden daha ilgili davrandı açıkçası.
Haftaya pazartesi detaylı ultrason yaptıracağım.
Merak ettiğim şey şu, özelde detaylı usg malum 1000 tl civarında. Biz bu ücreti ödüyoruz. Ekstra olarak doktorun muayane ücretini de ödüyor muyuz. Yoksa bize sadece detaylı yapıp muayane değerlendirme vs yapmadan gönderiyor mu?
Evet canım kpss kendi branşımdan girmicem ama düz memurluk için bebeğin şansına deneyeyim dedim. Hiç çalışmadım ama belki iyi geçer nasipGeçen sene Beko’nun 4bin civarı olan modeli şimdi 9 bin olmuş o kadar da vermek istemiyorum gerçekten senin kurutma makinasının yorumları iyiymiş ama şimdi robot süpürgeyi aldım inşallah ben alana kadar çok pahalanmaz
Ben de Beko’nun bakmıştım ama 9 bin olmuş 8 kg olan sadece 5-6 ayda inanılmaz artmış fiyatlar iyi yapmışsınız alarak gerçekten çok pişmanım almadığıma
KPSS mi canım şimdiden başarılar inşallah çok güzel geçer![]()
benim oğlumda 2 gün hafif bir ağrı olmuştu. Şimdikinde hiç ağrı olmadan geçti aşıKızlar tetanoz aşısı kol ağrısı yapıyor yazmıştınız ne kadar sürüyor ağrısı günler sürmüyor değil mi. Yarın gidicem bende aşı olmaya pazara kadar kalmaz değil mi ağrısı![]()
Anladım canım kendi doktoruma gideceğim tekrar.Detaylı ultrasonu başka doktor yapıyor ama sadece ultrasonun ücretini ödersin sana tabi değerlendirme yapıyor ben 12.Haftada gittiğimde her şeyi güzelce açıklamıştı sadece ultrasonu yapıp bırakmıyor sıkıntı varsa söylüyor ya da her şey yolundaysa onu da belirtiyor ama kendi doktorun detaylıdan sonra bana da gel derse tabi o zaman kendi doktoruna giderken ödersin muayene ücretini
Hangi mağazadan aldın canım?Teşekkür ederim canım inşallah Allah o günleri de göstersin. Bence bi mağazadan bak bana çok tatlı geldi. Titreşim gazlı huzursuz bebekler için iyi oluyormuş yorumlarda hep öyle okudum. Ebebek uygulamasındaki yorumları okudum olumsuz bi şeyler yoktu. Burda da arattım burada da çok memnunlar var. Bi de fiyatı çok uygun geldi bana o fiyata hem müzikli hem dönenceli hem titreşimli babybjörn çakmalarından alıcaktım onlardan daha iyi geldi ve bebek kendi ufak hareketleriyle de sallanabilir. Mağazadan bakarak indirimi bitmeden karar ver canım![]()
Canım detaylıca zaten muayene yapıyor ekstra ücret vermiyorsun. Mesela benim doktorum 1 saat sürecek detaylı dedi. Tek tek organlara bakıyorlar. Kalpten böbreğe el parmakları ayak parmakları; mesanesi bağırsağı beyni midesi her organına tek tek ölçüp bakıyorlar. Yani zaten ayrıntılı bi muayene sonrası sana bi dosya veriyor. İçinde tüm bu ölçümlerin yazdığı...Kontrolden çıktım şimdi kızlar. Son 2 haftada arabayla dinlene konaklaya 2000 km yol gittiğim için biraz tedirgindim ama çok şükür bir sıkıntı yok
her şey yolunda renkli ultrasonda da tam suratını gördüm eli yanakta
Yeni bir doktorla devam edeceğim o da içime sindi diğerinden daha ilgili davrandı açıkçası.
Haftaya pazartesi detaylı ultrason yaptıracağım.
Merak ettiğim şey şu, özelde detaylı usg malum 1000 tl civarında. Biz bu ücreti ödüyoruz. Ekstra olarak doktorun muayane ücretini de ödüyor muyuz. Yoksa bize sadece detaylı yapıp muayane değerlendirme vs yapmadan gönderiyor mu?
İnşallah bebeğinin de şansıyla güzel sonuç alırsın canım belli bir süreden sonra insana çalışmak zor gelir zaten hele evlenip çocuk olduktan sonra iyice zorEvet canım kpss kendi branşımdan girmicem ama düz memurluk için bebeğin şansına deneyeyim dedim. Hiç çalışmadım ama belki iyi geçer nasip![]()
İstanbul’da doktor soruyordun canım sanki hangi hastanede karar kıldınAnladım canım kendi doktoruma gideceğim tekrar.
Araştırmalarımdan ve konuşmalarımızdan yola çıkarak canım ilk başta süt gelmeyle ilgili sorunlar olabiliyormuş özellikle otomatik olan hatta hastane tipi kiralananlar çok ile yarıyormuş eğer hemen çalışmayacağım sütüm gelsin diye kiralarım diyorsan alma ama sütün fazla olursa süt poşetlerine koyup depolarsın 50 lik poşetlerden alabilirsin çalışacağım diyorsan bence otomatik olanlardan edinmek gerekir ya da sürekli hastane tipi kiralayacaksın ama o da çok maliyetli olur benceDeneyimli anneler göğüs pompası süt saklama poşeti gerekli şeyler midir alınmalı mı
Bazı durumlar için mi kullanılıyor yoksa herkesde olması gereken şeyler mi
Bebeğinin bereketiyle sınavın güzel geçsin inşaallahİyi bari canım sağol cevabın içinpazar gününe daha çok var ama sınava gircem ağrı kalır mı diye panik yapmıştım
Benim ilk başta sütüm gelmemişti süt sağma makinesiyle daha hızlı geldi. Sonrasında kızım 4 aylıkken işe geri döndüğüm için bende elzemdi açıkçası, yarım gün çalışıyordum ve o yarım günde en az 1 kere süt alması gerekiyordu. Lansinoh çift pompalı aldım ve memnun kaldım. İş yerinde kullanmak içinde wee nin manuel olanlarından almıştım. 8 de iş başı yapıyordum 10 gibi bir sağım yapıyordum hem ertesi günün sütünün bir kısmıda bu şekilde olmuş oluyordu. Ayrıca bazen acil olarak kızımı bırakıp bir yere gitmem gerektiğinde de sütümü sağıp bırakıyordum içim daha rahat ediyorduDeneyimli anneler göğüs pompası süt saklama poşeti gerekli şeyler midir alınmalı mı
Bence gerekli. Pompalar hem sütü arttırıyor hem de çalışmıyor olsanız bile bebeği birine bıraktığınızda süt de bırakmanız gerekiyor. Bir de bazen göğüsleriniz çok doluyor ama bebek henüz aç değil sağmak gerekiyor. Manuel de olsa bir süt pompası ve sütü saklamak için poşet mutlaka olmalı. Poşet alırken illa lansinoh avent diye marka seçmenize gerek yok. Hemen hemen tüm poşetler tüm pompalarla uyumlu oluyor. Ben ilk bebeğimde ilk poşeti lansinoh almıştım sonra hep Baby&me marka aldım. Bu bebeğim için de manuel pompa ve baby&me poşet aldım.Deneyimli anneler göğüs pompası süt saklama poşeti gerekli şeyler midir alınmalı mı
Araştırmalarımdan ve konuşmalarımızdan yola çıkarak canım ilk başta süt gelmeyle ilgili sorunlar olabiliyormuş özellikle otomatik olan hatta hastane tipi kiralananlar çok ile yarıyormuş eğer hemen çalışmayacağım sütüm gelsin diye kiralarım diyorsan alma ama sütün fazla olursa süt poşetlerine koyup depolarsın 50 lik poşetlerden alabilirsin çalışacağım diyorsan bence otomatik olanlardan edinmek gerekir ya da sürekli hastane tipi kiralayacaksın ama o da çok maliyetli olur bence
Benim ilk başta sütüm gelmemişti süt sağma makinesiyle daha hızlı geldi. Sonrasında kızım 4 aylıkken işe geri döndüğüm için bende elzemdi açıkçası, yarım gün çalışıyordum ve o yarım günde en az 1 kere süt alması gerekiyordu. Lansinoh çift pompalı aldım ve memnun kaldım. İş yerinde kullanmak içinde wee nin manuel olanlarından almıştım. 8 de iş başı yapıyordum 10 gibi bir sağım yapıyordum hem ertesi günün sütünün bir kısmıda bu şekilde olmuş oluyordu. Ayrıca bazen acil olarak kızımı bırakıp bir yere gitmem gerektiğinde de sütümü sağıp bırakıyordum içim daha rahat ediyordu
Bende lansinoh baktım dedim otomatik mi alsam manuel mi çok gerekli olucaksa otomatik alırım dedim ama manualde yeterli olucak galiba banaBence gerekli. Pompalar hem sütü arttırıyor hem de çalışmıyor olsanız bile bebeği birine bıraktığınızda süt de bırakmanız gerekiyor. Bir de bazen göğüsleriniz çok doluyor ama bebek henüz aç değil sağmak gerekiyor. Manuel de olsa bir süt pompası ve sütü saklamak için poşet mutlaka olmalı. Poşet alırken illa lansinoh avent diye marka seçmenize gerek yok. Hemen hemen tüm poşetler tüm pompalarla uyumlu oluyor. Ben ilk bebeğimde ilk poşeti lansinoh almıştım sonra hep Baby&me marka aldım. Bu bebeğim için de manuel pompa ve baby&me poşet aldım.
Tek pompalı alsak yeter mi yoksa illa çift pompa mı lazımBenim ilk başta sütüm gelmemişti süt sağma makinesiyle daha hızlı geldi. Sonrasında kızım 4 aylıkken işe geri döndüğüm için bende elzemdi açıkçası, yarım gün çalışıyordum ve o yarım günde en az 1 kere süt alması gerekiyordu. Lansinoh çift pompalı aldım ve memnun kaldım. İş yerinde kullanmak içinde wee nin manuel olanlarından almıştım. 8 de iş başı yapıyordum 10 gibi bir sağım yapıyordum hem ertesi günün sütünün bir kısmıda bu şekilde olmuş oluyordu. Ayrıca bazen acil olarak kızımı bırakıp bir yere gitmem gerektiğinde de sütümü sağıp bırakıyordum içim daha rahat ediyordu
Ben de yarın gidiyorum ama rutin muayene ve 4lü tarama içinTabi ki de haber veririm canım.Bu cuma gideceğim kısmetse.ÇOk heyecanlıyım ben de.İkinci gebeliğim ama heyecan dorukta valla :)
Gimart avm den aldım canım. O indirimde olan rengi çoğu mağazada yoktu. Ama e bebek uygulamasından kontrol edebilirsin. Yazıyor hangi avm de stok var diye. Ona göre gidersinHangi mağazadan aldın canım?
Ben tek pompalı aldım (kiwi)Tek pompalı alsak yeter mi yoksa illa çift pompa mı lazım![]()