2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gazdır muhtemelen.benim bazen tüm gün sürüyor kasıklarda sancı sonra geçiyor

Kızlar bu ay mevzusu yine kafamı karıştırıyor.
Suan ben 5 aylık dersem

Aguatosta 6
Eylülde 7
Ekimde 8
Kasımda 9 aylık olmus olmuyor muyum. Ee benim dogum Aralık sonu hajajaja

Bu attigim liste doğru yanlız tek fark en sonda 8. ay 34,5 hafta da bitiyor 9. Ay 34,5 haftada başlayıp 38,5 hafta da bitiyor geriye de 10 gun kalıyor zaten

Eklentiler

• Screenshot_20220728-100440_Google.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar günaydın gece ateşliydim hep 38 e çıktı hap içip düştü 6 saatte bir böyle döngü hatta şuan 37.5 parol aldım oda acayip çarpıntı yaptı bana uyutmadi beni doğal nasıl dusurum bu ateşi

Bu attigim liste doğru yanlız tek fark en sonda 8. ay 34,5 hafta da bitiyor 9. Ay 34,5 haftada başlayıp 38,5 hafta da bitiyor geriye de 10 gun kalıyor zaten
Tewikkğr ederim kızlar ben suan 17+6 yum yani 5 e giriyorum bu durumda

Geçen hafta kasık ve belim bu şekildeydi, acile gittim alttan ve üstten ultrasonla bakıldı bir ley yok dendi. Dinlenince geçermiş. Üşüdüyse kasıklar böyle oluyor. Gece camdan yedim rüzgarı gene aynıyım canım.

Normalde benim fıtık ağrısı sadece üst bacakta olurdu. Hiç fıtık ağrısından olduğunu düşünmedim
Benim diz kapak ağrısı ile başlar. O aşamada ilaç başlarsam sessiz sakin geçer. Ama bir nedenle önlem almamışsam ayak bileğime kadar uzanan bir ağrı yaşarım bacağımın arkasında. yürümekte, oturmakta, yatmakta zorlanırım. Seninki de benzer bir ağrı gibi geldi bana. Ama kendi vücudunu en iyi sen bilirsin.. tanıdık bir ağrı değilse ve geçmiyorsa doktora görünmek iyi gelebilir. Rahatlatacak bir tedavi önerir belki.

Candysisters benim doktorum 22. Haftada çağırdı. Eğer sadece bir kere detaylıya gireceksen 19 erken gibi geldi bana çünkü bi hafta bile çok şey fark ettiriyor daha net görünüyor büyük olunca. Doktoruna sordun mu kaça almanı söyledi ?

Ilık duş alıp koltuk altına boynuna ve alnına sirkeli bez koyabilirsin. Çok geçmiş olsun. 38i geçerse acile başvurursun. Bana doktorum 38i geçirme demişti

Bu arada çarpıntıyı parol değil covit yapıyor. Benim nabzın 145 atıyor diye acilde korkmuşlardı. Doktoruma geçen gittiğimde sordum hamilelikte nabız artar. Hasta olunca daha da artar ondandır dedi.

Kızlar sizin de hamilelikte yumurtlama dönemlerinde yumurtalıklarınız hamile değilkenki gibi ağrıyor mu?bugün yumurtalıklarımda sızı hissediyorum aynı hamile değilken olduğu gibi.tam yumurtalama dönemindeyim

Çok eski bir yöntem yapar mısın bilmiyorum canım ama benim kv oğlum ateşlendiği zaman falan ayağının altına soğanı kesip koy demişti çorabın içine ben öyle yapıyordum düşürüyordu ateşi bir dene istersen

Kızlar az önce sağlık ocağı hemşirem aradı tetanoz aşısı için bilgilendirmek için.
Ben bi ara tetenoz aşısı olmuştum ama tarihini hatırlamıyordum. Sistemde de görünmüyordu. Benim gibi bi kişi daha vardı tetanoz aşısı olan ama tarihi hatırlamayan. O kimdi hatırlamıyorum ama hemşireler onu sistemde görebiliyormuş 2019 24 ocakta olmuşsunuz doktorunuza danışıp o yapılsın derse yaptırırsınız dedi

Evet canım ben ilk hamileliğimde 2. Dozu olup olmadığımı hatırlamıyordum söyledim sistemden baktı barkod numaraları falan var olmuşsun dedi 5 yıl daha dolmadığı için tek doz yeterli olur dedi, bana tek doz yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…