- 1 Eylül 2021
- 5.315
- 19.919
- 198
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.501
Canim Ben daha 4 aylik diyorum ama yine de Sen bilirsinKızlar bu ay mevzusu yine kafamı karıştırıyor.
Suan ben 5 aylık dersem
Aguatosta 6
Eylülde 7
Ekimde 8
Kasımda 9 aylık olmus olmuyor muyum. Ee benim dogum Aralık sonu hajajaja
Gazdır muhtemelen.benim bazen tüm gün sürüyor kasıklarda sancı sonra geçiyorKızlar bana bakın bir hele, sol kasığım alt taraftan hafiften bir batma şeklinde sızı geliyor, bacağımın içine doğru vuruyor. Bu 1 dakika içinde 3 defa olabileceği gibi 20 dakika hiç olmadığı da oluyor. Tek taraflı. Şiddeti hafifin azıcık üstü. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Doktoruna bilgi var canım.genelde tsh baz alıyorlar ama hepsi birbiriyle bağlantılıKızlar günaydın. Dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım. Serbest T4 değerim yüksek çıkmış öncekilere göre. TSH normal ama. bu ne anlama geliyor acaba bilen var mı?
Haber verdim şimdi cevap bekliyorum. Biraz korktum ya açıkçası sabah sabah.Doktoruna bilgi var canım.genelde tsh baz alıyorlar ama hepsi birbiriyle bağlantılı
Yok canım gaz gibi değil sızı böyle girip çıkıyor bacağıma doğru vuruyor hep aynı yerdenGazdır muhtemelen.benim bazen tüm gün sürüyor kasıklarda sancı sonra geçiyor
Kızlar bu ay mevzusu yine kafamı karıştırıyor.
Suan ben 5 aylık dersem
Aguatosta 6
Eylülde 7
Ekimde 8
Kasımda 9 aylık olmus olmuyor muyum. Ee benim dogum Aralık sonu hajajaja
Tewikkğr ederim kızlar ben suan 17+6 yum yani 5 e giriyorum bu durumdaBu attigim liste doğru yanlız tek fark en sonda 8. ay 34,5 hafta da bitiyor 9. Ay 34,5 haftada başlayıp 38,5 hafta da bitiyor geriye de 10 gun kalıyor zaten
Geçen hafta kasık ve belim bu şekildeydi, acile gittim alttan ve üstten ultrasonla bakıldı bir ley yok dendi. Dinlenince geçermiş. Üşüdüyse kasıklar böyle oluyor. Gece camdan yedim rüzgarı gene aynıyım canım.Kızlar bana bakın bir hele, sol kasığım alt taraftan hafiften bir batma şeklinde sızı geliyor, bacağımın içine doğru vuruyor. Bu 1 dakika içinde 3 defa olabileceği gibi 20 dakika hiç olmadığı da oluyor. Tek taraflı. Şiddeti hafifin azıcık üstü. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim diz kapak ağrısı ile başlar. O aşamada ilaç başlarsam sessiz sakin geçer. Ama bir nedenle önlem almamışsam ayak bileğime kadar uzanan bir ağrı yaşarım bacağımın arkasında. yürümekte, oturmakta, yatmakta zorlanırım. Seninki de benzer bir ağrı gibi geldi bana. Ama kendi vücudunu en iyi sen bilirsin.. tanıdık bir ağrı değilse ve geçmiyorsa doktora görünmek iyi gelebilir. Rahatlatacak bir tedavi önerir belki.Normalde benim fıtık ağrısı sadece üst bacakta olurdu. Hiç fıtık ağrısından olduğunu düşünmedim
Evet tam 4 ayliksin artık 5. Aya başladınTewikkğr ederim kızlar ben suan 17+6 yum yani 5 e giriyorum bu durumda
21+ en iyisi diyorlar canım. 21+1im ben bugün gideceğimKızlar randevu alcağımda ayın 12 sinde 19+6oluo sizce detaylı için iyimi biraz, daha geç mi gideyim
Ilık duş alıp koltuk altına boynuna ve alnına sirkeli bez koyabilirsin. Çok geçmiş olsun. 38i geçerse acile başvurursun. Bana doktorum 38i geçirme demiştiKızlar günaydın gece ateşliydim hep 38 e çıktı hap içip düştü 6 saatte bir böyle döngü hatta şuan 37.5 parol aldım oda acayip çarpıntı yaptı bana uyutmadi beni doğal nasıl dusurum bu ateşi
Bu arada çarpıntıyı parol değil covit yapıyor. Benim nabzın 145 atıyor diye acilde korkmuşlardı. Doktoruma geçen gittiğimde sordum hamilelikte nabız artar. Hasta olunca daha da artar ondandır dedi.Kızlar günaydın gece ateşliydim hep 38 e çıktı hap içip düştü 6 saatte bir böyle döngü hatta şuan 37.5 parol aldım oda acayip çarpıntı yaptı bana uyutmadi beni doğal nasıl dusurum bu ateşi
Çok eski bir yöntem yapar mısın bilmiyorum canım ama benim kv oğlum ateşlendiği zaman falan ayağının altına soğanı kesip koy demişti çorabın içine ben öyle yapıyordum düşürüyordu ateşi bir dene istersenKızlar günaydın gece ateşliydim hep 38 e çıktı hap içip düştü 6 saatte bir böyle döngü hatta şuan 37.5 parol aldım oda acayip çarpıntı yaptı bana uyutmadi beni doğal nasıl dusurum bu ateşi
Evet canım ben ilk hamileliğimde 2. Dozu olup olmadığımı hatırlamıyordum söyledim sistemden baktı barkod numaraları falan var olmuşsun dedi 5 yıl daha dolmadığı için tek doz yeterli olur dedi, bana tek doz yaptırdımKızlar az önce sağlık ocağı hemşirem aradı tetanoz aşısı için bilgilendirmek için.
Ben bi ara tetenoz aşısı olmuştum ama tarihini hatırlamıyordum. Sistemde de görünmüyordu. Benim gibi bi kişi daha vardı tetanoz aşısı olan ama tarihi hatırlamayan. O kimdi hatırlamıyorum ama hemşireler onu sistemde görebiliyormuş 2019 24 ocakta olmuşsunuz doktorunuza danışıp o yapılsın derse yaptırırsınız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?