2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Neden burdan alıyorsun ki orda daha ucuz değil mi ya da tl ye çevirince burda pahalılığa rağmen daha mı ucuz oluyo nasıl oluyor
Kur yuksek oldugu icin buradan alinca daha ucuza geliyor. Ozellikle de tekstil urunleri. Sadece babybjorn ve skip hop urunleri orada daha ucuz baktim, onlari oradan alirim

Yatış şekli konusunda doktorum geçen hafta ben seni zamanı geldiğinde uyaracağım şimdilik sadece vücûd rahatlığını dinlesen yeter dedi. Hatta yüz üstü yatma konusunda bile sen rahat ediyorsan karnın saha küçük bebek plezantada endişelenecek bir şey yok dedi.

Son bir soru. Ne kadar sürdü işlem sonrasında ağrı vs oldu mu? Bir de hastanede kaldın mı bir gece. Aslında bu sorularım cevabı değişiyor biliyorum ama şimdi birebir yaşayan birini görünce sormak istedim.

Ben de yatıyorum hep. Yemeğe oturuyorum. Yatakta doğruluyorum uzun oturuş gibi. Öyle geçiyor günler

Canım benim geçmişim de kötü. Ben o yüzden yoğun bakımı iyi bir hastane tercih ettim. Koça gidiyorum. Benim kızımı yoğun bakıma sokan hastane zincir bir hastane. Yukarıdaki hastanelerden biri isim veremem ama Şayet o şubenin adı geçseydi burada biri gitseydi durdururdm.
Yani benim tercihim yoğun bakımı iyi bir hastane olması.

Boşver sonra bebelerle gezer tozarız inş Rabbim nasip etsinde şimdi yatalım sağlık olsun
Her zaman soru sorabilirsin yeteri için rahat etsin
İşlem 10 dakika sürmüş Anestezili olduğum için pek hatırlamıyorum odada kaldım 4-5 saat en fazla kendime gelmemi yemek yememi tuvalete çıkmadı beklediler sonra taburcu ettiler
İster istemez sancı oluyor ama dayanılmıcak gibi değil batma kasık ağrısı gibi uzun sürmedi oda ertesi gün çok hafifdi sonraki günler hiç bi şey hissetmedim hiç işlem olmamış gibiyim
Korkup tedirgin olucak bi şey yok bu işlemde çok şükür

Ah ya şansa bak doktora karar vermek zor cidden

Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider. Başına gelen şey benim yazdığım hastanelerden birinde mi oldu tam anlamadım

Kızlar randevu alcağımda ayın 12 sinde 19+6oluo sizce detaylı için iyimi biraz, daha geç mi gideyim
Bende 19 da gittim. Bakılıyo herşeyine ama doktor 23. Haftada falan tekrar gelin daha büyümüş olur daha güzel fotograflarını alırız dedi Tekrar gidicez sadece onun için:)

Benim kızımda riskli gebelikti hastanede yenidoğan yoğun bakım yoktu. Bu haftalardan sonra dru sevmeme rağman başka hastaneye geçtim. Doğdu 10 gün küvezde kaldı. Geç bir dönem değil sana uyan hastanelerde Dr dene bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…