- 3 Şubat 2021
- 46
- 103
- 23
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.461
Kur yuksek oldugu icin buradan alinca daha ucuza geliyor. Ozellikle de tekstil urunleri. Sadece babybjorn ve skip hop urunleri orada daha ucuz baktim, onlari oradan alirimNeden burdan alıyorsun ki orda daha ucuz değil mi ya da tl ye çevirince burda pahalılığa rağmen daha mı ucuz oluyo nasıl oluyor
Yatış şekli konusunda doktorum geçen hafta ben seni zamanı geldiğinde uyaracağım şimdilik sadece vücûd rahatlığını dinlesen yeter dedi. Hatta yüz üstü yatma konusunda bile sen rahat ediyorsan karnın saha küçük bebek plezantada endişelenecek bir şey yok dedi.Teşekkür ediyorum. Siz de hep yatıyor musunuz? Biraz otursam vicdan yapıyorum. Sağa dönsem sola mı yatsam diyorum. Sırt üstü rahatım aslında çünkü hala kilo almadım. Hatta hastane ve bu işler yüzünden verdim de. Ama işte acaba doğru mu yanlış mı diye merak ediyorum hep. Serklaj ile kanama da kesildi mi?
Son bir soru. Ne kadar sürdü işlem sonrasında ağrı vs oldu mu? Bir de hastanede kaldın mı bir gece. Aslında bu sorularım cevabı değişiyor biliyorum ama şimdi birebir yaşayan birini görünce sormak istedim.Kuzum ben sırt üstü yattım genelde ayağımın altında yastık koydum bazen sağa sola döndüm televizyon izledim uyudum hep yemek için oturuyordum sadece birde tuvalete kalkıyordum
Kanama alanı vardı rahimde bi ara ilaçlardan azaldı baya damla damla oldu bi kaç gün 30 mm çıktı ölçüm
Serklaj için uygun gördü doktor işlem sonrası kanama yeniden başladı işlem sonrası bekleniyor zaten dikiş olduğu için benim uzun sürdü 12 gün devam etti doktor çok kalın iğne kullandık ipde çok kalın ordan geliyor dedi sakinleştirdi beni
Sonradan kesildi
Haraket için doktorun talimatını bekledim hep her kontrolde
Kuzum ben sırt üstü yattım genelde ayağımın altında yastık koydum bazen sağa sola döndüm televizyon izledim uyudum hep yemek için oturuyordum sadece birde tuvalete kalkıyordum
Kanama alanı vardı rahimde bi ara ilaçlardan azaldı baya damla damla oldu bi kaç gün 30 mm çıktı ölçüm
Serklaj için uygun gördü doktor işlem sonrası kanama yeniden başladı işlem sonrası bekleniyor zaten dikiş olduğu için benim uzun sürdü 12 gün devam etti doktor çok kalın iğne kullandık ipde çok kalın ordan geliyor dedi sakinleştirdi beni
Sonradan kesildi
Haraket için doktorun talimatını bekledim hep her kontrolde sordum ne kadar haraket edebilirim diye
Şuan istirahete devam canın bi şey isterse markete gidebilirsin arada oturabilirsin dediği noktadayım
sordum ne kadar haraket edebilirim diye
Şuan istirahete devam canın bi şey isterse markete gidebilirsin arada oturabilirsin dediği noktadayım
Canım benim geçmişim de kötü. Ben o yüzden yoğun bakımı iyi bir hastane tercih ettim. Koça gidiyorum. Benim kızımı yoğun bakıma sokan hastane zincir bir hastane. Yukarıdaki hastanelerden biri isim veremem ama Şayet o şubenin adı geçseydi burada biri gitseydi durdururdm.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bir çok kişi doğum yapacağı doktoru hastaneyi belirlemiş durumda. Ben bu dönemde o açıdan çok şanssızım. Sonuna kadar gidrrim dediğim bir doktor hastane değiştirdi hem uzağa hem pahalı bir hastaneye geçti şişli memorial. Daha sonra başka bi iyi hocaya gitmeye karar verdim 1 hafta sonra ayrılacak hastaneden klinik açacak dendi. Uzak yine. Ben nerde doğurucam ya. Seçeneklerim florya medical park, biruni hastanesi ve en son medipol hastanesi. Medipolle hiç iyi bir geçmişim yok o yüzden en son ihtimal
Doktora hastanrye nasıl karar verilir. Uzak ve pahalı demeyip güvendiğim hocaya mı gitmeli uoksa sonuçta risksiz bi gebelik diyip eve yakın olan hastanelerde doktor mu denemeli. Bana sizden başka kimse yardımcı olamaz. Hatta olamadı denedim sordum etrafıma olamadılar
Beni de aç çağırdı bebek uyursa daha iyi görürüz. Pozisyon değiştirmesi gerekirse mola veririz dedi. (Ayrıntılı için)Sevgili anneler bir sonraki kontrolüm 22. Haftada doktor sabah 8 de aç karnına gel dedi
Sormak aklıma gelmedi yapılan rutin bi test mi var
İngiltere,Londra’dayım canım.Aaaa çok merak ettim hangi ülkedesin?
Boşver sonra bebelerle gezer tozarız inş Rabbim nasip etsinde şimdi yatalım sağlık olsunSon bir soru. Ne kadar sürdü işlem sonrasında ağrı vs oldu mu? Bir de hastanede kaldın mı bir gece. Aslında bu sorularım cevabı değişiyor biliyorum ama şimdi birebir yaşayan birini görünce sormak istedim.
Ben de yatıyorum hep. Yemeğe oturuyorum. Yatakta doğruluyorum uzun oturuş gibi. Öyle geçiyor günler
Ah ya şansa bak doktora karar vermek zor ciddenBen evime yakın hastaneleri ilk denemiştim canım. Ani bir şey olur müdahale gerekir hemen falan diye. Ben hastaneyi buldum da doktor bulamadım gibi oldubenim doktorum da haftaya doğum iznine çıkacak ben yine doktor arıcam çok sıkıntılı işler
Çok geçmiş olsun umarım her şey yolunda gider. Başına gelen şey benim yazdığım hastanelerden birinde mi oldu tam anlamadımCanım benim geçmişim de kötü. Ben o yüzden yoğun bakımı iyi bir hastane tercih ettim. Koça gidiyorum. Benim kızımı yoğun bakıma sokan hastane zincir bir hastane. Yukarıdaki hastanelerden biri isim veremem ama Şayet o şubenin adı geçseydi burada biri gitseydi durdururdm.
Yani benim tercihim yoğun bakımı iyi bir hastane olması.
Kasılmamı oluo bacağında arka kısmındaBütün gün işlerim var üstüne bir de misafirim var ama ben bacak ağrısı yüzünden hiç uyuyamadım
Hayır, parmak ucuma kadar sürekli bir ağrıKasılmamı oluo bacağında arka kısmında
Ben 18+4 te girdim, 22+4 te tekrar giricem.Kızlar randevu alcağımda ayın 12 sinde 19+6oluo sizce detaylı için iyimi biraz, daha geç mi gideyim
Geçmiş olsun canım ya bendede fıtık var çok zor bel bacak ağrısıHayır, parmak ucuma kadar sürekli bir ağrı
Şimdi nettende baktımda 16 19 haftalar arası diıoBen 18+4 te girdim, 22+4 te tekrar giricem.
19+6 20. haftanın sonu oluyor. Bence erken değil
Benim de bel fıtığım var ama bu fıtık ağrısı değilGeçmiş olsun canım ya bendede fıtık var çok zor bel bacak ağrısı
24. haftaya kadar bakılıyor diye biliyorum.Şimdi nettende baktımda 16 19 haftalar arası diıo
Bende 19 da gittim. Bakılıyo herşeyine ama doktor 23. Haftada falan tekrar gelin daha büyümüş olur daha güzel fotograflarını alırız dediKızlar randevu alcağımda ayın 12 sinde 19+6oluo sizce detaylı için iyimi biraz, daha geç mi gideyim
Benim kızımda riskli gebelikti hastanede yenidoğan yoğun bakım yoktu. Bu haftalardan sonra dru sevmeme rağman başka hastaneye geçtim. Doğdu 10 gün küvezde kaldı. Geç bir dönem değil sana uyan hastanelerde Dr dene bence.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Bir çok kişi doğum yapacağı doktoru hastaneyi belirlemiş durumda. Ben bu dönemde o açıdan çok şanssızım. Sonuna kadar gidrrim dediğim bir doktor hastane değiştirdi hem uzağa hem pahalı bir hastaneye geçti şişli memorial. Daha sonra başka bi iyi hocaya gitmeye karar verdim 1 hafta sonra ayrılacak hastaneden klinik açacak dendi. Uzak yine. Ben nerde doğurucam ya. Seçeneklerim florya medical park, biruni hastanesi ve en son medipol hastanesi. Medipolle hiç iyi bir geçmişim yok o yüzden en son ihtimal
Doktora hastanrye nasıl karar verilir. Uzak ve pahalı demeyip güvendiğim hocaya mı gitmeli uoksa sonuçta risksiz bi gebelik diyip eve yakın olan hastanelerde doktor mu denemeli. Bana sizden başka kimse yardımcı olamaz. Hatta olamadı denedim sordum etrafıma olamadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?