- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.521
daha önce gittigidiyordan alıyordum ama şimdi orası kapandı. Geçen hafta hepsiburadadan aldım. Markası novacheckKızlar ev tipi kaset covid testi kullanan bi kaç kişi vardı. Grupta yazmıştı. Acaba hangi testi aldınız? Nerden aldınız ? Ailem için gerekli de.
evet benm de aynı. sabah kahvaltı yapmadan önce hiç gücüm olmuyor. Kahvaltımı da işyerinde yapıyorum. Önceleri sabah kremlerimi makyajımı falan hep ayakta yapardım. Şimdi sandalyeye oturup yapıyorum. Haftasonu biraz geç kahvaltı yapacak olsam bayılacak gibi oluyorum. İlk hamileliğimde de böyleydim.arkadaşlar merhaba benim bi sorum olcak, şuanda 18.haftadayım. 8.haftadan beri sabahları aşırı derecede yorgun oluyorum kahvaltı yapmak için mutfağa geldiğimde kalbim çarpıyor çoğu zaman kahvaltı hazırlayacak dermanım olmuyor. bide nefes darlığından bayılacak gibi oluyorum oturduğum zaman sıkıntı yok ama ayakta durduğum zaman gözüm kararıyor nefesim daralıyor. kahvaltı yaptıktan sonra da böyle yani günün yaklaşık 4-5 saati böyle başlamakla geçiyor. akşamları hiçbir sıkıntı olmuyor böyle olan var mı bunun için kardiyoloğa da dahiliyeye de gittim kendi doktoruma da sordum hiçbir şey söylemediler cevap alamadım kimseden. eğer birisi çıksa ben de aynısıyım dese bu durumun gebelikten dolayı olduğunu anlayacağım ama kimse bişey demiyor. yardım edin lütfen
çok teşekkür ederim şuan gerçekten yüreğime su serptiniz. ama bunun çaresi yok mu yada bunun neden olduğunu biliyormusunuz nedir bu yani deliricem doğuma kadar böyle giderse vah halimizeevet benm de aynı. sabah kahvaltı yapmadan önce hiç gücüm olmuyor. Kahvaltımı da işyerinde yapıyorum. Önceleri sabah kremlerimi makyajımı falan hep ayakta yapardım. Şimdi sandalyeye oturup yapıyorum. Haftasonu biraz geç kahvaltı yapacak olsam bayılacak gibi oluyorum. İlk hamileliğimde de böyleydim.
Açlık şekerine ve tansiyonuna baktırdın mı hiç canım ? Gece yatmadan önce hafif bişeyler atıştırmayı dene istersen ertesi gün öyle olucak mısın bi bak. Benim aklıma bu geldi sadece umarım bir an önce geçerarkadaşlar merhaba benim bi sorum olcak, şuanda 18.haftadayım. 8.haftadan beri sabahları aşırı derecede yorgun oluyorum kahvaltı yapmak için mutfağa geldiğimde kalbim çarpıyor çoğu zaman kahvaltı hazırlayacak dermanım olmuyor. bide nefes darlığından bayılacak gibi oluyorum oturduğum zaman sıkıntı yok ama ayakta durduğum zaman gözüm kararıyor nefesim daralıyor. kahvaltı yaptıktan sonra da böyle yani günün yaklaşık 4-5 saati böyle başlamakla geçiyor. akşamları hiçbir sıkıntı olmuyor böyle olan var mı bunun için kardiyoloğa da dahiliyeye de gittim kendi doktoruma da sordum hiçbir şey söylemediler cevap alamadım kimseden. eğer birisi çıksa ben de aynısıyım dese bu durumun gebelikten dolayı olduğunu anlayacağım ama kimse bişey demiyor. yardım edin lütfen
Hiç tansiyonunu ölçtün mü ? Benim tansiyonum sabah 9/5 falan uyanınca çok halsiz oluyorum sebebi de uyandıktan sonra tansiyonum dengelenene kadar öyle geçiyorçok teşekkür ederim şuan gerçekten yüreğime su serptiniz. ama bunun çaresi yok mu yada bunun neden olduğunu biliyormusunuz nedir bu yani deliricem doğuma kadar böyle giderse vah halimize
benim de öyle oluyor arada, hatta bir kere fırına gittim geldim tansiyonum düştü hemen. kahvaltıyı zor hazırladım. akşam uyuyana kadar yiyorum ben atıştırıyorum, öyle olunca sabaha iyi oluyorum.arkadaşlar merhaba benim bi sorum olcak, şuanda 18.haftadayım. 8.haftadan beri sabahları aşırı derecede yorgun oluyorum kahvaltı yapmak için mutfağa geldiğimde kalbim çarpıyor çoğu zaman kahvaltı hazırlayacak dermanım olmuyor. bide nefes darlığından bayılacak gibi oluyorum oturduğum zaman sıkıntı yok ama ayakta durduğum zaman gözüm kararıyor nefesim daralıyor. kahvaltı yaptıktan sonra da böyle yani günün yaklaşık 4-5 saati böyle başlamakla geçiyor. akşamları hiçbir sıkıntı olmuyor böyle olan var mı bunun için kardiyoloğa da dahiliyeye de gittim kendi doktoruma da sordum hiçbir şey söylemediler cevap alamadım kimseden. eğer birisi çıksa ben de aynısıyım dese bu durumun gebelikten dolayı olduğunu anlayacağım ama kimse bişey demiyor. yardım edin lütfen
ben tansiyon ve şekerimin düştüğünü düşünüyorum. tansiyonumu ölçüyorum baya düşük çıkıyor. Ağzıma bir küp şeker attığımda da baya rahatlıyorum. Kahvaltı yapınca geçiyor zaten.çok teşekkür ederim şuan gerçekten yüreğime su serptiniz. ama bunun çaresi yok mu yada bunun neden olduğunu biliyormusunuz nedir bu yani deliricem doğuma kadar böyle giderse vah halimize
baktırdım canım şekerden şüphelendim açlık ve tokluk baktırdım bi sorun yok. kalp kapakçığımda kaçak vardı ondan sandım ritim holter taktırdım ondan da değil yani kardiyolog normal kalp ritmin dedi. gece de tok yatıyorum inan o kadar çok denedim ki çözüm bulmak için kahvaltı yaptıktan sonra da oluyor açken oluyor desemAçlık şekerine ve tansiyonuna baktırdın mı hiç canım ? Gece yatmadan önce hafif bişeyler atıştırmayı dene istersen ertesi gün öyle olucak mısın bi bak. Benim aklıma bu geldi sadece umarım bir an önce geçer
benim hep tansiyonum 9/6 dır o yüzden ölçmedim bikaç kere acile gittim boş serum verdiler o bile iyi gelmediHiç tansiyonunu ölçtün mü ? Benim tansiyonum sabah 9/5 falan uyanınca çok halsiz oluyorum sebebi de uyandıktan sonra tansiyonum dengelenene kadar öyle geçiyor
ah keşke ben de bulsam sebebiniben tansiyon ve şekerimin düştüğünü düşünüyorum. tansiyonumu ölçüyorum baya düşük çıkıyor. Ağzıma bir küp şeker attığımda da baya rahatlıyorum. Kahvaltı yapınca geçiyor zaten.
Tamam işte tansiyondan olabilir. Benim de hamilelik öncesi öyleydi. Ama hamilelikte kan dolaşımı biraz fazla oluyor nabız az hızlanıyor bu da düşük tansiyonda yorgunluk yapıyor. Yani düşük tansiyon ve hamilelik birleşince sonuç bu.benim hep tansiyonum 9/6 dır o yüzden ölçmedim bikaç kere acile gittim boş serum verdiler o bile iyi gelmedi
bendim o kişiKızlar az önce sağlık ocağı hemşirem aradı tetanoz aşısı için bilgilendirmek için.
Ben bi ara tetenoz aşısı olmuştum ama tarihini hatırlamıyordum. Sistemde de görünmüyordu. Benim gibi bi kişi daha vardı tetanoz aşısı olan ama tarihi hatırlamayan. O kimdi hatırlamıyorum ama hemşireler onu sistemde görebiliyormuş 2019 24 ocakta olmuşsunuz doktorunuza danışıp o yapılsın derse yaptırırsınız dedi
Sorun çıkmaması çok şükür güzel ama insan da merak ediyor neden diye. Hamilelik bana da hiç yaramadı ikinciyi zannetmiyorum düşüneceğimi. Normalde aşırı pratik biriyimdir hem iş konusunda hem de zekasal olarak bir işle uğraşayım 3 kişi ayrı ayrı soru sorsun cevap verirdim şimdi mesaj atarken bile etrafımı duyamıyorum beynimi yiyor resmen bebekbaktırdım canım şekerden şüphelendim açlık ve tokluk baktırdım bi sorun yok. kalp kapakçığımda kaçak vardı ondan sandım ritim holter taktırdım ondan da değil yani kardiyolog normal kalp ritmin dedi. gece de tok yatıyorum inan o kadar çok denedim ki çözüm bulmak için kahvaltı yaptıktan sonra da oluyor açken oluyor desem
İşte vücudun artık dayanamıyor 9\6ya kuzum bence kesinlikle tansiyonun düşüyor. Önceden tek sen vardın vücudun kendine yetiyordu şimdi bebeği de beslediğin ve taşıdığın için düşük geliyor o tansiyon sana. Tavsiyem sabah kalktığında bir kaç zeytin ye kahvaltı hazırlamadan önce ya da az tuzlu bi ayran. Bence faydasını göreceksinbenim hep tansiyonum 9/6 dır o yüzden ölçmedim bikaç kere acile gittim boş serum verdiler o bile iyi gelmedi
gerçekten sorun çıkmaması bugüne kadar bebişim sağ salim gelmesine bile şükrediyorum hep diyorum canı sağolsun ben çekerim diye ama sonradan hem bişey olacak diye korkmaktan hem de yaşam kalitemin bu derecede düşmesinden çok endişeliyim. benim gibi olanları gördükçe gerçekten kendime geliyorum. bir yandan da ayağa kalkıp bakıyorum aynı mıyım diye ama evet aynıyım halaSorun çıkmaması çok şükür güzel ama insan da merak ediyor neden diye. Hamilelik bana da hiç yaramadı ikinciyi zannetmiyorum düşüneceğimi. Normalde aşırı pratik biriyimdir hem iş konusunda hem de zekasal olarak bir işle uğraşayım 3 kişi ayrı ayrı soru sorsun cevap verirdim şimdi mesaj atarken bile etrafımı duyamıyorum beynimi yiyor resmen bebekeşime hep derdim tek çekirdek diye o böyleydi aynı şimdi o bana diyor. Yani demem o ki bebeklerimiz bizden beslendiği için bütün gücümü enerjimizi alıyorlar tabi ki kurbanee ama bize de azcık bıraksalar iyi olurdu
bunu kesinlikle deniycem eğer ki sorun tansiyonsa benim bir de tansiyon aleti edinmem gerekcek sanırım asla aklıma gelmedi tansiyon çünkü hep doktorlar tansiyonj düşük insanlar şanslıdır onlar daha sağlıklıdır deyince bu ihtimali elemiştimİşte vücudun artık dayanamıyor 9\6ya kuzum bence kesinlikle tansiyonun düşüyor. Önceden tek sen vardın vücudun kendine yetiyordu şimdi bebeği de beslediğin ve taşıdığın için düşük geliyor o tansiyon sana. Tavsiyem sabah kalktığında bir kaç zeytin ye kahvaltı hazırlamadan önce ya da az tuzlu bi ayran. Bence faydasını göreceksin
sende peki varmı şuan buna benzer bir durum yani tansiyonum dengeleniyor demiştin nasıl dengeleniyor peki neler yapıyorsunTamam işte tansiyondan olabilir. Benim de hamilelik öncesi öyleydi. Ama hamilelikte kan dolaşımı biraz fazla oluyor nabız az hızlanıyor bu da düşük tansiyonda yorgunluk yapıyor. Yani düşük tansiyon ve hamilelik birleşince sonuç bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?