2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Sizin iş hakkat daha zormuş neyse çocuklarımız isimsiz kalmayacak ya elbet olacak isimleri

Sizin iş hakkat daha zormuş neyse çocuklarımız isimsiz kalmayacak ya elbet olacak isimleri
Bulduk Allahtan bırak öğrencileri hiçbir zaman Teoman isimli tanıdığımız bile olmamış tek tanıdığımız Teoman şarkıcı olan siz de illa bulursunuz canım Hüma çok kibar bir isim bence

İlişkiden 50 gün sonra yapılan negatif kan sonucu ve ultrasonda görünüyor müydü regl olamıyorum hala
olsaydı gözükürdü canım çok süre geçmiş şu an yapacağın en güzel şey doktora gidip bunun için ilaç kullanıp regl olmak ve bu gecikmenin sebebini bulmaya çalışmak

Bulduk Allahtan bırak öğrencileri hiçbir zaman Teoman isimli tanıdığımız bile olmamış tek tanıdığımız Teoman şarkıcı olan siz de illa bulursunuz canım Hüma çok kibar bir isim bence
İsmiyle yaşasın inşallah canım çok güzel bir isim bencede öyle ama bakalım baba ve ablamızda top artık

Kızlar anlayan varmı kan üre azotu düşük çıkmış 8 onemlimi acaba neden olur bilginiz varmı acaba

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-05-20-03-41-52_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2022-08-05-20-03-22-93_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 57
Evet gerçekten 1 tanıdık olunca akil hep onun özelliklerine gidiyor . Hayırlısı olsun :))

Kizlar ayak tabani agrisi yasayan varmi . Calisan biri de degilim evde biraz dolaşıp is yapsam yemek yapsam aksam ayak tabanlarim asiri agriyor hic basamiyorum .

Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Benim uykum çok düzensiz ondan beslenmem de saçma sapan
1-2 gibi kahvaltı 5 te ara öğün yapıyorum tost ayran veya meyve yoğurt 8 de akşam yemeği 10 gibi çay kuruyemiş 12 gibi meyve 3-4 gibi de uyuyorum

Benim uykum çok düzensiz ondan beslenmem de saçma sapan
1-2 gibi kahvaltı 5 te ara öğün yapıyorum tost ayran veya meyve yoğurt 8 de akşam yemeği 10 gibi çay kuruyemiş 12 gibi meyve 3-4 gibi de uyuyorum
Ben az yiyorum gibi geliyor. Sağlıksız şeyler yemiyorum. Ama normal beslenme de az. Bi ara kuruyemiş ve meyve yiyordum sıcaklardan canım istemiyor hiç. Çok su içiyorum.

Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Sabah tost peynir zeytin domates oglen iş yerinde genelde ev yemekleri ve sebze agirlikli aksam ise izdirap oluyo hazimsizlik cok oluyo karnim sisiyo bazen bisey yiyesim gelmiyo ama mecburen az da olsa yiyorum ondada agirlikli sebze baklagil tuketemiuorum gaz sorunu yasiyorum ara ogunlerde meyve badem ceviz yiyorum ama su icebiliyorum minimum 2.5litre ee gün sonunda tabi karnim 9aylik gibi geziyorum sabaha sifirlaniyo

Ben az yiyorum gibi geliyor. Sağlıksız şeyler yemiyorum. Ama normal beslenme de az. Bi ara kuruyemiş ve meyve yiyordum sıcaklardan canım istemiyor hiç. Çok su içiyorum.
3 defa kahvalti yapiyorum , diyeceklerim bu kadar

Yemeklere kimyon atıyorum baklagil önemli diye. Öyle gaz sorununu çözdüm. Aklında bulunsun

Sağlıklı beslenmek önemli olan canım az ama öz ye zaten bebişin kilosu iyi gidiyor senin demek ki yetiyor tabi yine de gün içinde meyve kuruyemiş yoğurt filan tüketmeye çalış zor da olsa tabi sıcaklarda insan yiyemiyor gerçekten ben de öyleyim bu ara sık ama az yiyorum bol bol su içiyorum

Bebek gününde gidiyor çok şükür kilosu ileride malum şeker. İnş şu detaylıyı atlatayım daha düzenli olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…