- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.701
Sizin iş hakkat daha zormuşO isim kıyaslaması yapılıyor ya seçtiğimiz isimlere dikkat ediyoruz hiç karşımıza çıkmamış isimlerden seçiyoruz biz ikimiz de öğretmeniz çifte zor işimiz ikimizin de o isimli öğrencisi olmaması lazım
Bulduk Allahtan bırak öğrencileri hiçbir zaman Teoman isimli tanıdığımız bile olmamış tek tanıdığımız Teoman şarkıcı olanSizin iş hakkat daha zormuşneyse çocuklarımız isimsiz kalmayacak ya elbet olacak isimleri
olsaydı gözükürdü canım çok süre geçmiş şu an yapacağın en güzel şey doktora gidip bunun için ilaç kullanıp regl olmak ve bu gecikmenin sebebini bulmaya çalışmakİlişkiden 50 gün sonra yapılan negatif kan sonucu ve ultrasonda görünüyor müydü regl olamıyorum hala
Teşekkür ederimolsaydı gözükürdü canım çok süre geçmiş şu an yapacağın en güzel şey doktora gidip bunun için ilaç kullanıp regl olmak ve bu gecikmenin sebebini bulmaya çalışmak
İsmiyle yaşasın inşallah canım çok güzel bir isimBulduk Allahtan bırak öğrencileri hiçbir zaman Teoman isimli tanıdığımız bile olmamış tek tanıdığımız Teoman şarkıcı olansiz de illa bulursunuz canım Hüma çok kibar bir isim bence
Evet gerçekten 1 tanıdık olunca akil hep onun özelliklerine gidiyor . Hayırlısı olsun :))Ya benim gönlümden de Hüma geçiyor zaten, bir kızım cennet bahçesi, bir kızım cennet kuşu olsun istiyorum ama babamız çok seçicibirde öğretmen olduğu için direk isim öğrenci kıyaslaması yapıyor hayırlısı olsun diyorum bende
Benimde çok iyi değil kan üre 8cikmjs baktım protein düşük beslenince yazıyor dikkat edeyim bari doktora daha sormadımKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Benim uykum çok düzensiz ondan beslenmem de saçma sapanKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Ben az yiyorum gibi geliyor. Sağlıksız şeyler yemiyorum. Ama normal beslenme de az. Bi ara kuruyemiş ve meyve yiyordum sıcaklardan canım istemiyor hiç. Çok su içiyorum.Benim uykum çok düzensiz ondan beslenmem de saçma sapan
1-2 gibi kahvaltı 5 te ara öğün yapıyorum tost ayran veya meyve yoğurt 8 de akşam yemeği 10 gibi çay kuruyemiş 12 gibi meyve 3-4 gibi de uyuyorum
Kız ismi seçerken de tam tersini düşünüyorsun inan banaAyyy isim konusunda bende birşey bulamadım. Kız isimleri daha çok sanki erkeğe isim yok. Artık doğsun büyüsün kendi ismini kendi seçsin
Sabah tost peynir zeytin domates oglen iş yerinde genelde ev yemekleri ve sebze agirlikli aksam ise izdirap oluyo hazimsizlik cok oluyo karnim sisiyo bazen bisey yiyesim gelmiyo ama mecburen az da olsa yiyorum ondada agirlikli sebze baklagil tuketemiuorum gaz sorunu yasiyorum ara ogunlerde meyve badem ceviz yiyorum ama su icebiliyorum minimum 2.5litre ee gün sonunda tabi karnim 9aylik gibi geziyorum sabaha sifirlaniyoKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
3 defa kahvalti yapiyorum , diyeceklerim bu kadarBen az yiyorum gibi geliyor. Sağlıksız şeyler yemiyorum. Ama normal beslenme de az. Bi ara kuruyemiş ve meyve yiyordum sıcaklardan canım istemiyor hiç. Çok su içiyorum.
Yemeklere kimyon atıyorum baklagil önemli diye. Öyle gaz sorununu çözdüm. Aklında bulunsunSabah tost peynir zeytin domates oglen iş yerinde genelde ev yemekleri ve sebze agirlikli aksam ise izdirap oluyo hazimsizlik cok oluyo karnim sisiyo bazen bisey yiyesim gelmiyo ama mecburen az da olsa yiyorum ondada agirlikli sebze baklagil tuketemiuorum gaz sorunu yasiyorum ara ogunlerde meyve badem ceviz yiyorum ama su icebiliyorum minimum 2.5litre ee gün sonunda tabi karnim 9aylik gibi geziyorum sabaha sifirlaniyo
Sağlıklı beslenmek önemli olan canım az ama öz ye zaten bebişin kilosu iyi gidiyor senin demek ki yetiyor tabi yine de gün içinde meyve kuruyemiş yoğurt filan tüketmeye çalış zor da olsa tabi sıcaklarda insan yiyemiyor gerçekten ben de öyleyim bu ara sık ama az yiyorum bol bol su içiyorumBen az yiyorum gibi geliyor. Sağlıksız şeyler yemiyorum. Ama normal beslenme de az. Bi ara kuruyemiş ve meyve yiyordum sıcaklardan canım istemiyor hiç. Çok su içiyorum.
Bebek gününde gidiyor çok şükür kilosu ileride malum şeker. İnş şu detaylıyı atlatayım daha düzenli olacağım.Sağlıklı beslenmek önemli olan canım az ama öz ye zaten bebişin kilosu iyi gidiyor senin demek ki yetiyor tabi yine de gün içinde meyve kuruyemiş yoğurt filan tüketmeye çalış zor da olsa tabi sıcaklarda insan yiyemiyor gerçekten ben de öyleyim bu ara sık ama az yiyorum bol bol su içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?