- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.721
Valla çalışmadığım günler klasik kahvaltı,çalıştığım günler domates peynirli sandviç,evdeysem öğlen pek ne kalmışsa akşamdan bi tabak ondan yiyorum,işteysem öğlen ya aç kalıyorum ya da salata,akşam tencere yemeği ne varsa,sonrası dondurmaKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Bende öyle dondurma arıyorum.Valla çalışmadığım günler klasik kahvaltı,çalıştığım günler domates peynirli sandviç,evdeysem öğlen pek ne kalmışsa akşamdan bi tabak ondan yiyorum,işteysem öğlen ya aç kalıyorum ya da salata,akşam tencere yemeği ne varsa,sonrası dondurma,oğlumda avuç avuç ceviz yemiştim,hazımsızlık içinde kırmızı erik ama bu sefer canım ne meyve istiyor ne kuruyemiş,en büyük lüksüm akşamları gömdüğüm dondurmalar allah affetsin
O da fayda etmiyo bana yaa kimyon hep kullanirim zaten baklagilde ama.bu hamilelik ile gaz sorununa care bulamadimYemeklere kimyon atıyorum baklagil önemli diye. Öyle gaz sorununu çözdüm. Aklında bulunsun
Keremle ilgili espriler var maalesefBenim kızımın ismi Lena olacakDeren, Nora, Karla da düşündüğüm isimler arasındaydı belki yardımcı olur babası Lena dışında hiçbir ismi beğenmedi, çocuklara eski isimleri pek yakıştıramıyorum ben modern, kısa ve kibar isim aradım hep o yüzden. Eski derken çok uzun ve zor isimleri kastediyorum tabi
Utku evet unisex bir isim ama daha çok erkeği çağrıştırıyor
Canım Kerem ismiyle niye dalga geçerlermiş ki bence hoş bir isim
Ay ayrıca anne baba ismi konur mu çocuklara ya ne biçim ego bunları teklif etmeleri bile hiç hoş değil bence büyüklerin. Bırakın anası babası karar versin yani. Biz bizimkilere fikir almak için sorduk beğendiğiniz isim var mı diye asla karışmayız bizi ilgilendirmez dediler belki beğeneceğimiz bir şey önerilir dedik olmadı
Haftaici sabah tost genelde yanında zeytin, öğlenleri akşamdan yemeğim kaldıysa onu yiyorum kalmadıysa makarnaKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Oğlum yaramaz değil ya gayet uyumlu bi çocuk.defne geçen sene en çok konulan 10 isimden biriymiş orda bi endişe ettim sınıfta falan karışıklık olursa diye emin değilimoğlun yaramaz mı canımbenim arkadaşım Yaman koydu ve onu uyardım sakın koyma diye çok pişman şu an Defne veya Leyla olabilir özellikle defne çok var ama benim de çok hoşuma gidiyor
Evet ince derinde kalıyor biz yorgancıdan sünger kestirdik kalın baya tabana onu koyduk üzerine kendi ince yatağını koyduk yükseldiBen anne yani olabilen ahsap besiklerden alacagim 60x120 boyda. ama asil icine koyacagim yatagi sormak istemistim. kendisiyle birlikte gelen yatak cok ince gibi.
Evet boy olayini hic dusunmemistimHeynere bakayim o zaman kucukleri varsa. Anne yaniyla gelenin dansitesi biraz dusuk gibi, o yuzden baska yatak bakiyorum.
Ince almanizin ozel bir sebebi var mi? Ben de ince ne kalin ne ise yariyor tam cozemedim.
Ben sabahlari normal kahvalti ediyorum. Mutlaka yumurta peynir zeytin domates oluyor. Sorunum diger öğün. Günde zaten iki ana öğün yiyorum. Bu sicaklarda baklagil cok agir geliyor. Domatesli sebze yemekleri ekşime yapıyor. Geriye fırında tavuk patates ve salata, bazen makarna, bazen tostla o öğünü gecistiriyorum. Bir meyve ve mutlaka bir maden suyunu ihmal etmiyorum. Bolca su tüketiyorum buzlu buzlu çünkü icim yaniyor. Ama dondurma iyi gelmiyor yiyemiyorum☹Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Detaylıyı nasıl iple çekiyorum benim için anlamı apayrı zaten psikolojik sınırım bakayım benim bebişin kilosu da haftasıyla uyumlu gidiyor yani tüm kiloları ben kendime almışımBebek gününde gidiyor çok şükür kilosu ileride malum şeker. İnş şu detaylıyı atlatayım daha düzenli olacağım.
Dondurmasız günüm geçmiyor şeker yüklemesinde şekerim çıkarsa yiyemeyeceğim zaten diye yiyorumValla çalışmadığım günler klasik kahvaltı,çalıştığım günler domates peynirli sandviç,evdeysem öğlen pek ne kalmışsa akşamdan bi tabak ondan yiyorum,işteysem öğlen ya aç kalıyorum ya da salata,akşam tencere yemeği ne varsa,sonrası dondurma,oğlumda avuç avuç ceviz yemiştim,hazımsızlık içinde kırmızı erik ama bu sefer canım ne meyve istiyor ne kuruyemiş,en büyük lüksüm akşamları gömdüğüm dondurmalar allah affetsin
Önceden öğlen makarna vs birşey yiyordum. Hem bana iyi gelmedi hem de hergün ne yesem derdi oluyordu o nedenle 2 kere kahvaltı yapıyorum. Birinde omlet diğerinde normal kahvaltı yapıyorum. Akşam da ya evde ya dışarıda artık. Bu hamilelikte ne yicem sağlıklı mı değil mi derdi mahvediyor beni psikolojik olarakKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Canım boyun kilon kaç?Bugün kontrolüm vardı şükür sorun yok. Ama hayatımda ilk kez yememe kısıt geldi. Normalde zayıf biriyim boyuma göre bunuaşıma kadar hep biraz kilo almaya çalışırdım olmazdı. Gebelik sonrası 6.5 kilo aldım. Doktorum bunun fazla olduğunu ekmeği azaltmamı ve fazla atıştırmayı kesmemi söyledi bu kilo çok mu sizce de
Çok da değil az da değil canım ama son aylarda iyice kilo alındığı için öyle demiştir doktorunBugün kontrolüm vardı şükür sorun yok. Ama hayatımda ilk kez yememe kısıt geldi. Normalde zayıf biriyim boyuma göre bunuaşıma kadar hep biraz kilo almaya çalışırdım olmazdı. Gebelik sonrası 6.5 kilo aldım. Doktorum bunun fazla olduğunu ekmeği azaltmamı ve fazla atıştırmayı kesmemi söyledi bu kilo çok mu sizce de
Evet çevremde defne koyan kişi sayısı arttı gerçekten son yılların popüler ismi o açıdan iyi düşünmek lazım eğer içinize sinen başka bir isim olmazsa koyun sınıflarda bir şekilde ayırt ediyoruz çok sorun yaşanmıyorOğlum yaramaz değil ya gayet uyumlu bi çocuk.defne geçen sene en çok konulan 10 isimden biriymiş orda bi endişe ettim sınıfta falan karışıklık olursa diye emin değilim
Aynen bende oyleyim yok bugun sağlıklı yemedim vs simdi degerimde sıkıntıli çıkmış doktora sorcam şunu yemem lazim bunu yemem lazim yok vitaminim dustumu vs yok şu varmı manyak oldum ya psikolojim bozulduÖnceden öğlen makarna vs birşey yiyordum. Hem bana iyi gelmedi hem de hergün ne yesem derdi oluyordu o nedenle 2 kere kahvaltı yapıyorum. Birinde omlet diğerinde normal kahvaltı yapıyorum. Akşam da ya evde ya dışarıda artık. Bu hamilelikte ne yicem sağlıklı mı değil mi derdi mahvediyor beni psikolojik olarak
Başlarda bulantıdan yemek yapamadım kaç ay hep dışarıda yedik. Şimdi bebeğim aşırı hareketli sürekli tekmeliyor onu takıyorum. Acaba dışarıda yediğim için mi çocuk böyle oldu diye. Akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum bir şekilde ama zor oluyor. Senin ne değerin sıkıntılı çıkmış canımAynen bende oyleyim yok bugun sağlıklı yemedim vs simdi degerimde sıkıntıli çıkmış doktora sorcam şunu yemem lazim bunu yemem lazim yok vitaminim dustumu vs yok şu varmı manyak oldum ya psikolojim bozuldu
Bende kan üre azotu yazıyor 8cikmis doktora sormadım ama protein azlığı yetersiz beslenme yazıyor nette ne kadar doğru bilmem bende bugün bunu taktım pztsi sorucam bakalım dışarda yemem çok ben evde yiyom ama bazen uyduruyom tabi aslında evham yapmamak lazım herkes ne koşulda beslenip taş gibi çocukları oluyor işte hamilelikte psikolojik bi degisik oluyorBaşlarda bulantıdan yemek yapamadım kaç ay hep dışarıda yedik. Şimdi bebeğim aşırı hareketli sürekli tekmeliyor onu takıyorum. Acaba dışarıda yediğim için mi çocuk böyle oldu diye. Akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum bir şekilde ama zor oluyor. Senin ne değerin sıkıntılı çıkmış canım
Canım ben de kan verdim benim de 8 çıkmış ama normal Aralık zaten 6-20 diyor normal aralıkta kalıyor yaniBende kan üre azotu yazıyor 8cikmis doktora sormadım ama protein azlığı yetersiz beslenme yazıyor nette ne kadar doğru bilmem bende bugün bunu taktım pztsi sorucam bakalım dışarda yemem çok ben evde yiyom ama bazen uyduruyom tabi aslında evham yapmamak lazım herkes ne koşulda beslenip taş gibi çocukları oluyor işte hamilelikte psikolojik bi degisik oluyor
Aynen öyle ne şartlarda sağlıklı çocuklar doğuyor ama işte hamilelik hormonları heralde bizi çıldırtıyorBende kan üre azotu yazıyor 8cikmis doktora sormadım ama protein azlığı yetersiz beslenme yazıyor nette ne kadar doğru bilmem bende bugün bunu taktım pztsi sorucam bakalım dışarda yemem çok ben evde yiyom ama bazen uyduruyom tabi aslında evham yapmamak lazım herkes ne koşulda beslenip taş gibi çocukları oluyor işte hamilelikte psikolojik bi degisik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?