2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım ben de kan verdim benim de 8 çıkmış ama normal Aralık zaten 6-20 diyor normal aralıkta kalıyor yani
Benim 12 yazıyorda en az değer ondan yoksa normal o zaman oh rahatladım sağol
valla hemde nasıl çıldırtiyor herşeyden nem kapiyoz bide benim.ikinci gebeliğim tecrübeliyim güya

İlişkiden 50 gün sonra yapılan negatif kan sonucu ve ultrasonda görünüyor müydü regl olamıyorum hala
Canım ilişkiden 50 gün sonra bebek zaten 9 haftalık oluyor kalp atışı bile duyulmuş olur sana şöyle söyleyeyim ben doğum günümde hamile kaldım gününü biliyorum 42 gün sonra kalp atışı duyduk ki bir önceki gidişimiz 29 gün sonrasiydi ilişkiden ve ultrasonda görünüyordu kalp atışı olduğu o zaman bile
Keremle ilgili espriler var maalesef
Ben hiç duymadım anlamadım da şu an

Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Sabah yumurtalı peynirle bir kahvaltı, öğlen genelde müsli, yulaf ezmesi süt veya bir tost akşam da et salata veya sebze yoğurt olacak şekilde bir yemek. Bazen öğlen akşam yer değiştiriyor. Bir iki de ara öğün yapıyorum meyve + yoğurt, fındık,ceviz, diyet bisküvi falan yiyorum.

Kizlar ayak tabani agrisi yasayan varmi . Calisan biri de degilim evde biraz dolaşıp is yapsam yemek yapsam aksam ayak tabanlarim asiri agriyor hic basamiyorum .
günün büyük bölümü ayaktayım diyebilirim. Bu yüzden akşam ayaklarımda çok ödem oluyor ve tabanı değil genel olarak ayaklarım ağrıyor. çünkü gün içinde bacaklarımı uzatarak dinlendirsem bile yine de değişmiyor. Akşam oturunca kalkamıyor kalkınca oturmuyorum havalar çok sıcak, su içsem de yetmiyor gibi geliyor ve ödemin nedeninin o olduğunu sanıyorum.

AryaEvaninAnnesi hafta sonu bir gün de balık yiyorum genelde. Söylemeyi unuttum kullandığım folik asitte balık yağı var ama belki ekstra almam gerekiyor bilmiyorum. Doktorum da bir şey demedi henüz.

Benim 12 yazıyorda en az değer ondan yoksa normal o zaman oh rahatladım sağol
valla hemde nasıl çıldırtiyor herşeyden nem kapiyoz bide benim.ikinci gebeliğim tecrübeliyim güya
Ben aile hekiminde verdim orda 6 dan başlıyor zaten benim önceki değerlerim de biri 9 biri 11 miş hepsi normal aralıkta.doktor arkadaşıma da attım sonuçları normal dedi endişelenme yani

2 gün günde 3 kez kullan dedi bana doktor sonra 1 hafta günde 1 kez şeklinde devam et ama ben 3 gün kullandım yetti bana canım zaten alt üst etti beni evde kocamın suratına bakamaz oldum
Günde 3 kez ölçeği doldurarak mı canım

Sabah akşam dedi bana doktorum, evet lavaboya çıkabildim ama öyle çok rahat değil. Ama 3 gün kullandım fazla mı gelir acaba diye bugün içmedim

Merhabaaaaaa arkadaşlar uzun zamandır buraya bakmıyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizlere bir iki sorum olacak bnm riskli süren gebeliğimden ötürü yürüyüş yok evde temizlik yok yani çok hareket edemiyorum ve bu son üç haftada beş kilo aldım ne yapmalıyım ? bir de kimler bebek hareketlerini hissetmeye başladı vee detaylı ultrasona girdiniz mi vajinal muayene de yapıyorlar mı baya sordum herkes umarım iyidir sevgiler

Ben yeni yeni hissetmeye başladım 23. haftada hala sürekli değil ama bazen vuruyor pıt pıt yapıyor. Detaylı ultrasona da girdim vajinal muayene yapılmıyor normalde ama rahim ağzı için sıkıntı görürse belki bakabilir o şekilde daha net ölçüldüğü için. Beslenmen nasıl 3 haftada 5 kilo biraz fazla olmuş bebişlerin o kadar bize kilo aldıracağı dönemde değiliz henüz ama herkesin bünyesi de farklı. Hareketsiz kalman da etkili olmuştur canım biraz daha dikkat etmeye çalış beslenmene sonraki dönemde dengelersin belki doğuma kadar bu hızla giderse sonrası çok zor olur çünkü senin için

Günde 3 kez ölçeği doldurarak mı canım

Sabah akşam dedi bana doktorum, evet lavaboya çıkabildim ama öyle çok rahat değil. Ama 3 gün kullandım fazla mı gelir acaba diye bugün içmedim
Evet canım 2 gün 3 kez dolu dolu o ölçekle kullandım 1 gün tek ölçekle kullandım baktım ondan sonra ihtiyacım yok bıraktım ama rahat değilsen günde 1 ölçekle devam edebilirsin 1 hafta boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…