- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.761
Aynı durumdayız canım sıfır hareket ben de hamileliğin başından beri 9 kilo aldım ama hem bünyem kilo almaya müsait hem sürekli yat hem de bir ara ipin ucunu kaçırmıştım salı günü tetanoz aşısı olunca ebem beni tarttı aklım başıma geldi hemen yememe içmeme düzen verdim 2 ana 4 ara öğün yapıyorum az az yiyorum öyle olunca sen de öyle yaparak dene en olmadı diyetisyen desteği ama çok takılma bence bir şekilde veririz kilolarıMerhabaaaaaa arkadaşlar uzun zamandır buraya bakmıyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizlere bir iki sorum olacak bnm riskli süren gebeliğimden ötürü yürüyüş yok evde temizlik yok yani çok hareket edemiyorum ve bu son üç haftada beş kilo aldım ne yapmalıyım ?bir de kimler bebek hareketlerini hissetmeye başladı vee detaylı ultrasona girdiniz mi vajinal muayene de yapıyorlar mı baya sordum herkes umarım iyidir sevgiler
Bu konuda ben fikir veremem çünkü ben az yiyormuşum dün onu öğrendim 1.5 kg aldım.Merhabaaaaaa arkadaşlar uzun zamandır buraya bakmıyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizlere bir iki sorum olacak bnm riskli süren gebeliğimden ötürü yürüyüş yok evde temizlik yok yani çok hareket edemiyorum ve bu son üç haftada beş kilo aldım ne yapmalıyım ?bir de kimler bebek hareketlerini hissetmeye başladı vee detaylı ultrasona girdiniz mi vajinal muayene de yapıyorlar mı baya sordum herkes umarım iyidir sevgiler
Bende 0 hareketle devam ediyorum kuzum yatınca insan kilo alıyor tabi bende 5 kilo almışım tuvalete çıkamıyorum ama belki sende de böyle bi sorun varsa oda bi etkenMerhabaaaaaa arkadaşlar uzun zamandır buraya bakmıyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizlere bir iki sorum olacak bnm riskli süren gebeliğimden ötürü yürüyüş yok evde temizlik yok yani çok hareket edemiyorum ve bu son üç haftada beş kilo aldım ne yapmalıyım ?bir de kimler bebek hareketlerini hissetmeye başladı vee detaylı ultrasona girdiniz mi vajinal muayene de yapıyorlar mı baya sordum herkes umarım iyidir sevgiler
Merhaba toplamda kaç kilo aldınız ? Üç hafta beş kilo çok olmuş dikkat edin evet hareketli hissediyoruz ama çok tutarlı değil bir gün coşuyor bir gün çok durgun detaylı da alttan muayene yapışmıyor canımMerhabaaaaaa arkadaşlar uzun zamandır buraya bakmıyordum nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik sizlere bir iki sorum olacak bnm riskli süren gebeliğimden ötürü yürüyüş yok evde temizlik yok yani çok hareket edemiyorum ve bu son üç haftada beş kilo aldım ne yapmalıyım ?bir de kimler bebek hareketlerini hissetmeye başladı vee detaylı ultrasona girdiniz mi vajinal muayene de yapıyorlar mı baya sordum herkes umarım iyidir sevgiler
Acaba o arkadaş kaç kiloyla tamamlamış doğumuBende kizlar hamilelik boyunca 4kilo almıştım korona geçirince 1kilo vermişim 63um şuan beslenme konusunda zayıfım bide hareketliyim biraz ondan sanırım bı kadinla tanıştım ben diyor 6 aya kadar 10 kilo almıştım diyor yatiyormus hep normal yani yatınca
Beslenmeme aslında çok dikkat ediyorum sağlıklı hamur işi neredeyse yok bol sıvı tüketiyorum bende anlamadım neden böyle bir anda oldu aslında kan ilacı da normalde bekarken bile kullandığımda şişirirdi belki ondan ve yüksek ihtimal hareketsizliktenBen yeni yeni hissetmeye başladım 23. haftada hala sürekli değil ama bazen vuruyor pıt pıt yapıyor. Detaylı ultrasona da girdim vajinal muayene yapılmıyor normalde ama rahim ağzı için sıkıntı görürse belki bakabilir o şekilde daha net ölçüldüğü için. Beslenmen nasıl 3 haftada 5 kilo biraz fazla olmuş bebişlerin o kadar bize kilo aldıracağı dönemde değiliz henüz ama herkesin bünyesi de farklı. Hareketsiz kalman da etkili olmuştur canım biraz daha dikkat etmeye çalış beslenmene sonraki dönemde dengelersin belki doğuma kadar bu hızla giderse sonrası çok zor olur çünkü senin için
Kanamam oldu 13. Haftada ondan dolayı sürekli uzanıyorum temizlik yürüyüş yasak kilo almam da büyük ölçüde hareketsizlik neden oldu diye düşünüyorum birde bünyem hiçMerhaba toplamda kaç kilo aldınız ? Üç hafta beş kilo çok olmuş dikkat edin evet hareketli hissediyoruz ama çok tutarlı değil bir gün coşuyor bir gün çok durgun detaylı da alttan muayene yapışmıyor canım
Evet bende öyle kahvaltı arada kuruyemiş veya meyve veya kase yoğurt birde akşam yemeği bulunduğum şehir aşırı sıcak olduğu için zaten canım yemek istemiyor hep bol sıvı tüketiyorum bende tamamen hareketsizlikten kaynaklı diye düşünüyorum bakalım ne oalcakBende 0 hareketle devam ediyorum kuzum yatınca insan kilo alıyor tabi bende 5 kilo almışım tuvalete çıkamıyorum ama belki sende de böyle bi sorun varsa oda bi etken
sabah kahvaltı çok iyi yapıyorum akşam yemeği yiyorum onun dışında aralarda 2 3 kez meyve kuruyemiş yemeye çalışıyorum
Detaylı ultrasona bende girdim Karından muane etti kuzum
Hareketleri pek nadir gün içinde 1 2 kez hissediyorum bazı günler hiç hissetmediğim oluyor
Çok dikkat et kendine hepimiz içni hayırlısı inş
Bende aynı soruyu soracaktım çünkü sonu mu merak ediyorumAcaba o arkadaş kaç kiloyla tamamlamış doğumu
Anladım canım benim ilk hamilelelik 18. Haftanın sonunda hafif hissettim şimdi biraz daha iyi hissediyorumBu konuda ben fikir veremem çünkü ben az yiyormuşum dün onu öğrendim 1.5 kg aldım.
Ben 16 dan beri hissediyorum. 2. Gebelik olduğu için büyük ihtimal. 1 haftadır de eşim de hissediyor tekmelerini.
Detaylıya bu perş gireceğim rahim ağzı kısalığı ve erken doğum riski için ben vajinal muayene olacağım doktorum da rahim ağzı uzunluğunu ve açıklığını kontrol için yapıyor. Perinatolog benim devamlı doktorum. Yani belki de ondan.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kilo alınır verilir önemli olan bebeğinizEvet bende öyle kahvaltı arada kuruyemiş veya meyve veya kase yoğurt birde akşam yemeği bulunduğum şehir aşırı sıcak olduğu için zaten canım yemek istemiyor hep bol sıvı tüketiyorum bende tamamen hareketsizlikten kaynaklı diye düşünüyorum bakalım ne oalcak
Kaç kiloyla bitirmiş?Bende kizlar hamilelik boyunca 4kilo almıştım korona geçirince 1kilo vermişim 63um şuan beslenme konusunda zayıfım bide hareketliyim biraz ondan sanırım bı kadinla tanıştım ben diyor 6 aya kadar 10 kilo almıştım diyor yatiyormus hep normal yani yatınca
Öyle tabi de insan yine de korkuyor fazla da almak istemiyorum doğum rahat olsun diye öyle de ikilem yaşıyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızıİnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kilo alınır verilir önemli olan bebeğiniz
Civilin kendi markası güzel bence bakabilirsin , ya da lcw da indirim oluyor orası da güzelKızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
Acaba o arkadaş kaç kiloyla tamamlamış doğumu
25 kilo aldım dediKaç kiloyla bitirmiş?
Benim genel çevrem ebebekten alışveriş yaptı ve herkeste memnun muhtemelen bende bir çoğunu oradan alacamKızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?