2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynı durumdayız canım sıfır hareket ben de hamileliğin başından beri 9 kilo aldım ama hem bünyem kilo almaya müsait hem sürekli yat hem de bir ara ipin ucunu kaçırmıştım salı günü tetanoz aşısı olunca ebem beni tarttı aklım başıma geldi hemen yememe içmeme düzen verdim 2 ana 4 ara öğün yapıyorum az az yiyorum öyle olunca sen de öyle yaparak dene en olmadı diyetisyen desteği ama çok takılma bence bir şekilde veririz kiloları Bebeği 3 haftadır hissediyorum 20+4 olduk detaylıya 22+3 te gideceğim benim rahim ağzı kısalması ile ilgili riskim olduğu için 2 haftada bir gidiyorum hem karından hem vajinal bakılıyor serklajım olmadığı için kontrollü gidiyoruz senin riskin nedir canım

Bu konuda ben fikir veremem çünkü ben az yiyormuşum dün onu öğrendim 1.5 kg aldım.
Ben 16 dan beri hissediyorum. 2. Gebelik olduğu için büyük ihtimal. 1 haftadır de eşim de hissediyor tekmelerini.
Detaylıya bu perş gireceğim rahim ağzı kısalığı ve erken doğum riski için ben vajinal muayene olacağım doktorum da rahim ağzı uzunluğunu ve açıklığını kontrol için yapıyor. Perinatolog benim devamlı doktorum. Yani belki de ondan.

Bende 0 hareketle devam ediyorum kuzum yatınca insan kilo alıyor tabi bende 5 kilo almışım tuvalete çıkamıyorum ama belki sende de böyle bi sorun varsa oda bi etken
sabah kahvaltı çok iyi yapıyorum akşam yemeği yiyorum onun dışında aralarda 2 3 kez meyve kuruyemiş yemeye çalışıyorum
Detaylı ultrasona bende girdim Karından muane etti kuzum
Hareketleri pek nadir gün içinde 1 2 kez hissediyorum bazı günler hiç hissetmediğim oluyor
Çok dikkat et kendine hepimiz içni hayırlısı inş

Merhaba toplamda kaç kilo aldınız ? Üç hafta beş kilo çok olmuş dikkat edin evet hareketli hissediyoruz ama çok tutarlı değil bir gün coşuyor bir gün çok durgun detaylı da alttan muayene yapışmıyor canım

Bende kizlar hamilelik boyunca 4kilo almıştım korona geçirince 1kilo vermişim 63um şuan beslenme konusunda zayıfım bide hareketliyim biraz ondan sanırım bı kadinla tanıştım ben diyor 6 aya kadar 10 kilo almıştım diyor yatiyormus hep normal yani yatınca

Acaba o arkadaş kaç kiloyla tamamlamış doğumu

Beslenmeme aslında çok dikkat ediyorum sağlıklı hamur işi neredeyse yok bol sıvı tüketiyorum bende anlamadım neden böyle bir anda oldu aslında kan ilacı da normalde bekarken bile kullandığımda şişirirdi belki ondan ve yüksek ihtimal hareketsizlikten

Kanamam oldu 13. Haftada ondan dolayı sürekli uzanıyorum temizlik yürüyüş yasak kilo almam da büyük ölçüde hareketsizlik neden oldu diye düşünüyorum birde bünyem hiç
Alışık değil böyle oturmaya ben asla yerinde duramayan biriydim

Evet bende öyle kahvaltı arada kuruyemiş veya meyve veya kase yoğurt birde akşam yemeği bulunduğum şehir aşırı sıcak olduğu için zaten canım yemek istemiyor hep bol sıvı tüketiyorum bende tamamen hareketsizlikten kaynaklı diye düşünüyorum bakalım ne oalcak

Anladım canım benim ilk hamilelelik 18. Haftanın sonunda hafif hissettim şimdi biraz daha iyi hissediyorum Bende bu hafta detaylıya gidecem ve artık perinatologla devam edecem hayırlısı

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kilo alınır verilir önemli olan bebeğiniz

Kaç kiloyla bitirmiş?

Kızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum

Civilin kendi markası güzel bence bakabilirsin , ya da lcw da indirim oluyor orası da güzel

Benim genel çevrem ebebekten alışveriş yaptı ve herkeste memnun muhtemelen bende bir çoğunu oradan alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…