2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bu arada bu beş aysa toplam da da beş kilo aldım hiç kusmam olmadı ilk üç ay hiç almadım doktor risklisin hareket etme dedi o ara beş kilo aldım yani toplamda da o kadar

Ben genelde lcw den alıyorum ama yenidoğan çok yoktu. Ebebeğin atletleri güzel patikli alt çıtçıtlı badi fln biraz almıştım. C&A çok güzeldi ama kapandı. Hm güzel indirmden alırsan. hastane çıkışı azizbebeden birkaç takım almıştım. Şimdi daha başlamadım almaya eskilerden ne var bakmam lazım.

Eyvah eyvah peki son soru doğumdan sonra rahat vermiş mi yoksa zor mu gitmiş
Valla gördüğüm kadarıyla kadinin kilosu iyiydi şuan ama çocuklarınin maşallahi var yaşıtlarından büyükler ben 16 kilo falan almıştım oğlumda emzirirken hızlı vermiştim hele bir yaşında olduğunda peşinden koşmaktan bir dal kemik olmuştum yani korkmayın verirsiniz

fiyatlar çok değişken birden çok güzel indirim geliyo h&m ve ebebekde indirim bakıyorum birde trendyolda kupon topluyorum 3 saatte 1 indirim geliyo orda bulursam bi şey alıyorum ekstra gündelik giydirmelik aldığım bebemer_bebe diye bi İnstagram sayfası var ordan söyledim bi kaç tulum atlet filan fiyatları uygun geldi
eksikleri için toplu alışverişi 30. Haftalarda çarşıda toptancıya gidicem bitiricem

Ay inşallah ya oğlan çocuğu o yüzden iyi zaten peşinde koşarak spor işini halletmiş oluyorsun

Kızlar e bebek sitesinde bi tayt var indirimde 29.90 idi fiyatı. Çok bişey beklemedim ama %95 pamuk görünce alayım son baharda evde giyerim dedim ama gelen tayt baya baya iyi bi tayt dışarıda da giyerim dedim dün akşam sipariş verdim sabah geldi tayt bakan varsa bi bakın derim onada

Canim civilden epey bsyler aldim kime sorsam kalitesi kumaslarin cok iyi dedi yikama sonrasi deforme olmuyo dedi bi bak istersen ve cok fazla cesit vardi e bebek halt etsin yaninda

Bu kişi sen değilsin.. sen daha önce ciddi kilolar veren bir insansın unutma yine vereceksin. 10 alırsan 10 vereceksin, 20 alırsan 20 vereceksin…
30 alırsam 30 veririm Bıktım ama kilo alıp vermekten of of
Ben de 2 tane söyledim bu sabah geldi dediğin gibi canım çok memnun kaldım hiç böyle beklemiyordum

Bende trendyolda 2 tane çok tatlı yenidoğan seti beğendim sepete ekledim indirme girince hemen alıcam.hm yi ara ara takip etmek lazım oğluma indirimden çok şey alıyorum ordan ve kumaşı ve desenlerine bayılıyorum

Ve cok saglamlar. Ben her şeyini h&m den alacağım bi anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…