- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.781
Bir ben gördüm sanki25 kilo aldım dedi
Bu arada bu beş aysa toplam da da beş kilo aldım hiç kusmam olmadı ilk üç ay hiç almadım doktor risklisin hareket etme dedi o ara beş kilo aldım yani toplamda da o kadarMerhaba toplamda kaç kilo aldınız ? Üç hafta beş kilo çok olmuş dikkat edin evet hareketli hissediyoruz ama çok tutarlı değil bir gün coşuyor bir gün çok durgun detaylı da alttan muayene yapışmıyor canım
Eyvah eyvah peki son soru doğumdan sonra rahat vermiş mi yoksa zor mu gitmiş25 kilo aldım dedi
Ben genelde lcw den alıyorum ama yenidoğan çok yoktu. Ebebeğin atletleri güzel patikli alt çıtçıtlı badi fln biraz almıştım. C&A çok güzeldi ama kapandı. Hm güzel indirmden alırsan. hastane çıkışı azizbebeden birkaç takım almıştım. Şimdi daha başlamadım almaya eskilerden ne var bakmam lazım.Kızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
Valla gördüğüm kadarıyla kadinin kilosu iyiydi şuan ama çocuklarınin maşallahi var yaşıtlarından büyükler ben 16 kilo falan almıştım oğlumda emzirirken hızlı vermiştim hele bir yaşında olduğunda peşinden koşmaktan bir dal kemik olmuştum yani korkmayın verirsinizEyvah eyvah peki son soru doğumdan sonra rahat vermiş mi yoksa zor mu gitmiş
Sana öyle dediyse doktorun beni görse ne derBoyum 172 şuan kilon 60
fiyatlar çok değişken birden çok güzel indirim geliyo h&m ve ebebekde indirim bakıyorum birde trendyolda kupon topluyorum 3 saatte 1 indirim geliyo orda bulursam bi şey alıyorum ekstra gündelik giydirmelik aldığım bebemer_bebe diye bi İnstagram sayfası var ordan söyledim bi kaç tulum atlet filan fiyatları uygun geldiKızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
Ay inşallah ya oğlan çocuğu o yüzden iyi zaten peşinde koşarak spor işini halletmiş oluyorsunValla gördüğüm kadarıyla kadinin kilosu iyiydi şuan ama çocuklarınin maşallahi var yaşıtlarından büyükler ben 16 kilo falan almıştım oğlumda emzirirken hızlı vermiştim hele bir yaşında olduğunda peşinden koşmaktan bir dal kemik olmuştum yani korkmayın verirsiniz
Bu kişi sen değilsin.. sen daha önce ciddi kilolar veren bir insansın unutmaEyvah eyvah peki son soru doğumdan sonra rahat vermiş mi yoksa zor mu gitmiş
Ama napalım hamişiz biz tatlış birer topik olmalıyız sonra veririz:)Sana öyle dediyse doktorun beni görse ne der165boyla 8 kilo aldım 59um şuan
Canim civilden epey bsyler aldim kime sorsam kalitesi kumaslarin cok iyi dedi yikama sonrasi deforme olmuyo dedi bi bak istersen ve cok fazla cesit vardi e bebek halt etsin yanindaKızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
30 alırsam 30 veririmBu kişi sen değilsin.. sen daha önce ciddi kilolar veren bir insansın unutmayine vereceksin. 10 alırsan 10 vereceksin, 20 alırsan 20 vereceksin…
Ben de 2 tane söyledim bu sabah geldi dediğin gibi canım çok memnun kaldım hiç böyle beklemiyordumKızlar e bebek sitesinde bi tayt var indirimde 29.90 idi fiyatı. Çok bişey beklemedim ama %95 pamuk görünce alayım son baharda evde giyerim dedim ama gelen tayt baya baya iyi bi tayt dışarıda da giyerim dedim dün akşam sipariş verdim sabah geldi tayt bakan varsa bi bakın derim onada
Ben aryaya jammy baby den almıştımKızlar bebek kıyafetlerini nerelerden bakıyorsunuz? Ben toplu bir alışveriş yapmak istiyorum tulum vs kıyafet eksiğimiz çok. Tavsiyeniz var mı alıp memnun kaldığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum
Ve cok saglamlar. Ben her şeyini h&m den alacağım bi anda.Bende trendyolda 2 tane çok tatlı yenidoğan seti beğendim sepete ekledim indirme girince hemen alıcam.hm yi ara ara takip etmek lazım oğluma indirimden çok şey alıyorum ordan ve kumaşı ve desenlerine bayılıyorum
Hahaha çok çılgınsın ben bazayı doldurdum 11. Haftadan beri alınacak bişey kalmadıBugün ben de bi çılgınlık yapıp ilk kıyafetini Aldım. Çok şükür oğlan artık donsuz değil
Gercekten mi yaHahaha çok çılgınsın ben bazayı doldurdum 11. Haftadan beri alınacak bişey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?