- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.801
Nerden aldınn çok güzelmişş güle güle giysinTeyzeleri bende oğluşuma inşallah yılbaşında giydirmek için böyle bir tulum aldım
Oh güle güle kullan:)30 alırsam 30 veririmBıktım ama kilo alıp vermekten of of
Ben de 2 tane söyledim bu sabah geldi dediğin gibi canım çok memnun kaldım hiç böyle beklemiyordum
Hahaha çok çılgınsın ben bazayı doldurdum 11. Haftadan beri alınacak bişey kalmadı
Teşekkür ederim canımNerden aldınn çok güzelmişş güle güle giysin
Ya şu an bebeklerin en dönemeçli zamanı yani sağda solda her yerde olabilirler dik yatay durabilirlerKızlar bebek solda maşallah sürekli hareket halinde bir hissettirdi tam hissettirdi kendiniyalnız bazen tam sağda bir sancı oluyor. Canım yanıyor. Gaz sancısı gibi değil. Yaşayan var mı?
Canım vardır da tenini falan kızartabilir yine en iyisi penye almak üzerine penye yelek giydirilir battaniyeyle de üşümez ben öyle yapıcam.yün yelek falan kaşındırdı hep oğlumu yeleği bile penye almıştımArkadaşlar hani biz kışın doğurucaz ya kışlık zıbın diyr bi şey var mı şimdi satılanlar ince sanki
Uzun kollu alıyorum ben kuzum evde olucaz zaten sürekli hastaneye aşıya çıkarkende battaniyeye yada kundağa sarıcam içi yünlü takımlar daha çıkmadı herhalde kışa doğru alıcaz artıkArkadaşlar hani biz kışın doğurucaz ya kışlık zıbın diyr bi şey var mı şimdi satılanlar ince sanki
Perşembe gidecwğim 19+6 oluyorum detaylıya alır mı bilmiorum en son eşimin memlekette gittim doktora oyuzden bilemıorum nasıl ilerler doktorumCanım biz şu şubatta verdik Nisan'da çıktı negatif diye görünüyordu. Hala çıkmamış olma ihtimali bile olabilir bence risk yoksa sonuç gelmiyor konusu kesin mi acaba, niye negatif demeyi kaldirsinlar ki çok saçma geldi bana. Aşırı uzayan süreçler bunlar bizim 2 ayı geçti çıkması
Gecelik giyeceğim kesinlikle en rahatı o olur bence. 2 tane de korsem var benim kaliteli o yüzden almayabilirim pek kullanmadım onları normal zayıflama korsesiydi
Fetal DNA yaptirabilseniz çok iyi olurmuş canım içiniz rahatlardi ama tabi koşullar herkes için aynı olmuyor ücreti fazla ne yazık ki. Devlette de yapılabiliyor diye bir duymuştum bir araştır istersen bazı şartları mi vardı ne inşallah vardır öyle bir şey ve yaptirabilirsin
Kız ben 2 kilo almıştım aynı öyleydi göbeğim şimdi daha da büyük tartilmiyorum bu ara
Sen doğumda öğreneceksin sanırım canımdetaylıda kesin söylüyorlar bu arada raporda cinsiyeti giriliyor çünkü ne zaman detaylı ultasonun?
Mecbur sabrediorum ya özele gttim adam göremedi 5 gün sonra gel dedi yine net göremedm kız gbi ama kesin konuşamam dedi memelekete gelncede eşime tekrar gdeym dedm oda sürekli gitme dedi bakalım 1 ay olacak bu hafta gidwceğim perşembe bi aksilik olmazsa İnşallahSabrınıza hayran kaldım ben 11. Hafta öğrendim
Kız halin kalır mı alışverişeBen 34ü geçeyim alcam
Ben çok sabırsızım sanırımGercekten mi yabenim şuan gercekten tek bir parça ürünü yok . Sıfır yani
KalırKız halin kalır mı alışverişe
Öyle olursa okeyKalırevde yatcam zaten kargo karşılarım
Ben bunları aldım canım kışlık diye. 3 ü gerçek kadifeymiş. Mağazadan.Arkadaşlar hani biz kışın doğurucaz ya kışlık zıbın diyr bi şey var mı şimdi satılanlar ince sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?