2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bebek solda maşallah sürekli hareket halinde bir hissettirdi tam hissettirdi kendini yalnız bazen tam sağda bir sancı oluyor. Canım yanıyor. Gaz sancısı gibi değil. Yaşayan var mı?

Kızlar bebek solda maşallah sürekli hareket halinde bir hissettirdi tam hissettirdi kendini yalnız bazen tam sağda bir sancı oluyor. Canım yanıyor. Gaz sancısı gibi değil. Yaşayan var mı?
Ya şu an bebeklerin en dönemeçli zamanı yani sağda solda her yerde olabilirler dik yatay durabilirler takla atabilirler. 3. Trimester da yeri daralınca hareket alanları da azalacak. O yüzden solda sağda diye düşünme şu anda nerde bilemeyiz yerleri geniş oynuyorlar. Büyük ihtimal sağda da oluyordur. Hatta ittiriyor bile olabilir. Bu demek istediğimi 30 dan sonra çok net anlayacaksınız. Çünkü totoları ile ittirmek en büyük keyifleri

Arkadaşlar hani biz kışın doğurucaz ya kışlık zıbın diyr bi şey var mı şimdi satılanlar ince sanki
Canım vardır da tenini falan kızartabilir yine en iyisi penye almak üzerine penye yelek giydirilir battaniyeyle de üşümez ben öyle yapıcam.yün yelek falan kaşındırdı hep oğlumu yeleği bile penye almıştım

Arkadaşlar hani biz kışın doğurucaz ya kışlık zıbın diyr bi şey var mı şimdi satılanlar ince sanki
Uzun kollu alıyorum ben kuzum evde olucaz zaten sürekli hastaneye aşıya çıkarkende battaniyeye yada kundağa sarıcam içi yünlü takımlar daha çıkmadı herhalde kışa doğru alıcaz artık

Perşembe gidecwğim 19+6 oluyorum detaylıya alır mı bilmiorum en son eşimin memlekette gittim doktora oyuzden bilemıorum nasıl ilerler doktorum

Sabrınıza hayran kaldım ben 11. Hafta öğrendim
Mecbur sabrediorum ya özele gttim adam göremedi 5 gün sonra gel dedi yine net göremedm kız gbi ama kesin konuşamam dedi memelekete gelncede eşime tekrar gdeym dedm oda sürekli gitme dedi bakalım 1 ay olacak bu hafta gidwceğim perşembe bi aksilik olmazsa İnşallah

Ben bunları aldım canım kışlık diye. 3 ü gerçek kadifeymiş. Mağazadan.

Eklentiler

• IMG_20220802_203243.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20220802_203218.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20220802_203144.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20220802_202626.webp
    79 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…