- 7 Eylül 2020
- 510
- 540
- 23
- 39
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.821
Ama bunlar cok tatlııBen bunları aldım canım kışlık diye. 3 ü gerçek kadifeymiş. Mağazadan.
Ben deBen çok sabırsızım sanırım
Bende ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım. 50 ile hamile kalmıştım 75 kilo ile doğurmuştum25 kilo aldım dedi
Teşekkür ederiz teyzoşuAma bunlar cok tatlııgule gule giysin aslan bebiş
Keyfimiz yerinde canım oğluş minik minik her gün ben buradayım diyor doktor randevumuzu iple çeklyoruzNasilsiz kizlar yolunda mi hersey
Ben de 30. Haftada başlamayı planlıyorum şu an sadece bakıyorum ama çok şeker şeyler varKalırevde yatcam zaten kargo karşılarım
Çok tatlılarBen bunları aldım canım kışlık diye. 3 ü gerçek kadifeymiş. Mağazadan.
Bunu ben de merak ediyorum e bebek indiriminden bikaç tulum aldım ama ince gibi geldi. Sanırım yeni sezonların cıkmasını beklemeliyizArkadaşlar hani biz kışın doğurucaz ya kışlık zıbın diyr bi şey var mı şimdi satılanlar ince sanki
Ah ah o günleri de yaşayalım inşallah sabırsızlıkla bekliyorumYa şu an bebeklerin en dönemeçli zamanı yani sağda solda her yerde olabilirler dik yatay durabilirlertakla atabilirler. 3. Trimester da yeri daralınca hareket alanları da azalacak. O yüzden solda sağda diye düşünme şu anda nerde bilemeyiz yerleri geniş oynuyorlar. Büyük ihtimal sağda da oluyordur. Hatta ittiriyor bile olabilir. Bu demek istediğimi 30 dan sonra çok net anlayacaksınız. Çünkü totoları ile ittirmek en büyük keyifleri
Ben de doktorum yoğun bakıma 35 ten sonra almayız dedi diye 34 sonrası dedimBen de 30. Haftada başlamayı planlıyorum şu an sadece bakıyorum ama çok şeker şeyler var
Çok tatlılaroğluşun güzel günlerde giysin canım
Teşekkür ederiz teyzoşuBen de 30. Haftada başlamayı planlıyorum şu an sadece bakıyorum ama çok şeker şeyler var
Çok tatlılaroğluşun güzel günlerde giysin canım
Çok haklısın canım 34te hepsini bir anda sipariş verirsin zaten 1-2 güne geliyorlar hemen yıkar ütülersiniz 38. Hataya hazır olursunuzBen de doktorum yoğun bakıma 35 ten sonra almayız dedi diye 34 sonrası dedim33 te başıma gelenler ortada. Heves etmekten bile korkuyorum. Neyse hepsi geçecek gidecek. 38leri göreceğiz
Anlıyorum seni hatta yazacaktım sana nasılsın gergin misin diye. Çünkü benim bebek hareketlerini hissedeli beri psikolojim iyi değil. İnsana herşey eskileri hatırlatıyor. Çok ağlıyorum. Her gün mezarlığa gidiyorum.Çok haklısın canım 34te hepsini bir anda sipariş verirsin zaten 1-2 güne geliyorlar hemen yıkar ütülersiniz 38. Hataya hazır olursunuz
Ben de bu hafta çok tedirginim geçenkinde 21+0 da hastaneye yatıp 21+3 te doğum olmuştu şu an 20+4 üm doktora 21+4 te gideceğim tam 1 haftam var ama sanki hiç geçmeyecek günler gibi hissediyorum
Çok haklısın canım 34te hepsini bir anda sipariş verirsin zaten 1-2 güne geliyorlar hemen yıkar ütülersiniz 38. Hataya hazır olursunuz
Ben de bu hafta çok tedirginim geçenkinde 21+0 da hastaneye yatıp 21+3 te doğum olmuştu şu an 20+4 üm doktora 21+4 te gideceğim tam 1 haftam var ama sanki hiç geçmeyecek günler gibi hissediyorum
İyi geceler kızlar. Yapmayın böyle mesajlarınızı görünce dayanamadım. Herkesin acısı yaşadıkları farklı sizinki daha derinden olabilir üzülmenizi istemem. Bende ilk bebeğimi kaybettim beraberinde neler yaşadım toparlandım kendi kendime bir şekilde. sonra hamile kalmadım bekledim acım uzadı da uzadı. Şimdi 3. Çocuk geliyor inşaallah. Herkesin imtihanı farklı üzmeyin yıpratmayın kendinizi. Hala ilk kızımı kaybettiğim haftaya gelince tedirgin oluyorum. Geçer bu acı diyemem ama azlalıyor inanın. Rabbim içinizi ferahlatsın.inşallah sağlıcakla alacaksınız kucağınıza.Anlıyorum seni hatta yazacaktım sana nasılsın gergin misin diye. Çünkü benim bebek hareketlerini hissedeli beri psikolojim iyi değil. İnsana herşey eskileri hatırlatıyor. Çok ağlıyorum. Her gün mezarlığa gidiyorum.Böyle böyle tamamlayacağız. İyi günleri hakkettik bence.
Kıskandım şu anBen demama sandalyesine kadar hazır şu an
Gerginim ama beklediğimden iyiyim Allahtan bebeği hep yukarıda hissediyorum kızım hep aşağıdaydı kasılmalarım oluyordu şimdi yok bunlar iyi hissetmemi sağlıyor benim durumum daha farklı tabi senin apayrı ne zaman bebeğini kucağına alacaksın o zaman rahatlayacaksın blr an önce o günler gelsin inşallahAnlıyorum seni hatta yazacaktım sana nasılsın gergin misin diye. Çünkü benim bebek hareketlerini hissedeli beri psikolojim iyi değil. İnsana herşey eskileri hatırlatıyor. Çok ağlıyorum. Her gün mezarlığa gidiyorum.Böyle böyle tamamlayacağız. İyi günleri hakkettik bence.
İşte ben tam kızımı kaybettiğim haftadayım ondan çok tedirginim gün içinde iyiyim aslında ama geceleri uyuyamıyorum rüyalarla boğuşuyorum kaç gündür doktora gidince rahatlayacağım ama işte günler çok yavaş geçiyor senin de başın sağ olsun canım sağlıkla inşallah hepimiz kucağımıza alacağızİyi geceler kızlar. Yapmayın böyle mesajlarınızı görünce dayanamadım. Herkesin acısı yaşadıkları farklı sizinki daha derinden olabilir üzülmenizi istemem. Bende ilk bebeğimi kaybettim beraberinde neler yaşadım toparlandım kendi kendime bir şekilde. sonra hamile kalmadım bekledim acım uzadı da uzadı. Şimdi 3. Çocuk geliyor inşaallah. Herkesin imtihanı farklı üzmeyin yıpratmayın kendinizi. Hala ilk kızımı kaybettiğim haftaya gelince tedirgin oluyorum. Geçer bu acı diyemem ama azlalıyor inanın. Rabbim içinizi ferahlatsın.inşallah sağlıcakla alacaksınız kucağınıza.
1 yaşındaydı kaybettiğimde. Ne bileyim görmesem bağlanmasam belki daha kolay olurdu bana da.İyi geceler kızlar. Yapmayın böyle mesajlarınızı görünce dayanamadım. Herkesin acısı yaşadıkları farklı sizinki daha derinden olabilir üzülmenizi istemem. Bende ilk bebeğimi kaybettim beraberinde neler yaşadım toparlandım kendi kendime bir şekilde. sonra hamile kalmadım bekledim acım uzadı da uzadı. Şimdi 3. Çocuk geliyor inşaallah. Herkesin imtihanı farklı üzmeyin yıpratmayın kendinizi. Hala ilk kızımı kaybettiğim haftaya gelince tedirgin oluyorum. Geçer bu acı diyemem ama azlalıyor inanın. Rabbim içinizi ferahlatsın.inşallah sağlıcakla alacaksınız kucağınıza.
Rüyalar beni de ele geçirmiş durumda bi de benim 16 ay ciddi bi psikiyatri tedavim oldu. Sanki o döneme döndüm gibi. Tetikledi yani. Terapilere başlayacağım haftaya. Umarım yine psikiyatriye sevk edilmem.Gerginim ama beklediğimden iyiyim Allahtan bebeği hep yukarıda hissediyorum kızım hep aşağıdaydı kasılmalarım oluyordu şimdi yok bunlar iyi hissetmemi sağlıyor benim durumum daha farklı tabi senin apayrı ne zaman bebeğini kucağına alacaksın o zaman rahatlayacaksın blr an önce o günler gelsin inşallah
İşte ben tam kızımı kaybettiğim haftadayım ondan çok tedirginim gün içinde iyiyim aslında ama geceleri uyuyamıyorum rüyalarla boğuşuyorum kaç gündür doktora gidince rahatlayacağım ama işte günler çok yavaş geçiyor senin de başın sağ olsun canım sağlıkla inşallah hepimiz kucağımıza alacağız
Canım terapiye başlaman süper, sana çok ama çok iyi gelecek. Yaşananların acıları unutulmaz tabi Allah sabır ve dayanma gücü versin ama gerçekten hafifleyecek. Doğacak oğluna ömür versin allah şansı güzel olsun. Merak etme çok güzel şeyler yaşayacaksınız. Her şey bambaşka olacak. Çooook güzel günler göreceksiniz Allahın izniyle sen umut etmeye dualara ve inanmaya devam etRüyalar beni de ele geçirmiş durumda bi de benim 16 ay ciddi bi psikiyatri tedavim oldu. Sanki o döneme döndüm gibi. Tetikledi yani. Terapilere başlayacağım haftaya. Umarım yine psikiyatriye sevk edilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?