- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.841
Geçmiş olsun 42 derece ateşle neden evdesiniz ? Müşahade altında tutulmadı gerekirAy kızlar deliricem ben bgn,sabahtan beri acillerdeyiz buralarda,oğlumun ateşi bi türlü düşmedi,saatler sonra boğazları bademcikleri iltahaplanmış dediler ve penisilin şurup yazıp gönderdiler,bizim için bir ilk antibiyotik yazmaları ama eve geldik ilacı kustu oğlan,sonrası 41.7 ateş.düşmedi bi türlü 2 gündür bittim.doktorlar stres yok dedikçe sınanıyorum sanki.dualarınızı bekliyorum oğlum için hepinizden,sabaha düzelsin nolur
Bize yardım edecek kimse yok o yüzden her türlü yine ben alacaktım , en azından zamlanmadan çıksınlar aradan dedimKıskandım şu angeçen hafta mağazada elimi uzattım bir baktım annem kolumu tuttu bunu şimdi almayacakkksıınnn dedi
Yaşadıkların hiç kolay değil canım çok doğal o yüzden böyle hissetmen ama terapi alman iyi gelecektir bence sana tetikleyici unsurlarımız var olmaz mı hem de çok ama hamileliği yarıladık oğluna kavuşmana az kaldı senin en büyük terapin o olacak sana çok iyi gelecek sadece biraz zaman ve sabra ihtiyacımız var elinden geldiğince iyi düşünmeye çalışRüyalar beni de ele geçirmiş durumda bi de benim 16 ay ciddi bi psikiyatri tedavim oldu. Sanki o döneme döndüm gibi. Tetikledi yani. Terapilere başlayacağım haftaya. Umarım yine psikiyatriye sevk edilmem.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha ateşi düşer oğluşunAy kızlar deliricem ben bgn,sabahtan beri acillerdeyiz buralarda,oğlumun ateşi bi türlü düşmedi,saatler sonra boğazları bademcikleri iltahaplanmış dediler ve penisilin şurup yazıp gönderdiler,bizim için bir ilk antibiyotik yazmaları ama eve geldik ilacı kustu oğlan,sonrası 41.7 ateş.düşmedi bi türlü 2 gündür bittim.doktorlar stres yok dedikçe sınanıyorum sanki.dualarınızı bekliyorum oğlum için hepinizden,sabaha düzelsin nolur
Ben genel olarak muzu ezip sut ile karistirip yiyorum cogu zaman. Bi de bazen cicibebeli sut yiyodum ama o asiri kilo aldirdigi icin artik onu yemeyi biraktim cunku odemlerim cogalmis yine. Ben normaldede küçüklükten beri kahvalti aliskanligim olmadigi icin kahvalti yapmiyorum. Sadece muz vs tarzi yiyorum. Esimin evde oldugu gunlerde tost gozleme falan yiyoruz. Ama benim sabah yemelik guzel seyler bulmam lazim çünkü muzlu süt doyurmuyo sadece.Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Aynı taytı ben bi ay falan okuyor aldım. İlk keşke bir beden büyük alsaydım sonra giyerdim dedim. Sonra tayt aşırı bıraktı kendisini giyiyorum ama aşağıya çektiriyor kendi devamlı çekiştiriyorum yukarı. Ben çok rahat edemedimKızlar e bebek sitesinde bi tayt var indirimde 29.90 idi fiyatı. Çok bişey beklemedim ama %95 pamuk görünce alayım son baharda evde giyerim dedim ama gelen tayt baya baya iyi bi tayt dışarıda da giyerim dedim dün akşam sipariş verdim sabah geldi tayt bakan varsa bi bakın derim onada
Canım çok geçmiş olsun benim de oğlum 1 haftadır ateşliydi antibiyotik içmedi boğazları iltihaplanmış ordan kulağa geçmiş orta kulak iltihabı oldu 1 haftadır perişandık ilacı da içmeyince iğne yazdı doktor.3 gün iğne oldu kendine geldi çocuk.ilacı kusuyorsa iğne yaptırın canımAy kızlar deliricem ben bgn,sabahtan beri acillerdeyiz buralarda,oğlumun ateşi bi türlü düşmedi,saatler sonra boğazları bademcikleri iltahaplanmış dediler ve penisilin şurup yazıp gönderdiler,bizim için bir ilk antibiyotik yazmaları ama eve geldik ilacı kustu oğlan,sonrası 41.7 ateş.düşmedi bi türlü 2 gündür bittim.doktorlar stres yok dedikçe sınanıyorum sanki.dualarınızı bekliyorum oğlum için hepinizden,sabaha düzelsin nolur
Çok geçmiş olsun canımm çocuğun hasta olması çok zor bi durum ya biz hasta olsak okadar yıpratmıor ama çocuk olunca 2 kat fazla yıpranıoruz Rabbim şifa versin siz yine hastaneye gidin bence ateşi baya yüksek ben bunları yazarken ateşi düşmüş mışıl mışıl uyuyordur İnşallahAy kızlar deliricem ben bgn,sabahtan beri acillerdeyiz buralarda,oğlumun ateşi bi türlü düşmedi,saatler sonra boğazları bademcikleri iltahaplanmış dediler ve penisilin şurup yazıp gönderdiler,bizim için bir ilk antibiyotik yazmaları ama eve geldik ilacı kustu oğlan,sonrası 41.7 ateş.düşmedi bi türlü 2 gündür bittim.doktorlar stres yok dedikçe sınanıyorum sanki.dualarınızı bekliyorum oğlum için hepinizden,sabaha düzelsin nolur
Kızımın adı Nilhüma biz tek isim olarak yazdırdık söylenımi kolay ve nil sevgi dolu manasında adını fazlasıyla tasıyan bi cocuk olduErva
Zümra
Serra
Kayra
Hafsa
Yüsra
Hüma
Ebrar
Berra
Nil
-----------------------------------
Erkek ;
Agâh
Ömer
Derda
Abdülhalik
Abdülhamithan
Ebubekir
Kiz ismine karar veremedik hâlâââ
Geçmiş olsun canım, iğne yapsalar daha hızlı sonuç alırsınız diye düşünüyorum.Ay kızlar deliricem ben bgn,sabahtan beri acillerdeyiz buralarda,oğlumun ateşi bi türlü düşmedi,saatler sonra boğazları bademcikleri iltahaplanmış dediler ve penisilin şurup yazıp gönderdiler,bizim için bir ilk antibiyotik yazmaları ama eve geldik ilacı kustu oğlan,sonrası 41.7 ateş.düşmedi bi türlü 2 gündür bittim.doktorlar stres yok dedikçe sınanıyorum sanki.dualarınızı bekliyorum oğlum için hepinizden,sabaha düzelsin nolur
Muzlu süt sindirimi de bozabilir aç karna. Ara öğüne alabilirsin onuBen genel olarak muzu ezip sut ile karistirip yiyorum cogu zaman. Bi de bazen cicibebeli sut yiyodum ama o asiri kilo aldirdigi icin artik onu yemeyi biraktim cunku odemlerim cogalmis yine. Ben normaldede küçüklükten beri kahvalti aliskanligim olmadigi icin kahvalti yapmiyorum. Sadece muz vs tarzi yiyorum. Esimin evde oldugu gunlerde tost gozleme falan yiyoruz. Ama benim sabah yemelik guzel seyler bulmam lazim çünkü muzlu süt doyurmuyo sadece.
Maşallah çok güzel adıyla sağlıkla yaşasın inşKızlar günaydınn iyi pazarlar herkesebir kaç gündür isim arayışındaydık eşimle, baştan beri 2 isim olsun istiyorduk, ilk isim modern farklı, 2.isim kuran da geçen anlamlı bir isim olsun istiyorduk. Eğer fikrimiz değişmezse oğlumun ismi Allah izin verirse ‘’Kuzey Hamza’’ olacak inşallah
Biz ingilteredeyiz canım,dün 4 saat acilde bekledik derdimizi anlattık ama olmadıGeçmiş olsun 42 derece ateşle neden evdesiniz ? Müşahade altında tutulmadı gerekir
Sabah 41.6 ile uyandı,gece iyiydi,şimdi 37.8’e düştü şükür,teşekkür ederim temennin içinÇok geçmiş olsun canım inşallah sabaha ateşi düşer oğluşun
İlacı yazmaları bile bir mucize kuUm burada,kaldı ki iğne yazacaklar.Sabah çikolata vaadiyle zorla içirdim,şimdi bi tık daha iyi gibi şükür.Canım çok geçmiş olsun benim de oğlum 1 haftadır ateşliydi antibiyotik içmedi boğazları iltihaplanmış ordan kulağa geçmiş orta kulak iltihabı oldu 1 haftadır perişandık ilacı da içmeyince iğne yazdı doktor.3 gün iğne oldu kendine geldi çocuk.ilacı kusuyorsa iğne yaptırın canım
Evet.İnsan allahım ondan al bana ver diyor böyle zamanlarda,şu an iyi şükür,teşekkür ederim çokÇok geçmiş olsun canımm çocuğun hasta olması çok zor bi durum ya biz hasta olsak okadar yıpratmıor ama çocuk olunca 2 kat fazla yıpranıoruz Rabbim şifa versin siz yine hastaneye gidin bence ateşi baya yüksek ben bunları yazarken ateşi düşmüş mışıl mışıl uyuyordur İnşallah
İğne işi buralarda çok zor kuzumGeçmiş olsun canım, iğne yapsalar daha hızlı sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
Amin kuzucum inşallahMaşallah çok güzel adıyla sağlıkla yaşasın inş
Kızımın adı Nilhüma biz tek isim olarak yazdırdık söylenımi kolay ve nil sevgi dolu manasında adını fazlasıyla tasıyan bi cocuk oldudüşünürseniz
Ben de çivit otu anlamına geldiğini biliyorum o yüzden zaten mavi ve lacivert anlamı var ama sevgi dolu anlamını bilmiyorum hiç duymadımNil anlamı lacivert diye duyduğum için biraz tuhaf gelmişti. Sevgi dolu anlamıda mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?