2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ay kızlar deliricem ben bgn,sabahtan beri acillerdeyiz buralarda,oğlumun ateşi bi türlü düşmedi,saatler sonra boğazları bademcikleri iltahaplanmış dediler ve penisilin şurup yazıp gönderdiler,bizim için bir ilk antibiyotik yazmaları ama eve geldik ilacı kustu oğlan,sonrası 41.7 ateş .düşmedi bi türlü 2 gündür bittim.doktorlar stres yok dedikçe sınanıyorum sanki.dualarınızı bekliyorum oğlum için hepinizden,sabaha düzelsin nolur

Geçmiş olsun 42 derece ateşle neden evdesiniz ? Müşahade altında tutulmadı gerekir

Rüyalar beni de ele geçirmiş durumda bi de benim 16 ay ciddi bi psikiyatri tedavim oldu. Sanki o döneme döndüm gibi. Tetikledi yani. Terapilere başlayacağım haftaya. Umarım yine psikiyatriye sevk edilmem.
Yaşadıkların hiç kolay değil canım çok doğal o yüzden böyle hissetmen ama terapi alman iyi gelecektir bence sana tetikleyici unsurlarımız var olmaz mı hem de çok ama hamileliği yarıladık oğluna kavuşmana az kaldı senin en büyük terapin o olacak sana çok iyi gelecek sadece biraz zaman ve sabra ihtiyacımız var elinden geldiğince iyi düşünmeye çalış

Çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha ateşi düşer oğluşun

Kızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
Ben genel olarak muzu ezip sut ile karistirip yiyorum cogu zaman. Bi de bazen cicibebeli sut yiyodum ama o asiri kilo aldirdigi icin artik onu yemeyi biraktim cunku odemlerim cogalmis yine. Ben normaldede küçüklükten beri kahvalti aliskanligim olmadigi icin kahvalti yapmiyorum. Sadece muz vs tarzi yiyorum. Esimin evde oldugu gunlerde tost gozleme falan yiyoruz. Ama benim sabah yemelik guzel seyler bulmam lazim çünkü muzlu süt doyurmuyo sadece.

Aynı taytı ben bi ay falan okuyor aldım. İlk keşke bir beden büyük alsaydım sonra giyerdim dedim. Sonra tayt aşırı bıraktı kendisini giyiyorum ama aşağıya çektiriyor kendi devamlı çekiştiriyorum yukarı. Ben çok rahat edemedim

Canım çok geçmiş olsun benim de oğlum 1 haftadır ateşliydi antibiyotik içmedi boğazları iltihaplanmış ordan kulağa geçmiş orta kulak iltihabı oldu 1 haftadır perişandık ilacı da içmeyince iğne yazdı doktor.3 gün iğne oldu kendine geldi çocuk.ilacı kusuyorsa iğne yaptırın canım

Günaydıın hepinize hayırlı pazarlar diliyorum. Rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm eşim arkasını dönüp gidiodu
Sanırım kızım olacak ya farklı olacağını sanmıorum en iyisi isim bakayım bu arada kv demn adını koyacaktık ya kvdem yine benim adımı koymayın ya güzel değil falan dedi bende eşime dedm ki annenle konuş kesin bi karar versin ona göre başka isim düşünelim dedim. Bakalım cinsiyetimiz netleşsin konuşacak sanırım. Ben yine sizin fikirlerinizi alayım şimdiden 2. Kızım 1 hafta isimsiz kalmıştı buda öyle olmasın
İkranur ve Buğleme yakışacak kız ismi fikirlerinizi bekliorum

Çok geçmiş olsun canımm çocuğun hasta olması çok zor bi durum ya biz hasta olsak okadar yıpratmıor ama çocuk olunca 2 kat fazla yıpranıoruz Rabbim şifa versin siz yine hastaneye gidin bence ateşi baya yüksek ben bunları yazarken ateşi düşmüş mışıl mışıl uyuyordur İnşallah

Erva
Zümra
Serra
Kayra
Hafsa
Yüsra
Hüma
Ebrar
Berra

Nil
-----------------------------------
Erkek ;

Agâh
Ömer
Derda
Abdülhalik
Abdülhamithan
Ebubekir

Kiz ismine karar veremedik hâlâââ
Kızımın adı Nilhüma biz tek isim olarak yazdırdık söylenımi kolay ve nil sevgi dolu manasında adını fazlasıyla tasıyan bi cocuk oldu düşünürseniz

Geçmiş olsun canım, iğne yapsalar daha hızlı sonuç alırsınız diye düşünüyorum.

Muzlu süt sindirimi de bozabilir aç karna. Ara öğüne alabilirsin onu ben bi ara kendime kase yapıyordum domatesi salatalığı doğruyordum üstüne peynir ve çekirdeğini çıkarıp zeytin koyuyordum karıştırıp yiyordum kahvaltı yapmıyorsan deneyebilirsin.

Kızlar günaydınn iyi pazarlar herkese bir kaç gündür isim arayışındaydık eşimle, baştan beri 2 isim olsun istiyorduk, ilk isim modern farklı, 2.isim kuran da geçen anlamlı bir isim olsun istiyorduk. Eğer fikrimiz değişmezse oğlumun ismi Allah izin verirse ‘’Kuzey Hamza’’ olacak inşallah

Maşallah çok güzel adıyla sağlıkla yaşasın inş

Geçmiş olsun 42 derece ateşle neden evdesiniz ? Müşahade altında tutulmadı gerekir
Biz ingilteredeyiz canım,dün 4 saat acilde bekledik derdimizi anlattık ama olmadı
Çok geçmiş olsun canım inşallah sabaha ateşi düşer oğluşun
Sabah 41.6 ile uyandı,gece iyiydi,şimdi 37.8’e düştü şükür,teşekkür ederim temennin için
İlacı yazmaları bile bir mucize kuUm burada,kaldı ki iğne yazacaklar.Sabah çikolata vaadiyle zorla içirdim,şimdi bi tık daha iyi gibi şükür.
Evet.İnsan allahım ondan al bana ver diyor böyle zamanlarda,şu an iyi şükür,teşekkür ederim çok
Geçmiş olsun canım, iğne yapsalar daha hızlı sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
İğne işi buralarda çok zor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…