- 10 Eylül 2021
- 337
- 230
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.861
Bize yardım edecek kimse yok o yüzden her türlü yine ben alacaktım , en azından zamlanmadan çıksınlar aradan dedimtamamen zam psikolojisi
Eslem, hüma, zühraGünaydıın hepinize hayırlı pazarlar diliyorum. Rüyamda bebeğimin kız olduğunu gördüm eşim arkasını dönüp gidiodu
Sanırım kızım olacak ya farklı olacağını sanmıorum en iyisi isim bakayım bu arada kv demn adını koyacaktık ya kvdem yine benim adımı koymayın ya güzel değil falan dedi bende eşime dedm ki annenle konuş kesin bi karar versin ona göre başka isim düşünelim dedim. Bakalım cinsiyetimiz netleşsin konuşacak sanırım. Ben yine sizin fikirlerinizi alayım şimdiden 2. Kızım 1 hafta isimsiz kalmıştı buda öyle olmasın
İkranur ve Buğleme yakışacak kız ismi fikirlerinizi bekliorum
Gökçe, masal, adaSelam kizlar nasilsiniz. Biz de isim arayisina girdik. Hala kizimiza bir isim bulamadik. Guzel anlamli Turkce kokenli isim ariyoruz ama hic birini bir turlu begenemedik. Var mi onerebileceginiz Turkce kokenli Turk kiz isimleri?
GökçenSelam kizlar nasilsiniz. Biz de isim arayisina girdik. Hala kizimiza bir isim bulamadik. Guzel anlamli Turkce kokenli isim ariyoruz ama hic birini bir turlu begenemedik. Var mi onerebileceginiz Turkce kokenli Turk kiz isimleri?
Hadi ya iyiki söyledin kullanınca bozacak demekkiAynı taytı ben bi ay falan okuyor aldım. İlk keşke bir beden büyük alsaydım sonra giyerdim dedim. Sonra tayt aşırı bıraktı kendisini giyiyorum ama aşağıya çektiriyor kendi devamlı çekiştiriyorum yukarı. Ben çok rahat edemedim
Doğru onun teni çık hassas belki uzun kollu pamuklu için üzerine giydirilir durjma göreCanım vardır da tenini falan kızartabilir yine en iyisi penye almak üzerine penye yelek giydirilir battaniyeyle de üşümez ben öyle yapıcam.yün yelek falan kaşındırdı hep oğlumu yeleği bile penye almıştım
Bende aynıyım iştahım ortaKızlar beslenme düzeniniz nasıl ben sabah tost yiyorum bazen öğlen meyve yiyorum bazen hiç canım istemiyor. Akşam yemeği yiyorum çay yanında atıştırma yapıp yatıyorm.
2 kez kestirdim hamileyken. İnanmıyorum batıl inanç.Kızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Aynen sevgi duyan demekmiş sevgi duyan cennetkuşumNil anlamı lacivert diye duyduğum için biraz tuhaf gelmişti. Sevgi dolu anlamıda mi var?
Ben cumartesi doktora gideceğim eğer herhangi bir riskimiz sıkıntımız yoksa çıkışta hemen kuaföre gidip saçımı kestireceğim bu sıcaklarda katlanamıyorum gerçektenKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Gümüş kapak almayı düşünüyor ben de fiyatları da sürekli artıyor zaten bir an önce almak gerekSevgili anneler instagramda takip ettiğim kendiside hamile olan bir hemşire var alınabilecek ürünler ile ilgili bilgi paylaşıyor
Bugün göğüs ucu koruyucuları ile ilgili bilgi paylaşmış daha öncede konuşulmuştu grupda henüz almamış ama alıcak anneler varsa paylaşmak istedim
Krem yeterli olur mu acaba bende ona emin olamadım kapak da alsam mıGümüş kapak almayı düşünüyor ben de fiyatları da sürekli artıyor zaten bir an önce almak gerek
Hiç bilmiyorum canım benim de evde var kremim ikisini de kullanırım diye düşündüm hepKrem yeterli olur mu acaba bende ona emin olamadım kapak da alsam mı
BenKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Ben oğlumda kapak filan kullanmadım hiç,lansinoh krem vermişti arkadaşım 2 -3 kere sürdüm o kadar,yaralarla filan pek uğraşmamıştım şükür ama çok acı çeken arkadaşlarım oldu onlarda hep aynı krem ile çözdüler işi,bi de yanlış hatırlamaıyprsam lahana yaprağı kaynatıp pnu koymuşlardı bir kaçıKrem yeterli olur mu acaba bende ona emin olamadım kapak da alsam mı
Bazen acaba diyorum ama inanmıyorum. Öyle olsa biz Türkler dışında kimsenin elli yaşını görmemesi lazımKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
IlgınSelam kizlar nasilsiniz. Biz de isim arayisina girdik. Hala kizimiza bir isim bulamadik. Guzel anlamli Turkce kokenli isim ariyoruz ama hic birini bir turlu begenemedik. Var mi onerebileceginiz Turkce kokenli Turk kiz isimleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?