2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Selam kizlar nasilsiniz. Biz de isim arayisina girdik. Hala kizimiza bir isim bulamadik. Guzel anlamli Turkce kokenli isim ariyoruz ama hic birini bir turlu begenemedik. Var mi onerebileceginiz Turkce kokenli Turk kiz isimleri?

Bize yardım edecek kimse yok o yüzden her türlü yine ben alacaktım , en azından zamlanmadan çıksınlar aradan dedim tamamen zam psikolojisi
Eslem, hüma, zühra

Selam kizlar nasilsiniz. Biz de isim arayisina girdik. Hala kizimiza bir isim bulamadik. Guzel anlamli Turkce kokenli isim ariyoruz ama hic birini bir turlu begenemedik. Var mi onerebileceginiz Turkce kokenli Turk kiz isimleri?
Gökçen
Hüma
Tomris
Umay
En beğendiklerim bunlar kuzum belki içine sinen olur

Merhaba arkadaşlar , sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım fakat doktor izne ayrılmış.bazi değerler düşük ve yüksek anlayan varsa yorum yapabilir mi? Ona göre kadın doğuma gideyim.

Eklentiler

• IMG_20220807_152707.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 115
  • Screenshot_2022-08-07-14-45-35-618_cn.wps.moffice_eng.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 121
Hadi ya iyiki söyledin kullanınca bozacak demekki

Doğru onun teni çık hassas belki uzun kollu pamuklu için üzerine giydirilir durjma göre

Kızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler

2 kez kestirdim hamileyken. İnanmıyorum batıl inanç.

Sevgili anneler instagramda takip ettiğim kendiside hamile olan bir hemşire var alınabilecek ürünler ile ilgili bilgi paylaşıyor
Bugün göğüs ucu koruyucuları ile ilgili bilgi paylaşmış daha öncede konuşulmuştu grupda henüz almamış ama alıcak anneler varsa paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_20220807_194322_com.instagram.android_edit_517237987570027.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_20220807_193904_com.instagram.android_edit_516987276606003.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 102
Ben cumartesi doktora gideceğim eğer herhangi bir riskimiz sıkıntımız yoksa çıkışta hemen kuaföre gidip saçımı kestireceğim bu sıcaklarda katlanamıyorum gerçekten

Gümüş kapak almayı düşünüyor ben de fiyatları da sürekli artıyor zaten bir an önce almak gerek

Ben ,kısacık kestirdim rahatladım,dünya varmış,inanmıyorum o tarz şeylere.
Krem yeterli olur mu acaba bende ona emin olamadım kapak da alsam mı
Ben oğlumda kapak filan kullanmadım hiç,lansinoh krem vermişti arkadaşım 2 -3 kere sürdüm o kadar,yaralarla filan pek uğraşmamıştım şükür ama çok acı çeken arkadaşlarım oldu onlarda hep aynı krem ile çözdüler işi,bi de yanlış hatırlamaıyprsam lahana yaprağı kaynatıp pnu koymuşlardı bir kaçı

Bazen acaba diyorum ama inanmıyorum. Öyle olsa biz Türkler dışında kimsenin elli yaşını görmemesi lazım kestirmek denirse uçlarından biraz aldırmıştım pişman değilim

Ilgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…