2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Teşekkür ederim mesajın için krem yeterli olur banada inş

2 kez kestirdim hamileyken. İnanmıyorum batıl inanç.
Ya ben de asla inanmıyorum burçlara inanan biri bile değilim kolay kolay bi şeye inanmam ama resmen aileden çevreden hep böyle duyunca bende mi sorun var diye kendimi sorguladım. Bu mantığa göre kıllarımızı da almayalım o zaman

bence tamamen enerji meselesi , kestirince kötü bi şey olacağını düşünürsen onu çekersin düşünmezsen çekmezsin , saçla alakalı bi durum olduğunu hiç hiç sanmıyorum

Ben kestim canım kvdemlern oraya gtmiştim bayramda sudanmıdır nedir çalı gbi oldu saçlarım aldım makası kestim uçlarını bende inanmıorum

Ben kestirmedim bir kaç ay dayanırım ben inanırım böyle inançlara

Geçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin

Sal bizi artık Ayşenur , hamile değilsin

Stres degisen hava kosullari da adet olmamaya sebep olabiliyor bi arkadasim da 50 gun olmadi bebek de gorulmedi ama yine de dikkat etti ilac radyasyon gibi seylere nolur nolmaz diye . Sonra adet oldu . Bence sen odaklandikca stresten olmuyorsun rahat ol . Çünkü

Belirtilerin hepsi psikolojik. 24 gün sonra kan testinde çıkmaması imkansız. Kaldı ki 50 gün ultrasona girmişsiniz bebek olsaydı kesin görünürdü. Eğer ki istemiyorsanız merak etmeyin içiniz rahat olsun; bebek istiyorsanız da inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız.

Çok teşekkür ederim gerçekten umarım en kısa zamanda regl de olurum

Canım biraz mantıklı ol lütfen 50 gün sonra kan testi negatif diyorsun 9 haftalık gebelik nasıl görünmesin kanda

Çok teşekkür ederim gerçekten umarım en kısa zamanda regl de olurum
Bak sana bir şey anlatayım üç gebeliğimde de cinsel ilişkiden 10 gün sonra pozitif çıktım yani yoksa negatif çıkar negatif çıkıyorsa yoktur öyle elli gün beklemene gerek yok evham yapmana gerek yok hamile değilsin kesin değilsin rahat ol

Kzlar demir ilacindan sonra resmen karadelik gibi oldum vucuduma giren cikmiyor bugun kabizlikta 4.gun ve sinirli de olmaya basladim artik bi sure hayatima su kayisi kompostisu ve meyveyle devam etme karari aldim bakalim ise yarayacakmi . Dr a magnezyum yaz demistim iyi gelir diye keske enimkonum kabızlık ilaci yazdirsydim neyse gecmezse yazdırırim

Ben kestirecektim bana da annem kestirme sakın dedi. Ben batıla inanmam ama her batılın altında bi sebep olduğuna inanırım. Tıpkı ayakta su içmeyin günah derler ama aslında sağlıksız olduğu için içilmemelidir insanları durduran sağlıksızdan ziyade günah olmasıdır. Bunun gibi. İçimden bi sebebi var mıdır acaba kestirmemenin diyorum

Beni de ilk başlarda aşırı yormuştu. 2 hafta sonunda düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce aç karnına alıp bir saat sonra kahvaltı yapmaya başladım. O günden beri rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…