- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.881
Teşekkür ederim mesajın için krem yeterli olur banada inşBen,kısacık kestirdim rahatladım,dünya varmış,inanmıyorum o tarz şeylere.
Ben oğlumda kapak filan kullanmadım hiç,lansinoh krem vermişti arkadaşım 2 -3 kere sürdüm o kadar,yaralarla filan pek uğraşmamıştım şükür ama çok acı çeken arkadaşlarım oldu onlarda hep aynı krem ile çözdüler işi,bi de yanlış hatırlamaıyprsam lahana yaprağı kaynatıp pnu koymuşlardı bir kaçı
Ya ben de asla inanmıyorum burçlara inanan biri bile değilim kolay kolay bi şeye inanmam ama resmen aileden çevreden hep böyle duyunca bende mi sorun var diye kendimi sorguladım. Bu mantığa göre kıllarımızı da almayalım o zaman2 kez kestirdim hamileyken. İnanmıyorum batıl inanç.
Ya ben de asla inanmıyorum burçlara inanan biri bile değilim kolay kolay bi şeye inanmam ama resmen aileden çevreden hep böyle duyunca bende mi sorun var diye kendimi sorguladım. Bu mantığa göre kıllarımızı da almayalım o zaman
Ben kestim canım kvdemlern oraya gtmiştim bayramda sudanmıdır nedir çalı gbi oldu saçlarım aldım makası kestim uçlarını bende inanmıorumKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Ben kestirmedim bir kaç ay dayanırım ben inanırım böyle inançlaraKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Eslem var hüma olabilir liste oluşturacağım eklerimEslem, hüma, zühra
Sal bizi artık Ayşenur , hamile değilsinGeçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
Stres degisen hava kosullari da adet olmamaya sebep olabiliyor bi arkadasim da 50 gun olmadi bebek de gorulmedi ama yine de dikkat etti ilac radyasyon gibi seylere nolur nolmaz diye . Sonra adet oldu . Bence sen odaklandikca stresten olmuyorsun rahat ol . ÇünküGeçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
Belirtilerin hepsi psikolojik. 24 gün sonra kan testinde çıkmaması imkansız. Kaldı ki 50 gün ultrasona girmişsiniz bebek olsaydı kesin görünürdü. Eğer ki istemiyorsanız merak etmeyin içiniz rahat olsun; bebek istiyorsanız da inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız.Geçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
Çok teşekkür ederim gerçekten umarım en kısa zamanda regl de olurumBelirtilerin hepsi psikolojik. 24 gün sonra kan testinde çıkmaması imkansız. Kaldı ki 50 gün ultrasona girmişsiniz bebek olsaydı kesin görünürdü. Eğer ki istemiyorsanız merak etmeyin içiniz rahat olsun; bebek istiyorsanız da inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız.
Canım biraz mantıklı ol lütfen 50 gün sonra kan testi negatif diyorsun 9 haftalık gebelik nasıl görünmesin kandaGeçen ay reglim az geldi ama uzun sürdü yerleşme kanamasından şüphelendim bu yüzden ilişkiden 24 gün sonra kan testi verdim negatif çıktı daha sonra kan tahlilinden sonra kasık ağrılarım akıntılarım baş dönmem mide bulantım oldu ilişkiden 50 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırdım negatif çıktı doktor karından ultrasonla bakıp gebelik görünmüyor dedi ama ben bu ay regl olamadım yaklaşık 20 gün geçti reglim şuan adet söktürücü duphaston kullanıyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı anksiyete krizi geçiriyorum 2 aydır nolur yardım edin
O kadar korkuyorum ki mantıklı düşünemiyorum lütfen kusura bakmayın regl olamamak berbat bir psikolojiCanım biraz mantıklı ol lütfen 50 gün sonra kan testi negatif diyorsun 9 haftalık gebelik nasıl görünmesin kanda
Bak sana bir şey anlatayım üç gebeliğimde de cinsel ilişkiden 10 gün sonra pozitif çıktım yani yoksa negatif çıkar negatif çıkıyorsa yoktur öyle elli gün beklemene gerek yok evham yapmana gerek yok hamile değilsin kesin değilsin rahat olÇok teşekkür ederim gerçekten umarım en kısa zamanda regl de olurum
Korkacak bir şey var evet ama bu hamilelik değil evham problemin arkadaşım hakikaten kork ve bir destek alO kadar korkuyorum ki mantıklı düşünemiyorum lütfen kusura bakmayın regl olamamak berbat bir psikoloji
Ben kestirecektim bana da annem kestirme sakın dedi. Ben batıla inanmam ama her batılın altında bi sebep olduğuna inanırım. Tıpkı ayakta su içmeyin günah derler ama aslında sağlıksız olduğu için içilmemelidir insanları durduran sağlıksızdan ziyade günah olmasıdır. Bunun gibi. İçimden bi sebebi var mıdır acaba kestirmemenin diyorumKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Beni de ilk başlarda aşırı yormuştu. 2 hafta sonunda düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce aç karnına alıp bir saat sonra kahvaltı yapmaya başladım. O günden beri rahatım.Kzlar demir ilacindan sonra resmen karadelik gibi oldumvucuduma giren cikmiyor bugun kabizlikta 4.gun ve sinirli de olmaya basladim artik bi sure hayatima su kayisi kompostisu ve meyveyle devam etme karari aldim bakalim ise yarayacakmi . Dr a magnezyum yaz demistim iyi gelir diye keske enimkonum kabızlık ilaci yazdirsydim neyse gecmezse yazdırırim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?