- 7 Eylül 2020
- 510
- 540
- 23
- 39
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.901
Sagol canim ama Ben zaten demiri hep kahvaltidan en az 1 saat once alirim emilimi bozulmasin diye ama hamilelikdeki hormonlar da eklenince ustune böyle oluyo heralde .Beni de ilk başlarda aşırı yormuştu. 2 hafta sonunda düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce aç karnına alıp bir saat sonra kahvaltı yapmaya başladım. O günden beri rahatım.
Ben kestirdim batil inanc canim. Prim vermemek lazim bence. Ilk gebeligimde ben de evham yapip sacimi bile kestirmemistim bebegim cok erken dogdu ve yanlizca 40 gun yasadi . Kestirsem ona baglarmiydim bilmiyorum ama simdi her konuda rahat davranmaya calisiyorum tabiki zararli seyler yemiyorum vs ama kendiji iyi hissedeceksen kestir alakasi yok velhasil.Kızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Sanmiyorum. sicaklardan bence ben de gece gece birkac defa su icmeye kalkiyorum gunduz de eger tuzlu yagli seyler yemissem baya içiyorum .normalin cok ustunde . Seker yuklemesi zaten gebelikte rutin yaptirdin mi onu .ben yaptirmadimKızlar günaydın, umarım hepimiz için güzel bir hafta olurüç dört gündür geceleri her uyandığımda deli gibi susamış oluyorum. Gün içinde 2 litre suyu tamamlasam da resmen dilim damağıma yapışıyor. Her uyandığımda 2-3 bardak su içmesem hararetimi kesmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı acaba? Acaba bu şekerin yükseldiğine dair bir belirti olabilir mi?
Maxi-Cosi Maxi-Cosi 70x110 Cm Alezli Thermo Oyun Parkı Yatağı Termo Sepet Beşik Yatağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKızlar merhaba, ben bebişe yatak bakmaya başladım. Ama hiç de anlamadım nasıl bir şey almak gerek. Anne yanının içine koyacağım. Yataşın çift taraflı modelleri varmış. bir tarafı 0-2 yaş bir tarafı 3+ yaş olacak şekilde. Acaba öyle bir şey alsam iyi olur mu? Milky Comfort DHT diye bir modeli var, fiyatı da yetişkin yatağı kadar. O yüzden bir kez alıp 4-5 yaşa kadar kullanırız diye düşündüm. Sizler nasıl yapacaksınız?
Kızlarımız adaş olacak :) Benim kızın da inşallah İpek ErvaKızımın adına karar verdikİpek olacak Allah nasip ederse Rabbim hepimizin evladını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben kestim vallahi. Ama annemden saklıyorum :) Ne dinen ne de doktrolar tarafından herhangi bir sakıncası olmadığı yazıyor. Vallahi boğaldum saçtan :) vitaminde saça gidiyordu geçen eşime kestirdim :)Kızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
kızlar isim içn daha önce yazmıştım. fikir olur belkiGünaydın güzeller. Doktor daha önceki kontrollerde kesin olmamakla birlikte kız gibi yorumluyorum demişti. Bende isim arayışına girmiştim. Hem ebced hesabı hem karakter analizleri hem de youtube bir videoda ismin harflerine göre hesaplama yapılıyor felan onlara bakarak bir liste oluşturdum belki fikir olur. İsimleri seçerken özellikle karakter araştırması yaptım buna çok inanıyorum çünkü :)
İPEK ERVA yada İPEK VERA ( ilk düşündüğüm isim. hala içime en çok sinen isim ama İpek ismi ile ilgili karakter analizi korkutuyor:))
ECMEL VERA ( anlamı için çok istiyorum ama içime işlemedi bir de herkes zor diyor)
BEGÜM
PELİN
MİNEL
CEYLİN
BELİZ
BEREN
AYLİN
ÖYKÜ
GÜNEŞ
Su içmem yetersiz gelmiş olabilir haklısınız bu aralar karbonhidrata da çok yüklendim. Şeker yüklemesini haftaya Çarşamba yaptıracağım. Bakalım ne çıkacak.Sanmiyorum. sicaklardan bence ben de gece gece birkac defa su icmeye kalkiyorum gunduz de eger tuzlu yagli seyler yemissem baya içiyorum .normalin cok ustunde . Seker yuklemesi zaten gebelikte rutin yaptirdin mi onu .ben yaptirmadim
Ya ben her sağlık ocağına gittiğimde ebeyle konuştuğumda 20. Haftada biz çağırcaz zaten dedi haftam bitti daha çağıracak kendim mi gitsem beklesem mi bilemedimKizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Banada saglik ocagindan haber gelmedi kendi doktorumla konustum bakalim nu hafta gidip yaptircam herhaldeYa ben her sağlık ocağına gittiğimde ebeyle konuştuğumda 20. Haftada biz çağırcaz zaten dedi haftam bitti daha çağıracak kendim mi gitsem beklesem mi bilemedim
Ben geçtiğimiz hafta yaptırdım. Çok şükür ağrım ateşim veya herhangi bir yan etkisi olmadıKizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Eğer tek doz yaptıracaksan ikinci doz haftasında yaptır tavsiyemBanada saglik ocagindan haber gelmedi kendi doktorumla konustum bakalim nu hafta gidip yaptircam herhalde
Günaydınnnnn, ben de 2019 ocakta olmuşum. Doktorum bana da tek doz yaptırmamı söyledi. Ayrıca bilinen yanlış var sadece demir küflü paslı şeyler bu mikrobu taşımaz sen şu an düşüp bacağına taş batsa ya da eline diken girse onda bile tetanoz mikrobu durumu oluyor dedi. Yani yaptırmak istemeyen arkadaşlarım sadece ameliyathane steril ortam gerek yok diye düşünmememiz gerekiyormuşKizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Neden canım?Eğer tek doz yaptıracaksan ikinci doz haftasında yaptır tavsiyem
Benim yaptırmamam kendi isteğim değildi canm. Önceki gebeliğimdeki doktorum da bu doktorum da tetanos aşısına gerek duymadı. Ben de onlara güvendim yaptırmıyorum. Allaha emanet artık :)Günaydınnnnn, ben de 2019 ocakta olmuşum. Doktorum bana da tek doz yaptırmamı söyledi. Ayrıca bilinen yanlış var sadece demir küflü paslı şeyler bu mikrobu taşımaz sen şu an düşüp bacağına taş batsa ya da eline diken girse onda bile tetanoz mikrobu durumu oluyor dedi. Yani yaptırmak istemeyen arkadaşlarım sadece ameliyathane steril ortam gerek yok diye düşünmememiz gerekiyormuş
Neden canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?