2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Beni de ilk başlarda aşırı yormuştu. 2 hafta sonunda düzenli olarak sabah kahvaltıdan önce aç karnına alıp bir saat sonra kahvaltı yapmaya başladım. O günden beri rahatım.
Sagol canim ama Ben zaten demiri hep kahvaltidan en az 1 saat once alirim emilimi bozulmasin diye ama hamilelikdeki hormonlar da eklenince ustune böyle oluyo heralde .

Ben kestirdim batil inanc canim. Prim vermemek lazim bence. Ilk gebeligimde ben de evham yapip sacimi bile kestirmemistim bebegim cok erken dogdu ve yanlizca 40 gun yasadi . Kestirsem ona baglarmiydim bilmiyorum ama simdi her konuda rahat davranmaya calisiyorum tabiki zararli seyler yemiyorum vs ama kendiji iyi hissedeceksen kestir alakasi yok velhasil.

Kızlar günaydın, umarım hepimiz için güzel bir hafta olur üç dört gündür geceleri her uyandığımda deli gibi susamış oluyorum. Gün içinde 2 litre suyu tamamlasam da resmen dilim damağıma yapışıyor. Her uyandığımda 2-3 bardak su içmesem hararetimi kesmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı acaba? Acaba bu şekerin yükseldiğine dair bir belirti olabilir mi?

Sanmiyorum. sicaklardan bence ben de gece gece birkac defa su icmeye kalkiyorum gunduz de eger tuzlu yagli seyler yemissem baya içiyorum .normalin cok ustunde . Seker yuklemesi zaten gebelikte rutin yaptirdin mi onu .ben yaptirmadim

Maxi-Cosi Maxi-Cosi 70x110 Cm Alezli Thermo Oyun Parkı Yatağı Termo Sepet Beşik Yatağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
canım ben bu yatağı aldım yorumları da çok iyiydi.

Ben kestim vallahi. Ama annemden saklıyorum :) Ne dinen ne de doktrolar tarafından herhangi bir sakıncası olmadığı yazıyor. Vallahi boğaldum saçtan :) vitaminde saça gidiyordu geçen eşime kestirdim :)

kızlar isim içn daha önce yazmıştım. fikir olur belki

Sanmiyorum. sicaklardan bence ben de gece gece birkac defa su icmeye kalkiyorum gunduz de eger tuzlu yagli seyler yemissem baya içiyorum .normalin cok ustunde . Seker yuklemesi zaten gebelikte rutin yaptirdin mi onu .ben yaptirmadim
Su içmem yetersiz gelmiş olabilir haklısınız bu aralar karbonhidrata da çok yüklendim. Şeker yüklemesini haftaya Çarşamba yaptıracağım. Bakalım ne çıkacak.

Kizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Ya ben her sağlık ocağına gittiğimde ebeyle konuştuğumda 20. Haftada biz çağırcaz zaten dedi haftam bitti daha çağıracak kendim mi gitsem beklesem mi bilemedim

Ya ben her sağlık ocağına gittiğimde ebeyle konuştuğumda 20. Haftada biz çağırcaz zaten dedi haftam bitti daha çağıracak kendim mi gitsem beklesem mi bilemedim
Banada saglik ocagindan haber gelmedi kendi doktorumla konustum bakalim nu hafta gidip yaptircam herhalde

Kizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Günaydınnnnn, ben de 2019 ocakta olmuşum. Doktorum bana da tek doz yaptırmamı söyledi. Ayrıca bilinen yanlış var sadece demir küflü paslı şeyler bu mikrobu taşımaz sen şu an düşüp bacağına taş batsa ya da eline diken girse onda bile tetanoz mikrobu durumu oluyor dedi. Yani yaptırmak istemeyen arkadaşlarım sadece ameliyathane steril ortam gerek yok diye düşünmememiz gerekiyormuş
Eğer tek doz yaptıracaksan ikinci doz haftasında yaptır tavsiyem
Neden canım?

Benim yaptırmamam kendi isteğim değildi canm. Önceki gebeliğimdeki doktorum da bu doktorum da tetanos aşısına gerek duymadı. Ben de onlara güvendim yaptırmıyorum. Allaha emanet artık :)

Tetanoz aşısını perşembe günü yaptırdım. Bi sorun olmadı ama kolumda şişlik kaldı. Ağrı sızı yok. Sanırım aşı sonrası bilgisayarda baya iş yaptım ödem yaptı o da. Bir de uyurken kedim gelmiş o koluma yatmış hepsi sebep olabilir

Günaydın kizlar iki gündür magnezyum almadım ondanmi bilmem sabah 5 uyaniyom sonra dalamiyom dön araya buraya karnıma yastık koyuyom yok olmuyor vs derken bide sıcak bir saat uyumuşum sabah sizde oluyormu uykusuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…