- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.941
Benim kızımda 6 yaşında aynı düşünceler beni de sarmaya başladı sürece yeniden başlayacak olmak korkutuyor beni deKızlar bugünlerde heo aklımı kurcalayan bir durum var. Benim kızım suan 6 yasında ve artık rahatız doğal olarak. Mesela gece susayınca bile kalkıp kendi alıyor uyuyor geri . Dünden beri yeniden nasıl bu duruma adapte olacağımı düşünüyorum sürekli. Yani sürekli bunun kaygısını yasıyorum
Yani suanda ilk çocuğumdan farklı olarak evde vir cocuk daha olması. Ve kendimi bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum.
Ben kestirdim yazın başında muhtemelen doğumdan önde de kestiririm. Bu konuda senin gibi benim de batıl inançlarım yok.Kızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Ben de tatile giderken benzer bir şey yaşadım. 2 aylık yolculuk yapacağım diye etrafındakiler tamamen iyi niyetle gitme bekle üç ay geçsin falan diyordu. Ama doktorum tabiki gidebilirsin uçakta varis çorabı giy hareket et gönül rahatlığı ile tatilini yap dedi. Ben de onu dinledim.. çok da güzel oldu..Ya ben de asla inanmıyorum burçlara inanan biri bile değilim kolay kolay bi şeye inanmam ama resmen aileden çevreden hep böyle duyunca bende mi sorun var diye kendimi sorguladım. Bu mantığa göre kıllarımızı da almayalım o zaman
Ben dün gittim saglik ocagina. Bu hafta için çağırmıştı ama aşı yokmuş olamadım. 16 eylül kontrolünde aşı gelirse yapariz gelmezse yapacak birşey yok dediler. Ilk hamilelikte olmamıştım zaten haberim bile yoktu bu aşıdan. Saglik ocağı veya doktorum hic bahsetmemişti bile. Çok şükür sorun yaşamadım.Kizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Havalar çok bunaltıyor beni de. Geceleri sanki boğuluyor gibi hissediyorum.Günaydın kizlar iki gündür magnezyum almadım ondanmi bilmem sabah 5 uyaniyom sonra dalamiyom dön araya buraya karnıma yastık koyuyom yok olmuyor vs derken bide sıcak bir saat uyumuşum sabah sizde oluyormu uykusuzluk
Benim kizim da kardesi doğduğunda tam 7 yasinda olacak. Ben yeni bir cocuk düşüncesine kendimi cabuk alıştırabildim. Zaten cok istiyorduk ikinciyi. Ama ben de yogunlukta nasil olacak bilemiyorum çünkü kizim 1. sinifa başlayacak. Cok ilgilenilmesi gereken zamanlarda ben agirlasacagim. Allahtan annem var yanimda en büyük yardimcim.Kızlar bugünlerde heo aklımı kurcalayan bir durum var. Benim kızım suan 6 yasında ve artık rahatız doğal olarak. Mesela gece susayınca bile kalkıp kendi alıyor uyuyor geri . Dünden beri yeniden nasıl bu duruma adapte olacağımı düşünüyorum sürekli. Yani sürekli bunun kaygısını yasıyorum
Yani suanda ilk çocuğumdan farklı olarak evde vir cocuk daha olması. Ve kendimi bu konuda kendimi sakinleştiremiyorum.
Benimde kızım 1. Sınıfa başlayacak oğlum 4 yaşında Allah yardımcımız olsun. İnşaallah uslu uyumlu bebek olurlarBen dün gittim saglik ocagina. Bu hafta için çağırmıştı ama aşı yokmuş olamadım. 16 eylül kontrolünde aşı gelirse yapariz gelmezse yapacak birşey yok dediler. Ilk hamilelikte olmamıştım zaten haberim bile yoktu bu aşıdan. Saglik ocağı veya doktorum hic bahsetmemişti bile. Çok şükür sorun yaşamadım.
Havalar çok bunaltıyor beni de. Geceleri sanki boğuluyor gibi hissediyorum.Nasil yatacagimi şaşırıyorum. Öyle bir his geliyor ki sanki bebek vücudumda agirlik yapıyormuş da beni bogacakmis gibi Allah affetsin. Nasil doğacak, günler gecmek bilmiyor, vaktinde gelecek mi vb.olumsuz düşünceler ele geçiriyor beynimi. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve havalar hemen sogusun
Benim kizim da kardesi doğduğunda tam 7 yasinda olacak. Ben yeni bir cocuk düşüncesine kendimi cabuk alıştırabildim. Zaten cok istiyorduk ikinciyi. Ama ben de yogunlukta nasil olacak bilemiyorum çünkü kizim 1. sinifa başlayacak. Cok ilgilenilmesi gereken zamanlarda ben agirlasacagim. Allahtan annem var yanimda en büyük yardimcim.
Sevgi hastanesinden kimse memnun değil öncelikle onu belirteyim. Bir çok özel hastane gibi düşük hizmet, yüksek maliyet olduğunu söylüyorlar. Şehir hastanesine gelince ilçede olduğum ve bebeğim için kardiyolog bulunması gerektiği için 20 Ağustostan itibaten oraya geçeceğim kadın doğum olarak. Ebe tanıdığınızın önerdiği bazı doktorlar var. Altu Bağcı, Mehmet Şivancı ve Şule isminde. Orada doğum yapmış bir akrabam özellikli durumundan dolayı tercih etmiş ve memnun kalmıştı.Aralık anneleri merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde tahmini doğumum aralık başında olacak inşallah. Ben şuan başka bir şehirdeyim ama doğumumu Balıkesirde yapmayı düşünüyorum Balıkesir Şehir hastanesinde veya özelde sevgi hastanesinde doğum yapmış birileri var mı. şehir hastanesinde de doğum için özel oda ayrılıyor mu ??
Çok güzelmiş maşallah iyi günlerde giysin inşKızlar korkumdan şuana kadar kızıma hiçbir şey almamıştım ama İÇİN gidiyordu açıkçası bugün bir delilik yaptım ve ilk siparişimi verdim fiyatı da çok uygun geldi sizce nasıl ?Eki Görüntüle 3109648
Sıcaklardan da olabilir ama şeker yükselince de bu oluyor. O yüzden rahat etmek için istersen baktır.Kızlar günaydın, umarım hepimiz için güzel bir hafta olurüç dört gündür geceleri her uyandığımda deli gibi susamış oluyorum. Gün içinde 2 litre suyu tamamlasam da resmen dilim damağıma yapışıyor. Her uyandığımda 2-3 bardak su içmesem hararetimi kesmiyor. Aynı problemi yaşayan var mı acaba? Acaba bu şekerin yükseldiğine dair bir belirti olabilir mi?
Teşekkürler canım evet güvenilirÇok güzelmiş maşallah iyi günlerde giysin inşbu siteden mi söyledin canım güvenilir mi bende bakayım
Ben de yaptırmayacağım sanırım. Doktorum hiç bahsetmedi ben de sormadım. Ama yapılacak olsa şimdiye kadar söylerlerdi sanırım. Tüp bebek sürecinde doktorumu ekstra sorularla bunaltırdım ama hamileliği öyle yaşamıyorum. Şikayetim varsa söylüyorum, yoksa o ne derse kabul ediyorum.. Bu huyumu bildiği için neden beni darlamıyor diye şaşırıyordur sanırım. her kontrolde bana soracağın bir şey var mı diye bir kaç kez tekrar ediyorBenim yaptırmamam kendi isteğim değildi canm. Önceki gebeliğimdeki doktorum da bu doktorum da tetanos aşısına gerek duymadı. Ben de onlara güvendim yaptırmıyorum. Allaha emanet artık :)
Hayatım boyunca uykusuzluk sorunu çekmedim. Şu an yaşadığım şeye uykusuzluk mu denir bilmiyorum ama genel olarak daha az saat uyuyorum. Ama kalktığımda uykumu almış ve enerjik oluyorum. Sanırım daha derin uyumaya başladım ve daha azı da yetiyor bu nedenle..Günaydın kizlar iki gündür magnezyum almadım ondanmi bilmem sabah 5 uyaniyom sonra dalamiyom dön araya buraya karnıma yastık koyuyom yok olmuyor vs derken bide sıcak bir saat uyumuşum sabah sizde oluyormu uykusuzluk
Güle güle giysin.. güle oynaya çıkın hastaneden ve evinize gelinBenim kizin hastane cikisiEki Görüntüle 3109705
Ben de yaptirmayacagim zaten burda yapmiyorlarmis sordum, son olarak 2018 ekimde bir doz olmustum kendimi yaralayipBen de yaptırmayacağım sanırım. Doktorum hiç bahsetmedi ben de sormadım. Ama yapılacak olsa şimdiye kadar söylerlerdi sanırım. Tüp bebek sürecinde doktorumu ekstra sorularla bunaltırdım ama hamileliği öyle yaşamıyorum. Şikayetim varsa söylüyorum, yoksa o ne derse kabul ediyorum.. Bu huyumu bildiği için neden beni darlamıyor diye şaşırıyordur sanırım. her kontrolde bana soracağın bir şey var mı diye bir kaç kez tekrar ediyor
Hepimiz ve siz de canim gule oynaya cikalim InsallahGüle güle giysin.. güle oynaya çıkın hastaneden ve evinize gelin
İç zıbın diye geçiyor sanırım değil mi canım ben de alacağım acaba kaç tane almak lazım 3 tane yeter miKızlar dikkat ettim çoğu hastane çıkışı setlerinde zıbın yok.onun yerine body koymuşlar ama bebek doğunca göbek bağı 7 günde falan düşüyor body rahat olmaz.niye koymamışlar anlamadım.setleri alırken dikkat edin.benim beğendiğim setlerde zıbın yok bende ayrıca alacağım artık
Yenidoğan setleri zaten anca 2 hafta giyiyorlar büyüyorlar hemen birde göbek bağı düşünce body de giydirilebilir.bence 3-4 yeterli olur bende 4 alacağımİç zıbın diye geçiyor sanırım değil mi canım ben de alacağım acaba kaç tane almak lazım 3 tane yeter mi
Ben de alayim o zaman tskYenidoğan setleri zaten anca 2 hafta giyiyorlar büyüyorlar hemen birde göbek bağı düşünce body de giydirilebilir.bence 3-4 yeterli olur bende 4 alacağım
aynen ben de öyleyim. Hiç soru sormuyorum :) Kendisi zaten her şeyle ilgili bilgilendiriyor. Güvendiğin bir doktor olması çok önemli bence. Bir de zaten ekstra bir şikayetim olmadığı ve ufak şeyleri kafama da takmadığım için sorma gereği duymuyorum. Baya rahat geçiriyorum hamileliği.Ben de yaptırmayacağım sanırım. Doktorum hiç bahsetmedi ben de sormadım. Ama yapılacak olsa şimdiye kadar söylerlerdi sanırım. Tüp bebek sürecinde doktorumu ekstra sorularla bunaltırdım ama hamileliği öyle yaşamıyorum. Şikayetim varsa söylüyorum, yoksa o ne derse kabul ediyorum.. Bu huyumu bildiği için neden beni darlamıyor diye şaşırıyordur sanırım. her kontrolde bana soracağın bir şey var mı diye bir kaç kez tekrar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?