2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Benim kızımda 6 yaşında aynı düşünceler beni de sarmaya başladı sürece yeniden başlayacak olmak korkutuyor beni de

Ben kestirdim yazın başında muhtemelen doğumdan önde de kestiririm. Bu konuda senin gibi benim de batıl inançlarım yok.

Ben de tatile giderken benzer bir şey yaşadım. 2 aylık yolculuk yapacağım diye etrafındakiler tamamen iyi niyetle gitme bekle üç ay geçsin falan diyordu. Ama doktorum tabiki gidebilirsin uçakta varis çorabı giy hareket et gönül rahatlığı ile tatilini yap dedi. Ben de onu dinledim.. çok da güzel oldu..

Kizlar günaydın tetanoz asisi yaptirdiniz mi asi sonrasi nasildi ben 2018de yaptirdim diye doktorum tek doz yaptir yeter dedi
Ben dün gittim saglik ocagina. Bu hafta için çağırmıştı ama aşı yokmuş olamadım. 16 eylül kontrolünde aşı gelirse yapariz gelmezse yapacak birşey yok dediler. Ilk hamilelikte olmamıştım zaten haberim bile yoktu bu aşıdan. Saglik ocağı veya doktorum hic bahsetmemişti bile. Çok şükür sorun yaşamadım.
Günaydın kizlar iki gündür magnezyum almadım ondanmi bilmem sabah 5 uyaniyom sonra dalamiyom dön araya buraya karnıma yastık koyuyom yok olmuyor vs derken bide sıcak bir saat uyumuşum sabah sizde oluyormu uykusuzluk
Havalar çok bunaltıyor beni de. Geceleri sanki boğuluyor gibi hissediyorum. Nasil yatacagimi şaşırıyorum. Öyle bir his geliyor ki sanki bebek vücudumda agirlik yapıyormuş da beni bogacakmis gibi Allah affetsin. Nasil doğacak, günler gecmek bilmiyor, vaktinde gelecek mi vb.olumsuz düşünceler ele geçiriyor beynimi. Allah hepimizin yardimcisi olsun ve havalar hemen sogusun
Benim kizim da kardesi doğduğunda tam 7 yasinda olacak. Ben yeni bir cocuk düşüncesine kendimi cabuk alıştırabildim. Zaten cok istiyorduk ikinciyi. Ama ben de yogunlukta nasil olacak bilemiyorum çünkü kizim 1. sinifa başlayacak. Cok ilgilenilmesi gereken zamanlarda ben agirlasacagim. Allahtan annem var yanimda en büyük yardimcim.

Benimde kızım 1. Sınıfa başlayacak oğlum 4 yaşında Allah yardımcımız olsun. İnşaallah uslu uyumlu bebek olurlar

Sevgi hastanesinden kimse memnun değil öncelikle onu belirteyim. Bir çok özel hastane gibi düşük hizmet, yüksek maliyet olduğunu söylüyorlar. Şehir hastanesine gelince ilçede olduğum ve bebeğim için kardiyolog bulunması gerektiği için 20 Ağustostan itibaten oraya geçeceğim kadın doğum olarak. Ebe tanıdığınızın önerdiği bazı doktorlar var. Altu Bağcı, Mehmet Şivancı ve Şule isminde. Orada doğum yapmış bir akrabam özellikli durumundan dolayı tercih etmiş ve memnun kalmıştı.

Çok güzelmiş maşallah iyi günlerde giysin inş bu siteden mi söyledin canım güvenilir mi bende bakayım

Sıcaklardan da olabilir ama şeker yükselince de bu oluyor. O yüzden rahat etmek için istersen baktır.

Benim yaptırmamam kendi isteğim değildi canm. Önceki gebeliğimdeki doktorum da bu doktorum da tetanos aşısına gerek duymadı. Ben de onlara güvendim yaptırmıyorum. Allaha emanet artık :)
Ben de yaptırmayacağım sanırım. Doktorum hiç bahsetmedi ben de sormadım. Ama yapılacak olsa şimdiye kadar söylerlerdi sanırım. Tüp bebek sürecinde doktorumu ekstra sorularla bunaltırdım ama hamileliği öyle yaşamıyorum. Şikayetim varsa söylüyorum, yoksa o ne derse kabul ediyorum.. Bu huyumu bildiği için neden beni darlamıyor diye şaşırıyordur sanırım. her kontrolde bana soracağın bir şey var mı diye bir kaç kez tekrar ediyor

Günaydın kizlar iki gündür magnezyum almadım ondanmi bilmem sabah 5 uyaniyom sonra dalamiyom dön araya buraya karnıma yastık koyuyom yok olmuyor vs derken bide sıcak bir saat uyumuşum sabah sizde oluyormu uykusuzluk
Hayatım boyunca uykusuzluk sorunu çekmedim. Şu an yaşadığım şeye uykusuzluk mu denir bilmiyorum ama genel olarak daha az saat uyuyorum. Ama kalktığımda uykumu almış ve enerjik oluyorum. Sanırım daha derin uyumaya başladım ve daha azı da yetiyor bu nedenle..

Kızlar dikkat ettim çoğu hastane çıkışı setlerinde zıbın yok.onun yerine body koymuşlar ama bebek doğunca göbek bağı 7 günde falan düşüyor body rahat olmaz.niye koymamışlar anlamadım.setleri alırken dikkat edin.benim beğendiğim setlerde zıbın yok bende ayrıca alacağım artık

Ben de yaptirmayacagim zaten burda yapmiyorlarmis sordum, son olarak 2018 ekimde bir doz olmustum kendimi yaralayip o yeter Sanirim

İç zıbın diye geçiyor sanırım değil mi canım ben de alacağım acaba kaç tane almak lazım 3 tane yeter mi

İç zıbın diye geçiyor sanırım değil mi canım ben de alacağım acaba kaç tane almak lazım 3 tane yeter mi
Yenidoğan setleri zaten anca 2 hafta giyiyorlar büyüyorlar hemen birde göbek bağı düşünce body de giydirilebilir.bence 3-4 yeterli olur bende 4 alacağım

aynen ben de öyleyim. Hiç soru sormuyorum :) Kendisi zaten her şeyle ilgili bilgilendiriyor. Güvendiğin bir doktor olması çok önemli bence. Bir de zaten ekstra bir şikayetim olmadığı ve ufak şeyleri kafama da takmadığım için sorma gereği duymuyorum. Baya rahat geçiriyorum hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…