2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
0-3 den 10 tulum 10 patikli takım çok mu olur acaba
Ben de bilmiyorum ne kadar alınması lazım tecrübeli anneler yazsın da öğrenelim
Detaylı ultrasonda plasenta aşağıda denilen oldu mu ? Ya da aşağıda olununca ne yapmak lazım , 2 gündür psikolojik heralde batma yaşıyorum anlamadım gitti
Senlik bir şey yok canım kendisi çıkarsa çıkar normal doğum şansı olmuyor sadece bebek için sıkıntılı bir durum değil

Ben 0-3ü yenidoğan saniyodum aldiklarim hep 0-3 ve 3-6ay

Kalorifere asarız ya kurur bi şekilde ama yine sirkülasyonu fazla oluyor. Ben mesela yeni dogan az almıştım. 0-3 ler büyük geldi hep. Sonra yenidogan aldım tekrar. 3200 dogmustu bu arada

Bu konuda tecrübem yok ama bana 20 takım çok gibi geldi. Zaten makine her gün onlara ayrı çalışacak. Bebiş kıyafetleri ayrı yıkanacak. O yüzden güzel ama az ürün almak isterim sanırım
Ay en sevdigim o sarman yakisikli senin mi ?

Detaylı ultrasonda plasenta aşağıda denilen oldu mu ? Ya da aşağıda olununca ne yapmak lazım , 2 gündür psikolojik heralde batma yaşıyorum anlamadım gitti
Banada dediler. İlişki yasak olduğunu biliyorum. Başkada bilgim benimde yok. Doktor sadece yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi

Plesanta rahim ağzını tam kapatıyorsa risk görüyorlar. Yatarak hamilelik geçiriyorlar bildiğim. Çünkü eşimin kuzeninin öyle. O yatıyor şu anda.
Bana hiç yat yada dinlen demedi doktor. Hergün dışarılarda yürüyorum:) Sadece ilişki yasak dedi. Acaba tam kapatmıyomu öyle dedi. Yoksa doktorummu eksik bilgi verdi.

Kalorifere asarız ya kurur bi şekilde ama yine sirkülasyonu fazla oluyor. Ben mesela yeni dogan az almıştım. 0-3 ler büyük geldi hep. Sonra yenidogan aldım tekrar. 3200 dogmustu bu arada
Yenidoğan az alıcam 5 takım yeter sanırım bi iki hafta içinde kilo alıyormuş bi kaç arkadaş daha yazmış 0-3 den emin olamamıştım artık bakalım az alayım olmadı şimdi kilosunuda bilmiyorum bebişin kestirmekte zor gerçekten

Ben 0-3ü yenidoğan saniyodum aldiklarim hep 0-3 ve 3-6ay
Markaya göre değişiyor canm. Bazılarında ayrıca yenidoğan diye beden var bazıları 0-3 aydan başlıyor. Bazılarında 0-1 ay diye beden var. O yüzden aldığın markanın bedenlerine bakmak lazım.Mesela benim aldığım chakra’da yenidoğan diye beden yok aldığım tulum 0-3 ay en küçük beden

Kızlar istanbulda olanlar semtinde İbb ye ait İsadem kurulusu var mı diye arastırsın. Hamilelere ücretsiz eğitimler,takip ve çocuklara hediyeler veriyorlar. Okul çncesi yasında cocugy olanlar içinde ücretsiz dersler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…