- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #16.981
Ben de bilmiyorum ne kadar alınması lazım tecrübeli anneler yazsın da öğrenelim0-3 den 10 tulum 10 patikli takım çok mu olur acaba
Senlik bir şey yok canım kendisi çıkarsa çıkar normal doğum şansı olmuyor sadece bebek için sıkıntılı bir durum değilDetaylı ultrasonda plasenta aşağıda denilen oldu mu ? Ya da aşağıda olununca ne yapmak lazım , 2 gündür psikolojik heralde batma yaşıyorum anlamadım gitti
Ben 0-3ü yenidoğan saniyodum aldiklarim hep 0-3 ve 3-6ayKurutma makinem yok kuzum kışın çabuk kurur mu kestiremedim hiç ondan öyle planlamıştım
Yenidoğan az alayım 0-3 ağırlıklı alayım o zaman doğuma yakın kiloya göre planlamak en mantıklısı dediğiniz gibi indirimde bulursam 3-6 da alıyorum
0 3 küçük olur dedi bizimkiler de , 3 tane hastane çıkışı aldık geri kalan her şeyi 3 6 ay . Sadece zıbınlarda 3 aylık aldık o kadarBen 0-3ü yenidoğan saniyodum aldiklarim hep 0-3 ve 3-6ay
Bende öyle sanıyordum internetten bakıyorum genelde ondan sanırımBen 0-3ü yenidoğan saniyodum aldiklarim hep 0-3 ve 3-6ay
Kalorifere asarız yaKurutma makinem yok kuzum kışın çabuk kurur mu kestiremedim hiç ondan öyle planlamıştım
Yenidoğan az alayım 0-3 ağırlıklı alayım o zaman doğuma yakın kiloya göre planlamak en mantıklısı dediğiniz gibi indirimde bulursam 3-6 da alıyorum
Yenidoğan almak pek mantıklı değil ya o zaman 0-3 3-6daha mantıklı. Kalan eksikleri öyle tamamlayayim bende karışık0 3 küçük olur dedi bizimkiler de , 3 tane hastane çıkışı aldık geri kalan her şeyi 3 6 ay . Sadece zıbınlarda 3 aylık aldık o kadar
Ay en sevdigim o sarman yakisikli senin mi ?Bu konuda tecrübem yokama bana 20 takım çok gibi geldi. Zaten makine her gün onlara ayrı çalışacak. Bebiş kıyafetleri ayrı yıkanacak. O yüzden güzel ama az ürün almak isterim sanırım
Banada dediler. İlişki yasak olduğunu biliyorum. Başkada bilgim benimde yok. Doktor sadece yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dediDetaylı ultrasonda plasenta aşağıda denilen oldu mu ? Ya da aşağıda olununca ne yapmak lazım , 2 gündür psikolojik heralde batma yaşıyorum anlamadım gitti
Bana hiç yat yada dinlen demedi doktor. Hergün dışarılarda yürüyorum:) Sadece ilişki yasak dedi. Acaba tam kapatmıyomu öyle dedi. Yoksa doktorummu eksik bilgi verdi.Plesanta rahim ağzını tam kapatıyorsa risk görüyorlar. Yatarak hamilelik geçiriyorlar bildiğim. Çünkü eşimin kuzeninin öyle. O yatıyor şu anda.
Evet küçük abiAy en sevdigim o sarman yakisikli senin mi ?
Tam kapatmada söylerler sanmıyorum görüp dememiş olmasını.Bana hiç yat yada dinlen demedi doktor. Hergün dışarılarda yürüyorum:) Sadece ilişki yasak dedi. Acaba tam kapatmıyomu öyle dedi. Yoksa doktorummu eksik bilgi verdi.
Yenidoğan az alıcam 5 takım yeter sanırım bi iki hafta içinde kilo alıyormuş bi kaç arkadaş daha yazmış 0-3 den emin olamamıştım artık bakalım az alayım olmadı şimdi kilosunuda bilmiyorum bebişin kestirmekte zor gerçektenKalorifere asarız yakurur bi şekilde ama yine sirkülasyonu fazla oluyor. Ben mesela yeni dogan az almıştım. 0-3 ler büyük geldi hep. Sonra yenidogan aldım tekrar. 3200 dogmustu bu arada
Markaya göre değişiyor canm. Bazılarında ayrıca yenidoğan diye beden var bazıları 0-3 aydan başlıyor. Bazılarında 0-1 ay diye beden var. O yüzden aldığın markanın bedenlerine bakmak lazım.Mesela benim aldığım chakra’da yenidoğan diye beden yok aldığım tulum 0-3 ay en küçük bedenBen 0-3ü yenidoğan saniyodum aldiklarim hep 0-3 ve 3-6ay
Bence de doktor eksik bilgi verdi zaten zorla konuşuyorlar bi değişiklerBana hiç yat yada dinlen demedi doktor. Hergün dışarılarda yürüyorum:) Sadece ilişki yasak dedi. Acaba tam kapatmıyomu öyle dedi. Yoksa doktorummu eksik bilgi verdi.
Şimdiden alsak deforme olur mu acaba? Islak mendil kurur falanSleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 YAPRAK) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 YAPRAK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ıslak mendil fırsat ürünü kızlar. Yenidoğan için uygunmuş
Bende aldım kuzum geçen gün baby turconunkini 2024 sktsi açmadıkça sorun olacağını sanmıyorum depolarda raflarda da uzun süre bekliyor diye düşündümŞimdiden alsak deforme olur mu acaba? Islak mendil kurur falan
Ben ev için koliyle alıyorum birşey olmuyor.Şimdiden alsak deforme olur mu acaba? Islak mendil kurur falan
Aldım 2 set teşekkürler canım.Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 YAPRAK) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 YAPRAK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ıslak mendil fırsat ürünü kızlar. Yenidoğan için uygunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?