2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
ben zıbın hiç kullanmadım. Bence artık pek kullanılmıyor o nedenle koymuyorlar. Body daha kullanışlı. Göbek bağı rahatsız etmiyor.

İste tam olarak aynı durumdayız. Benim de kızım 1. Sınıfa başlayacak. Cok şükür benim de annem var . Kızımı mesela o kıs günü okula bırakırken yeni minnoşum evden cıkaramam onlarda falan annemle kalacak. Ama iste gecesi gündüzü aksamı het şey kafamı kurcalıyor

Benim kızımda 6 yaşında aynı düşünceler beni de sarmaya başladı sürece yeniden başlayacak olmak korkutuyor beni de

Ebet yani yenidogan zamanı mesela nen Baska hiçbir şeyle ilgilenemiyordum. Ama simdi nasıl olacak cok zor

Ya benim de öyle kendi giyiniyor kendi yıkanıyor genelde e tuvalet yok yemegi kendi yiyor. Bu günlere öyle zor geldikki

Bizim hastane çıkışımız da bu şekilde. Hepsini ayrı ayrı aldım. Ben set sevmiyorum. Tulum ve battaniye aynı serinin ürünü chakra’dan aldım. Body woody diye bir markanın organik bodysi şapka da ebebekten. Eldiven kullanmıyorum ben hiç. İlk günler tulumun eldiven kısmını açıyorum. Sonra tamamen açıkta bırakıyorum ellerini.

Eklentiler

• D4631215-E368-493D-8F69-83D3D145C796.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 84
  • F26B086D-BF49-4321-9A6A-BAB18EDA2017.webp
    6 KB · Görüntüleme: 87
  • 4D8E07F6-0F0D-4717-B93D-8796BA3A8FBB.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 88
  • 37E03937-02B1-4A30-9FC9-F67638D71C4E.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 88
Yenidoğan setleri zaten anca 2 hafta giyiyorlar büyüyorlar hemen birde göbek bağı düşünce body de giydirilebilir.bence 3-4 yeterli olur bende 4 alacağım
Yenidoğan 0-3 ay mı oluyor yoksa yenidoğan ayrı mı
Hangisini daha çok almak lazım acaba kıyafetlerden 0-3 mü 3-6 mı

Yenidoğan 0-3 ay mı oluyor yoksa yenidoğan ayrı mı
Hangisini daha çok almak lazım acaba kıyafetlerden 0-3 mü 3-6 mı
İkisi de ayrı oluyor. Bana genelde çabuk büyüdükleri için 0-3 almam gerektiğini söylediler. Bir de bebeğin kilosu önemli. Tontik bir bebekse 0-3'ü de çok giyemez. Bazen aldıklarımı giydiremem uzun süreli diye korkuyorum

Yenidoğan ayrı oluyor 52cm ile 60 cm arası oluyor genelde 0/3 ay bir tık daha büyük. Daha uzun giyiliyor.
0-3 den 10 tulum 10 patikli takım çok mu olur acaba

Daha bugün çalıştığım yerde aynı konu geçti, kızım bu ayin sonunda 5 yasini dolduruyor. Sabahları erken kalkıyordu normalde 3 aydır falan uyanma saati uzadı. Her işini kendi yapıyor. Ama 2. Bebeği ben çok istedim o yüzden yine adapte olurum gibi geliyor

İnsallah ben de istedim iiher şey güzel olur insallaj

Detaylı ultrasonda plasenta aşağıda denilen oldu mu ? Ya da aşağıda olununca ne yapmak lazım , 2 gündür psikolojik heralde batma yaşıyorum anlamadım gitti

0-3 den 10 tulum 10 patikli takım çok mu olur acaba
Gün içinde kakası çişi falan taşabilir, kusabilir günde birkaç kere üstünü değiştireceğini varsaymak lazım.ben 5-6 tane alırım yenidoğan, 10 falan 0-3 alırım yetmezse yine alınır ama kilolu doğarsa yenidoğan almadan direk 0-3 alınabilir bu yüzden son zamanlardaki kilosuna göre almak lazım da duramıyoruz işte.benim oğlum 3200 doğdu yenidoğan set 2 tane almıştım.1 haftada kilo alımı devam edince 0-3 lere geçtim.bebek az kilolu doğarsa bu sefer 0-3 ler büyük gelir yani böyle bi kısır döngü

Detaylı ultrasonda plasenta aşağıda denilen oldu mu ? Ya da aşağıda olununca ne yapmak lazım , 2 gündür psikolojik heralde batma yaşıyorum anlamadım gitti
Henüz detayliya girmedim ama 3 4 hafta once banada aynisi denildi yukari cikar dedi doktorum gecen hafta gittigimde cikmaya baslamis dedi korkulcak bisey degil sadece normal dogum yapma sansin yok dedi plesenta asagidayken dedi zaten normal.yapma niyetimde hic yok degisen bisey olmamıştı

Plesanta rahim ağzını tam kapatıyorsa risk görüyorlar. Yatarak hamilelik geçiriyorlar bildiğim. Çünkü eşimin kuzeninin öyle. O yatıyor şu anda.

Sadece doğum şeklinde sıkıntıysa iyi , çünkü burda kolay kolay sezaryene almıyolarmış, işime gelir

Bu konuda tecrübem yok ama bana 20 takım çok gibi geldi. Zaten makine her gün onlara ayrı çalışacak. Bebiş kıyafetleri ayrı yıkanacak. O yüzden güzel ama az ürün almak isterim sanırım
Kurutma makinem yok kuzum kışın çabuk kurur mu kestiremedim hiç ondan öyle planlamıştım
Yenidoğan az alayım 0-3 ağırlıklı alayım o zaman doğuma yakın kiloya göre planlamak en mantıklısı dediğiniz gibi indirimde bulursam 3-6 da alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…