- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.001
bilge ismini o kadar çok beğeniyorum ki kızım olsa mutlaka koyardım. ada da çok güzel ama anlam olarak çok bir derinliği yok.Selam kizlar nasilsiniz. Biz de isim arayisina girdik. Hala kizimiza bir isim bulamadik. Guzel anlamli Turkce kokenli isim ariyoruz ama hic birini bir turlu begenemedik. Var mi onerebileceginiz Turkce kokenli Turk kiz isimleri?
Ben de kestirmek istiyorum ama benim de annem aynı modda. Anne sözü dinlememek de yemiyor napıcam bilmiyorumKızlar saç kestiren var mı? Normalde batıl inançlarım asla yoktur inanmam da. Bayağı da realist bi insanımdır. Sıcaklardqn çok bunaldım saçlarımı kestirmek istiyorum annem sakın kestirme diyo sürekli. Saçlarım zaten çık uzundu kestirmek istiyodum bi anda hamile kaldım. Siz ne düşünüyosunuz bu konuda kestirenler kimler
Evet rahme yakın demiş sanırım doktor. Eşime sordumda o hatırlıyo:) ben bebek heyecanından tam hatırlayamadımTam kapatmada söylerler sanmıyorum görüp dememiş olmasını.İçin rahat olsun
Evet bende tam istediğim gibi bi doktor hala bulamadım. İnternetten yada sizlerden burdan daha çok bilgi alıyorum valla :) hala doktor arayışındayımBence de doktor eksik bilgi verdi zaten zorla konuşuyorlar bi değişikler
Tam kapanma riskli.Evet rahme yakın demiş sanırım doktor. Eşime sordumda o hatırlıyo:) ben bebek heyecanından tam hatırlayamadım
Nerde yaşıyorsunuz doktor önerisi verebilirimEvet bende tam istediğim gibi bi doktor hala bulamadım. İnternetten yada sizlerden burdan daha çok bilgi alıyorum valla :) hala doktor arayışındayım
İstanbul küçükyalıdayım. Benim tarafımda biyerdeyse valla Çok sevinirim. Üç ayrı hastane üç doktora gittim şimdiye kadar:)Nerde yaşıyorsunuz doktor önerisi verebilirim
Benimde 23. Haftam. Hep göbek deliğimin sağ üst tarafında hissediyodum daha çok şimdiye kadar. Orda atıyodu daha çok. Ama benimde bugün hep aşağıda hareket etti. Göbeğimin büyüklüğünden dışarıdan atıp atmadığını göremedim hattaArkadaşlar iyi geceler herkeseBenim danışmak istediğim iki konu var yardımcı olursanız sevinirim çok. 22.haftamın içindeyim normalde bebeği göbek deliği çevremde hissediyordum zaten maşallah çok hareketli bi bebek dışardan bile hissediliyor artık ama son 2-3 gündür sadece kasık bölgemde hissediyorum orayı tekmeliyor ama yukarı çıkmıyor gibi sizce bu bir risk teşkil eder mi? Şehir değişikliği yaptığım için şuan belli bir doktorum yok bu yüzden arayıp soramıyorum. Bir de detaylı ultrasonda doktor çok şükür hiçbir sorun olmadığını söylediği rahim uzunluğu da çok iyi şuanlık erken doğum riskin yok dedi ama biz ordayken anlayamadık heyecandan eşim video çekmişti videoyu izlerken farkettim doktor plasenta için ön duvarda dedi internetten bakıyorum değişik değişik şeyler yazıyor ama ben hamileliğimin başından beri herhangi bi düşük tehlikesi kanama vs. Hissetmedim çok şükür risksiz bi gebelik oldu. Bi sorun olsa söylerdi doktor diye düşünüyorum ama bi yandan da taşındığım için ağır iş yapıyorum maalesef koli flan kaldırıp indiriyorum onun mu etkisi oldu acaba diyorum. Konular hakkında fikri olanlar yazarsa çok sevinirim. Baya uzun yazdım hakkınızı helal edin güzel anneler
Teşekkür ediyorum bilgi içinBenimde 23. Haftam. Hep göbek deliğimin sağ üst tarafında hissediyodum daha çok şimdiye kadar. Orda atıyodu daha çok. Ama benimde bugün hep aşağıda hareket etti. Göbeğimin büyüklüğünden dışarıdan atıp atmadığını göremedim hattabence normal bi durum. Daha bu sabah detaylıya girdim hatta tekrar. Doktor kötü bişey olsa söylerdi yoksa. Plesantayı söyledi banada tekrar. Benimde sizin gibi kanamam olmadı şimdiye kadar. İnternette değişik şeyler yazıyo evet. Kanama yapabiliceğiyle ilgili. İnşallah sorunsuz bi şekilde geçiririz onuda
Banada söylememişti şimdiye kadar. Detaylıdaki doktor söyledi. Ne kadar ciddi bi durum olduğunu bilmiyorum. Kanaması olanlar oluyomuş internetten baktım bende biraz önce. Ama bende olmadı dediğim gibi. İnşallahta olmaz. Doktor sadece şunu söyledi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış doğum sürecine kadar. Eğer yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi. Birde ilişki yasak onu biliyorumTeşekkür ediyorum bilgi içinamin inşallah sorunsuz geçsin hepimiz için Benim de göbek bayaaaaa bi büyük ama hissediliyor dışardan plasenta ön duvarda olması ciddi bi durum mu peki ? Şimdiye kadarki kontrollerde hiç doktor söylemedi bu durum bana.
Ay bana böyle uyarılarda da bulunmadı ya. Ben en iyisi doktora gideyim teşekkür ederimBanada söylememişti şimdiye kadar. Detaylıdaki doktor söyledi. Ne kadar ciddi bi durum olduğunu bilmiyorum. Kanaması olanlar oluyomuş internetten baktım bende biraz önce. Ama bende olmadı dediğim gibi. İnşallahta olmaz. Doktor sadece şunu söyledi. Rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış doğum sürecine kadar. Eğer yukarı çıkmazsa normal doğum olmaz dedi. Birde ilişki yasak onu biliyorum
Mesela ben internetten vajinal yoldan fitil tarzı şeylerinde yasak olduğunu okudum ama bana doktorum verdi akıntım için. Kullanmadım ben gerçi. Belki tam rahmi kapatınca tehlikeli oluyodur daha çok bende bilemiyorum. Doktorumdanda memnun değilim tekrar bişeyde sormak istemiyorum. Başka doktor arıyorum. Siz Doktora giderseniz Farklı bilgiler olursa paylaşırsınız o zamanAy bana böyle uyarılarda da bulunmadı ya. Ben en iyisi doktora gideyim teşekkür ederim
Tabiki memnuniyetleMesela ben internetten vajinal yoldan fitil tarzı şeylerinde yasak olduğunu okudum ama bana doktorum verdi akıntım için. Kullanmadım ben gerçi. Belki tam rahmi kapatınca tehlikeli oluyodur daha çok bende bilemiyorum. Doktorumdanda memnun değilim tekrar bişeyde sormak istemiyorum. Başka doktor arıyorum. Siz Doktora giderseniz Farklı bilgiler olursa paylaşırsınız o zaman
Aa siz çok uzaktasınız ben Samsun'da yaşıyorumİstanbul küçükyalıdayım. Benim tarafımda biyerdeyse valla Çok sevinirim. Üç ayrı hastane üç doktora gittim şimdiye kadar:)
Merhaba, Kahramanmaraştayım yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsinizMerhaba kizlar Kahramanmaraş ta doğum yapacak olan varmı aranızda. Araştırma hastanesinde sezeryanla doğum olacak . Hastane prosedüru hakkında bilgisi olana ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?