2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bir de bez için ben sleepy ile başlamak istiyorum.
sadece 1 paket yenidoğan alıp kenara koyayım diye düşündüm. Eğer pişik felan olmazsa diğerlerini de sonra alırım.
yenidoğanda da seçenekler var

Sleepy natural
sleepy bio natural
sleepy sensitive
sleepy extra

bunlardan hiç kullanan var mı hangisi daha iyidir?

Teşekkür ederiz. İleriki haftalarda yukarı çıkar inşallahta normal doğum şansımızda olur. Ben çok istiyorum çünkü normal

Ben kızıma bir kaç defa sleepy natural almıştım. Hepsinde de kızarıklık ve taşırmayla karşılaştık. O nedenle bir daha kullanmadım. Ama bu bez olayı her bebekte farklı oluyor. Deneyerek göreceğiz en iyi hangisinin olduğunu:) ilk başlarda küçük paketler almak mantıklı.

Anadolu saglık merkezi (John hopkins) Zeynep Yılmaz. Gerçekten herkese öneriyorum. Ben de bostancıda oturuyorum ona gidiyorum . Muhtesem bir doktor
Netten baktım gebzede gözüküyo. Bana orası uzak olur doğum için. Bizimkilerin hepsi avrupa yakasından gelicekler bide. Yinede çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Delta hospital kuculyalida hakan gürbüz iyi diye duydum hatta gitmeyi düşünüyordum ama.bana biraz uzak diye vazgectim canim benim doktorum da bakkalkoyde soner bey ben cok memnunum
İlk öğrendiğimde deltaya gitmiştim reyhan hanıma. Beğenmemiştim çok soğuktu :) evet aslında çok yakın orası bize iyi olurdu ama bayan doktor arıyorum malesef. Çok teşekkür ederim yinede

teşekkür ederim canım. Taşırma ile ilgili trendyolda da bir yorum görmüştüm. Demekki genel problem bu.

İlk öğrendiğimde deltaya gitmiştim reyhan hanıma. Beğenmemiştim çok soğuktu :) evet aslında çok yakın orası bize iyi olurdu ama bayan doktor arıyorum malesef. Çok teşekkür ederim yinede
O zaman avicenna bakkalkoyde nazan hanim arkadaşım ona gitti cok memnun kaldigini soyledi bi görüşün isterseniz

Kızlar bebek kıyafeti için yeni doğan bir kaç parça alın ama çok yığılmayın. Çünkü şöyle örnek vereyim benim kızım 32+6 da doğdu 1900 gr. (34+3 ile uyumlu) yani vaktinde doğsaydı doktorumun dediği 4.250 civarında doğardı. Bu durumda benim yeni doğan giydirme ihtimalim yoktu. :)

Yani 32 den sonra bebeğin kilosu gelişimi belli oluyor. Bu sebeple çok beğendiklerinizi alın. Ama bebiş size sürpriz yapıp tosun doğabilir :)

Yoğun bakımda bize molfix pure and soft önermişlerdi. :) Alacaksan bir değerlendirme yapabilirsin.

34+4'de 1970 gram doğdu kızım. Aynen önde gidiyormuş seninki Bu kez 36.haftayı görebilirsek mükemmel olacak bence hepimiz için. Şuan baya rahatım ama benim için stres 30.haftadan sonra başlayacak. Her şeyin hayırlısı.
Yoğun bakımda bize molfix pure and soft önermişlerdi. :) Alacaksan bir değerlendirme yapabilirsin.
Her marka bezi denedim. Molfixin her çeşidi mükemmel. Bu bebeğe de molfixle başlayacağım.

Evet benim kız baya iri doğum bekleniyordu. İşte suyum sızdı. Sonrası zaten ihmaller zinciri. Ama 35'ten sonra küveze girmez dedi perinatolog bana. Ben de keyifle 35'i bekliyorum

Benim kızımda bağırsak sarkması diye bir olay oldu. bilinç yoktu kasılmaları vardı son dönem bağırsaklarında sıkıntı olunca bez konusunda bize en temiz olarak molfix pure and soft önerildi. Bir de prima premium care gerçekten boyut olarak küçük. Pure and soft daha kullanışlı geldi bize de. Premium care almıştık koliyle. Yoğun bakım hemşiremiz buna bu kadar para vermeyin içerik ve doku olarak molfix daha iyi dedi. :)

benim de 34+3'te suyum geldi. Hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar. 1 gün beklettiler 2.dozunu yaptılar ve doğuma aldılar. Solunum sıkıntısı yoktu ama kilosu az biraz besleme yapalım diye küveze aldılar. 2-3 gün kaldı çıktı şükür. Dediğin gibi 35'ten sonra solunum sıkıntısı da yoksa almıyorlar genelde.

Küvezde canbebe bağlamışlardı. Hiç bir sıkıntı yoktu. Küvezden çıktı ben Premium care kullanmaya başladım ve birkaç gün sonra çok fena pişik oldu. Bir daha kullanamadım. Depoladığım bir sürü paket de kaldı öyle.:)

Kızımda sleepy natural kullanmıştım çokta memnun kalmıştım, ama yeni paketlerini kullananlar eski kalitesi yok diyor, hem yorumlardan okudum hem de yakın çevremde kullananlar aynı şeyi söyledi. Bu sefer 1 paket molfix mavi paket olandan aldım bakalım memnun kalırsam bundan devam ederim

ciğer geliştirici bana da yapıldı. Bizim de hiç solunum sıkıntımız olmadı. Kilodan girdik biz de. 2 yi tamamlar çıkartırız dediler. 5. gün çıkacaktı. 4. gün biberonla beslemeye geçildi. 5. gün emzirme eğitimi vardı. Yüksek ihtimal kustu ve görmediler boğuldu. Sonrası zaten bitkisel hayat. Oksijensiz kalmaya bağlı. Ne güzel şanslıymışsınız :) Allah bir daha hiç bir anne ve evladını ayrı koymasın. O kapıdan boş çıkartmasın.

Amin canm Aminn. Orda yenidoğan yoğun bakım kapısında beklemenin, hastaneden bebeğini almadan çıkmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Kendim 2.gün hastaneden çıktım ama dikişlerimin acısıyla 3-4 saatte bir hastaneye gidip bebeği emziriyordum. Sen bunların kat kat fazlasını yaşamışsındır. Dediğin gibi tamamen şans. Biz şanslıymışız. Allah hepimize bu kez zamanında ve sağlıklı doğumlar nasibetsin.

Kızlar ben de dayanamadım trendyolda joker bebeden 2 tane yenidoğan 3 tane 0-3 aylık set aldım.fiyatlar çok uygun 60
Liraya geldi 2 tanesi, kalan 3 tanesi de 80 civarına geldi.bugün kargom geldi baya da kaliteli desenler çok tatlı bayıldım.bugün büyük oğlumun doktor kontrolü var ordan çıkınca büyük bi babymall var oraya uğrayacağım.oğluma hamileyken orda ortada bir sürü body vardı 5 liraya boy boy almıştım 20 tane falan çok kullandım.ucuz şeyler genelde ortada oluyor bi göz atıcam bakalım.daha da çok şey alasım var ama kendimi tutup azar azar alacağım.zaten büyük parçaları da sona saklayacağım ana kucağı vs

Ay eşim ilk defa elini koyunca hissetti pıt pıtı adama bir haller oldu ahahahy
Ya benim ki bir alem , herkese pıt pıt pıt babası elini koyunca süt liman. Önce nazlanıyor dedim sonra fark ettim ki babası elini koyunca sakinleşip uyuyor. Ben ne ekmeğini yerim bunun doğunca ay bu çocuk sende sakinleşiyor diye

Biz de aynı durumdayız ben göbeğime bakarak bile görebiliyorken babası elini koyduğu an hareket 0.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…