- 11 Nisan 2022
- 1.344
- 3.138
- 83
- 45
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.061
Benimki aşırı üzülüyor , hatta tavır yaptı bir bana hissettirmiyor diye. Seninle sakinleşiyor diyince hoşuna gitti. Ay bir de koca bebekleri pışpışlıyoruz resmen.Biz de aynı durumdayızben göbeğime bakarak bile görebiliyorken babası elini koyduğu an hareket 0.
Bizim de hep öyleydi dün ilk defa denk geldi, çıldırdı adamYa benim ki bir alem , herkese pıt pıt pıt babası elini koyunca süt liman. Önce nazlanıyor dedim sonra fark ettim ki babası elini koyunca sakinleşip uyuyor. Ben ne ekmeğini yerim bunun doğuncaay bu çocuk sende sakinleşiyor diye
Ben de biraz odem varKizlar bende son 1 haftadir ayak agrisi basladi sanirim ödem olmaya basladi ayaklarim haftama gore sanki biraz erken ama odemi baslayan var mi sizden benim gibi
1 hafta var aramızda ben tam 1 hafta önce hissetmeye başladım. Karın kaslarıyla alakalı bence de. Sol aşağı inmeden hissetmiyorum dışarıdan mesela.Ben hicbirsey hissetmiyorum kizlareskiden Karin kaslarim sikiydi, ondan mi acaba
Evet ben de öyle diyim bari . Beni sevmiyo kızım diye dolanıyor ortalardaBenimki aşırı üzülüyor , hatta tavır yaptı bir bana hissettirmiyor diye. Seninle sakinleşiyor diyince hoşuna gitti. Ay bir de koca bebekleri pışpışlıyoruz resmen.
Teşekkür ediyorumKasıkta hissetmen her yerde hissetmen bu haftalarda normal yerleri çok geniş çünkü. Belki dik bile duruyor olabilir şu anda. O yüzden korkma. Plesanta ön duvarda demek karnın önünde demek o da riskli değil. Aşağı yerleşimli rahim ağzında derse riskli oluyor diye biliyorum.
Panik yapma hiç kuzum 19+ kaçsın şuan 24e kadar normal bildiğim kadarıyla plesanta önde de olabilir oda hissetmeme sebebiBen hicbirsey hissetmiyorum kizlareskiden Karin kaslarim sikiydi, ondan mi acaba
19+2 yim canimPanik yapma hiç kuzum 19+ kaçsın şuan 24e kadar normal bildiğim kadarıyla plesanta önde de olabilir oda hissetmeme sebebi
Bende dinlenirken hissediyorum sadece sabah yada akşam uzanırken 1 2 kere
bir de bez için ben sleepy ile başlamak istiyorum.
sadece 1 paket yenidoğan alıp kenara koyayım diye düşündüm. Eğer pişik felan olmazsa diğerlerini de sonra alırım.
yenidoğanda da seçenekler var
Sleepy natural
sleepy bio natural
sleepy sensitive
sleepy extra
bunlardan hiç kullanan var mı hangisi daha iyidir?
Karın kası etkili, plesenta öndeyse o da etkili. 22+6yim şu an yeni yeni ve çok nadir hissediyorum bazen 2 gün hissetmediğim oluyor. Karın kaslarım sıkıydı benim de eskiden o da etkili kesinlikle. Zaten ikinci ve diğer hamileliklerde erken hissedilmesinin sebebi önceden gebelik yaşandığı için kasların sıkı olmamasıBen hicbirsey hissetmiyorum kizlareskiden Karin kaslarim sikiydi, ondan mi acaba
Çok doğal canım özellikle karın kasları sıkı olanlar daha geç hissediyor 22. Haftaya kadar vakti var19+2 yim canim
Benim çoktan başladı. Bir buçuk ayı geçmiştir belkide. Çok erken başladı. Çok ayakta kalınca şişlikten ayağıma giyicek terlik bulamıyodum. Üstten ayarlanabilenlerden aldım. Spor ayakkabılara hiç girmiyo zaten artık. 20 gün önce tatile çıktık. Yeşil bi dev varya “hulk” diye. Tatilde onun ayakları gibi gezdim hepKizlar bende son 1 haftadir ayak agrisi basladi sanirim ödem olmaya basladi ayaklarim haftama gore sanki biraz erken ama odemi baslayan var mi sizden benim gibi
Öyle de valla yazık çok üzülüyorlar yoksaEvet ben de öyle diyim bari . Beni sevmiyo kızım diye dolanıyor ortalarda
merhaba az önce kardeşime aynı şeyden bahsettim. Birkaç gündür ev yerleştirdiğim için aşırı iş yaptım ve çok yorgundum bebeği neredeyse hiç hissetmiyordum. Dün dinlenme şansım oldu bugün de hala yatıyorum şuan kıpır kıpır video çektim hatta o kadar belli oluyor ki dışardanKızlar dün biraz iş yapmıştım çok ağır bişey yapmadım ama. Normalde çok hareketliydi bebek dünden beri zayıf zayıf arada hissediyorum. Yatıyorum ama yine aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?