2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Biz de aynı durumdayız ben göbeğime bakarak bile görebiliyorken babası elini koyduğu an hareket 0.
Benimki aşırı üzülüyor , hatta tavır yaptı bir bana hissettirmiyor diye. Seninle sakinleşiyor diyince hoşuna gitti. Ay bir de koca bebekleri pışpışlıyoruz resmen.

Bizim de hep öyleydi dün ilk defa denk geldi, çıldırdı adam

Merhaba kızlar biz bugün yine perinatolojiye gittik farklı bir doktora. Geçen haftaki detstlı ultrason ölçümlerini gösterdim bu doktor da tekrar ölçtü. Geçen hafta 4.1 ölçülmüştü burun kemiği doktor kısa demişti. Bugün 6.3 ölçüler gayet iyi hiçbir sıkıntı yok burnunda dedi. Hangisi doğru bilemedim kafam karıştı. Diğer ölçümleri karşılaştırdım hemen hemen birbirinin aynısı. Burun kemiği bir hafta bile olmadı bu kadar farklı çıkabilir mi. Sanırım bir doktora daha gidicem içim rahat etsin diye

Kızlar dün biraz iş yapmıştım çok ağır bişey yapmadım ama. Normalde çok hareketliydi bebek dünden beri zayıf zayıf arada hissediyorum. Yatıyorum ama yine aynı.

Teşekkür ediyorum

Ben molfix kullanmayı düşünüyorum ilk cocugumdada molfix kullandım güzeldi.

Ben hicbirsey hissetmiyorum kizlar eskiden Karin kaslarim sikiydi, ondan mi acaba
Karın kası etkili, plesenta öndeyse o da etkili. 22+6yim şu an yeni yeni ve çok nadir hissediyorum bazen 2 gün hissetmediğim oluyor. Karın kaslarım sıkıydı benim de eskiden o da etkili kesinlikle. Zaten ikinci ve diğer hamileliklerde erken hissedilmesinin sebebi önceden gebelik yaşandığı için kasların sıkı olmaması

Kizlar bende son 1 haftadir ayak agrisi basladi sanirim ödem olmaya basladi ayaklarim haftama gore sanki biraz erken ama odemi baslayan var mi sizden benim gibi
Benim çoktan başladı. Bir buçuk ayı geçmiştir belkide. Çok erken başladı. Çok ayakta kalınca şişlikten ayağıma giyicek terlik bulamıyodum. Üstten ayarlanabilenlerden aldım. Spor ayakkabılara hiç girmiyo zaten artık. 20 gün önce tatile çıktık. Yeşil bi dev varya “hulk” diye. Tatilde onun ayakları gibi gezdim hep

Kızlar dün biraz iş yapmıştım çok ağır bişey yapmadım ama. Normalde çok hareketliydi bebek dünden beri zayıf zayıf arada hissediyorum. Yatıyorum ama yine aynı.
merhaba az önce kardeşime aynı şeyden bahsettim. Birkaç gündür ev yerleştirdiğim için aşırı iş yaptım ve çok yorgundum bebeği neredeyse hiç hissetmiyordum. Dün dinlenme şansım oldu bugün de hala yatıyorum şuan kıpır kıpır video çektim hatta o kadar belli oluyor ki dışardan iyice dinlenince hissediceksiniz evham yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…