- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.081
Aynen bende öyle oluyirum yoğun bir günse hissetmiyom hatta bugün sakinim oturdum kıpır kıpır vurdu oğlum bile dışardan gördümerhaba az önce kardeşime aynı şeyden bahsettim. Birkaç gündür ev yerleştirdiğim için aşırı iş yaptım ve çok yorgundum bebeği neredeyse hiç hissetmiyordum. Dün dinlenme şansım oldu bugün de hala yatıyorum şuan kıpır kıpır video çektim hatta o kadar belli oluyor ki dışardaniyice dinlenince hissediceksiniz evham yapmayın
Merhaba hala elif hocaya devam ediyor musunuz. Memnun kaldınız mıElif ozan şahin. tavsiye üzerine gittim çook tatlı ve güler yüzlü bir hanım.ilk muayenem olmasina rağmen nerdeyse 20 25 dakika konuştuk muayenemi yaptı.ben çok sevdim açıkçası.
Bende ayrıntılıyı bekliyorumAyy vakit geçmiyor çok steeslendim yine
Senim ne zaman kuzuBende ayrıntılıyı bekliyorumaynı gün psikolog randevum da var. Gerim gerim gerilcem
PerşembeSenim ne zaman kuzu
Hadi bakalım herkes güzel haberlerle dönsünPerşembesaat 10.30
Sakin ol kaçta muayene?Ayy vakit geçmiyor çok steeslendim yine
Günaydınnnnn, ben de 2019 ocakta olmuşum. Doktorum bana da tek doz yaptırmamı söyledi. Ayrıca bilinen yanlış var sadece demir küflü paslı şeyler bu mikrobu taşımaz sen şu an düşüp bacağına taş batsa ya da eline diken girse onda bile tetanoz mikrobu durumu oluyor dedi. Yani yaptırmak istemeyen arkadaşlarım sadece ameliyathane steril ortam gerek yok diye düşünmememiz gerekiyormuş
Neden canım?
Dün saglik ocagindan beni aradilsr tek dozsa dogumdan 1 ay once yapalim dediler ben yinede kendi doktoruma sorucamŞuan kaynağı hatırlayamadım ama bir doktorun önerisiydi tek doz yaptıracak olanlara doğuma yakın yaptırması. Sebep bilmiyorum tabi sağlık ocağına mutlaka sorun.
Canim yayvan cikmis biraz bazrn plesentaya yapisiyolar poz verirken yamuk yumuk cikiyor cok da belirleyici degil bence rahat ol :))Kızlar merhaba, dün dr a gittik. İlk defa bebişimizin yüzünü gördük. Yalnız şaşırdık biraz ne bana benziyor, ne eşime.Eşimin burnu miniciktir estetikli gibi . Benim de öyle. Yavrumun burnu kocaman kime benziyor acaba hiçbir yeri hiçbirimize benzemiyo. Acaba büyükbabasına mı benziyor Dr da koca burunlu olacak dedi sinirimi bozdu. Sağlıkla gelsin tabii en önemlisi o
Benim de teee cuma günüPerşembesaat 10.30
4 te ama doktor yeni geldi öncekileri alıyor. 1 saat sonra anca girerim gibiSakin ol kaçta muayene?
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz4 te ama doktor yeni geldi öncekileri alıyor. 1 saat sonra anca girerim gibi
Bana girerken tuvaletin varsa yap demişti doktor muayene uzun sürecek zorlanırsın demiştiKızlar detaylı için sıkışık olmaya gerek var mı? Sıkıştım ona göre tutayım ya da yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?