2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Aynen bende öyle oluyirum yoğun bir günse hissetmiyom hatta bugün sakinim oturdum kıpır kıpır vurdu oğlum bile dışardan gördü

Elif ozan şahin. tavsiye üzerine gittim çook tatlı ve güler yüzlü bir hanım.ilk muayenem olmasina rağmen nerdeyse 20 25 dakika konuştuk muayenemi yaptı.ben çok sevdim açıkçası.
Merhaba hala elif hocaya devam ediyor musunuz. Memnun kaldınız mı
Bende koruyla anlaştım ama doktor bulamadım. Geçen hafta elif hocaya gittim ama yine karar veremiyorum

Şuan kaynağı hatırlayamadım ama bir doktorun önerisiydi tek doz yaptıracak olanlara doğuma yakın yaptırması. Sebep bilmiyorum tabi sağlık ocağına mutlaka sorun.

Kızlar merhaba, dün dr a gittik. İlk defa bebişimizin yüzünü gördük. Yalnız şaşırdık biraz ne bana benziyor, ne eşime. Eşimin burnu miniciktir estetikli gibi . Benim de öyle. Yavrumun burnu kocaman kime benziyor acaba hiçbir yeri hiçbirimize benzemiyo. Acaba büyükbabasına mı benziyor Dr da koca burunlu olacak dedi sinirimi bozdu. Sağlıkla gelsin tabii en önemlisi o

Eklentiler

• 4DB0F015-5A93-4A41-8BAF-13987DE3AA35.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 84
Canim yayvan cikmis biraz bazrn plesentaya yapisiyolar poz verirken yamuk yumuk cikiyor cok da belirleyici degil bence rahat ol :))

Dün tetanoz aşısından sonra aşısından sonra boğazım ağrımaya başladı şimdide geniz akıntım var resmen yaz günü hasta oldum kızlar ya aşırı sıcak geniz akıntısı bulantı veriyo
Acaba korona mı diye de endişe ediyorum teste gitmelimiyim sizce aşıdan olabilir mi böyle şeyler

Kızlar hamilelikte birtane dişimin altı dış eti böyle şişti bayadir var birşey isirayim kaniyor nette hamilelikte diş eti tümörü diyorlarmis zararlı değil ama lazer vs ile geçer diyor böyle olan varmi bı disciye gidip sorucam

Ben detaylı konusunda yaptiramayacagim doktora bu hafta randevu aldım ultrason la baksın eğer sorun vs görürse yonlendirirse giderim diye düşündüm zaten ultrason da baya bakiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…