- 25 Kasım 2021
- 780
- 1.066
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.101
Yaaa benzemiyorlar bu hallerine doktorlar şirinlik olsun diye söylüyor böyle şeyler bize de burnu minicik olacak dediKızlar merhaba, dün dr a gittik. İlk defa bebişimizin yüzünü gördük. Yalnız şaşırdık biraz ne bana benziyor, ne eşime.Eşimin burnu miniciktir estetikli gibi . Benim de öyle. Yavrumun burnu kocaman kime benziyor acaba hiçbir yeri hiçbirimize benzemiyo. Acaba büyükbabasına mı benziyor Dr da koca burunlu olacak dedi sinirimi bozdu. Sağlıkla gelsin tabii en önemlisi o
Yaptım, iyi ki yapmışım eheBana girerken tuvaletin varsa yap demişti doktor muayene uzun sürecek zorlanırsın demişti
Acaba başı bi yerde ayakları bi yrrde o yüzden mi. Bende sağ kasığımda daha çok atma hissediyorum bazende göbeğimde sol tarafa doğru hissediyorumArkadaşlar iyi geceler herkeseBenim danışmak istediğim iki konu var yardımcı olursanız sevinirim çok. 22.haftamın içindeyim normalde bebeği göbek deliği çevremde hissediyordum zaten maşallah çok hareketli bi bebek dışardan bile hissediliyor artık ama son 2-3 gündür sadece kasık bölgemde hissediyorum orayı tekmeliyor ama yukarı çıkmıyor gibi sizce bu bir risk teşkil eder mi? Şehir değişikliği yaptığım için şuan belli bir doktorum yok bu yüzden arayıp soramıyorum. Bir de detaylı ultrasonda doktor çok şükür hiçbir sorun olmadığını söylediği rahim uzunluğu da çok iyi şuanlık erken doğum riskin yok dedi ama biz ordayken anlayamadık heyecandan eşim video çekmişti videoyu izlerken farkettim doktor plasenta için ön duvarda dedi internetten bakıyorum değişik değişik şeyler yazıyor ama ben hamileliğimin başından beri herhangi bi düşük tehlikesi kanama vs. Hissetmedim çok şükür risksiz bi gebelik oldu. Bi sorun olsa söylerdi doktor diye düşünüyorum ama bi yandan da taşındığım için ağır iş yapıyorum maalesef koli flan kaldırıp indiriyorum onun mu etkisi oldu acaba diyorum. Konular hakkında fikri olanlar yazarsa çok sevinirim. Baya uzun yazdım hakkınızı helal edin güzel anneler
Ben sordum aşı ne yan etki yapar diye. Sadece kolun ağrır başka yan etkisi olmaz demiştiDün tetanoz aşısından sonra aşısından sonra boğazım ağrımaya başladı şimdide geniz akıntım var resmen yaz günü hasta oldum kızlar ya aşırı sıcak geniz akıntısı bulantı veriyo
Acaba korona mı diye de endişe ediyorum teste gitmelimiyim sizce aşıdan olabilir mi böyle şeyler
Benimde kanıyo. Dişlerimi temizlettim geöen haftalarda sadece bikaç gün durdu gibi oldu. Şuanda diş etlerim şiş kırmıZı gibi. Hamilelikte herşey başıma geldiği için çok takmadım ben:)Kızlar hamilelikte birtane dişimin altı dış eti böyle şişti bayadir var birşey isirayim kaniyor nette hamilelikte diş eti tümörü diyorlarmis zararlı değil ama lazer vs ile geçer diyor böyle olan varmi bı disciye gidip sorucam
Ben olmamistim cnm hamile degildim ama bi test yaptir istersenDün tetanoz aşısından sonra aşısından sonra boğazım ağrımaya başladı şimdide geniz akıntım var resmen yaz günü hasta oldum kızlar ya aşırı sıcak geniz akıntısı bulantı veriyo
Acaba korona mı diye de endişe ediyorum teste gitmelimiyim sizce aşıdan olabilir mi böyle şeyler
Bende oldum canım bi etkisi olmadı hafif kol ağrısı oldu boğaz ağrısı vs farklı bi durum soğuk su falan içtin mi ama için rahat etsin diyorsan test yaptır pozitif çıkarsa bile ilaç kullanamıyoruz ateş için parol o kadar çok su içip C vitamini vs ile geçirmek zorundayızDün tetanoz aşısından sonra aşısından sonra boğazım ağrımaya başladı şimdide geniz akıntım var resmen yaz günü hasta oldum kızlar ya aşırı sıcak geniz akıntısı bulantı veriyo
Maşallah canım çok şükürÇıktım kızlar çok şükür bebek sağlıklı her şey yolunda, ama biraz hayal kırıklığı oldu siyah beyaz baktı yine. Hocam renkli baksak mı dedim 24. Haftadan sonra güzel görüntü çıkar o zaman alırız dedi. Peki deyip kalktım mecburen
Ben varım canım disciye sordum o kısmı kesmemiz gerekir ama kessek bile yine uzayabilir hormonlardan kaynakli dedi. Kendi kendine de kuculebilir dedi ki benim öyle oldu geçti. Ismi de korkutmasin tümör diyoruz ama için rahat olsun dediKızlar hamilelikte birtane dişimin altı dış eti böyle şişti bayadir var birşey isirayim kaniyor nette hamilelikte diş eti tümörü diyorlarmis zararlı değil ama lazer vs ile geçer diyor böyle olan varmi bı disciye gidip sorucam
Şu soğuk algınlığında en büyük dostum nurofendi. Şimdi içemiyoruz ya ödüm kopuyo hasta olucam diye derken oldum. Bi mucize olsa ve pıt diye geçse aminBende oldum canım bi etkisi olmadı hafif kol ağrısı oldu boğaz ağrısı vs farklı bi durum soğuk su falan içtin mi ama için rahat etsin diyorsan test yaptır pozitif çıkarsa bile ilaç kullanamıyoruz ateş için parol o kadar çok su içip C vitamini vs ile geçirmek zorundayız
Bende de ödem var. Bütün gün ayaktayım ve havalar çok sıcak. Çok su içsem de yetmiyor herhalde.Kizlar bende son 1 haftadir ayak agrisi basladi sanirim ödem olmaya basladi ayaklarim haftama gore sanki biraz erken ama odemi baslayan var mi sizden benim gibi
Sabahları zeytinyağında beklemiş kuru incir ye canım ben de çok kötüydüm 1 ay önce Demir ilacını bıraktım duphalac içtim 2 gün ardından kuru incirle devam ediyorum Demir ilacına da dün itibariyle yeniden başladımOf ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorumkayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
Duphalac içmeden asla tuvalete çıkamıyorum benOf ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorumkayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?