2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Yaaa benzemiyorlar bu hallerine doktorlar şirinlik olsun diye söylüyor böyle şeyler bize de burnu minicik olacak dedi

Reactions: zan
Acaba başı bi yerde ayakları bi yrrde o yüzden mi. Bende sağ kasığımda daha çok atma hissediyorum bazende göbeğimde sol tarafa doğru hissediyorum

Ben sordum aşı ne yan etki yapar diye. Sadece kolun ağrır başka yan etkisi olmaz demişti

Benimde kanıyo. Dişlerimi temizlettim geöen haftalarda sadece bikaç gün durdu gibi oldu. Şuanda diş etlerim şiş kırmıZı gibi. Hamilelikte herşey başıma geldiği için çok takmadım ben:)

Ben olmamistim cnm hamile degildim ama bi test yaptir istersen

Bende oldum canım bi etkisi olmadı hafif kol ağrısı oldu boğaz ağrısı vs farklı bi durum soğuk su falan içtin mi ama için rahat etsin diyorsan test yaptır pozitif çıkarsa bile ilaç kullanamıyoruz ateş için parol o kadar çok su içip C vitamini vs ile geçirmek zorundayız

Ben varım canım disciye sordum o kısmı kesmemiz gerekir ama kessek bile yine uzayabilir hormonlardan kaynakli dedi. Kendi kendine de kuculebilir dedi ki benim öyle oldu geçti. Ismi de korkutmasin tümör diyoruz ama için rahat olsun dedi

Şu soğuk algınlığında en büyük dostum nurofendi. Şimdi içemiyoruz ya ödüm kopuyo hasta olucam diye derken oldum. Bi mucize olsa ve pıt diye geçse amin

Kızlar bu sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz bir yönteminiz var mi duş almaktan baska. Burnum kupkuru oluyor artik nefes alamiyor gibi oluyorum. Soğuk olsun diye dua ediyorum artik ama tabi bu aylarda imkansiz

Kızlar gece sıkıntısı, uyuyamama yaşayan varsa hamile yastığı deneyin. Ben heralde 12. Haftadan beri gece rahat uyuyamıyorum. 3 saat uyup kalkıyorum, sıkıntım oluyor. Dün sonunda yastık geldi çok da sıkıntım vardı akşamdan bir ölçek de pasiflora içtim. Sabah kalktım oh dedim ya hamilelik ne güzelmiş. Bütün gün içindeki sıkıntılarım uykusuzlukstsnmış. Ben en ucuzundan aldım işe yaramazsa yazık olmasın diye. Kumaşı biraz kötü ama üstüne peştemal örttüm mis gibi oldu.lazım olan varsa en ucuzu

Of ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorum kayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan

Of ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorum kayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
Sabahları zeytinyağında beklemiş kuru incir ye canım ben de çok kötüydüm 1 ay önce Demir ilacını bıraktım duphalac içtim 2 gün ardından kuru incirle devam ediyorum Demir ilacına da dün itibariyle yeniden başladım

Of ben sarı ultrason istiyordum neden böyle oldu, bir de 10 dakika falan sürdü böyle detaylı ultrason mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…