2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Demir ilacına rağmen böyle bir sıkıntı yaşamamıştım hiç kuru inciri öyle denemedim yarın sabah hemen denicem inşallah işe yarar

Demir ilacına rağmen böyle bir sıkıntı yaşamamıştım hiç kuru inciri öyle denemedim yarın sabah hemen denicem inşallah işe yarar
İnşallah canım ya beni Demir ilacı hep böyle yapıyor normalde tam tersiyimdir yani hiç sevmiyorum bu durumu ama illa etkisini görürsün magnezyum da kabızlığa iyi geliyor kullanmaya başladınız mı

Of ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorum kayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
Kuru erik üstüne ılık su . Beni bile çözmüştü

İnşallah canım ya beni Demir ilacı hep böyle yapıyor normalde tam tersiyimdir yani hiç sevmiyorum bu durumu ama illa etkisini görürsün magnezyum da kabızlığa iyi geliyor kullanmaya başladınız mı
Magnezyumu 1 aydır kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum hiç aksatmadım canım. Sulu da besleniyorum sürekli katı şeyler yememeye dikkat ediyorum ama oldu işte yine de inşallah çabuk geçer. Şişkinlikten çatlıcam yoksa

selam arkadaşlar herkes iyidir umarım. 23.haftaya kadar çok şükür sıkıntısız geldim,aksama doğru tuvalette birden kan boşaldı. şok oldum elim ayağım titredi.kostur koştur yakın bir hastaneye gittim.cok şükür bebekte,plesentada bir sıkıntı yokmuş. vajinal muayenede polip görüldü. daha önce yoktu,o yapabiliyormuş.progestan ve bir iğne verdi doktor.yarin da kendi doktoruma gideceğim.

Onu denedim olmadı aslında mercanköşk kaynatıp içince iyi geliyormuş kv öyle dedi ama cesaret edemedim o bitkinin çayı hamilelikte tüketilir mi emin olamadım
Doktorum ama ilac verdi mesela o da bitirdi bilmiyorum tabi ilac kullanmak istiyor musun. Toz suya karıştırıp İctim

Çok benzeri geçen hafta başıma geldi. Tuvaletten bir kalktım klozetin içi kıp kırmızı kan boşalmış. Çıldırdım. Ayağa kalktım eşime seslenmeye ayaklarımdan sızıyor. Nedense silmek yerine tampon gibi bastırdım kağıdı kaldırdım tertemiz. Tam yan dudakta ben kanamış. Kan sulandırıcı da aldığım iÇin akmış baya. Tek korkumuz bu olsun ama ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Benim 1 hafta stresi geçmedi üstümden. Gelmiş geçmiş olsun

Doktorum ama ilac verdi mesela o da bitirdi bilmiyorum tabi ilac kullanmak istiyor musun. Toz suya karıştırıp İctim
Sürekli böyle devam edecekse ilaç kullanırım tabi çok aşırı rahatsızım çünkü. Bir iki gün daha devam ederse gidicem tekrar doktora ilaç isterim o zaman

Acaba başı bi yerde ayakları bi yrrde o yüzden mi. Bende sağ kasığımda daha çok atma hissediyorum bazende göbeğimde sol tarafa doğru hissediyorum
Bence tamamen yorgunluktandı dün bugün dinlendim hem hareketlerini çok hissettim hem de yukardaydı göbek deliği çevremde. Alan geniş olduğu için de oraya inmiş olabilir bilmiyorum belki tesadüftür

İnşallah canım ya insanı gerçekten çıldırtıyor karın ağrısı filan da yapmıştı benden çok kötüydüm etkisini görürsün umarım olmadı doktorundan ilaç iste rahatlarsın en azından
Çok geçmiş olsun canım şükür ciddi bir durum değilmiş bebek iyiymiş

Sağol canım inşallah çabuk geçer geçmezse de dediğin gibi ilaç alıcam

Arkadaşlar ben yine bişey danışmak istiyorum belli bi doktorum yok şehir değiştirdiğim için 4lü taramayı ben yaptırmak istiyordum 2liyi yaptırdım 3lüye gerek duymamıştı eski doktorum 10gün önce de detaylıya girdim 4lü tarama için uyarılmadığım için arada kaynadı ya şimdi de internetten bakıyorum haftamı kaçırmışım 23e girdim bugün çok moralim bozuldu ya

4lüyü neden yaptırmak istiyorsun canım ama evet süresi geçmiş galiba en son 22 de yapılıyormuş detaylı ultrasona girdiysen bence önemli değil ama yine de belki bu hafta yaparlar tam sınırdasın istiyorsan doktora randevu alıp git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…