- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.121
Demir ilacına rağmen böyle bir sıkıntı yaşamamıştım hiç kuru inciri öyle denemedim yarın sabah hemen denicem inşallah işe yararSabahları zeytinyağında beklemiş kuru incir ye canım ben de çok kötüydüm 1 ay önce Demir ilacını bıraktım duphalac içtim 2 gün ardından kuru incirle devam ediyorum Demir ilacına da dün itibariyle yeniden başladım
Doktoruma söyledim ilk defa olduğu için ilaç vermedi devam ederse veririm dediDuphalac içmeden asla tuvalete çıkamıyorum ben
Özel mi devlet mi canımOf ben sarı ultrason istiyordum neden böyle oldu, bir de 10 dakika falan sürdü böyle detaylı ultrason mu olur
Her zaman gittiğin doktorsa ondan kısa sürmüş olabilir canımOf ben sarı ultrason istiyordum neden böyle oldu, bir de 10 dakika falan sürdü böyle detaylı ultrason mu olur
Devlet ama özel öğretim üyesi randevusu aldım bir de doçent doktorÖzel mi devlet mi canım
İnşallah canım ya beni Demir ilacı hep böyle yapıyor normalde tam tersiyimdir yani hiç sevmiyorum bu durumu ama illa etkisini görürsün magnezyum da kabızlığa iyi geliyor kullanmaya başladınız mıDemir ilacına rağmen böyle bir sıkıntı yaşamamıştım hiç kuru inciri öyle denemedim yarın sabah hemen denicem inşallah işe yarar
Kuru erik üstüne ılık su . Beni bile çözmüştüOf ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorumkayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
Demek ki onlarda da böyle kısa sürüyor canım ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması öyle düşün 24ten sonra gittiğinde renkli görürsünüzDevlet ama özel öğretim üyesi randevusu aldım bir de doçent doktor
Magnezyumu 1 aydır kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum hiç aksatmadım canım. Sulu da besleniyorum sürekli katı şeyler yememeye dikkat ediyorum ama oldu işte yine de inşallah çabuk geçer. Şişkinlikten çatlıcam yoksaİnşallah canım ya beni Demir ilacı hep böyle yapıyor normalde tam tersiyimdir yani hiç sevmiyorum bu durumu ama illa etkisini görürsün magnezyum da kabızlığa iyi geliyor kullanmaya başladınız mı
Onu denedim olmadıKuru erik üstüne ılık su . Beni bile çözmüştü
İnşallah, baya heveslenmiştimDemek ki onlarda da böyle kısa sürüyor canım ama önemli olan bebeğin sağlıklı olması öyle düşün 24ten sonra gittiğinde renkli görürsünüz
Doktorum ama ilac verdi mesela o da bitirdi bilmiyorum tabi ilac kullanmak istiyor musun. Toz suya karıştırıp İctimOnu denedim olmadıaslında mercanköşk kaynatıp içince iyi geliyormuş kv öyle dedi ama cesaret edemedim o bitkinin çayı hamilelikte tüketilir mi emin olamadım
Çok benzeri geçen hafta başıma geldi. Tuvaletten bir kalktım klozetin içi kıp kırmızı kan boşalmış. Çıldırdım. Ayağa kalktım eşime seslenmeye ayaklarımdan sızıyor. Nedense silmek yerine tampon gibi bastırdım kağıdı kaldırdım tertemiz. Tam yan dudakta ben kanamış. Kan sulandırıcı da aldığım iÇin akmış baya. Tek korkumuz bu olsun ama ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Benim 1 hafta stresi geçmedi üstümden. Gelmiş geçmiş olsunselam arkadaşlar herkes iyidir umarım. 23.haftaya kadar çok şükür sıkıntısız geldim,aksama doğru tuvalette birden kan boşaldı. şok oldum elim ayağım titredi.kostur koştur yakın bir hastaneye gittim.cok şükür bebekte,plesentada bir sıkıntı yokmuş. vajinal muayenede polip görüldü. daha önce yoktu,o yapabiliyormuş.progestan ve bir iğne verdi doktor.yarin da kendi doktoruma gideceğim.
Sürekli böyle devam edecekse ilaç kullanırım tabi çok aşırı rahatsızım çünkü. Bir iki gün daha devam ederse gidicem tekrar doktora ilaç isterim o zamanDoktorum ama ilac verdi mesela o da bitirdi bilmiyorum tabi ilac kullanmak istiyor musun. Toz suya karıştırıp İctim
Bence tamamen yorgunluktandı dün bugün dinlendim hem hareketlerini çok hissettim hem de yukardaydı göbek deliği çevremde. Alan geniş olduğu için de oraya inmiş olabilir bilmiyorum belki tesadüftürAcaba başı bi yerde ayakları bi yrrde o yüzden mi. Bende sağ kasığımda daha çok atma hissediyorum bazende göbeğimde sol tarafa doğru hissediyorum
İnşallah canım ya insanı gerçekten çıldırtıyor karın ağrısı filan da yapmıştı benden çok kötüydüm etkisini görürsün umarım olmadı doktorundan ilaç iste rahatlarsın en azındanMagnezyumu 1 aydır kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum hiç aksatmadım canım. Sulu da besleniyorum sürekli katı şeyler yememeye dikkat ediyorum ama oldu işte yine de inşallah çabuk geçer. Şişkinlikten çatlıcam yoksa
Çok geçmiş olsun canım şükür ciddi bir durum değilmiş bebek iyiymişselam arkadaşlar herkes iyidir umarım. 23.haftaya kadar çok şükür sıkıntısız geldim,aksama doğru tuvalette birden kan boşaldı. şok oldum elim ayağım titredi.kostur koştur yakın bir hastaneye gittim.cok şükür bebekte,plesentada bir sıkıntı yokmuş. vajinal muayenede polip görüldü. daha önce yoktu,o yapabiliyormuş.progestan ve bir iğne verdi doktor.yarin da kendi doktoruma gideceğim.
Sağol canım inşallah çabuk geçerİnşallah canım ya insanı gerçekten çıldırtıyor karın ağrısı filan da yapmıştı benden çok kötüydüm etkisini görürsün umarım olmadı doktorundan ilaç iste rahatlarsın en azından
Çok geçmiş olsun canım şükür ciddi bir durum değilmiş bebek iyiymiş
4lüyü neden yaptırmak istiyorsun canım ama evet süresi geçmiş galiba en son 22 de yapılıyormuş detaylı ultrasona girdiysen bence önemli değil ama yine de belki bu hafta yaparlar tam sınırdasın istiyorsan doktora randevu alıp gitArkadaşlar ben yine bişey danışmak istiyorum belli bi doktorum yok şehir değiştirdiğim için4lü taramayı ben yaptırmak istiyordum 2liyi yaptırdım 3lüye gerek duymamıştı eski doktorum 10gün önce de detaylıya girdim 4lü tarama için uyarılmadığım için arada kaynadı ya şimdi de internetten bakıyorum haftamı kaçırmışım 23e girdim bugün çok moralim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?