2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Devlet ama özel öğretim üyesi randevusu aldım bir de doçent doktor
Ben de özelde doçent perinatologa ayrintili icin baktirdim. 20 dakika sürdü sürmedi. Pek konuşmadı bile cok dikkatli inceledi. Biz de eşimle sessizce baktik dikkati dağılmasın iyi ölçsün biçsin diyeAma sonuçta her sey normal dedi bu bize yetti.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yasatmasin. Eminim tüm anneler bu sıralar bu konuda endiselidir. Allah hepimize sag salim ve vakti gelince bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.

teşekkür ederim canım benim çok şükür.

Canım direkt detaylı ultrason baktır. Çoğumuzun doktoru 4 lü taramayı istemedi bile. Sıkma canını

çok teşekkür ederim canım.sana da çok geçmiş olsun.hastanede doktoru beklerken bebegin hareketini hissettim anca o zaman rahatladim.doktor da söyleyince stresim gitti cok şükür.

amin canım benim.çok teşekkür ederim

Sürekli böyle devam edecekse ilaç kullanırım tabi çok aşırı rahatsızım çünkü. Bir iki gün daha devam ederse gidicem tekrar doktora ilaç isterim o zaman
Evet çünkü ben 1 saat tuvalette oturduğumu biliyorum cok zor öylesi

Merhaba hala elif hocaya devam ediyor musunuz. Memnun kaldınız mı
Bende koruyla anlaştım ama doktor bulamadım. Geçen hafta elif hocaya gittim ama yine karar veremiyorum
ben doğum paketi aldım canım evet Elif hocayla devam.ben çok sevdim ve güveniyorum açıkçası. ama tanıştığın halde kararsız kaldıysan sen bilirsin tabii

çok teşekkür ederim canım.sana da çok geçmiş olsun.hastanede doktoru beklerken bebegin hareketini hissettim anca o zaman rahatladim.doktor da söyleyince stresim gitti cok şükür.
Ben her ne kadar kanayan yeri gördüysem de sağlık ocağında kalp atışı duyunca nasıl bir oh demişim. Zaten ertesi gün hareketler başladı ben de öyle rahatladım. Son korkumuz bu olsun.

Ben detaylı konusunda yaptiramayacagim doktora bu hafta randevu aldım ultrason la baksın eğer sorun vs görürse yonlendirirse giderim diye düşündüm zaten ultrason da baya bakiyorlar
Normal ultrasonda bakması ile detaylı tarama çok farklı şeyler canım malesef o yüzden sıkıntı olursa yönlendirir diye düşünmemek lazım. Devletten randevu bulabiliyorsan detaylı için o şekilde bak istersen
Of ben sarı ultrason istiyordum neden böyle oldu, bir de 10 dakika falan sürdü böyle detaylı ultrason mu olur
10 dakika çok kısa sürmüş aslında ama önemli olan bütün organlara bakması. Rapor verdi mi doktor? Onu kendi doktoruna bir göster verdiyse eğer. Benim gittiğim doktor 4 sayfa rapor bir sürü de fotoğraf verdi. Kendi doktoruma attım sonra. Ay bakabiliyosa baksaymiş ayrıca renkli ultrasonla ne var ki heves kırıyor böyle 24te de bakılır ne olacak. O kadar heyecanla bekliyoruz biz her randevuyu

Yani çok önemli flan dedikleri için istiyordum aslında kan örneği alınıp anomalilere bakıyorlarmış 3lüyü yaptırmadıysam 4lüyü mutlaka yaptırın diye okudum o yüzden endişelendim açıkçası. Siz yaptırdınız mı ?

Detaylıya girdim canım 10gün kadar oluyor ben çok önemli diye endişelendim o yüzden
Canım 2li temiz çıkıyorsa genelde diğerlerini istemiyorlar ki benim 2li riskli olduğu halde doktorum diğerlerini istemedi benden. Zaten isteseydi de yaptırmayacaktım tekrar aynı stresi çekemem hamileliğin başından beri sürekli olumsuz şeyler duyup duruyorum zaten

Çok şükür temiz çıkmıştı canım da ne bileyim yaptırmak istiyordum açıkçası

Yok canım doktorum da hiç istemedi detaylıyı söyledi direk 2li iyi geldikten sonra gerek olmuyor diğerlerini yaptırmaya hiç endişelenme bence

Ay valla öyle, dayanamadım mesaj attım doktora hocam böyle böyle herkesin 30 dakika sürmüş rapor verilmiş benim kısa sürünce kafam karıştı bugünkü ayrıntılı ultrason muydu yani dedim, haftaya gelin demiş

İyi yapmışsın söyleyerek canım içinde kalmamış en azından

Valla benim doktorum özellikle uyardı rahat giyin çünkü 50 dk min sürecek dedi. Bir de her ay gittiğim doktor yani. Zaten perinatologa gidiyorum. 12. Haftada ayrıntılı yaptık biz o bile 30 dk dan fazla sürmüştü. Bi rapor verdi hatta o zaman bana.

Kızımda da gittiğim çok uzun sürmüştü. Dönmedi kalbini tam göremedi diye sabahtan akşama kalmıştım. Bırakmadılar. Yine rapor verildi.

Valla ben anlamadım kuzu bu nasıl iş haftaya gidip iyice soracam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…