- 11 Şubat 2020
- 225
- 285
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.161
amin canım bu paniği kimseye yaşatmasın Allahım.bebişlerimizi korusunCanım gelmiş geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir şey hiçbirimiz yaşamayız
amin canım benim Allahım korusun hem bebişleri hem bizleri.Ben her ne kadar kanayan yeri gördüysem de sağlık ocağında kalp atışı duyunca nasıl bir oh demişim. Zaten ertesi gün hareketler başladı ben de öyle rahatladım. Son korkumuz bu olsun.
Geçmiş olsun umarım yarın doktorun içini daha da rahatlatırselam arkadaşlar herkes iyidir umarım. 23.haftaya kadar çok şükür sıkıntısız geldim,aksama doğru tuvalette birden kan boşaldı. şok oldum elim ayağım titredi.kostur koştur yakın bir hastaneye gittim.cok şükür bebekte,plesentada bir sıkıntı yokmuş. vajinal muayenede polip görüldü. daha önce yoktu,o yapabiliyormuş.progestan ve bir iğne verdi doktor.yarin da kendi doktoruma gideceğim.
Kuzum ben hiç Bi tarama testini yaptırmadım doktor detaylının sonucuna göre hareket ederiz demişti şükür herşey normal düzeyde hiç test yapıp panik olmaya gerek yok tarama testleri kesin sonuç vermiyor ihtimal veriyor sadeceYani çok önemli flan dedikleri için istiyordum aslında kan örneği alınıp anomalilere bakıyorlarmış 3lüyü yaptırmadıysam 4lüyü mutlaka yaptırın diye okudum o yüzden endişelendim açıkçası. Siz yaptırdınız mı ?
Benim oğlumun da büyüktü doğdu baya burun kocaman duruyordu. Büyüdükçe yüzüne orantılandı. Ama kayın peder çekmiş bizim kadar küçük burun değil.Kızlar merhaba, dün dr a gittik. İlk defa bebişimizin yüzünü gördük. Yalnız şaşırdık biraz ne bana benziyor, ne eşime.Eşimin burnu miniciktir estetikli gibi . Benim de öyle. Yavrumun burnu kocaman kime benziyor acaba hiçbir yeri hiçbirimize benzemiyo. Acaba büyükbabasına mı benziyor Dr da koca burunlu olacak dedi sinirimi bozdu. Sağlıkla gelsin tabii en önemlisi o
umarim.o.görmeden tam rahatlayamayacağım gerçekten.teşekkür ederimGeçmiş olsun umarım yarın doktorun içini daha da rahatlatır
Bende doğum paketi aldım ilk riskli gebelik doktoru diye Aytaç hocaya almıştım. Sonra 3,4haftadır doktora ulaşamadım. Benim durumum riskli biraz tüp bebekle gebe kaldım ben, kanamalarım falan oluyo. O nedenle her doktora gidemiyorum malesef. Randevüm iptal olmuştu tesadüfen elif hocaya aldım. Çok sevdim orası ayrı ama benm durumum da olan hastaları var mı bilmiyorumben doğum paketi aldım canım evet Elif hocayla devam.ben çok sevdim ve güveniyorum açıkçası. ama tanıştığın halde kararsız kaldıysan sen bilirsin tabii
ben de tüp bebekle gebe kaldım canım.hatta kan sulandırıcı igne kullanıyorum.Bende doğum paketi aldım ilk riskli gebelik doktoru diye Aytaç hocaya almıştım. Sonra 3,4haftadır doktora ulaşamadım. Benim durumum riskli biraz tüp bebekle gebe kaldım ben, kanamalarım falan oluyo. O nedenle her doktora gidemiyorum malesef. Randevüm iptal olmuştu tesadüfen elif hocaya aldım. Çok sevdim orası ayrı ama benm durumum da olan hastaları var mı bilmiyorumo konuda biraz endişeliyim açıkçası.
Ben careyi şunda buldum : evdeki kayisilarla biraz da kuru uzum ekleyip hosaf yaptim sabah 1 kac bardak su esliginde ( sekerli oldugu icin susatiyor da) 1 kase iciyorum . En az 1 saat sonra kahvalti yapiyorum 2 gundir kahvaltidan sonra afedersin hemen wc ye gidebiliyorum. Baya detayli anlattimOf ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorumkayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
Bende ilk başlarda kullandım sonra bıraktırmıştı tüp bebek doktorum.ben de tüp bebekle gebe kaldım canım.hatta kan sulandırıcı igne kullanıyorum.
Magnezym olarak ne kullaniyosunMagnezyumu 1 aydır kullanıyorum gece yatmadan önce içiyorum hiç aksatmadım canım. Sulu da besleniyorum sürekli katı şeyler yememeye dikkat ediyorum ama oldu işte yine de inşallah çabuk geçer. Şişkinlikten çatlıcam yoksa
Magnorm verdi doktorum canımMagnezym olarak ne kullaniyosun
Kayısı var canım kuru üzümle dediğin gibi deneyeyim onu da bari teşekkür ederimBen careyi şunda buldum : evdeki kayisilarla biraz da kuru uzum ekleyip hosaf yaptim sabah 1 kac bardak su esliginde ( sekerli oldugu icin susatiyor da) 1 kase iciyorum . En az 1 saat sonra kahvalti yapiyorum 2 gundir kahvaltidan sonra afedersin hemen wc ye gidebiliyorum. Baya detayli anlattim
Seni stalklayayım dedimKızlar detaylı için sıkışık olmaya gerek var mı? Sıkıştım ona göre tutayım ya da yapayım
Kuzum ben hiç Bi tarama testini yaptırmadım doktor detaylının sonucuna göre hareket ederiz demişti şükür herşey normal düzeyde hiç test yapıp panik olmaya gerek yok tarama testleri kesin sonuç vermiyor ihtimal veriyor sadece
Teşekkür ederim ediyorum arkadaşlar içimi rahatlattınızL Lalettayinn Yani çok önemli flan dedikleri için istiyordum aslında kan örneği alınıp anomalilere bakıyorlarmış 3lüyü yaptırmadıysam 4lüyü mutlaka yaptırın diye okudum o yüzden endişelendim açıkçası. Siz yaptırdınız mı ?
Canım ben 4 lü yü yaptırdım benim doğum pakedimin içinde vardı. Ama inan yaptırmasam da olurmuş ikilide çıkanların aynısı cıktı: bi de sonuçta tarama testi kesin değil ki. Ayrıntılı usg önemli olan
Öyleymiş kuzuucummm yaptım ben de hemenSeni stalklayayım dedim
Hiçbir şekilde idrarını tutma canım, doktorum bana çok kızmıştı çok zararlıymış. Burda cevap verildi mi onu da bilmiyorum ama bebeği sıkıştırıyormuş mesane. Ona göre aklında bulunsun.
selam arkadaşlar herkes iyidir umarım. 23.haftaya kadar çok şükür sıkıntısız geldim,aksama doğru tuvalette birden kan boşaldı. şok oldum elim ayağım titredi.kostur koştur yakın bir hastaneye gittim.cok şükür bebekte,plesentada bir sıkıntı yokmuş. vajinal muayenede polip görüldü. daha önce yoktu,o yapabiliyormuş.progestan ve bir iğne verdi doktor.yarin da kendi doktoruma gideceğim.
Kızlar çok geçmiş olsun. Allah size vee bebeklerinize sağlık versin inşallah.Çok benzeri geçen hafta başıma geldi. Tuvaletten bir kalktım klozetin içi kıp kırmızı kan boşalmış. Çıldırdım. Ayağa kalktım eşime seslenmeye ayaklarımdan sızıyor. Nedense silmek yerine tampon gibi bastırdım kağıdı kaldırdım tertemiz. Tam yan dudakta ben kanamış. Kan sulandırıcı da aldığım iÇin akmış baya. Tek korkumuz bu olsun ama ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Benim 1 hafta stresi geçmedi üstümden. Gelmiş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?