- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.181
Belki yulaf lapası işe yarar.. denemek istersen diye yazayım dedim.Onu denedim olmadıaslında mercanköşk kaynatıp içince iyi geliyormuş kv öyle dedi ama cesaret edemedim o bitkinin çayı hamilelikte tüketilir mi emin olamadım
Çok benzeri geçen hafta başıma geldi. Tuvaletten bir kalktım klozetin içi kıp kırmızı kan boşalmış. Çıldırdım. Ayağa kalktım eşime seslenmeye ayaklarımdan sızıyor. Nedense silmek yerine tampon gibi bastırdım kağıdı kaldırdım tertemiz. Tam yan dudakta ben kanamış. Kan sulandırıcı da aldığım iÇin akmış baya. Tek korkumuz bu olsun ama ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki. Benim 1 hafta stresi geçmedi üstümden. Gelmiş geçmiş olsun
Olur canım onu da deneyeyim birinden biri işe yarar elbet teşekkür ederimBelki yulaf lapası işe yarar.. denemek istersen diye yazayım dedim.
Geçmiş olsun.. nedeni farklı olsa bile kan görünce tedirgin olmakta çok haklısın. Neyse ki geride kalmış..
Geçen hafta hepsiburada da 35 36 lira civarina düştü bu takım hemen kaptımKızlar e bebekte bazı takımlarda indirim var baya ben aldım biraz bunu çok beğendim mesela çok şirin bencebakmak isteyen olursa haberiniz olsun
amin hepimizi ve bebişlerimizi korusun Allahım.teşekkür ederim canımKızlar çok geçmiş olsun. Allah size vee bebeklerinize sağlık versin inşallah.
Canım ben kronik kabızımdır yıllardır,bunun başlıca sebebi stres ,varsa stresin azaltmaya çalış,yan destek olarakta bende tek işe yarayan şey akşamdan suyun içine attığım 3kuru kayısı barındıran suyu sabah kalktığım gibi içmekti,ilk hamileliğimde naparım kabızlık çekersem diye çok stres oldum,bana ebeler burada kırmızı(mor) erik suyu veya kendisini önermişlerdi.Birde bunları dene istersen.Ben gün aşırı erik yemiştim,işe yaramıştı.Of ya bu kabızlık beni deli edecek 3 gün oldu sancı da yapıyor ama tuvalete çıkamıyorumkayısı falan her şeyi denedim olmuyor ilk defa bu kadar uzun sürdü var mı önerisi olan
Bende devlette muayene oluyorum. Burada devamlı konuşulmasına rağmen bu soruların hiç birisini sormadım. Hatta bebeğin kalp atışı kaç? kaç kg? Boyu kaç cm vs hiç birini bilmiyorum. Benim kendi önerim tıp okumayacaksan bu soruların hiç birini sorup kafa karıştırma. Stresine stres ekleme. Yolunda olmayan birşeyler olduğu zaman onlar söylüyorlar zaten. Hiç birşey söylemezlerse de herşeyin yolunda olduğunu düşün ve şükret sadece. Bu arada ben perinatoloji takipliyim. Riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Yani gerçekten bir sorun olduğu zaman söylüyorlar.Çok teşekkür ederim :) inşallah cevap verirler cımbızla laf alıyoruz ağızlarından.
Ben ilk kizimla bircok yeri gezdim onlarla gezmek daha keyifliGünaydın anneler :) Artık iyiden iyiye anne olacağımı hissetmeye başladım. Bu sabah tatile çıkıyoruz, hazırlanırken keşke kızım da doğmuş olsaydı, o da bizimle gelseydi istedim. Aslında geliyor zaten amaDaha doğmadan özlemeye başladım
Ben gezmeyi çok seviyorum, özellikle uzak ülkelere falan gitmeyi. Hamilelikten önce eşime hep diyordum çocuğumuz olursa anneme bırakırız biz yine gezeriz böyle diye. Hatta sırf o yüzden 32 yaşıma kadar iyice hevesimi almayı bekledim. Ama bugün anladım ki galiba hiç ayrılamicam kızımdan
Evet canım stresliyim bu ara. Detaylı ultrasonda burun kemiğinde sıkıntı çıkmıştı ondan çok stres olmuştum bugün rahatladım çok şükürCanım ben kronik kabızımdır yıllardır,bunun başlıca sebebi stres ,varsa stresin azaltmaya çalış,yan destek olarakta bende tek işe yarayan şey akşamdan suyun içine attığım 3kuru kayısı barındıran suyu sabah kalktığım gibi içmekti,ilk hamileliğimde naparım kabızlık çekersem diye çok stres oldum,bana ebeler burada kırmızı(mor) erik suyu veya kendisini önermişlerdi.Birde bunları dene istersen.Ben gün aşırı erik yemiştim,işe yaramıştı.
Bizim de en büyük hayalimiz kızımızla beraber tatile gitmek. Şimdiden 3 aylık olduğunda gideceğimiz tatile hazırlık yapıyoruz. Yeterki sağlıkla zamanında gelsin. Hepimiz doya doya yaşayalım hayallerimiziGünaydın anneler :) Artık iyiden iyiye anne olacağımı hissetmeye başladım. Bu sabah tatile çıkıyoruz, hazırlanırken keşke kızım da doğmuş olsaydı, o da bizimle gelseydi istedim. Aslında geliyor zaten amaDaha doğmadan özlemeye başladım
Ben gezmeyi çok seviyorum, özellikle uzak ülkelere falan gitmeyi. Hamilelikten önce eşime hep diyordum çocuğumuz olursa anneme bırakırız biz yine gezeriz böyle diye. Hatta sırf o yüzden 32 yaşıma kadar iyice hevesimi almayı bekledim. Ama bugün anladım ki galiba hiç ayrılamicam kızımdan
Yaa bende bu takımdan var geçen hafta otuzlu fiyatlardaydı. 2 tane böyle bi tane patikli tulum aldım çok güzeller ama ince kumaşları emin olamadım aralıkta doğan bebeğe nasıl olur diye. Yoksa hazır indirim çokken daha da da alacaktım ama cesaret edemedimKızlar e bebekte bazı takımlarda indirim var baya ben aldım biraz bunu çok beğendim mesela çok şirin bencebakmak isteyen olursa haberiniz olsun
Kızınla beraber gezersin canım bizde keyfe düşkünlükten 30a kadar çocuk yapmayı erteledik ama keşke evlenir evlenmez yapsaydık diyorum şimdiGünaydın anneler :) Artık iyiden iyiye anne olacağımı hissetmeye başladım. Bu sabah tatile çıkıyoruz, hazırlanırken keşke kızım da doğmuş olsaydı, o da bizimle gelseydi istedim. Aslında geliyor zaten amaDaha doğmadan özlemeye başladım
Aslında evinin sıcaklığına bağlı nasıl giydireceğin, ben ilk kızımda hep incecik giydirdim çok şükür hiç hasta olmadı. Bu seferde öyle yapmayı düşünüyorum, evin sıcaklığını 22 derecede tutup çok kalın olmayacak şekilde giydirip alıştırmak istiyorumYaa bende bu takımdan var geçen hafta otuzlu fiyatlardaydı. 2 tane böyle bi tane patikli tulum aldım çok güzeller ama ince kumaşları emin olamadım aralıkta doğan bebeğe nasıl olur diye. Yoksa hazır indirim çokken daha da da alacaktım ama cesaret edemedim
Yaaa onu biz geçen yıl yaptık.Kızınla beraber gezersin canım bizde keyfe düşkünlükten 30a kadar çocuk yapmayı erteledik ama keşke evlenir evlenmez yapsaydık diyorum şimdi
Bizim de seneye yaz planımız aşkımızın da başladığı Çanakkale’ye bu sefer oğlumuzla gitmek sonra da mini bir Ege turu yapmak
Ben de deniz tatilini yaparken böyle tarihi yerleri gezmeyi çok severim geçen sene İzmir’den başlayıp Datça’ya kadar inmiştik bu sene evdeyiz ama seneye bebeklerle acısını çıkartacağız inşallah sizin karavan fikri de harika çok isitorum bende ama benim kocam karavan insanı değilYaaa onu biz geçen yıl yaptık.Ben tarihi yerleri de çok severim. Bergamaya bayılmıştım antik kente.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?