2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben çadır tatili yapmış biriyim karavan lüks bile bana. Bozcadada baya çadır tatili yapmıştık geçen yıl. Aşırı zevkli oluyor. Min bütçe Max gezme prensibim var

Esim karadenizli ama.benim seneye bebisli planim anneannemizi de alip marmarise gitmek bebekle ilgilencek birileride gerekiyoo
Benim de eşim ordulu 6 yıldır evliyiz hiç gitmedik. Ben Amasya'da bi arkadaşım var ona gitmek çok istiyorum doğumdan sonra öyle bize de bahane olacak. Sıcak denizlere ben de inerim ama ben deniz kenarında saatlerce yatacak insan değilim ruhum sıkılıyor. Yapamıyorum. Fıldır fıldır dolancam. Çocuk yay burcu olacak ya bu iyi bak

Ben çadır tatili yapmış biriyim karavan lüks bile bana. Bozcadada baya çadır tatili yapmıştık geçen yıl. Aşırı zevkli oluyor. Min bütçe Max gezme prensibim var
Ben iki çocukla geçen sene çadır tatili yaptım. Karavan olsa bayılırım. Bu sene tatil yapamadık biz de benim kasılmalardan. Sağlıkla bir doğsunlar çocuğun zor dönemini kışın atlatacağız yazın bekle bizi tatil.

Çocukla tatil zor ama bir süre sonra alışıyorsun ve keyifli gelmeye başlıyor. Bir defa da anneanne/babannesine bırakalım gidelim diye niyetleniyoruz ama hiç bırakamıyoruz, kıyamıyoruz :) doğduğundan beri her yıl 3-4 defa yurtiçi/yurtdışı tatil yaptık. O da alıştı bence artık tempomuza. Hiç zorluk çıkarmıyor. Bu pazar gidiyoruz yine bir yurtdışı tatilimiz var. 1 hafta yokuz ve bu yazın son tatili artık. Arada sürpriz bir tatil olmazsa bir sonraki tatilimize 2 çocuklu gideceğiz inşallah. işte o zaman ateş bizi çağırıyor olacak :)))

Benim de planım o açıkçası ama bütün evi o ısıda tutmak kaça mal olacak bu kış hiçbir fikrim yok geçen yıl keşke dikkat etseydim böyle şeylere bakalım ben de üşümeyeceği şekilde evi ayarlayacağım ilk bebek olunca insan kestiremiyor. Aşırı sıcak kendim de sevmem çocuğuma da alıştırmam gerekiyorsa bi yelek giydirmeyi tercih ederim çok sıcak olmasındansa

En güzeli aslında bende çok isterim zaten bu zamanda 2 öğretmen maaşı ve kredilerle otel tatili zor çok pahalandı en güzeli çadır, karavan ama eşim çok titiz mümkün değil burnumdan getirir tatili artık kıştan en uygun şekilde ayarlayıp öyle gezeceğiz

Bence kafa karıştırmıyor aksine ben mutlu oluyorum diyorum boyu şu kadar büyümüş şu kadar kilo almış. Gözümde daha iyi canlanıyor. Eski doktorum hastaneden ayrıldığı için bir kez doktor değiştirdim ben eski doktorum çok konuşmazdı bu doktor her şeyi söylüyor hepsini bana da açıklıyor içim daha rahat ediyor benim öyle olunca, kızım hakkında her şeyi öğrenmek istiyorum
Evimiz çok sıcak oluyor bizim zaten kaç kere dışarı çıkacak ki kışın bebek. Oda termometresi de aldım ben ısının sabit ve bebek için uygun olmasına da dikkat etmek lazım. Kaldı ki kalın hiç görmedim ya ben hepsi böyle bunların

Ben de what is the yurtdışı tatili? yazmaya iniyordum. Memur maaşıyla Artık adını ağzımıza bile alamıyoruz çadır kampını çok severiz eşimle her yaz yaparız. Ama bebekle nasıl olur bilemiyorum, karavan işi çocukla mantıklı olabilir

Son düzenleme:
Kocam gidip gelip göbeğimi seviyor okuyor. Ama sanki sadece göbeğim var, ben yokum. Trip attım sabah artık beni sevmiyorsun diyecek
Senin oglun olacak yine Benim kizim olacak , kizimizi benden daha mi Cok seveceksine aldigim yanit :

Valla biz yurtdışına türkiyedeki otellerden daha uyguna gidiyoruz Erken ve güzel bir planlamayla çok iyi denk getirilebiliyor. Aralık ocak aylarında yaz ayları için 2-3 tatil planlamış oluyoruz. Gidene kadar da ödemesi bitmiş bile oluyor mesela önümüzdeki hafta gideceğimiz tatil parasına şuan türkiyedeki otellerde 5 gün bile tatil yapamazsın

Ben evlendim 4 ay snra esimle karadeniz turuna çıktık yetti bana tmm dedim cocukla zor olur diye bakalim hayirlisi.ile doğsun ben zaten yay burcuyum benden bi tane daha geliyo tek fark cinsiyet artik gerisini esim düşünsun

Evlendiğimizde her yıl 2 ülke demiştik kur nedeniyle her yıl 2 şehir diye güncelledik. Artık seneye sadece Marmara bölgesi olur diye korkuyorum Meslekte 15 yılı bitirip yeşil pasaportu bekliyorum artık. Umudum onda

Ay sorma canım ya yurtdışı hayal bile değil artık çadır bebekle zor olur ama karavanla rahat edersiniz
Aynı ya 2017 de epey kapsamlı bir yurtdışı tatili yaptık 7-8 ülke gezdik üstüne yurtiçi tatili her sene böyle yaparız diyorduk ama sonra her şey tepetaklak biz de yeşil pasaportu bekliyoruz ondan sonra gezeriz artık dedik

Maliyeti düşünmek bile istemiyorum bu yıl ama yapacak bişey yok Evimizde kombinin oda termostatı var, bulunduğu odanın ısısına göre ayarlıyorsun o dereceye gelince duruyor kombi ve saat ayarlı, geçen yıl gündüz evde kimse olmadığı için gelmemize yarım saat kalana kadar ev 19 derecede oluyordu, yarım saat kala çalışıp 22 dereceye getiriyordu, ona rağmen 600 liraları gördük faturada. Bu sene tam kış zamanı evdeyiz bir de bebekle ne kadar gelir yaşayıp görücez ama kesinlikle kalın giyinmeye alıştırmamak gerek bebişleri, alışırlarsa her türlü sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…