- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.201
Ben çadır tatili yapmış biriyimBen de deniz tatilini yaparken böyle tarihi yerleri gezmeyi çok severim geçen sene İzmir’den başlayıp Datça’ya kadar inmiştik bu sene evdeyiz ama seneye bebeklerle acısını çıkartacağız inşallah sizin karavan fikri de harika çok isitorum bende ama benim kocam karavan insanı değil
Esim karadenizli ama.benim seneye bebisli planim anneannemizi de alip marmarise gitmek bebekle ilgilencek birileride gerekiyooBiz de karavan kiralayıp Karadeniz turu yapacağızseneye. Herkes plan içinde. Ne güzel.
Benim de eşim orduluEsim karadenizli ama.benim seneye bebisli planim anneannemizi de alip marmarise gitmek bebekle ilgilencek birileride gerekiyoo
Ben iki çocukla geçen sene çadır tatili yaptım. Karavan olsa bayılırım. Bu sene tatil yapamadık biz de benim kasılmalardan. Sağlıkla bir doğsunlar çocuğun zor dönemini kışın atlatacağız yazın bekle bizi tatil.Ben çadır tatili yapmış biriyimkaravan lüks bile bana. Bozcadada baya çadır tatili yapmıştık geçen yıl. Aşırı zevkli oluyor. Min bütçe Max gezme prensibim var
Benim de planım o açıkçası ama bütün evi o ısıda tutmak kaça mal olacak bu kış hiçbir fikrim yok geçen yıl keşke dikkat etseydim böyle şeylereAslında evinin sıcaklığına bağlı nasıl giydireceğin, ben ilk kızımda hep incecik giydirdim çok şükür hiç hasta olmadı. Bu seferde öyle yapmayı düşünüyorum, evin sıcaklığını 22 derecede tutup çok kalın olmayacak şekilde giydirip alıştırmak istiyorum
En güzeli aslında bende çok isterim zaten bu zamanda 2 öğretmen maaşı ve kredilerle otel tatili zor çok pahalandı en güzeli çadır, karavan ama eşim çok titiz mümkün değil burnumdan getirir tatiliBen çadır tatili yapmış biriyimkaravan lüks bile bana. Bozcadada baya çadır tatili yapmıştık geçen yıl. Aşırı zevkli oluyor. Min bütçe Max gezme prensibim var
Bence kafa karıştırmıyor aksine ben mutlu oluyorum diyorum boyu şu kadar büyümüş şu kadar kilo almış. Gözümde daha iyi canlanıyor. Eski doktorum hastaneden ayrıldığı için bir kez doktor değiştirdim ben eski doktorum çok konuşmazdı bu doktor her şeyi söylüyor hepsini bana da açıklıyor içim daha rahat ediyor benim öyle olunca, kızım hakkında her şeyi öğrenmek istiyorumBende devlette muayene oluyorum. Burada devamlı konuşulmasına rağmen bu soruların hiç birisini sormadım. Hatta bebeğin kalp atışı kaç? kaç kg? Boyu kaç cm vs hiç birini bilmiyorum. Benim kendi önerim tıp okumayacaksan bu soruların hiç birini sorup kafa karıştırma. Stresine stres ekleme. Yolunda olmayan birşeyler olduğu zaman onlar söylüyorlar zaten. Hiç birşey söylemezlerse de herşeyin yolunda olduğunu düşün ve şükret sadece. Bu arada ben perinatoloji takipliyim. Riskli gebelik olarak takip ediliyorum. Yani gerçekten bir sorun olduğu zaman söylüyorlar.
Evimiz çok sıcak oluyor bizim zaten kaç kere dışarı çıkacak ki kışın bebek. Oda termometresi de aldım ben ısının sabit ve bebek için uygun olmasına da dikkat etmek lazım. Kaldı ki kalın hiç görmedim ya ben hepsi böyle bunlarınYaa bende bu takımdan var geçen hafta otuzlu fiyatlardaydı. 2 tane böyle bi tane patikli tulum aldım çok güzeller ama ince kumaşları emin olamadım aralıkta doğan bebeğe nasıl olur diye. Yoksa hazır indirim çokken daha da da alacaktım ama cesaret edemedim
Ben de what is the yurtdışı tatili? yazmaya iniyordum. Memur maaşıyla Artık adını ağzımıza bile alamıyoruzEn güzeli aslında bende çok isterim zaten bu zamanda 2 öğretmen maaşı ve kredilerle otel tatili zor çok pahalandı en güzeli çadır, karavan ama eşim çok titiz mümkün değil burnumdan getirir tatiliartık kıştan en uygun şekilde ayarlayıp öyle gezeceğiz
Senin oglun olacak yine Benim kizim olacak , kizimizi benden daha mi Cok seveceksine aldigim yanit :Kocam gidip gelip göbeğimi seviyor okuyor. Ama sanki sadece göbeğim var, ben yokum. Trip attım sabah artık beni sevmiyorsun diyecek
Valla biz yurtdışına türkiyedeki otellerden daha uyguna gidiyoruzBen de whats is the yurtdışı tatili? yazmaya iniyordum. Memur maaşıyla Artık adını ağzımıza bile alamıyoruzçadır kampını çok severiz eşimle her yaz yaparız. Ama nasıl olur bilemiyorum, karavan işi çocukla mantıklı olabilir
Ben evlendim 4 ay snra esimle karadeniz turuna çıktık yetti bana tmm dedimBenim de eşim ordulu6 yıldır evliyiz hiç gitmedik. Ben Amasya'da bi arkadaşım var ona gitmek çok istiyorum doğumdan sonra öyle bize de bahane olacak. Sıcak denizlere ben de inerim ama ben deniz kenarında saatlerce yatacak insan değilim ruhum sıkılıyor. Yapamıyorum. Fıldır fıldır dolancam. Çocuk yay burcu olacak ya bu iyi bak
Evlendiğimizde her yıl 2 ülke demiştikEn güzeli aslında bende çok isterim zaten bu zamanda 2 öğretmen maaşı ve kredilerle otel tatili zor çok pahalandı en güzeli çadır, karavan ama eşim çok titiz mümkün değil burnumdan getirir tatiliartık kıştan en uygun şekilde ayarlayıp öyle gezeceğiz
Diyecek değil diye olacaktı. Yani trip atan benim, yanlış anlaşılsın istememKocam gidip gelip göbeğimi seviyor opuyor. Ama sanki sadece göbeğim var, ben yokum. Trip attım sabah artık beni sevmiyorsun diyecek
Ay sorma canım ya yurtdışı hayal bile değil artıkBen de what is the yurtdışı tatili? yazmaya iniyordum. Memur maaşıyla Artık adını ağzımıza bile alamıyoruzçadır kampını çok severiz eşimle her yaz yaparız. Ama bebekle nasıl olur bilemiyorum, karavan işi çocukla mantıklı olabilir
Aynı ya 2017 de epey kapsamlı bir yurtdışı tatili yaptık 7-8 ülke gezdik üstüne yurtiçi tatili her sene böyle yaparız diyorduk ama sonra her şey tepetaklak biz de yeşil pasaportu bekliyoruz ondan sonra gezeriz artık dedikEvlendiğimizde her yıl 2 ülke demiştikkur nedeniyle her yıl 2 şehir diye güncelledik. Artık seneye sadece Marmara bölgesi olur diye korkuyorum Meslekte 15 yılı bitirip yeşil pasaportu bekliyorum artık. Umudum onda
Maliyeti düşünmek bile istemiyorum bu yıl ama yapacak bişey yokBenim de planım o açıkçası ama bütün evi o ısıda tutmak kaça mal olacak bu kış hiçbir fikrim yok geçen yıl keşke dikkat etseydim böyle şeylerebakalım ben de üşümeyeceği şekilde evi ayarlayacağım ilk bebek olunca insan kestiremiyor. Aşırı sıcak kendim de sevmem çocuğuma da alıştırmam gerekiyorsa bi yelek giydirmeyi tercih ederim çok sıcak olmasındansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?