2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizde İtalya ile başladık orada kaldık balayına gitmiştik sonrası yok. O zaman bile 3.5 idi Euro. 2017 bizimde evlendiğimiz yıl. Sonra ülke içine yöneldik.

Bizde İtalya ile başladık orada kaldık balayına gitmiştik sonrası yok. O zaman bile 3.5 idi Euro. 2017 bizimde evlendiğimiz yıl. Sonra ülke içine yöneldik.
2014tw evlendik bizde italya’ya gittik sonrada kızımızla baya yer gezdik ucak biletini uyguna bulduk mu gerisi ayarlanıyor bi şekilde

Istanbulda olanlar Cok sansli Sofyaya trenle gectikten sonra tum adalar Cok ucuz, Sardinia mesela . Bizim yurdum otellerinin Restoranlarinin bi kere geliyorsun seni kaziklayacagim anlayisini bundan 15 sene once de sevmiyordum hala da sevmem de gitmem de.

Alışveriş listesi yapan var mı kızlar? Nereden başlayacağımı bilemiyorum bir liste olsa süper olur
Ben atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptım

Eklentiler

• 236CA5F2-BAB5-426F-9AAD-A7DEB3E18A2D.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 3F7EED12-4E32-435C-8F5E-DD48114D0F57.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 98558C5E-BD0E-421E-B7BE-21C2FA6D48EB.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 104
Vize problemi olmasa evet o yüzden pasaportumun yeşillenmesini bekliyorum

Ben atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptım
Tesekkurler , bebek arabasi ve bir iki kiyafet haric hicbirsey almadigimi farkettim listeyi gorunce

İtalya hayalimizdi zaten en çok Floransaya bayıldım 3.5-4 filandı herhalde dediğin gibi son oldu o sene İspanya, Norveç, Güney Afrika …hayalleri suya düştü artık yurdumuzu da gezemeyeceğiz diye korkuyorum ama ufak ufak gezeriz herhalde

Kabızlarrr toplanın :)
Arkadaşlar size bir tarif vereyim hemen mükemmel bir kahvaltılık olur kendisi hemde kabızlığa çare :)

Lezzetli güzel kurudomates
Zeytinyağı
Nar ekşisi

Domatesleri kahavltılık olarak makasla kesiyorum. ılık suda yarım saat bekletiyorum hafif yumuşuyorlar. Sonra süzüp kavanoza alıyorum üstüne bir miktar zeytinyağı ve nar ekşisi. Peynirin yanına enfes oluyor. Hemde bağırsaklar coşuyor :)

Benzin fiyatları gözümü korkutuyor emin olamıyorum

Haklısın erken almak oldukça ekonomik oluyor. Ayrıca Ege, Akdeniz kıyılarında ciddi bir pahalılık da var sanırım. bu sene kuşadasında tatil yapmaktansa vizesi olup Yunanistan’ a geçen ve EUR kuruna rağmen daha ucuza tatil yaptığını söyleyen bir çok insan vardı.. bildiğim kadarıyla Kuşadası da o bölgenin en pahalı yeri değil.

Benzin fiyatları gözümü korkutuyor emin olamıyorum
Benim kuzenim yapacaktı bu sene benzin fiyatı tatil fiyatını aşıyor diye vazgeçti. Rotası neydi bilmiyorum ama özenerek aldığı karavanı göl kenarında mangal için kullandığını biliyorum

Tesekkurler , bebek arabasi ve bir iki kiyafet haric hicbirsey almadigimi farkettim listeyi gorunce
Ben de daha başlamadım. Kardeşim bir liste yaptı ne alacağımıza bir çok başlıkta karar verdik ama henüz eyleme geçmedik.. Bakıp bakıp geliyoruz. Alıcı değil bakıcıyız hala kıyafet konusunda halamız sağolsun bir iki bir şey aldı. Bir arkadaşımızın da 3 tane birbirinden tatlı takım almış getirdi. Onlara bakıp aşk yaşıyoruz ama biz daha bir şey almadık. Ama silikon göğüs uçları ve gümüş kapaklar hazır bende

TheDandelion hangi bebek arabasını aldın kuzum sen ?
Kuzum cybex priam aldim ama sagolsun kocam Rose Gold düsmani oldugu icin Chrom rengini aldik , bu daha agir ve tekerlekleri buyuk, fiyati bir tik daha uygun, araba koltugu da zaten cybex cloud z , bebek arabasinda da kullanabiliyoruz, Sport koltugu ile aldik. Icime sinmedi, biraz daha kocama dirdir edip rose Gold priam ile degistirecegim muhtemelen

Eklentiler

• 55086017-162F-4FFD-8360-C6878344BD23.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…