- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.221
Bizde İtalya ile başladık orada kaldıkAy sorma canım ya yurtdışı hayal bile değil artıkçadır bebekle zor olur ama karavanla rahat edersiniz
Aynı ya 2017 de epey kapsamlı bir yurtdışı tatili yaptık 7-8 ülke gezdik üstüne yurtiçi tatili her sene böyle yaparız diyorduk ama sonra her şey tepetaklak biz de yeşil pasaportu bekliyoruz ondan sonra gezeriz artık dedik
Liste değilde alabilecek olduklarımı ekledim ben sizlerde söylerseniz trendyolda bi liste oluştururuz ona göre bakınırızAlışveriş listesi yapan var mı kızlar? Nereden başlayacağımı bilemiyorum bir liste olsa süper olur
2014tw evlendik bizde italya’ya gittik sonrada kızımızla baya yer gezdik ucak biletini uyguna bulduk mu gerisi ayarlanıyor bi şekildeBizde İtalya ile başladık orada kaldıkbalayına gitmiştik sonrası yok. O zaman bile 3.5 idi Euro. 2017 bizimde evlendiğimiz yıl. Sonra ülke içine yöneldik.
Ben atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptımAlışveriş listesi yapan var mı kızlar? Nereden başlayacağımı bilemiyorum bir liste olsa süper olur
Vize problemi olmasa evetIstanbulda olanlar Cok sansli Sofyaya trenle gectikten sonra tum adalar Cok ucuz, Sardinia mesela . Bizim yurdum otellerinin Restoranlarinin bi kere geliyorsun seni kaziklayacagim anlayisini bundan 15 sene once de sevmiyordum hala da sevmem de gitmem de.
Tesekkurler , bebek arabasi ve bir iki kiyafet haric hicbirsey almadigimi farkettim listeyi gorunceBen atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptım
İtalya hayalimizdi zaten en çok Floransaya bayıldımBizde İtalya ile başladık orada kaldıkbalayına gitmiştik sonrası yok. O zaman bile 3.5 idi Euro. 2017 bizimde evlendiğimiz yıl. Sonra ülke içine yöneldik.
Benzin fiyatları gözümü korkutuyor emin olamıyorumİtalya hayalimizdi zaten en çok Floransaya bayıldım3.5-4 filandı herhalde dediğin gibi son oldu o sene İspanya, Norveç, Güney Afrika …hayalleri suya düştü artık yurdumuzu da gezemeyeceğiz diye korkuyorum ama ufak ufak gezeriz herhalde
Haklısın erken almak oldukça ekonomik oluyor. Ayrıca Ege, Akdeniz kıyılarında ciddi bir pahalılık da var sanırım. bu sene kuşadasında tatil yapmaktansa vizesi olup Yunanistan’ a geçen ve EUR kuruna rağmen daha ucuza tatil yaptığını söyleyen bir çok insan vardı.. bildiğim kadarıyla Kuşadası da o bölgenin en pahalı yeri değil.Valla biz yurtdışına türkiyedeki otellerden daha uyguna gidiyoruzErken ve güzel bir planlamayla çok iyi denk getirilebiliyor. Aralık ocak aylarında yaz ayları için 2-3 tatil planlamış oluyoruz. Gidene kadar da ödemesi bitmiş bile oluyor mesela önümüzdeki hafta gideceğimiz tatil parasına şuan türkiyedeki otellerde 5 gün bile tatil yapamazsın
Benim kuzenim yapacaktı bu sene benzin fiyatı tatil fiyatını aşıyor diye vazgeçti. Rotası neydi bilmiyorum ama özenerek aldığı karavanı göl kenarında mangal için kullandığını biliyorumBenzin fiyatları gözümü korkutuyor emin olamıyorum
Ben de daha başlamadım. Kardeşim bir liste yaptı ne alacağımıza bir çok başlıkta karar verdik ama henüz eyleme geçmedik.. Bakıp bakıp geliyoruz. Alıcı değil bakıcıyız halaTesekkurler , bebek arabasi ve bir iki kiyafet haric hicbirsey almadigimi farkettim listeyi gorunce
Bu değerle olsa olsa düşük şeker var denir herhalde. Ama onda da sınır 70 sanırım.Kızlar glukoz değerim 69 çıkmış referans değeri dışı aç iken vermiştim şeker mi var demek
Canım çok tatlı yedim bu ara çok korkuyordum şeker çıkmasındanBu değerle olsa olsa düşük şeker var denir herhalde. Ama onda da sınır 70 sanırım.
Açlık üst sınırı 92, tokluk üst sınırı yemekten 2 aaat sonra 120 diye biliyorum benCanım çok tatlı yedim bu ara çok korkuyordum şeker çıkmasından
Kuzum cybex priam aldim ama sagolsun kocam Rose Gold düsmani oldugu icin Chrom rengini aldik , bu daha agir ve tekerlekleri buyuk, fiyati bir tik daha uygun, araba koltugu da zaten cybex cloud z , bebek arabasinda da kullanabiliyoruz, Sport koltugu ile aldik. Icime sinmedi, biraz daha kocama dirdir edip rose Gold priam ile degistirecegim muhtemelenTheDandelion hangi bebek arabasını aldın kuzum sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?