- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.241
Bende de sadece liste var henüz eyleme geçmiş değilimTesekkurler , bebek arabasi ve bir iki kiyafet haric hicbirsey almadigimi farkettim listeyi gorunce
Yurt dışı geçmişte kaldı kuzum onlar hayaller gerçekler yurt içi tatiliHerkes yurt dışı tatil planı yapmış
Bebekler daha 4 5 aylik oluyorlar zor olmaz mı ya? Benim gözüm korkuyor açıkçası???
İster rose gold ister Chrom güle güle kullansın kızın şimdidenKuzum cybex priam aldim ama sagolsun kocam Rose Gold düsmani oldugu icin Chrom rengini aldik , bu daha agir ve tekerlekleri buyuk, fiyati bir tik daha uygun, araba koltugu da zaten cybex cloud z , bebek arabasinda da kullanabiliyoruz, Sport koltugu ile aldik. Icime sinmedi, biraz daha kocama dirdir edip rose Gold priam ile degistirecegim muhtemelen
Bizim asansor var ama giriste 8 basamak var, benim Boy 160 cm , birsey tasimaktan zaten nefret ederim, buyuk bebek arabalarini alisveriste üzerimize suren kadinlari da sevmiyorum. Benim kriterim hafif ve minik olmasi benden buyuk olmamasi arabanin. Herkesin dinamigi farkli almadan once Baby mall a git ve tüm begendigin modelleri dene benceİster rose gold ister Chrom güle güle kullansın kızın şimdidenben de Maxi cosi düşünüyorum ama hiç de emin olamıyorum. Ne almam gerektiğini nasıl anlayacağım fikrim yok. Tamam kullanım şekline göre ihtiyaç belirleyeceksin de bebekli hayatı biliyor muyum ki kullanım şeklimi bileyim
Evet evet deniyorum ben de ama daha tam emin olamadım. Önce epey ağır bir araba seçmiştik travel sistem ama ondan deneyince vazgeçtikBizim asansor var ama giriste 8 basamak var, benim Boy 160 cm , birsey tasimaktan zaten nefret ederim, buyuk bebek arabalarini alisveriste üzerimize suren kadinlari da sevmiyorum. Benim kriterim hafif ve minik olmasi benden buyuk olmamasi arabanin. Herkesin dinamigi farkli almadan once Baby mall a git ve tüm begendigin modelleri dene bence
Aslinda pierre Cardin in bir modeli var o da guzel ama TR de satiliyor Sanirim olmadi TR de onu alicam hem de daha uygun. Iste hayal edip Ben yalniz basima bu araba + en az 5 kg bebek+ 2 kg bebek cantasi basedebilir miyim diye dusunmek lazimEvet evet deniyorum ben de ama daha tam emin olamadım. Önce epey ağır bir araba seçmiştik travel sistem ama ondan deneyince vazgeçtiktek elle kapanması diye takılmıştım bir ara ama sonra o kadar önemli gelmedi. Bakıyorum hala.. kardeşim sağolsun.. bakıyorum ona atıyorum o da bakıyor. Yeğenimi büyütürken yaşadığı zor ve kolay durumlara göre değerlendiriyor. Böyle böyle doğru arabayı bulacağız sanırım yaşam tarzımız da benzer ve nelere takılacağımı iyi biliyor böyle bir gözün bakması da bir avantaj sanırım. Ama şu ilk seçtiğimiz ağır arabayı görür görmez ben bunu taşımam bebeği taşırım diye baştan anlaşma yapıyordu o kadar yanlış bir seçim olacaktı bizim için çünkü bizde de 10 basamak var eve çıkmak için.
Bir kampçı da biziz seneye oğluşla kampa gitmek için sabırsızlanıyoruzBen de what is the yurtdışı tatili? yazmaya iniyordum. Memur maaşıyla Artık adını ağzımıza bile alamıyoruzçadır kampını çok severiz eşimle her yaz yaparız. Ama bebekle nasıl olur bilemiyorum, karavan işi çocukla mantıklı olabilir
Bunun bir ustalık aşaması var bence.. biz de yaşaya yaşaya ustalaşacağız daha fazlasını taşıyacağız belki deAslinda pierre Cardin in bir modeli var o da guzel ama TR de satiliyor Sanirim olmadi TR de onu alicam hem de daha uygun. Iste hayal edip Ben yalniz basima bu araba + en az 5 kg bebek+ 2 kg bebek cantasi basedebilir miyim diye dusunmek lazimyoksa tasirim kucagimda daha iyi
Siz çanakkale 'ye gittiğiniz de nerede kalıyorsunuz? Biz geliboluda bir yerde kalıyorduk ama kapattılar geçen yıl malesefBende de sadece liste var henüz eyleme geçmiş değilimekim gibi başlayacağım inşallah
Yurt dışı geçmişte kaldı kuzum onlar hayaller gerçekler yurt içi tatiliTemmuz Ağustos gibi çıkarsak 7-8 aylık oluyorlar bence rahat rahat gezeriz benim arkadaşım bu Temmuz sıcağında 3 aylık bebeğiyle Antalya’ya kalktı gitti onu görünce ben de yaparım herhalde dedim
Çocuklar küçükken geziler daha kolay valla :) büyüdükçe yemesi içmesi tuvaleti hele bir de tripleri her şeyi daha zor :) ama ona da alışılıyor.Herkes yurt dışı tatil planı yapmış
Bebekler daha 4 5 aylik oluyorlar zor olmaz mı ya? Benim gözüm korkuyor açıkçası???
Dogru Sürekli emip uyuyorlar küçükkenÇocuklar küçükken geziler daha kolay valla :) büyüdükçe yemesi içmesi tuvaleti hele bir de tripleri her şeyi daha zor :) ama ona da alışılıyor.
Ben cevap vereyim buna. Ben butik bi otelde kalıyorum. Dilek abla var edeapart ismi geyiklide. Apart otel odaların içinde minik ocaklar falan var. Ama şöyle birşey var kedileri var bahçede. Yani korkan insan gitmemeli. Kahvaltısı çok güzeldir hele reçelleri.Siz çanakkale 'ye gittiğiniz de nerede kalıyorsunuz? Biz geliboluda bir yerde kalıyorduk ama kapattılar geçen yıl malesef
Merkezde kakıyoruz canım genelde Çanak oteli tercih ediyoruzSiz çanakkale 'ye gittiğiniz de nerede kalıyorsunuz? Biz geliboluda bir yerde kalıyorduk ama kapattılar geçen yıl malesef
Burayı kaydedeyim o zaman gittiğimizde kalırızBen cevap vereyim buna. Ben butik bi otelde kalıyorum. Dilek abla var edeapart ismi geyiklide. Apart otel odaların içinde minik ocaklar falan var. Ama şöyle birşey var kedileri var bahçede. Yani korkan insan gitmemeli. Kahvaltısı çok güzeldir hele reçelleri.giden Arya'nın annesi Simge'den selam var derse beni tanır. hala instagramdan iletişimdeyiz.
Tamam hemen bakiyorum orayaBen cevap vereyim buna. Ben butik bi otelde kalıyorum. Dilek abla var edeapart ismi geyiklide. Apart otel odaların içinde minik ocaklar falan var. Ama şöyle birşey var kedileri var bahçede. Yani korkan insan gitmemeli. Kahvaltısı çok güzeldir hele reçelleri.giden Arya'nın annesi Simge'den selam var derse beni tanır. hala instagramdan iletişimdeyiz.
Oraya bakayım o zaman 2 tane guzel adresimiz olduMerkezde kakıyoruz canım genelde Çanak oteli tercih ediyoruz
Teşekkür ederim canım alırım bundan sonra madem bir şey olmuyorBende aldım kuzum geçen gün baby turconunkini 2024 sktsi açmadıkça sorun olacağını sanmıyorum depolarda raflarda da uzun süre bekliyor diye düşündüm
Teşekkürler kuzum indirim bulursam alırım artık ben deBen ev için koliyle alıyorum birşey olmuyor
Ay resmen bu bizBiz her zaman kisin yatak odasinda kalorifer acmayiz cunku sogukta yorganla isinmayi seviyoruz ve uykumuz oda isisi dusuk olunca bolunmuyor, bu kis artik ya ciplak dolasicaz ya da bebegi koyun kurkune falan sarip Game Of thRones bebesi gibi giydirecegiz
Liste çok faydalı:) tabi herkes kendi ihtiyacına göre ekleyip çıkarır. Bazen bu kadar şeyi nasıl alacam nasıl yetiştirecem diye düşünüp duruyorum anam her şey lazımBen atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptım
Biz munihteyiz kisin -15 Cok rahat olur ama binalarin isi yalitimindan mi dolayi mi nedir Cok usumuyoruzTeşekkür ederim canım alırım bundan sonra madem bir şey olmuyor
Teşekkürler kuzum indirim bulursam alırım artık ben de
Ay resmen bu bizkombi açmıyorduk bu sene hadi açmayın da görelim diyorlar
Liste çok faydalı:) tabi herkes kendi ihtiyacına göre ekleyip çıkarır. Bazen bu kadar şeyi nasıl alacam nasıl yetiştirecem diye düşünüp duruyorum anam her şey lazım
Bahsettiğiniz sistem bi önceki evimde vardı bunda yok. Sizin çok iyiymiş o fatura bana rüya gibi Bizim geçen kış 1200 ün altını göremedik. Aşırı sıcak da olmuyordu ev. Yine kışlık giysiler giyiyorduk.Maliyeti düşünmek bile istemiyorum bu yıl ama yapacak bişey yokEvimizde kombinin oda termostatı var, bulunduğu odanın ısısına göre ayarlıyorsun o dereceye gelince duruyor kombi ve saat ayarlı, geçen yıl gündüz evde kimse olmadığı için gelmemize yarım saat kalana kadar ev 19 derecede oluyordu, yarım saat kala çalışıp 22 dereceye getiriyordu, ona rağmen 600 liraları gördük faturada. Bu sene tam kış zamanı evdeyiz bir de bebekle ne kadar gelir yaşayıp görücez ama kesinlikle kalın giyinmeye alıştırmamak gerek bebişleri, alışırlarsa her türlü sıkıntı oluyor
Bizde pamuk yorgan kullanıcaz canım babaannesi ben yaparım dedi o yapacak bize de. Abisinden kalma yastık falan da var o da pamuktanKizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?