2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Tesekkurler , bebek arabasi ve bir iki kiyafet haric hicbirsey almadigimi farkettim listeyi gorunce
Bende de sadece liste var henüz eyleme geçmiş değilim ekim gibi başlayacağım inşallah
Herkes yurt dışı tatil planı yapmış
Bebekler daha 4 5 aylik oluyorlar zor olmaz mı ya? Benim gözüm korkuyor açıkçası???
Yurt dışı geçmişte kaldı kuzum onlar hayaller gerçekler yurt içi tatili Temmuz Ağustos gibi çıkarsak 7-8 aylık oluyorlar bence rahat rahat gezeriz benim arkadaşım bu Temmuz sıcağında 3 aylık bebeğiyle Antalya’ya kalktı gitti onu görünce ben de yaparım herhalde dedim

İster rose gold ister Chrom güle güle kullansın kızın şimdiden ben de Maxi cosi düşünüyorum ama hiç de emin olamıyorum. Ne almam gerektiğini nasıl anlayacağım fikrim yok. Tamam kullanım şekline göre ihtiyaç belirleyeceksin de bebekli hayatı biliyor muyum ki kullanım şeklimi bileyim

Bizim asansor var ama giriste 8 basamak var, benim Boy 160 cm , birsey tasimaktan zaten nefret ederim, buyuk bebek arabalarini alisveriste üzerimize suren kadinlari da sevmiyorum. Benim kriterim hafif ve minik olmasi benden buyuk olmamasi arabanin. Herkesin dinamigi farkli almadan once Baby mall a git ve tüm begendigin modelleri dene bence

Evet evet deniyorum ben de ama daha tam emin olamadım. Önce epey ağır bir araba seçmiştik travel sistem ama ondan deneyince vazgeçtik tek elle kapanması diye takılmıştım bir ara ama sonra o kadar önemli gelmedi. Bakıyorum hala.. kardeşim sağolsun.. bakıyorum ona atıyorum o da bakıyor. Yeğenimi büyütürken yaşadığı zor ve kolay durumlara göre değerlendiriyor. Böyle böyle doğru arabayı bulacağız sanırım yaşam tarzımız da benzer ve nelere takılacağımı iyi biliyor böyle bir gözün bakması da bir avantaj sanırım. Ama şu ilk seçtiğimiz ağır arabayı görür görmez ben bunu taşımam bebeği taşırım diye baştan anlaşma yapıyordu o kadar yanlış bir seçim olacaktı bizim için çünkü bizde de 10 basamak var eve çıkmak için.

Aslinda pierre Cardin in bir modeli var o da guzel ama TR de satiliyor Sanirim olmadi TR de onu alicam hem de daha uygun. Iste hayal edip Ben yalniz basima bu araba + en az 5 kg bebek+ 2 kg bebek cantasi basedebilir miyim diye dusunmek lazim yoksa tasirim kucagimda daha iyi

Bir kampçı da biziz seneye oğluşla kampa gitmek için sabırsızlanıyoruz

Bunun bir ustalık aşaması var bence.. biz de yaşaya yaşaya ustalaşacağız daha fazlasını taşıyacağız belki de

Siz çanakkale 'ye gittiğiniz de nerede kalıyorsunuz? Biz geliboluda bir yerde kalıyorduk ama kapattılar geçen yıl malesef

Herkes yurt dışı tatil planı yapmış
Bebekler daha 4 5 aylik oluyorlar zor olmaz mı ya? Benim gözüm korkuyor açıkçası???
Çocuklar küçükken geziler daha kolay valla :) büyüdükçe yemesi içmesi tuvaleti hele bir de tripleri her şeyi daha zor :) ama ona da alışılıyor.

Siz çanakkale 'ye gittiğiniz de nerede kalıyorsunuz? Biz geliboluda bir yerde kalıyorduk ama kapattılar geçen yıl malesef
Ben cevap vereyim buna. Ben butik bi otelde kalıyorum. Dilek abla var edeapart ismi geyiklide. Apart otel odaların içinde minik ocaklar falan var. Ama şöyle birşey var kedileri var bahçede. Yani korkan insan gitmemeli. Kahvaltısı çok güzeldir hele reçelleri. giden Arya'nın annesi Simge'den selam var derse beni tanır. hala instagramdan iletişimdeyiz.

Burayı kaydedeyim o zaman gittiğimizde kalırız

Tamam hemen bakiyorum oraya tabikii gidersem selamini iletirim insalah. Teşekkür ederim ❤

Bende aldım kuzum geçen gün baby turconunkini 2024 sktsi açmadıkça sorun olacağını sanmıyorum depolarda raflarda da uzun süre bekliyor diye düşündüm
Teşekkür ederim canım alırım bundan sonra madem bir şey olmuyor
Ben ev için koliyle alıyorum birşey olmuyor
Teşekkürler kuzum indirim bulursam alırım artık ben de
Ay resmen bu biz kombi açmıyorduk bu sene hadi açmayın da görelim diyorlar
Ben atayım canım liste eksiklerim var tabi ama işine yarar belki özellikle kıyafet listesi 0-3 ay diye düşündüm ama yeter mi yetmez mi bende bilmiyorum kafama göre yaptım
Liste çok faydalı:) tabi herkes kendi ihtiyacına göre ekleyip çıkarır. Bazen bu kadar şeyi nasıl alacam nasıl yetiştirecem diye düşünüp duruyorum anam her şey lazım

Biz munihteyiz kisin -15 Cok rahat olur ama binalarin isi yalitimindan mi dolayi mi nedir Cok usumuyoruz

Bahsettiğiniz sistem bi önceki evimde vardı bunda yok. Sizin çok iyiymiş o fatura bana rüya gibi Bizim geçen kış 1200 ün altını göremedik. Aşırı sıcak da olmuyordu ev. Yine kışlık giysiler giyiyorduk. uyurken sıcak olmasını hiç sevmem. Sağlıklı da değil. Yine de yaptığım okumalar ve araştırmalarla elbet bebek için doğrusunu bulacağım. En önemlisi de yaşayıp göreceğiz

Kizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
Bizde pamuk yorgan kullanıcaz canım babaannesi ben yaparım dedi o yapacak bize de. Abisinden kalma yastık falan da var o da pamuktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…