- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #17.261
Sorma canım ya çok şey var ben 30. Haftada filan almaya başlayacağım bakayım hepsini nasıl halledeceğim merak ediyorumTeşekkür ederim canım alırım bundan sonra madem bir şey olmuyor
Teşekkürler kuzum indirim bulursam alırım artık ben de
Ay resmen bu bizkombi açmıyorduk bu sene hadi açmayın da görelim diyorlar
Liste çok faydalı:) tabi herkes kendi ihtiyacına göre ekleyip çıkarır. Bazen bu kadar şeyi nasıl alacam nasıl yetiştirecem diye düşünüp duruyorum anam her şey lazım
Ben şimdi yastık yorgan almayacağım kullanmayacağız uzun bir müddet diye ama pamuk olabilir tabiKizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
Bende kıyafet olarak bir şey almadım daha. bugün puset aldık büyük eşyaları önce tamamlayalım dedik. Babaannesi aradı bugün 2 tane hastane çıkışı zıbın falan aldık dedi. Bir de 3 aydan sonra giyeceği birkaç kıyafet almış. Biz almadan ondan geldi kızımın ilk kıyafetleriSorma canım ya çok şey var ben 30. Haftada filan almaya başlayacağım bakayım hepsini nasıl halledeceğim merak ediyorum
Ben şimdi yastık yorgan almayacağım kullanmayacağız uzun bir müddet diye ama pamuk olabilir tabi
Yastık kullanmayı düşünmüyorum ben , ablamlar da hep yastıksız uyuttu bebeklerini , daha sağlıklı geliyor bana daKizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
Ben de kullanmayacagim ama nevresimi takim ya o yuzden, sus niyetine durur yatagindaYastık kullanmayı düşünmüyorum ben , ablamlar da hep yastıksız uyuttu bebeklerini , daha sağlıklı geliyor bana da
Pamuk da çok iyi olur yün de. Kayınvalidemler yüncü ama ben pamuk taraftarıyım daha çok.Kizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
Benim de geçen hamileliğimden kalma pusetim park yatağım var bu sene de küvet seti aldım 1 tanede 5li hastane çıkışı o kadar neyse kıyafetsiz değil en azındanBende kıyafet olarak bir şey almadım daha. bugün puset aldık büyük eşyaları önce tamamlayalım dedik. Babaannesi aradı bugün 2 tane hastane çıkışı zıbın falan aldık dedi. Bir de 3 aydan sonra giyeceği birkaç kıyafet almış. Biz almadan ondan geldi kızımın ilk kıyafetleri
Yorgan ve yastık bencede pamuk olmalı, yastık zaten belli bir yasa kadar kullanılmıyor ama nevresimler takım olduğu için yatağında süs niyetine kullanıyordum ben. Yorgan da özellikle 3.4. Aydan sonra hareketlendiklerinde üstlerini çok açıyorlar o yüzden uyku tulumu ile rahat etmiştim ben. Yorganı gündüz uykularında kullanmak icin yada süs olarak yataktaydi yineKizlar bisey soracagim, benim gibi bebek icin Pamuk yastik ve yorgan dusunen var mi ? Elyaf sentetik birsey sonucta ama pamuk olsa mis gibi yatmaz mi ? Evet dersem annem yaptiracak
Wooww! Neyse ki ben de Ankara ayazında idmanlıyımBiz munihteyiz kisin -15 Cok rahat olur ama binalarin isi yalitimindan mi dolayi mi nedir Cok usumuyoruz
Ona doktorunuz karar verir. Benim arkadaşım da sezeryana karar verdi 37. Haftalarda aldı doktor sancısı gelir de normal doğum başlar diye.Bisey sorucam sezeryan tarihi ne zaman olacak . 3 mart son adet tarihi. Sezeryan olucam kesin olarak.
Benim de sat 4 mart, 24 ağustosta kontrolüm var o zaman bu konuyu konuşacam doktorumla, ikna edebilirsem tam 39+0 da 2.12.22 oluyor tarih o zaman istiyorum kısmetseBisey sorucam sezeryan tarihi ne zaman olacak . 3 mart son adet tarihi. Sezeryan olucam kesin olarak.
Bizim büyük eşyalardan tek bebek arabası kaldı onu da acele etmiyoruz ihtiyaca göre bakıcaz artık. Benşm oğlumun küveti kırıldı geri kalan banyo takımı parçaları duruyor. Normal Küvetin içine konan aparatlar varmış bebek yıkamak için onlardan alıcam evde bebek küvetini koyacak yerim yok o idare eder diye düşünüyorum. Ay aslında o kadar istiyorum ki çıkıp kıyafet alışverişi yapayım alayım falan acele etme daha erken diye frenliyorum kendimi sonraBenim de geçen hamileliğimden kalma pusetim park yatağım var bu sene de küvet seti aldım 1 tanede 5li hastane çıkışı o kadar neyse kıyafetsiz değil en azından
Bende erken almayacağım ama bir yanmanda sıkışırım diyorum nasıl yetişecek kızlar ikea beşik alacak olanlar var mıSorma canım ya çok şey var ben 30. Haftada filan almaya başlayacağım bakayım hepsini nasıl halledeceğim merak ediyorum
Ben şimdi yastık yorgan almayacağım kullanmayacağız uzun bir müddet diye ama pamuk olabilir tabi
Anladım cnm. Ozman benimde 1 aralik tabi aksi bir durum olmadıkca . Nasip bu isler.Benim de sat 4 mart, 24 ağustosta kontrolüm var o zaman bu konuyu konuşacam doktorumla, ikna edebilirsem tam 39+0 da 2.12.22 oluyor tarih o zaman istiyorum kısmetse
Ben oğlumda yastık kullanmıştım canım çok yüksek değildi yastığı alçaktı ama. Hep aynı yöne yatarsa kafası yamuk oluyormuş bana da öyle dediler ben çok müdahale etmemiştim ama hep aynı tarafa yattığını görüyorsam arada döndürüyordum yine deYastık konusu geçmişken benim kafam çok karışık. Bebeğin kafa şekli açısından iki yaşına kadar önerilmiyor zaten ihtiyaç da duymuyorlarmış. Ama daha geçenlerde arkadaşımın kullandığını gördüm bir sağa bir sola yatırıyorum kafası düzeliyor dedidöner gibi çeviriyormuşuz arkadaşlar hangisi doğru
BennnnBende erken almayacağım ama bir yanmanda sıkışırım diyorum nasıl yetişecek kızlar ikea beşik alacak olanlar var mı
Benim son adet tarihim 5 mart, doğum Kasım sonu olacak dedi doktorumBisey sorucam sezeryan tarihi ne zaman olacak . 3 mart son adet tarihi. Sezeryan olucam kesin olarak.
Benim de son adet tarihi 10 mart bana da aksilik olmazsa Aralık başı gibi alırız dediBenim son adet tarihim 5 mart, doğum Kasım sonu olacak dedi doktorum
Ben de zaten kaybım var ondan duruyorum hem de bebek kilosunu az çok belli olur tombik mi zayıf mı ona göre alırım dedim sizin eksiğiniz az tabi 2. Bebek olduğu için her şeyi sıfırdan nasıl alacağız bakalımBizim büyük eşyalardan tek bebek arabası kaldı onu da acele etmiyoruz ihtiyaca göre bakıcaz artık. Benşm oğlumun küveti kırıldı geri kalan banyo takımı parçaları duruyor. Normal Küvetin içine konan aparatlar varmış bebek yıkamak için onlardan alıcam evde bebek küvetini koyacak yerim yok o idare eder diye düşünüyorum. Ay aslında o kadar istiyorum ki çıkıp kıyafet alışverişi yapayım alayım falan acele etme daha erken diye frenliyorum kendimi sonra
Yetişir canım ya önceden karar veririz ne alcağımıza 28-30lu haftalarda alırız hemen yıkarız ütüleriz kıyafetlerimizi 32. Haftaya hazır ederiz ikea beşikleri düşünmüştüm ama sonra park yatak pratik gelince vazgeçtim ama güzel beşikleri varBende erken almayacağım ama bir yanmanda sıkışırım diyorum nasıl yetişecek kızlar ikea beşik alacak olanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?